- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.561
ben ilk defa dinledim bu şarkıyı yıldız tilbe her zaman ki gibi yine çok güzel söylemiş hatta dedim yalnız söylese daha süper olurdu... teşkür sayende dinledim[video=youtube;JrPnQ-Ps0OU]http://www.youtube.com/watch?v=JrPnQ-Ps0OU[/video]
zesim bak bu şarkıda süper yıldız tilbeye bayılıyorum ben çok güçlü bir sesi var kadının yaaa...
hu hu komşular nerdesiniz???????? gece geç yattım sabah erken kalktım tükkan açılmış ama henüz 1-2 kişiyiz daha haydi sizleri bekliyoruz
ben ilk defa dinledim bu şarkıyı yıldız tilbe her zaman ki gibi yine çok güzel söylemiş hatta dedim yalnız söylese daha süper olurdu... teşkür sayende dinledimşimdi bide ben şarkı göndercem...
Hoşçakal yine gel komşu bekleriz birbirimize şarkı atarız
tatlım görüşürüz bende gideyim ...az bişey spor yapayım sonra yemekti ev işiydi benimki gelir...kendinize çok iyi bakın...
.
günaydın ve hayırlı cumalar kızlar sabah erkenden açmışsınız dükkanı afferin size ZES gece kapatıp sabah açmış
bu arada benim işyerinde şarkılar görünmüyor yasaklı kapsamına giriyo neyse bu siteyi yasaklamasınlar da şarkıları görmesem de olur
tatlım belki vucudun şiş olabilir ....sakın moralini falan bozma...
inşallahh
.
geçen hafta:77.600
bugün:76.800
geçen haftaki kilom:73.5
bu hafta:73
yüzdesi:0,68
72 leri göremedim yine yaaahaftaya kaldı off off..
.
şahnurum hoşgeldin tatlım..
.
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]*JUJU*[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl30, width: 103, align: right"]84,10[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]84,40[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]-0,30[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]-0,36[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bir haftanın emeği uğraşı bu oldu...
beş gündür akşamları yemek yemedim bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek dışında lokma sürmedim
bir haftadır hergün aksatmadan eğimli bir şekilde 30 dk yürüdüm
her sabah saat 6 da uyandım 3 bardak suyumu içtim ki vucudum erken uyansın ve erkenden yağ yakmaya başlasın diye
her sabah tibet egzersizleri yaptım ki vucut hareketlensin temposu hızlansın diye
ve reglim gele gele dün geldi ... ama tam başlamamıştı . eve gittiğimde ayakkabılarım bi çıkardım bacaklarım şiş... kasıyorum demekki kendimi reglide akıntı başlamayınca ödem de gitmiyo. reglim tam anlamı ile şimdi başladı anlayacağınız... ama bana yaptı yapacağını ve tartıda canımı sıktı...
sabah ilk kalktığımda 84,7 geliyordum canım sıkıldı dolandım evde bu yarım saat sonra yeniden çıktım 84,4 geldim belki 3-4 saat sonra eksi değerlere bile geçebilirdi ödem atıydıkça ama olmadı malesef... malesef...
ben geçmişi bi bakim geliyorum
hoş geldin şahnurcum!... bu hafta böyle oldu kahvaltının etkisi oldu sanırım birde düzenli spor yaptım ikisinin etkisi kelebek etkisi olduhıoşbulduk şekerim ZES im ne güzel kilo vermişin bak bence sabah kahvaltı yapmaya başladığın için öyle
bu arada ben bu sabah wc ye çıkamayınca hiç tartılıpda moralimi bozmayayım dedim dün akşam tartıldığım kg ile devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?