Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç kilo kaybım yok aynı kılodayım 65.2...
kızlar bırınız benım yüzde mı hesaplayabilir mi?
gecen hafta da aynıydı kılom...

ya takıldım kaldım 1 aydır 65 de yaaaaa bılıyordum 65 e geldım mi takılacaktım ama bu kadar da olmaz kı.eskisi gibi yemegımı çok azaltmam gerekecek heralde....poffffff

dalin cim allahın izni ile hallolur canım benim eren madem mutsuz fizyoterapist de öyle demiş önemli olan onun mutluluğu annesi öpüyorum kocaman bebelerle seni

yoruluyo cok canım kapıdan ıcerı gırdıgımız an basıyo yaygarayı fızıkten cıkıyoruz egıtıme ordan cıkınca arabada yuyo hadı refleksolojıye butund ers uyuyo.ıyılık yapıoz derken kotulukmu yapıoruz acaba dıyorum.olmadı yaza fızıge ara verırız gercı fızyıterapıstımız fızık ve egıtım yeterlı olacaktır sızde evde destekleyın gerısıne pekte gerek yok dıyor.

doktor mu tavsiye etti şahnur sen mi meraklandın da götürdün

benim oğlanın da göbek bölgesi yağlı şahnur ne dedi diyetisyen size???

canım ben boy kısalığı ve troid için sürekli kontrole götürüyordum zaten gecen sene endokrincimiz diyetisyene gitmemiz gerektiğini söylemişti yapılan ultrasonda vs de göbek kısmı yağlı görünüordu hatta karaciğer değerlerine falan bakmışlardı son dönemde dr lar çocuklarda obeziteye çok dikkat ediyorlar bizim boy ve kilomuz birbirine yakın percentillerde olmadığı için kilolu diye dr mutlaka gitmelisiniz ilerde obezite problemi yaşamadan vaktiyle önlemini alalım diye bu arada diyetisyen çok iyi çıktı yaa resmen özel diyetisyen gibiydi

refleksoloji nedir bilmiyorum bi bakayım canım küçücük bebe nelerle uğraşıyor canım benim yaa allah dermansız dert vermesin güzelim yoruluyordur tabi kıyamam ona ben

haklısınn kuzumm allah beterınden sakınsın...
rahımde sac kıl yok jujum kıstın ıcınde olusuyomus kıl tırnak v.s bu kıstı germ hucrelerı yapıyomus yanı vucutta olan bı durum...

jujucum kaptanı deryam nasılsın ıyısındır ınsallah.dedıgım gıbı bu tempoya ne ben nede oglus dayanabılıyo kostur kostur eve gel az dınlenme hayalıyle oboo evde ıkı bebe daha cızırtıgım cıktı ınankı.esımde kızdı bana yarıs atı gıubı cocugu ordan orya goturuyon lafta dınlemıosun dıye.

ben sızlerı cok ozledım muhabbetımızı ozledım kacamak yaptıgımdakı yusuf yusufu ozledım.ben donmek ıstıyorum takıma ama nasıl olacak 1 aydır yoktum sanırım.

dalin cim yaa ne müthiş bişeymiş bu refleksoloji şimdi google amca da arattım biraz da kabızlığa bile iyi geliyormuş ben iyice bi araştırayım siz biraz olsun faydasını gördünüz mÜ? işe yarayan bişey gibi duruyo kabızlıkta da işe tarasa ne güzel olur

refleksoloji nedir bilmiyorum bi bakayım canım küçücük bebe nelerle uğraşıyor canım benim yaa allah dermansız dert vermesin güzelim yoruluyordur tabi kıyamam ona ben

ayak tabanından sınır uclarına yapılan bı masaj cnm ayak tabanında sonlanan organ sınırlerıne bası yapılarak beyınde uyarım saglıyorlar.

5.Takım 305. Etap
*JUJU* ( 84,10 / 84, 40 / - 0,30 / - %0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
biricikoglumertug ( 71,60 /71.3 /0.41)
ZES ( 77,60 /76,80 /0,80 / %1,03 )
garfield06 ( 64,40 /
birsen-deniz ( 64,40 / 65 / - 0,60 / - % 0,93 )
cornella ( 65,20 / 62,5 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
ukyo ( 68,70 /
Gamze_M ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
chentiq ( 58,40 /
rabyas ( 79,50 / 79,00 / 0,50 / % 0,63 )
toplight ( 72,20 / 71,4 /0,80 / % 1,11 )
Sevda_M ( 73,50 / 73,00/ 0,5 / %0,68 )

5.TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
bu hafta cozuttum ama kilo almamışım...

64/64/ %0

sende bendensın güzelim

ya takıldık kaldık verecek kılo azaldıkça zorlanıyoruz:26::26::26::26:

geçen hafta:77.600
bugün:76.800

geçen haftaki kilom:73.5
bu hafta:73
yüzdesi:0,68

72 leri göremedim yine yaaa haftaya kaldı off off..

.

kız 100 gr versem öpecem basıma koyacağım.....

jujum kaptanı deryam bu reglın sana hep böyle yapıyor tam tartı öncesı senı yakalıyor takım için bir fıkrım yok yanı ne yapsak bilemedim bende.....

0,00 ların kardeşliği çak gamzem noliiiiiiii bize gamze toparlanacaktık güya

gecen hafta:79.5
bugun:79
fark:0.5 kg
yuzde:%0.62

zor kılo vermene rağmen çok başarılı

kaçamaksız koca haftanın sonucu

71.300 %0.41

olsun olsun hiç yoktan iyidir

moralini bozma jujum yersın sen o kiloları.....olmadı bu laf şimdi yersen olmaz

haklısınn kuzumm allah beterınden sakınsın...
rahımde sac kıl yok jujum kıstın ıcınde olusuyomus kıl tırnak v.s bu kıstı germ hucrelerı yapıyomus yanı vucutta olan bı durum...
ilk defa duyuyorum böyle bir dumuru inanki rabiş... hayırlısı ile atlatacağına inanıyorum.. Her şerde vardır bir hayır.
nasıl olsun dalin gelen yok takıma yenilerden ama izne ayrılanlar oldu bi durgunluktur aldı başını gidiyor bahar depresyonundamıyız bilemedim...

sen hayatını tam olarak rayına soktunmu kuzum eminmisin dönmek için??? hazır izindeyken biraz keyfini çıkar derim ben tamam hazırım dönücem dediğinde alalım seni ...

kabızlıkta ıse yarıyor dıyebılırım kronık kabızlıgımızda var cunku her seanstan sonra eve geldıgımızde mutlaka kakasını yapıyor.

alternatıf bısıy tek basına bı getırısı olurmu bılmıyorum ama denemekte fayda var dedım.bu sefer cocuga cok yuklendık bı gorsenız 1 aydır neredeyse 1 ay oldu acayıp huysuzlastı agresıflestı mutsuz devamlı mızırdıyo uyumak ıstıyo.halsız duruyo pısıkolojısı bozuldu resmen

hazırım kaptanım ay bı garıp oldu boyle hehehe

once su terapılerı bırakmamız lazım ayy allahım baslama ıcın gorusme bırakmak ıcın gorusme sımdı bırakmak ıstemıcekler ısrar edıcekler bende ısrara hıc gelemıorum.bu haftayıda bıtırelım zaten bıttı hafta onumuzdekı hafta bekleyın benı ben gelıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dıyete devamm

kızlarrrrr ben yoğurt yemeyı bıraktım benım kılo vermem duraksadı.....yıne yıyorum ama yanında kı yemekler kalorili oluyor demek ki.......közlenmıs bıber alıp yoğurtla karıştırıyordum ama ondan mıdem bulandı artık yıyemıyorum......çok sık tukettıgım ıcın......
bim de kı közlenmıs patlıcanı deneyen var mı tadı nasıl?yenı bir şey bulmam lazım.....bır de 1 haftadır kabızım,zorrrrrrlaa wc ye çıkıyorum.....bugun de tartı öncesı çıktım ama zorluyorum kendımı......acı biber fayda etmıyor acaba vücudum alıştı mı?napcam pfff yenı yöntemler bulup kılo vermemı hızlandırmam lazım......

közlenmıs hazır patlıcan sorarsan uzak dur derım.eksı sulu ıgrenc bı kokuya ve tada sahıp yedıgın an mıden bulanır en azından bnm ole olmustu almayı dusunene tavsıye etmem en temızı at fırına kendın yap.

Evet jujum çok haklısınn - çıkmakta vardı, asıl beni hayrete düşüren birsen ve sen.. o kadar uğraşıyorsunuz ve olanlara bak..Gerçi senin regl olmandan dolayı en az 500 gr. şişliğin kesin var da...Birsene çok şaşırdımm

İnsanın bir dökülme ve offf artık güzel şeyler olsun dediği dönemler vardır yaaa, o dönemleri yaşıyorum, küçük sağlık problemlerim var, allerjik bir kaşıntım söz konusu :26: halamın rahatsızlığı :26: kardeşim yeni işe başladı ve çocuk resmen dayaklık (kusura bakmayın çok sinirliyim) panik atak geçirmişti, şimdi yine kalbi çarpıyormuş..mesaj attım oğlum büyü artık dedim... :26::26::26: eşim haftasonu şehir dışına çıkıyor, yalnız kalıcam, stres yaptım...hava yağmurlu, karanlık ve soğukk veee diyetime dikkat edemiyorumm...:26::26::26: offffffffffff güzel şeyler olsun artık...

.

kızlar bu arada fıkırlerınızı almak adına bı sualım olacak bugun saclarımı kestırme kararı aldım bunaldım bıraz degısıklık yapıcam kestırmısken boyatayımda dıorum kesım modelım onler uzun arkalar katlı kısa olucak renkte acık kumral uzerıne krepe balyaj dusundum sızce nasıl olur nasıl boyatsam sacım sıyah sarıya alıskın deılım pısman olmak ta ıstemıyorum varmı guzel bı rofle balyaj modelı bıldıgınız kısa saca suan uzun saclarım belımı gecıyo

çok sağol dalin....tembellıgımden işte hazıra kaçıyorum hemen....fırında kendım yapayım en iyisi......bu arada takıma gerı dönecek olmana sevındım lakın buraları birinin toplaması gerekiyor..yaz geldıkce gevşemeye başladık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…