- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.501
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 kase ezogelin
1 baget
2 baklava
akşam
yarım kase ezodelin
1 baget
su içiyorum
spor
nbtteyim
tuğba azcık yemişin sanki eşin hakılı kimse yok
hasretcim sen benden daha az yemısın ama baklava! Hariç
Ya sorma hasret toparlanmamız lazım.....böyle olmaz.......izinli olanlar dışında da kımse uğramaz olmuş.....nasıl olsa kımse yoktur dıye bakma geregı bıle duymuyorum bazen......15 kişi az bır sayı değil takım ıcın 5 kışı yok desek 10 kişi diğer bazı takımların sayılarından bile fazla sayılır......bence bu konuyu konuşup halletmelıyız.......yoksa takım olmanın amacını yitirmiş oluyoruz.....takım yoksa motive de yok .motive olmazsa kilo kaybı da yok.....:26:
doğru diyoruz deemesinede evde olanların çocuğu var giremiyorlar işyerinde olanlar işlerini aksatmak istemediklerinden giiremiyorlar velhasıl kelam giremiyoruz ama bence hergün biri nbttçi olsun takımı boş bırakmayalım bişeyler yayınlasın paylaşsın eleştşrsin azarlasın ödüllendirissin kaptanımızı yormayalım spor önersin teşvik etsin
jujum bugün çentik hiç girmemiş bence o liste gene sana kalırkızlar eğitim devam ediyor moladayım kendime yeşil çay yaptım bugün regli oldum ve ödem atmam lazım yarın tartıda şişmiş bir vucutla olacağım ve korkuyorum artı çıkmaktan....
Yarın kilo bildirim günü bilen bilmeyene duyan duymayana söylesin...
Chentiq hazırlayacak listeyi ben kontrol edeceğim...şimdiden kolay gelsin
teşekkür ederim şekerim valla gidince kilolar güzel oluyo işte insanın hoşuna gidiyo bak hazirana az kald sık dişini şekerim işe başlayınca iyi oluyobende içtimbu arada resmine gece baktım süpper valla artık hiç kilolu gibi durmuyorsun tebrikler şahnur çok beğendim... başarılarının devamını dilerim
ee birsencim kolay değil tabi...
öğretmenim o bana vurdu
o da bana vurdu
ama o önce vurdu
hayır örtmenim önce o vurdu
....
.....
....
bu iş uzaaaaaaaaaaaar gider... sabırlar olsun
yedim cızz salatayı doyurucu yapıyorum
yok cnm ya haber yok....bende merakla bekliyorum ama henüz uğramadı......
şahnur nıye goturdun dıyetısyene? kılo problemımı var.....
bunlar daha önce de vardı ama.....bu sekılde değildi takımımız şimdi çok boş ,üzülüyorum.....1 kişi ile olacak iş değil bence.........jujum da gelsın bır çözüm yolu bulalım........yoksa işi olan tabı işine bakacak ama daha önce de herkesın çocuğu ve işi vardı.......
evet dıger arkadaşlarda fıkır beyan etsinler......
bunlar daha önce de vardı ama.....bu sekılde değildi takımımız şimdi çok boş ,üzülüyorum.....1 kişi ile olacak iş değil bence.........jujum da gelsın bır çözüm yolu bulalım........yoksa işi olan tabı işine bakacak ama daha önce de herkesın çocuğu ve işi vardı.......
evet dıger arkadaşlarda fıkır beyan etsinler......
***5.Takım 305. Etap
*JUJU* ( 84,10 /
aysunayy ( 64,00 /
biricikoglumertug ( 71,60
ZES ( 77,60
garfield06 ( 64,40 /
birsen-deniz ( 64,40 /
cornella ( 65,20 /
ukyo ( 68,70 /
Gamze_M ( 64,00 /
chentiq ( 58,40 /
rabyas ( 79,50 /
toplight ( 72,20 / 71,4 /0,80 / % 1,11 )
Sevda_M ( 73,50 /
5.TAKIM ORTALAMASI
kızlar çentik yok juju da eklememiş listeyi ben ekledim yemekten önce tartıldım bu kilo çıkınca yazdım sabah bakarım bi değişiklik olacağını sanmıyorum beni gayet mutlu etti sonuç darısı sizlere
kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
rabişim dermokist ne demek hiç fikrim yok ggogle amcada aratacam ama eşim yarın yurt dışına çıkacak onun eşyalaını bi hazırlayalım hayırlısı ile hiç kötü düşünme canım güzel haberler alacaz merak etmekızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
Ben şu son günlerde çok gelemiyorum ama gelmeyişimin sebebi işe girmemden daha çok, gerçekten kimselerin olmayışı malesef :26::26::26::26:
Çok güzel şahnurum, emeğinin karşılığını almışsın şimdiden, sabahı bekle bence..en az 200-300 gr. daha düşebilir..
Rabişimm ne desem boş bitanemm :26: bende az önce halamın ameliyat olacağını öğrendim :26::26::26: hayat o kadar boşkiRabbim sana da şifa versin ve inşaallah hemen düzene girer hastalığın..:26::26:
iyi akşamlarrr
jujum bugün çentik hiç girmemiş bence o liste gene sana kalır
teşekkür ederim şekerim valla gidince kilolar güzel oluyo işte insanın hoşuna gidiyo bak hazirana az kald sık dişini şekerim işe başlayınca iyi oluyo
canım benim büyük oğlanın kilo problemi var boyu %3-10 percentil kilosu %75-90 percentil göbekte yağlanma var boy biraz kısa troid değerleri düşük endokrin diyetisyene gitsin dedi diyetisyende bugün çok güzel ilgilendi sağlık bakanlığının diyetisyenine gittim toplum sağlığı merkezindeki kadın 45 dk anlattı durdu ki ben o kadar diyetisyen tanıyorum resmen özel diyetisyen gibiydi çok hoşuma gitti aile de obez var mı dedi ben de ben varım dedim siz obez değilsiniz ki hafif kilolusunuz dedi acaip hoşuma gitti ama dedim 2 ay once BMİ 30 un üstündeydi bende diyet yapıyorum şimdi 28 civarı dedim gayet iyi dediiyice motive oldum
tuba cım katılıyorum sana şekerim takım gerçekten çok yara aldı hiç hareket yok topikte sıkı kurallar olması lazım eski canlılığına getirmeliyiz takımı yaaaaa
bugünki menümü yazayım
gece 4 te 3 kuru kayısı (oğlan için ayaktaydım )
sabah
1 kase ballı bademli nesfit
1 lokma peynir ekmek
ara yok
öğle
1 tane sigara böreği (patatesli idi ve fırında pişmiş)
ara
1/2 dilim ananas
akşam
1 kase çorba
1 kaşık hindi sote (önceden kalan)
2 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt
az sonra 7-8 tane çilek yerim heralde
spor 45 dk tempolu yürüyüş öğleyin
su biraz az oldu 1,5-2 lt civarı
kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
Ben şu son günlerde çok gelemiyorum ama gelmeyişimin sebebi işe girmemden daha çok, gerçekten kimselerin olmayışı malesef :26::26::26::26:
Çok güzel şahnurum, emeğinin karşılığını almışsın şimdiden, sabahı bekle bence..en az 200-300 gr. daha düşebilir..
Rabişimm ne desem boş bitanemm :26: bende az önce halamın ameliyat olacağını öğrendim :26::26::26: hayat o kadar boşkiRabbim sana da şifa versin ve inşaallah hemen düzene girer hastalığın..:26::26:
rabişim netten bıraz baktım.laporaskopi yöntemı ıle de oluyormuş alev senı bızlerden daha iyi bilgilendırır sanırım.o gelınce bıraz konuşursunuz rahatlarsın belki....:26: ama fark edılınce hemen alınması gerekıyormuş
cok sagolun kızlarrr
dermokıst germ hucrelerının olusturdugu kıstmıs ıcnde sac tırnak dıs gıbı yapılar olabılırmıs rısklı degılmıs ama patlayabılrmıs kendı kendıne ıste gebelık varsa hıc bılmıyorum nasıl olacak bebegın gelısımıne engel olmaz ınsallahh doktorda uzuldu pzt tekrar gıdıcem bakıcak bakalım dua edın
doktor acık amelıyat onerdı kuzum laparoskopıde dermokıstte rısk oluyormus cok hzlı buyuyo yaa rabbım tum hastalara sıfa versın.....
hastanaede çalışmakta kötü soğuk kanlı olmak gerekiyor az önce bi çocuk geldi epilepsinöbeti geçiriyor rabbbim şifasını versin alllahım sağlık huzur versin dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?