- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.861
herkesin anneler gününü kutluyorum ...Allah bu duyguyla tanışmamış olanlara en kısa zmnda nasip eder inş....
amin canim insallah... seninde anneler gününkutlu olsun..a.s.herkesin anneler gününü kutluyorum ...Allah bu duyguyla tanışmamış olanlara en kısa zmnda nasip eder inş....
ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canimbir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...
ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canim
bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun
anneler günün kutlu olsun canim. Şeniz
Kızlar selam bende bu gruba katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza? kaydirigubbakcemile2
Günaydın güzel arkadaşlar..
Tebrikler hepsine bende teşekkür ederim .
Hımm gurbetçilerimizi yaz tatili heyecanı sarmış bakıyorumda.. Ahh ne çok isterdim sizlerle karşılaşmayı. Evimde misafir etmeyi.. Acaba bir gün nasip olurmuki.
Mersa bizde seni özledik hatta sorunlardan dolayı gelemediğini tahminde ettik. haftaya kiloda daha güzl sonuçlar elde edersin.Annenle ilgili yazdıkların çok içimi acıttı.Amam allah evlatlarının acısı göstermesin canım ya..
bir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...
bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun
iyi geceler benim guzel takimim insallah guzel bir pazar gecirmisinizdir benimki iyiydi kayinvalidemler geldiler gozumaydin olsun insallah
guzel birgundu ama yeme icme ve spor bakimindan hicde iyi birgun degildi cumadan gelen misafirlerim gittiler ben baslamak istedigim diyet listesini buldum fakat bugun baslayamadim zaten dogru durust bisiy yemedim yarin baslamayi deniycem insallah baslarim
kayinvalidemler 5 hafta kadar kalacaklar bizde kalmalari sorun diil iyi vakit geciriyoz ama kayinvalidem cok guzel yemek ve hamur isi yapar artik hergun cocuklar ozlemistir yesinler diye bisiy yapar ben nasil dayancam bide burada az paylasim yapabilcem nasil olcak bakalim gram gram verdigim kilolari geri almasam barii cok korkuyorum neyse bakacaz artik cok dikkat edicem kendimi kontrol etmeyi ogrencem neyse
hep kendimden bahsediyorum herkezler nasil galiba birileri baklava lahmacun dedi deeemi amaan canim bak azda versen mutlu oluyosunda azda olsa geri alirsan coook kotu oluyo telafisi uzun suruyo zaman kaybi yasatiyo bize bugun pek ugrayan olmamis yarin nasil bir hafta basi olacak bakalim simdiden guzel baslamasini diliyorum herkez icin ve herkeze iyi geceler diliyorum gobuss takimimida ugrayip cikayiim hareketleri yapmadigimi soyliyim dids kardese
mersacım canım uzun zaman sonra seni görmek hoş geldi, orundan gelemeyeceğini tahmin etmiştik...arkadaşlarım bende bu gün annemi ziyarete gidecem çiçeğimi alacam en çok sevdiği çiçeği arıycam bulabilirsem nergiz alacam.annemle biraz konuşup dertleşip sonrada fatihamı okuyup gelecem .benim anneler günüm böyle işte iyiki kızlarım var onları çoooook seviyorum.
ablacım senin işin ne kolaymış öyle.. orda bin burda in ohh ne güzel başka yola ne diye bakacaksınki şakkıdı hiç dertsizmiş valla...sevmedim. ama yeni yol otoban yoktu. belkide yugodan geceriz. en ucuzu olur. hemde daha cabuk geliriz. ama anconadan gidersek harika oluyor ancona bize 700km. oradan binince gemiye cesmede evimizin önünde iniyoruz. dönüstede evin önünden gemiye binip anconada iniyoruz 8 saat sonra evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?