- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.161
hoşgeldin dalintoş.... iyi ki geldin özledik seniho ho hooooo.ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız cok ozledım sızlerı varya burnumda tuttunuz.
soze nerden baslasam tatılımı kısaca ozet geceyım.havalar soguk oldugu ıcın guneye gıtmedık termal otelde turk hamamlı havuzlu bı vılla kıraladık.cocuklarıda goturduk yardımcı kımseyıde amadık.bız bıze tatıl yaptık cocuklar ınanılmaz yordular devamlı kosturma halındeydım havuzdan cıkan bastı yaygarayı.ama degdı gezdık eglendık sudan cıkmadık.cocuklar uyuyunca daha zevklı oldu su onları yordu sızıp kaldılar uyuduklarında sabaha kadarr.hatta ogleye kadar.bahcelı oldugu ıcın oda ıyı oldu cocuklar ıcın onlarda eglendıelr.parkta vs
kıloma gelırsek kılo almadım ama vermedımde delı gıbı yedım aslında mangallar tatlılar vs vs ama gun ıcınde devamlı suda olusum tek tek cocukları suda eglendırmek.esımle bırlıkte bana bayagı kalorı harcattı yanı yedıkelrımı erıttırdı.ustune bahcede cpocuklarla oynasmaca eglenmece oda bayagı hareketlı oldu yoryucuydu ne yedıysem erıttım.yedıkelrımı saymıyorum bileee okadar enerjıye enerjı gerek
sonra sızler hep aklımdaydınız naptılar nettıler chentıq ve gamzeyle msjlastık haberlerı onlardan aldım hep.selamalrı gonderdım.sımdı anlatın bakem kım benı ozledıııııııııııııııı
ben anastasya yı tam yakıştıramadım ... diğerleri tam uymuş hele cris hele cirs oy oy oy oy
kitab bitirdiğinde yorumunu yap bana merak ettim
valla bir haftadır benim libido tavan yaptı kitaplar yüzünden bitmek üzere alıştım da ben şimdi ne okucam
canımmm bence de en iyisini yapıyosun yat dinlennn.. dahada güzel haberlerini bekliyoruzzz.hepiinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar..
çok şükür ki geçti gitti..
evet jujum kimse farketmeyecek ne olduğunu yarın işe başlayabilirim ama gene de 2 günlük rapor alıcam ce çarşamba günü işe başlıycam.
yorgun hissediyorum kendimi bugün.
herşey güzel devam ediyor en sonunda müjdeli haberimi de vericem sizlere yürekten inanıyorum..
moralim çok yüksek
sizi seviyorum
canım akşam az olmamış mı:26::26::26:sabah
1 kase domts çorbası
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kdr çokokrem
1 çatal peynir
ara
1 elma
öğle
1 çatal sütlü tatlı
1 dilim yufka böreği
ara
1 elma
akşam
1 kase cacık
menüm toplamda 800-900 cal. yapıomus sporuda cıkarırsak bugunu yağlarıma karsı 1-0 önde kapatıyorum
su tamam
spor 30 dk koşu
500 ip atlama
hava kararmıyo ne gzlll ben akşamları ve sabahları hiç sevmem hep saat 1 2 fln olsa
kitap kurtları çoğalıyo hadi bakalım snra bak anlatmaya kalkmayn sakın kıtabı
bbenim menümle aynı gibiMenüm
Sabah: 11 gibi kahvaltı (diyet dışına çıkıldı birazcık)
Ara: 10 adet fıstık içi
Öğle: yok (acıkmadım)
Ara: 12 adet çilek, 2 çatal pasta..
Akşam: 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı türlü
Spor: yok gibi bir şey, 4 saat dışarda yürüme (temposuz)
Su: içiyorum..
.
Canim ben detox yapmiyorum sadece evde pisen yemege karsi kendime secenek belilemeye calisiyorum.Mesela ben bugun esime pirinc plavi kendime lapa yaptim yagsiz tuzsuz o anlamda sormustum.
menum
06.30 ince bir dilim peynir+avuc ici kadar ekmek
12.00 2 dilim etimek+az yagli pismis bir yumurta+2 zeytin+slatalik vs.+1kk peynir
ara
5-6 tane cilek
aksam
200 gr.pirinc lapasi+lahana salatasi+1 kepce mercimek corbasi+3 kasik yogurt+3 kasik yagsiz haslama et.
kesin acikirim film seyredecez
elma
spor
30 dakika yuruyus
400 merdiven inip cikma
2,5 lt su
hoşgekdinnnnnnnnnnho ho hooooo.ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız cok ozledım sızlerı varya burnumda tuttunuz.
soze nerden baslasam tatılımı kısaca ozet geceyım.havalar soguk oldugu ıcın guneye gıtmedık termal otelde turk hamamlı havuzlu bı vılla kıraladık.cocuklarıda goturduk yardımcı kımseyıde amadık.bız bıze tatıl yaptık cocuklar ınanılmaz yordular devamlı kosturma halındeydım havuzdan cıkan bastı yaygarayı.ama degdı gezdık eglendık sudan cıkmadık.cocuklar uyuyunca daha zevklı oldu su onları yordu sızıp kaldılar uyuduklarında sabaha kadarr.hatta ogleye kadar.bahcelı oldugu ıcın oda ıyı oldu cocuklar ıcın onlarda eglendıelr.parkta vs
kıloma gelırsek kılo almadım ama vermedımde delı gıbı yedım aslında mangallar tatlılar vs vs ama gun ıcınde devamlı suda olusum tek tek cocukları suda eglendırmek.esımle bırlıkte bana bayagı kalorı harcattı yanı yedıkelrımı erıttırdı.ustune bahcede cpocuklarla oynasmaca eglenmece oda bayagı hareketlı oldu yoryucuydu ne yedıysem erıttım.yedıkelrımı saymıyorum bileee okadar enerjıye enerjı gerek
sonra sızler hep aklımdaydınız naptılar nettıler chentıq ve gamzeyle msjlastık haberlerı onlardan aldım hep.selamalrı gonderdım.sımdı anlatın bakem kım benı ozledıııııııııııııııı
menumm
sabah
2 dilim ekmek
peynır cesıtlerı
minnak nutella
2 catal sucuklu yumurta
ogle
yok
ara
1 dilim ananas
aksam
1 kepce corba
1 tabak mantı
su:ıcılıyor
spor:ev temızlıgı
2 kere 5 kat merdıven ınıp cıkma
herkese meraba iki gündür giremedim hiçç sınav ders bıde hıc evde durmadım hep kutuphane ya da okuldaydım.telefonun ınternetinde de sıkıntı vardıı.menulerımı yazcam snrada gecmişi okucam.
dünkü menüm:
sabah (08:00): bır kase lıght sütle mısır gevreği
öğlen(12:00) :yağsız tantuni ekmeğinide yemedim.yanı tavuk yedim dıyelımm yanında ayran
ara: sekersiz filtre kahve
akşam(16:00) : bir parça kızarmış tavuk patates ve kolasına hiiç dokunmadımmm
ara: yarım armut 2 çilek
1 saat tempolu yrüyüs 2 lıtre su
bugunku menüm
sabah: bir dilim ekmek peynir domates salatalık
ara: yarım elma sonra kahve
öğlen: 4 kasık mantarlı tavuk 2 kasık pilav
akşam: 3 kaşık arnavut ciğeri salata ayran
2 litre su
burdan uzaklaşınca biraz sapıttım.bide canım sıkkın dün bi elbise denedim tmm medium oldu ama elbisenin modelinden mi nedir bacaklarım iğrenc gorunuyodu yınesankı hıc zayıflamamısım gibi hissettim.kafam karıştı bişeyleri değiştirmeye karar verdım.plateste uyeliğimi yenilememeye karar verdim.benım terlemem koşmam lazım bu yuzden tenise başlıcam tekrardan.sabahları da koşmaya çalışcam başka bişe gelmiyor aklıma
menüm:
sabah:
1 dilim tam bugday ekmeği
biraz peynir, zeytin
1 tatlı kağığı bal ve kaymak
1 haşlanmış yumurta
öğle:
yarım tabaktan da az
kızartma( patates ve biber) üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam:
1 servis kaşoğıyla pırasa yemeği
biraz zeytin peynir
1,5 dilim ekmek
yarım saat koşu bandı
20 dakika hareketler(bel, kalça)
Dalin hepimiz seni ozledik, sen ozlediklerinle mesajlasmissin zaten............
Bencede yarin daha guzel olacakkk:))))))daliiiiiiinnnnn hos geldinn bacimmmmm :)
penooooo lapayi seven bitini ilk kez görüyorum tatlimmmm..
busrammmm sıkma canını ne olur. Bence olumsuz düşünmüş olabilirsin...
Yarın daha guzel olucak kizlarrrrr :)
menumm
sabah
2 dilim ekmek
peynır cesıtlerı
minnak nutella
2 catal sucuklu yumurta
ogle
yok
ara
1 dilim ananas
aksam
1 kepce corba
1 tabak mantı
su:ıcılıyor
spor:ev temızlıgı
2 kere 5 kat merdıven ınıp cıkma
:)))) :)))) :))))))daha şimdiden başladın mı mantılar falan ohhhh.... bence fazla olmuş.
birsen kek börek olmamış. kaçamak diyorsan sadece birini tercih etmeliydin. sonra bir de yaş pasta..
diğer menüleri beğendim. büşra ben de aynı kendimi beğenmeme modundayım.
gelelim benim menüme. kimse yokken yazayım.
sabah 10 gibi
patates püresi kaşar eritmesi
az peynir
3 zeytin
1 lokma ekmek
ara+öğlen 1 gibi
1 umre hurması
1 kupa kahve
7 tane burçak
akşam 6 gibi
bol salata
süzme yoğurtlu meze
acılı meze
saydım; 4 yudum kola zero (birseni kesecem hep onun yüzünden.. bu hafta her gün içti heralde) :26:
5 adet pide.. boyutunu bulursam koyacağım.. ya da şöyle anlatayım. yarım metrelik uzun pideyi 20 yada 30 parçaya bölmüşler bıçakla.
bu kadar.
şimdi de yasemin çayı içiyorum. eşlik etmek isteyeni beklerim.
ah birsen.. ah alamut kalesi.. ah ah ah!
"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz.."..
sanada günaydın birsen....
teşekkür ederim kaptanımmmm......
pazartesi yoğunluğu var biraz... ama çaktırmadanda takip ediyorumm
bu hafta artık 63 e inmek istiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?