- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.621
kızlarrrrr ben yoğurt yemeyı bıraktım benım kılo vermem duraksadı.....yıne yıyorum ama yanında kı yemekler kalorili oluyor demek ki.......közlenmıs bıber alıp yoğurtla karıştırıyordum ama ondan mıdem bulandı artık yıyemıyorum......çok sık tukettıgım ıcın......
bim de kı közlenmıs patlıcanı deneyen var mı tadı nasıl?yenı bir şey bulmam lazım.....bır de 1 haftadır kabızım,zorrrrrrlaa wc ye çıkıyorum.....bugun de tartı öncesı çıktım ama zorluyorum kendımı......acı biber fayda etmıyor acaba vücudum alıştı mı?napcam pfff yenı yöntemler bulup kılo vermemı hızlandırmam lazım......
kızlarrrrr ben yoğurt yemeyı bıraktım benım kılo vermem duraksadı.....yıne yıyorum ama yanında kı yemekler kalorili oluyor demek ki.......közlenmıs bıber alıp yoğurtla karıştırıyordum ama ondan mıdem bulandı artık yıyemıyorum......çok sık tukettıgım ıcın......
bim de kı közlenmıs patlıcanı deneyen var mı tadı nasıl?yenı bir şey bulmam lazım.....bır de 1 haftadır kabızım,zorrrrrrlaa wc ye çıkıyorum.....bugun de tartı öncesı çıktım ama zorluyorum kendımı......acı biber fayda etmıyor acaba vücudum alıştı mı?napcam pfff yenı yöntemler bulup kılo vermemı hızlandırmam lazım......
tamam canım haftaya girişini yaparız ozaman... sen hazırım diyorsan dicek bişey yok..hazırım kaptanımay bı garıp oldu boyle hehehe
once su terapılerı bırakmamız lazım ayy allahım baslama ıcın gorusme bırakmak ıcın gorusme sımdı bırakmak ıstemıcekler ısrar edıcekler bende ısrara hıc gelemıorum.bu haftayıda bıtırelım zaten bıttı hafta onumuzdekı hafta bekleyın benı ben gelıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dıyete devamm
çok sağol dalin....tembellıgımden işte hazıra kaçıyorum hemen....fırında kendım yapayım en iyisi......bu arada takıma gerı dönecek olmana sevındım lakın buraları birinin toplaması gerekiyor..yaz geldıkce gevşemeye başladık......
canım dalin beğenmemiş ama ben sevmiştim közlenmiş patlıcanın tadını form çayını tavsiye ederim ben her gün 2 tane içiyorum onunla zorlaya zorlaya çıkıyo işte bi de aç karnına ıslatılmış kuru kayısı kahvaltıdan mümkünse 2 saat önce falan alıp üstüne de su içersen olur
bu arada yoğurt yemeyi bırakma canım bırakınca ne olacak normal düzene geçince ne kadar devam ettirebileceksin o yüzden farklı bişeyler yap
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmmmmm yağa bak
Canımmmm, hoş geldinnn dalinimmm
de gettttt gercı herkesın damak tadı farklıdır ama 10 uzerınden 0 bıle vermıyorum onacanım dalin beğenmemiş ama ben sevmiştim közlenmiş patlıcanın tadını form çayını tavsiye ederim ben her gün 2 tane içiyorum onunla zorlaya zorlaya çıkıyo işte bi de aç karnına ıslatılmış kuru kayısı kahvaltıdan mümkünse 2 saat önce falan alıp üstüne de su içersen olur
bu arada yoğurt yemeyi bırakma canım bırakınca ne olacak normal düzene geçince ne kadar devam ettirebileceksin o yüzden farklı bişeyler yap
tamam canım haftaya girişini yaparız ozaman... sen hazırım diyorsan dicek bişey yok..
yoğurt deme bana bu hafta hergün yedim akşak yemeği niyetine ama sonuç alamadım ...
acı bendede işe yaramaz oldu dünde aç karnına kayısı yemiştim hiiiç etkelimedi bile
hıc unutmuyorum kereme 3 aylık hamıleydım o kozlenmıs patlıcanı agzıma attıgım ve yuttugum anla kusma anım bırebırdı.oncedende yemıstım gene begenmıyordum hatta alınıodu kavanoz oldugu gıbı cope gıdıyodu kokusu tadı cok kotu.3 tane patlıcanı atıyosun fırına ohh mıss gıbı lezzetlı.
takımın durumuna 1 aydır pek sahıt olamadım ama ben ayrılmadan oncesındede catırdamaya baslamıstı nerde 3 ay oncekı sohbetler muhabbetlerr tozunu atıyoduk gırgırın samatanın.öhömm öhömm ıs basa dustu desene muma dızecem ben hepsını merak etmeyın
şiiii alooooo bısey sorduk leynnnnn nıye bı onerıde bulunmuyosunuzz hoopp
0, 00 kardeşim benimmmmmmbimdekini seviyorum ben, hem lezzetli hemde pratik..emin ol kendin fırına atmış gibi oluyorsun... offffffffffff hakket yaaaa kendimize gelelimmmmmmmmmmmm
Dalinnnnnnnnnnnnnnnnn hadiiiii sende gel, hep beraber sarılalım sıkı sıkııı
cnm bende bu hafta öğle öğünlerime yoğurt koydum 300 gr verdim ama göbeğimde gözle görülür fark var
ben hazır nasıl bilmiyorum ama köz tepsileri var ben 3,5 liraya aldım üzerine koyunca 2 dak közleniyo uğraştırmıyoda tavsiye ederim
canım dalin beğenmemiş ama ben sevmiştim közlenmiş patlıcanın tadını form çayını tavsiye ederim ben her gün 2 tane içiyorum onunla zorlaya zorlaya çıkıyo işte bi de aç karnına ıslatılmış kuru kayısı kahvaltıdan mümkünse 2 saat önce falan alıp üstüne de su içersen olur
tamam canım haftaya girişini yaparız ozaman... sen hazırım diyorsan dicek bişey yok..
yoğurt deme bana bu hafta hergün yedim akşak yemeği niyetine ama sonuç alamadım ...
acı bendede işe yaramaz oldu dünde aç karnına kayısı yemiştim hiiiç etkelimedi bile
hıc unutmuyorum kereme 3 aylık hamıleydım o kozlenmıs patlıcanı agzıma attıgım ve yuttugum anla kusma anım bırebırdı.oncedende yemıstım gene begenmıyordum hatta alınıodu kavanoz oldugu gıbı cope gıdıyodu kokusu tadı cok kotu.3 tane patlıcanı atıyosun fırına ohh mıss gıbı lezzetlı.
takımın durumuna 1 aydır pek sahıt olamadım ama ben ayrılmadan oncesındede catırdamaya baslamıstı nerde 3 ay oncekı sohbetler muhabbetlerr tozunu atıyoduk gırgırın samatanın.öhömm öhömm ıs basa dustu desene muma dızecem ben hepsını merak etmeyın
p.tesıden ıtıbaren burdayım sekerım tum bos zamanlarım sızındır alın tepe tepe kullanın feda olsun
çarsamba persembe cuma ya cekılıcek gerı kalan gunler bosuma rtık
hadiiiiiiiiiiiiiiiii
hee bende var o tepsıdentmm pazar yolu gözüktü bana ......
belki bır kez denerim dalin hamıleymıs ondan da midesı bulanmış olabılır....form çayından annem de çok memnun....
jujum taktık değiştirme zamanı geldı.ne etsek acübeeee
evet bazı tatsızlıklar olmuştu ama unuttuk gerıde kaldı biletakımca toparlanmamız lazım......
jujum takıma gelmek ısteyen de yok artıkyaz yaklaştıkça milletın yıyesı artıyor heralde
mumlarım hazır ıs sızı oraya dızmeye kaldı hahahhaha
hee bende var o tepsıdentmm pazar yolu gözüktü bana ......
belki bır kez denerim dalin hamıleymıs ondan da midesı bulanmış olabılır....form çayından annem de çok memnun....
jujum taktık değiştirme zamanı geldı.ne etsek acübeeee
evet bazı tatsızlıklar olmuştu ama unuttuk gerıde kaldı biletakımca toparlanmamız lazım......
jujum takıma gelmek ısteyen de yok artıkyaz yaklaştıkça milletın yıyesı artıyor heralde
acı bendede etki etmiyo kefire başladım bende hergün aç karnına içiyorum 1 bardak 21 gün içinde normale dönüyormuşsun bide onu deniyim dedim 2 içtim sonunda dün çıkabildim bu hafta bende kabızlıktan çekenlerdendim
kızlar sizdeki kabızlık benimkisi gibi kronik değil sizde işe yarayabileceğini düşündüğüm şeyler
keten tohumu salatalara atın 1 yemek kaşığı
salatayı hiç ama hiç ihmal etmeyin
çorba olarak mercimek çorbası iyi seçim ama içinde patates ve pirinç olmasın
mümkünse lahana salatası bol bol lahananın salatasını veya yemeğini yapın
bol bol su için
aç karnına kayısıyı yazmıştım daha önce
form çayı meutlaka her gün için
semiz otu ıspanak pazı yemeye çalışın
şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım
haa şalgam suyu aç karnına için diyorlar ben ona henüz cesaret edemedim o da güya direk ishal yapıyormuış güyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?