- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.481
vuuuuuuu birsen-deniz de burdaymışşş hoşgeldin birsen hocamuyku mu tutmadı?ehehhhhheeehh hocam lafı hiç yabancı gelmemiştir bugün gelmeyen öğretmen yerine derse girince çok yoruldun dimi?
[sıze=3]herkese günaydın
nöbete geldim daha tam iyileşemedim ne köymüş kardeşim köye gitmiştikya hafta sonu burnum falan tıkandı resmen grip oldum ve yüzümümn her tarafı sivilce oldu ergen gibi alerjimi oldum ne oldum onuda anlamadım [/sıze]
kızlar bugün işe geldim ve süpriz bir eğitim olduğunu öğrendim.. gün boyu giremeyebilirim.. ara verince hemen yazmak istedim size..
ins canım benım ins stres oldum yaaa....
ogleden sonra cıkıcak sonuc canım ogleden sonra gıdıcemm...
kızlar yeşil çayınızı unutmayın ben içtim 1 kupa hadi bakalımm sıra sizdee
canm pc açık kalmış hocammm:)))))) ya bide 1. sınıflarr bugünde giriyorum derse.. :))))) şunuda açıklamak istiyorum. ben idareci olana kadar hep oturuyorlar vb..... gibi düşünürdüm. oysa okadar farklı sorunlar varmış ki .. idareci olmadan önce ben dağ köyündeydim. idareci olunca ilçe merkezine inebildim.::))))))
canm geçmiş olsun.
şuan odaya iki öğrenci geldi o bana vurdu ağlıyorlarr..
öpüşün barşın adamı hasta etmeyin diyiver birsencim
günaydın kızlar..sabahtan beri net yoktu dellendim..............
Bugün kahvaltımı düzenli ettim sonrasını inleyerek geçirecegım galiba:26::26::26: Müstahak bana
Rabişşşşşşşşşşimm sonuçların ne zaman çıkacak? Merakla güzel haberlerini bekliyorum cnm.....
Gamzeeeeee bacım çikolatanın dibine vurmuşuz
Alevv gene yok cızzzzzzzzz nerelerdesın sen?
öpüşün barşın adamı hasta etmeyin diyiver birsencim
Az değilsin varyaa
selam kızlarrrr nasılsınız bakem..
okuldayım bende.uykumu alamadım başım ağrıyor eve gitmek istiyorummmmmm
geçmiş olsun dilekleriniz için hepininize teker teker teşekkkür ederim çok sağolun ammman siz hasta olmayın
Töbeeeeeeeeeeeee daha yersemm töbeeeeeeeeeeee
.
selam kızlarrrr nasılsınız bakem..
okuldayım bende.uykumu alamadım başım ağrıyor eve gitmek istiyorummmmmm
kızlar çok erken ama ben menumu yazacağım malum yarın tartı gunu ben yemegımi yedim......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltı
öğle: yok( kahvaltı gec yapıldı)
akşam: koca bır kase salata
1 kase yoğurt
1 adet petibör bıskuvı
spor: akşam yapılacak.bugun hava soğuk dışarı yuruyuse çıkamadık.....
bende içtimkızlar yeşil çayınızı unutmayın ben içtim 1 kupa hadi bakalımm sıra sizdee
ee birsencim kolay değil tabi...canm pc açık kalmış hocammm:)))))) ya bide 1. sınıflarr bugünde giriyorum derse.. :))))) şunuda açıklamak istiyorum. ben idareci olana kadar hep oturuyorlar vb..... gibi düşünürdüm. oysa okadar farklı sorunlar varmış ki .. idareci olmadan önce ben dağ köyündeydim. idareci olunca ilçe merkezine inebildim.::))))))
canm geçmiş olsun.
şuan odaya iki öğrenci geldi o bana vurdu ağlıyorlarr..
kızlar oğlanı diyetisyene götürdüm kuaföre gittim az sonra yazarım ufaklık yazdı<rm<ı<y<o<<<<<<<<
Lannnnnnnnnnnnnnnnnhiç bişi yememişsin senn
kızlar rabyastan haber var mı? geçmişe bakamdım gitti geldi mi acaba? hemen bi geçmişe bakacam...
Rabyasım hayırlı haberlerle bekliyorum
kızlar oğlanı diyetisyene götürdüm kuaföre gittim az sonra yazarım ufaklık yazdı<rm<ı<y<o<<<<<<<<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?