- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.881
bu arada ben yarin gunduz buralarda olamayacagim,esimin bilgisayari bozulmus ve formatlayacakmis.benim bilgisayarimi alacak,lazim olurmus... aksam girecegim ve tum gun buralari cok ozleyecegim, ve de sizleri...haberiniz olsun canlar...
bugun yediklerimi yazmak istiyorum sevgili canzime ;
10.00 1 kase sutlu nesfit
14.00 2 dilim kepekli ekmek,peynir,1 kati yumurta,1 tatli kasigi bal,domates salatalik(esimle kahvalti)
16.00 1 adet k- bar
17.00 1 avuc beyaz leblebi,yarim armut
19.30 4 kofte,1 dilim ekmek,salata,sarmisakli yogurtlu cacik
22.30 cay , yas findik ( 5-6 adet) kuru dut (kucuk avuc)
gun icinde 2 fincan 5 i bir yerde ve bol su...
bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
herkese selam
dun kacamak yaptim
adet olacagim zaman kendime engel olamiyorum :1no2:
misafirim var diye yazmistim ya,misafirim ve ben iki kisiydik.onun onune koyup kendi onume almamam olmayacakti,bana gore cok ayip birsey...
ama tabii ki bu bahane degil,alsam bile yememem veya cok az yemem gerekirdi...
ben de bunu beceremedim,ne yapayim...
kek,borek... oooooooff offklava:
ama belki su soyleyecegimle affedersiniz beni,
genelde pazar gunleri spor yapmam ..
bugun 40 dk tempolu yuruyus ardindan 15 dk bolgesel hareketler yaptim ve bol su iciyorum...
haluk sacakli "yediklerinizi yakmaniz icin 24 saatiniz var,vucut ancak 24 saatte yaga cevirir"demisti,aksama da spor yapmayi dusunuyorum...
bu hafta icin ozur diliyorum,yani yediklerimi yazamadim.biraz sistemdeki sorundan...
yarindan itibaren tekrar yazacagim,
bilgine canzim... seni de bekliyorum yarindan itibaren...
simdi annemlere gidecegiz.aksama gorusuruz sekerler
günaydın iyi haftalar sevgili takımcım
henüz geçmişi okuyamadım,
bi bakıcam
bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi
evet zor olcak bakalim insallah sapitmam cukulatam bir ogunluk kacamak telafi edilir debirkac gunun kacamagini toprlamak cok zor olur allah bana sabir versiinde dalmiyim yiyeceklere bugun bir diyet uygulamaya basladim bilinen bir liste gecen gun kim benimle ayni listeyi uygulamak ister dedim ama siteinin azizliginden gozden kacti sanirim ben bu hafta yalniz basladim bakalim kac gun surdurebilecegim birkac kisi olunca duzenli uyuluyo listeye ben bu hafta yalniz yapayim cumdan sonra benimle diyet listesi uyma yarisina katilmak isteyen olursa bereber devam ederiz ayni listeye bakalim kac kisi uyabilecek ve ayni listeylen kim daha fazla kilo verecekzenanim tabii zor olur senin icin , birsuru lezzetin arasinda kendini tutmak. ins cok kacirmazsin,5 hafta uzun bir surec.1 hafta filan olsaydi azar azar yersin caninin cektiginden bisey olmaz diyecektim ama,5 hafta azar azar bile yesen kilo alma ihtimalin cok yuksek... Allah yardimcin olsun...
ben kacamak yaptim zenanim,hatta yazdim da ama kimse bana cevap yazmamis...
neyse artik,kimse bana kizmadi demek...
evet kallisim amiiiiin allah evlat acisi yasatmasin bide bu dunyadan obur dunyaya goc etmis tum sevdiklerimizi cennette kavustursun insallahmersacım canım uzun zaman sonra seni görmek hoş geldi, orundan gelemeyeceğini tahmin etmiştik...
canım bende dün ablamı aradım ufak kızım diyorki o senin annen değilki neden arıyorsun.. annem varmıki dedim.. gidemiyorum çok uzun zaman oldu.. gidebilsem bile bir avuç toprak işte insanın ağrına gidiyor annem babam önümde yerde yatıyorlar ben karşılarında ayaktayım... allahım evlatlarımızın sağlığıyla acısıyla sınamasın bizi, amin....
ablacım senin işin ne kolaymış öyle.. orda bin burda in ohh ne güzel başka yola ne diye bakacaksınki şakkıdı hiç dertsizmiş valla...
bazen bende direk daliyorum laflara selamsiz sabahsiz o zaman bende duduk naciye olam sen saziye ben naciyekaydirigubbakcemile5 he heeben düdük şaziye yine bir günaydın demeden daldım gittim laflara...
günaydın güzel takımım, sağlığınız neşeniz yerinde olsun inşallah...
dün çok hoş bir gündü, bahçemde vakit geçirdim yine.. haftaya cumartesiye kadar çiçeklerim kendilerini biraz toparlasınlar fotoları çekeceğim kısmetse...kendi diktiğim oyuncaklardan saksılarıma süsler yaptım eşim diyorki gazinoya benzettin balkonuda:roflol: her yere kocaman nazar boncukları taktım gelip geçenler durup bakmadan geçemiyor fazla renkli yaptım galiba :roflol:...böyle minik melekler dikmiştim onları ince sopalara takıp saksılara daldırdım, sonra korkuluk yüzleri dikmiştim onlarada mıknatıs takıp kapıma taktım bir sürü... yoyo tekniği ile balkona bakan mutfak penceresinin dışına perde yaptımtık kızlarla onu taktım, hımmmmmmCADIARZU sonra her yıl bir sürü deniz kabuğu toplarım onları iplere kurdelelere takıp balkon demirlerinden sarkıttım şıkır şıkır oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkis tek eksik çiçeklerimin ufak olması işte haftaya dek biraz çiçeklenirler bende hemen foto eklerim size.delikafadulden
evet bijom 5 kadar kalacaklar bakalim artik bir hal caresine bakacaz benim ogle yemegi hazirlamam laziiim bide ortaligi toparlmam laziiim her firsatta ugruycaaam kocaman opuyoruuum gobus takimimada olculerimi veriyim cikcam gorusuruuz beni ozleyin canlariiimgünaydın herkeslere a.s.
nasılsınız bakalım? spora gittim geldim kahvaltımı ettim bir uğrayayım dedim takıma.
kallisim valla yazdıkalrını okudum da, foto isteriz foto isteriz dicektim tam, sonuna geldim eklerim yazmışsın zaten. hadi ama bak yaa ne kadar zamandır eklicen yok bahce düzelsin yok cicekler büyüsün :roflol:
çikolatam sana kızmadım, kızamam ki kaydirigubbakcemile3 ben de kaçamak yaptım hafta sonu :1ninca: 1 tabak mantı yedim dedim ya :1ninca: bişey diyemedim o yüzden. inşallah yağ olmamıştırdan başka :roflol:
bu arada mehalim ve kallisim hadi dönün takıma. bak zaten yeme düzeniniz bozulmaya başlamış. hem sizin açınızdan iyi olacak hem bizimmm. öksüz kaldık yaaaaa :çok üzgünüm:
zenancım konuşmuştuk senle, kendini tutmak çok zor olacak ama 5 hafta da çok uzun yaaaaa. bari akşamları yeme -tatlicadiarzu-
sportim bozma moralini cok gecmis olsuuun bence sen cabuk atlatirsin bunu ne oldugunu bilmiyorum ama senin cok guclu oldugunu iyi biliyorum allah dermansiz dert vermesin caniimgünaydın iyi haftalar sevgili takımcım
henüz geçmişi okuyamadım,
bi bakıcam
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi
ayyy biturluuu cikamiyorummm kizlaaar yaa ama bu sefer cikmam laziiim hadi optuum herkeziii
Canım bizimle olmak istemen çok güzel ancak şunada yanılmıyorsam boş yer yok ama listeye şuanda girmesemde olur ben yinede burda olmak istiyorum dersen bizlerde çok seviniriz .her zaman gelip paylaşımda bulunursun bizlerle....
günaydın canım :1hug:günaydınlar . 5. takımın fıstık hatunları ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?