Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm bende bu hafta öğle öğünlerime yoğurt koydum 300 gr verdim ama göbeğimde gözle görülür fark var
ben hazır nasıl bilmiyorum ama köz tepsileri var ben 3,5 liraya aldım üzerine koyunca 2 dak közleniyo uğraştırmıyoda tavsiye ederim

canım dalin beğenmemiş ama ben sevmiştim közlenmiş patlıcanın tadını form çayını tavsiye ederim ben her gün 2 tane içiyorum onunla zorlaya zorlaya çıkıyo işte bi de aç karnına ıslatılmış kuru kayısı kahvaltıdan mümkünse 2 saat önce falan alıp üstüne de su içersen olur
bu arada yoğurt yemeyi bırakma canım bırakınca ne olacak normal düzene geçince ne kadar devam ettirebileceksin o yüzden farklı bişeyler yap

tamam canım haftaya girişini yaparız ozaman... sen hazırım diyorsan dicek bişey yok..

yoğurt deme bana bu hafta hergün yedim akşak yemeği niyetine ama sonuç alamadım ...

acı bendede işe yaramaz oldu dünde aç karnına kayısı yemiştim hiiiç etkelimedi bile

hıc unutmuyorum kereme 3 aylık hamıleydım o kozlenmıs patlıcanı agzıma attıgım ve yuttugum anla kusma anım bırebırdı.oncedende yemıstım gene begenmıyordum hatta alınıodu kavanoz oldugu gıbı cope gıdıyodu kokusu tadı cok kotu.3 tane patlıcanı atıyosun fırına ohh mıss gıbı lezzetlı.

takımın durumuna 1 aydır pek sahıt olamadım ama ben ayrılmadan oncesındede catırdamaya baslamıstı nerde 3 ay oncekı sohbetler muhabbetlerr tozunu atıyoduk gırgırın samatanın.öhömm öhömm ıs basa dustu desene muma dızecem ben hepsını merak etmeyın

acı bendede etki etmiyo kefire başladım bende hergün aç karnına içiyorum 1 bardak 21 gün içinde normale dönüyormuşsun bide onu deniyim dedim 2 içtim sonunda dün çıkabildim bu hafta bende kabızlıktan çekenlerdendim

kızlar sizdeki kabızlık benimkisi gibi kronik değil sizde işe yarayabileceğini düşündüğüm şeyler
keten tohumu salatalara atın 1 yemek kaşığı
salatayı hiç ama hiç ihmal etmeyin
çorba olarak mercimek çorbası iyi seçim ama içinde patates ve pirinç olmasın
mümkünse lahana salatası bol bol lahananın salatasını veya yemeğini yapın
bol bol su için
aç karnına kayısıyı yazmıştım daha önce
form çayı meutlaka her gün için
semiz otu ıspanak pazı yemeye çalışın
şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım
haa şalgam suyu aç karnına için diyorlar ben ona henüz cesaret edemedim o da güya direk ishal yapıyormuış güyaaa

Son düzenleme:

Canımmmm, hoş geldinnn dalinimmm
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmmmmm yağa bak
de gettttt gercı herkesın damak tadı farklıdır ama 10 uzerınden 0 bıle vermıyorum ona

jujucum hepmı cocuklar ıcın ev ıcın kosturayım kendıme hıc bısey yapmamayımmı kendım ıcınz aman ayırmayayımda kafayımı tırlatayım ayol.bakma neselı goruntume zor ayakta duruyom yogunluktan yemınle

0, 00 kardeşim benimmmmmm bimdekini seviyorum ben, hem lezzetli hemde pratik..emin ol kendin fırına atmış gibi oluyorsun... offffffffffff hakket yaaaa kendimize gelelimmmmmmmmmmmm

Dalinnnnnnnnnnnnnnnnn hadiiiii sende gel, hep beraber sarılalım sıkı sıkııı

hadiiiiiiiiiiiiiiiii

şiiii alooooo bısey sorduk leynnnnn nıye bı onerıde bulunmuyosunuzz hoopp

Tatlımmm ben okudum ama haklısın yorum yapmadım, nedeni şu zaten sen ne istediğini çok güzel anlatmışsın ve eminim çok yakışıcaktır..boyat ve kestir tatlım...bende boyatıcamm aklıma koydum seni okuyuncaaaaaa

p.tesıden ıtıbaren burdayım sekerım tum bos zamanlarım sızındır alın tepe tepe kullanın feda olsun

çarsamba persembe cuma ya cekılıcek gerı kalan gunler bosuma rtık

hee bende var o tepsıden tmm pazar yolu gözüktü bana ......

belki bır kez denerim dalin hamıleymıs ondan da midesı bulanmış olabılır....form çayından annem de çok memnun....

jujum taktık değiştirme zamanı geldı.ne etsek acübeeee

evet bazı tatsızlıklar olmuştu ama unuttuk gerıde kaldı bile takımca toparlanmamız lazım......

jujum takıma gelmek ısteyen de yok artık yaz yaklaştıkça milletın yıyesı artıyor heralde

Zıkkkııımmmmmm diyesim varrrr hahahahahha

3 gunluk dunya kırgınlıga ne hacet.tekrar etmemesı umıdıyle.yenıden eskısı gıbı kıskanılan ozenılen herkesın ımrendıgı bı takım olamak ugruna ellerımızı bırlestırelımhanımlar

kefir içiyordum önceden....tadı kötü

şalgam suyu mu ishal yapıyormuş...küllüyen yalan...belkı ben alışık olduğumdan....bol acılı olursa ishal yapablır......onun dışında keten tohumu zayıflamak için de faydalı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…