- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.601
dalin cim allahın izni ile hallolur canım benim eren madem mutsuz fizyoterapist de öyle demiş önemli olan onun mutluluğu annesi öpüyorum kocaman bebelerle seni
doktor mu tavsiye etti şahnur sen mi meraklandın da götürdün
benim oğlanın da göbek bölgesi yağlı şahnur ne dedi diyetisyen size???
yoruluyo cok canım kapıdan ıcerı gırdıgımız an basıyo yaygarayı fızıkten cıkıyoruz egıtıme ordan cıkınca arabada yuyo hadı refleksolojıye butund ers uyuyo.ıyılık yapıoz derken kotulukmu yapıoruz acaba dıyorum.olmadı yaza fızıge ara verırız gercı fızyıterapıstımız fızık ve egıtım yeterlı olacaktır sızde evde destekleyın gerısıne pekte gerek yok dıyor.
Gamze şu yukardaki menüye bakıyorum bakıyorum.... ne diyeyim sana... artık uzuuuuun bir müddet cozutmazsın diye düşünüyorum çünkü yeterince cozutmuşsun yukarıda .. allahtan sabit gelmişsin ne mutlu ama birde bunları yemeyip eksi gelmek vardı onuda unutma... .. şunun şurasında kaldı dört kilon vermemek için mi uğraşıyorsun dicem valla.
cornim bugün kilomdan dolayı canım sıkkın güzelim moralim sıfır ama söyle ne yapalım sen ver bi akıl
önerilerinizi beklerim güzelim ne yapmak lazım bilemiyorum hastalıklar sınavlar izne gidenler işe girenler derken katılım azaldı farkındayım ama ne yapılabilir şuanda bişey düşünemiyorum
ben yinede müdahale etmicem chentiq geç de olsa geleçektir....
rabiş kuzum kendini yıpratmanın bir anlamı yok biliyorsun dimi... moral her hastalıkta en büyük ilaçtır sen ne kadar dirayetli olur ne kadar sağlam durursan okadar kolay bir ameliyat dönemi atlatırsın... işin birda şu kısmını düşün bebek için tedavi görüyor olmasaydın farkedemeyecektin ve çok hızlı geliştiğini söylediğin o kitle belkide daha ciddi sorunlar açacaktı bunada şükretmen lazım kuzum.. dualarımız seninle emin ol..
kız rahimde saçın tırnağın işine ne anlamadım ben o kısmı
eve gittiğimde yemek yaptım .. oğlana poğaça yapmak için hamuru yoğurdum mayalanmaya bıraktım... koşu bandında yürüdüm oğlanın ödevlerine baktım ve poğaçaları fırına verdim pişti ve bende hoppp yatağa güzelim ...
yok işte bu onu yapmadım tv de izlemedim biraz kitap okudum okadar
hoş geldin dalin bende sana tedavi sürecinizi soracaktım nasıl gidiyor diye sen söylemişsin zaten... ara ara bilgilendir bizi hepten uğramamazlık etme
refleksoloji nedir bilmiyorum bi bakayım canım küçücük bebe nelerle uğraşıyor canım benim yaa allah dermansız dert vermesin güzelim yoruluyordur tabi kıyamam ona ben
bu hafta cozuttum ama kilo almamışım...
64/64/ %0
günaydın kızlar
moralim çok bozuk sabah 65 kilo geldim.
pazartesi 63.7 kiko geliyodum. birde bu hafta hep spor yaptım.
ya 4 günde bu kadar mı kilo alınır yaaaaaaaaaaaa. gerçekten sabah sabah moral falan kalmadı.
20 kere inip çıktım 65
. bu gün okulun kermesi var çok yoğun olacağım umarım sizler vermişsinizdir.
geçen hafta:77.600
bugün:76.800
geçen haftaki kilom:73.5
bu hafta:73
yüzdesi:0,68
72 leri göremedim yine yaaahaftaya kaldı off off..
.
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]*JUJU*[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl30, width: 103, align: right"]84,10[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]84,40[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]-0,30[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]-0,36[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bir haftanın emeği uğraşı bu oldu...
beş gündür akşamları yemek yemedim bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek dışında lokma sürmedim
bir haftadır hergün aksatmadan eğimli bir şekilde 30 dk yürüdüm
her sabah saat 6 da uyandım 3 bardak suyumu içtim ki vucudum erken uyansın ve erkenden yağ yakmaya başlasın diye
her sabah tibet egzersizleri yaptım ki vucut hareketlensin temposu hızlansın diye
ve reglim gele gele dün geldi ... ama tam başlamamıştı . eve gittiğimde ayakkabılarım bi çıkardım bacaklarım şiş... kasıyorum demekki kendimi reglide akıntı başlamayınca ödem de gitmiyo. reglim tam anlamı ile şimdi başladı anlayacağınız... ama bana yaptı yapacağını ve tartıda canımı sıktı...
sabah ilk kalktığımda 84,7 geliyordum canım sıkıldı dolandım evde bu yarım saat sonra yeniden çıktım 84,4 geldim belki 3-4 saat sonra eksi değerlere bile geçebilirdi ödem atıydıkça ama olmadı malesef... malesef...
ben geçmişi bi bakim geliyorum
günaydınlarrrr......kilo veren herkesi tebrik ediyorum öncelikle ve kilo bildirimimi yapayım...bildirecek birşey de yok ama bu hafta okadar cozuttumki almadığıma şükür...
geçen hafta:64.0
bu hafta:64,0
yüzdesi : %0,00
.
gecen hafta:79.5
bugun:79
fark:0.5 kg
yuzde:%0.62
kaçamaksız koca haftanın sonucu
71.300 %0.41
Gamze şu yukardaki menüye bakıyorum bakıyorum.... ne diyeyim sana... artık uzuuuuun bir müddet cozutmazsın diye düşünüyorum çünkü yeterince cozutmuşsun yukarıda .. allahtan sabit gelmişsin ne mutlu ama birde bunları yemeyip eksi gelmek vardı onuda unutma... .. şunun şurasında kaldı dört kilon vermemek için mi uğraşıyorsun dicem valla.
cornim bugün kilomdan dolayı canım sıkkın güzelim moralim sıfır ama söyle ne yapalım sen ver bi akıl
önerilerinizi beklerim güzelim ne yapmak lazım bilemiyorum hastalıklar sınavlar izne gidenler işe girenler derken katılım azaldı farkındayım ama ne yapılabilir şuanda bişey düşünemiyorum
ben yinede müdahale etmicem chentiq geç de olsa geleçektir....
rabiş kuzum kendini yıpratmanın bir anlamı yok biliyorsun dimi... moral her hastalıkta en büyük ilaçtır sen ne kadar dirayetli olur ne kadar sağlam durursan okadar kolay bir ameliyat dönemi atlatırsın... işin birda şu kısmını düşün bebek için tedavi görüyor olmasaydın farkedemeyecektin ve çok hızlı geliştiğini söylediğin o kitle belkide daha ciddi sorunlar açacaktı bunada şükretmen lazım kuzum.. dualarımız seninle emin ol..
kız rahimde saçın tırnağın işine ne anlamadım ben o kısmı
eve gittiğimde yemek yaptım .. oğlana poğaça yapmak için hamuru yoğurdum mayalanmaya bıraktım... koşu bandında yürüdüm oğlanın ödevlerine baktım ve poğaçaları fırına verdim pişti ve bende hoppp yatağa güzelim ...
yok işte bu onu yapmadım tv de izlemedim biraz kitap okudum okadar
hoş geldin dalin bende sana tedavi sürecinizi soracaktım nasıl gidiyor diye sen söylemişsin zaten... ara ara bilgilendir bizi hepten uğramamazlık etme
ilk defa duyuyorum böyle bir dumuru inanki rabiş... hayırlısı ile atlatacağına inanıyorum.. Her şerde vardır bir hayır.haklısınn kuzumm allah beterınden sakınsın...
rahımde sac kıl yok jujum kıstın ıcınde olusuyomus kıl tırnak v.s bu kıstı germ hucrelerı yapıyomus yanı vucutta olan bı durum...
nasıl olsun dalin gelen yok takıma yenilerden ama izne ayrılanlar oldu bi durgunluktur aldı başını gidiyor bahar depresyonundamıyız bilemedim...jujucum kaptanı deryam nasılsın ıyısındır ınsallah.dedıgım gıbı bu tempoya ne ben nede oglus dayanabılıyo kostur kostur eve gel az dınlenme hayalıyle oboo evde ıkı bebe daha cızırtıgım cıktı ınankı.esımde kızdı bana yarıs atı gıubı cocugu ordan orya goturuyon lafta dınlemıosun dıye.
ben sızlerı cok ozledım muhabbetımızı ozledım kacamak yaptıgımdakı yusuf yusufu ozledım.ben donmek ıstıyorum takıma ama nasıl olacak 1 aydır yoktum sanırım.
dalin cim yaa ne müthiş bişeymiş bu refleksoloji şimdi google amca da arattım biraz da kabızlığa bile iyi geliyormuş ben iyice bi araştırayım siz biraz olsun faydasını gördünüz mÜ? işe yarayan bişey gibi duruyo kabızlıkta da işe tarasa ne güzel olur
ilk defa duyuyorum böyle bir dumuru inanki rabiş... hayırlısı ile atlatacağına inanıyorum.. Her şerde vardır bir hayır.
nasıl olsun dalin gelen yok takıma yenilerden ama izne ayrılanlar oldu bi durgunluktur aldı başını gidiyor bahar depresyonundamıyız bilemedim...
sen hayatını tam olarak rayına soktunmu kuzum eminmisin dönmek için??? hazır izindeyken biraz keyfini çıkar derim ben tamam hazırım dönücem dediğinde alalım seni ...
közlenmıs hazır patlıcan sorarsan uzak dur derım.eksı sulu ıgrenc bı kokuya ve tada sahıp yedıgın an mıden bulanır en azından bnm ole olmustu almayı dusunene tavsıye etmem en temızı at fırına kendın yap.kızlarrrrr ben yoğurt yemeyı bıraktım benım kılo vermem duraksadı.....yıne yıyorum ama yanında kı yemekler kalorili oluyor demek ki.......közlenmıs bıber alıp yoğurtla karıştırıyordum ama ondan mıdem bulandı artık yıyemıyorum......çok sık tukettıgım ıcın......
bim de kı közlenmıs patlıcanı deneyen var mı tadı nasıl?yenı bir şey bulmam lazım.....bır de 1 haftadır kabızım,zorrrrrrlaa wc ye çıkıyorum.....bugun de tartı öncesı çıktım ama zorluyorum kendımı......acı biber fayda etmıyor acaba vücudum alıştı mı?napcam pfff yenı yöntemler bulup kılo vermemı hızlandırmam lazım......
közlenmıs hazır patlıcan sorarsan uzak dur derım.eksı sulu ıgrenc bı kokuya ve tada sahıp yedıgın an mıden bulanır en azından bnm ole olmustu almayı dusunene tavsıye etmem en temızı at fırına kendın yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?