- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.461
Evett felaket ötesi menümü sizlerle paylaşmaktan utanç duyarım :26::26:
Sabah:
2 dilimbeyaz ekmek
1 k.k. peybnir
Menemen ( yarım porsiyon )
Ara: çikolatalı gofret (180 kalori)
Öğle: 1 baston ekmeğin çeyreği kaldı :26::26: krem peynir, bal ve çikolata sürüp yedim..( çok sıcacıktı ) :26::26::26:
Ara: 80 gram çikolata ( 400 kalori civarında )
Akşam: 1 simit
1 kabak dolması
2 dilim kadar ekmek
Ara: 2 dilim ekmek
8-10 parça tavada sucuk
240 kalorilik çikolata :26::26::26::26: :18::18::18:
Aç kurt gibiydim
Bir itiraf :26::26::26::26::26: 45 dk. spor yaptım yemekten sonra ve sabah tartıldım :26::26::26:
300 gr. fazla çıktım, bu gün ceza menüsü uygulayıp yarına en azından aynı çıkabilmeyi ümid ediyorum :26::26::26: 1 haftadır yiyiyorum, diyet olmuyor ama koruma şeklinde yiyiyorum..Dün akşam abartının doruklarına ulaştım ve özür dileyerek menümü yazmamıştım...Kaptanımızı kıracağıma kafamı kırarım daha iyiiiSabah tartıldığım için de çok özür diliyorum, çok kötü olabileceğini düşünüyordum ve nasıl olsa kilo aldım bu hafta yiyeyim demiştim, fakat fazlalık sadece 300 gr. çıkınca toparladım..kendime geldim...
Demek oluyor ki arkadaşlarım, sağlıklı kilo verince almakta vermek gibi zor olabiliyor, önemli olan dengelemek..
En içten saygılarımla
.
gamze cim bak canım sen sağlıklı beslenmeyi düşün ne güzel kilo vereceksin onu düşün dünki menüde neler vardı çok merak ettim bi de onları yazsan bacım
gamze cim hakkaten dibine vurmuşsun 1 gün içinde çikolatalı gofret, 80 gr çikolata,240 gr çikolata miden bulanmadı mı kız bu kadar çikolatayı yerken
akşam da hem simit hem ekmek hemde dolmahakkaten abarmışın kızım kilo alma menüsünde bile bu kadar çok yenmez zannımca dalin burda olaydı sana ne ceza verirdi bilmiyom
bence bugün sen çok dikkatli ye ekstra 100 mekik 30 dk yürüryüş yap normal sporun yanındaben ilk cezayı vereyim
günaydın güzelimmmmmherkese kocaman gunaydın canlarrrrrrr
gamzen çok fazla tatlı tüketmişsin sen şekerim hakkaten o mide bulandırır yaa neyse ders olmuş sanaMidem nasıl bulandıııı, spor yapıp hazmetmeseydim, yeminle uyuyamazdım..bulanmada az buz değil di yanii :26:yazarken bile bulanıyor
.
kızlar bugün işe geldim ve süpriz bir eğitim olduğunu öğrendim.. gün boyu giremeyebilirim.. ara verince hemen yazmak istedim size..
günaydın güzelimmmmm
gamzen çok fazla tatlı tüketmişsin sen şekerim hakkaten o mide bulandırır yaa neyse ders olmuş sana
canım bende öğleden sonra bebeleri dr a götüreceğim bende yokum öğleden sonra kolay gelsin eğitimde sana
ins canım benım ins stres oldum yaaa....uykocum hastalığın devam ediyomuş allah yardım etsin nöbetinde
rabia cım sonunçlar inş iyi çıkar
gamze kız gerçekten dibine vurmuşsun
Rabyascım doktora gittin mi? ne zaman gideceksin?
uykocum hastalığın devam ediyomuş allah yardım etsin nöbetinde
rabia cım sonunçlar inş iyi çıkar
gamze kız gerçekten dibine vurmuşsun
günaydın hanımlar!...
ins canım benım ins stres oldum yaaa....
ogleden sonra cıkıcak sonuc canım ogleden sonra gıdıcemm...
GÜNAYDIN CANIMMM
İnşaallah çok iyi çıkıcak tatlım..
kızlar yeşil çayınızı unutmayın ben içtim 1 kupa hadi bakalımm sıra sizdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?