- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.581
anladım canım tesekkur ederım...canım özel hastanede olursun muhtemelen dimi?
benim olduğum ameliyat 3250 idi..
özelde yaptıracaksan sende..
2000 tl den başlıyordur cnm..
cok tesekkur ederım canım...RABYAS canım çok geçmiş olsunn..
birsen-deniz (64,40 /65,00 /-0,60 /%-0,93
sen iyi yaptın ben yapmayı beceremedim***5.Takım 305. Etap
*JUJU* ( 84,10 / 84, 40 / - 0,30 / - %0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
biricikoglumertug ( 71,60
ZES ( 77,60 /76,80 /0,80 / %1,03 )
garfield06 ( 64,40 /
birsen-deniz ( 64,40 / 65 / - 0,60 / - % 0,93 )
cornella ( 65,20 /
ukyo ( 68,70 /
Gamze_M ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
chentiq ( 58,40 /
rabyas ( 79,50 /
toplight ( 72,20 / 71,4 /0,80 / % 1,11 )
Sevda_M ( 73,50 / 73,00/ 0,5 / %0,68 )
5.TAKIM ORTALAMASI
ZES im son değişiklikleri de ekleyip tabloyu düzenledim
sen iyi yaptın ben yapmayı beceremedim
beni de biraz uğraştırdı ama sonunda becerdim canım
rabia cım sen ne yaptın?
sıkma canını bozma moralini güzelim
napim sahnurcum lal gıbıyım ara ara gozlerım doluyo aglıyorum annemlere haber vermedım uzulmesnler dıye amelyat kesınlessın mecbur solıcem amelıyat olursam yanımada gelemeyecek annem yurtdısında cunku ne zormus yaa sabıt oturamıyorum sureklı bısıler yapmak ıstıyorum falan karısıgım anlayacagın...
rabyascım gecmıs olsun cnm amelıyat demıssın konuyu bılmıyorum ne ıcın amelıyat olacaksın
uzme kendını herseyde bır hayır varr kuzum
Rabyasım üzülme lütfen... Dün gece aklıma geldi benim bi arkadaş vardı üniversitedeyken 20-21 yaşındaydı sanırım senin benzeri bi kisti vardı onu aldırdı geçmiş olsuna gitmiştim çok iyiydi biraz dinlendi ve sonrası çok iyi korkma rabyascım korkma inşallah her şey güzel olacaknapim sahnurcum lal gıbıyım ara ara gozlerım doluyo aglıyorum annemlere haber vermedım uzulmesnler dıye amelyat kesınlessın mecbur solıcem amelıyat olursam yanımada gelemeyecek annem yurtdısında cunku ne zormus yaa sabıt oturamıyorum sureklı bısıler yapmak ıstıyorum falan karısıgım anlayacagın...
tesekkur ederım canım sol yumurtalık etrafında dermokıst teshıs edıldı 6 cm cok hızlı buyuyo gebelık sonucuna gore amelıyata gırcem canım hayırlıısı olsun allah yardımcımız olsun...
canım bişeylerle meşgul olmaya çalış o konuyu düşünmemeye çalış ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama oyalanacak bişeyler bul kendinenapim sahnurcum lal gıbıyım ara ara gozlerım doluyo aglıyorum annemlere haber vermedım uzulmesnler dıye amelyat kesınlessın mecbur solıcem amelıyat olursam yanımada gelemeyecek annem yurtdısında cunku ne zormus yaa sabıt oturamıyorum sureklı bısıler yapmak ıstıyorum falan karısıgım anlayacagın...
selamm gunaydın balıt etlı guzellerım nasılsınız.
bugun cuma sıze destek olmaya geldım
bnm gunler yorucu gecıyor oglusun terapılerı evdekı bebekelr vs vs sızden ayrılalı 1 kılodan fazla verdım dıyet yapamadıgım halde tempodan oglusuda cok yoruyo sanırım 1-2 terapımızı bırakmak zorunda kalıp gene eskı duzene donucez.huysuzlastı ve devamlı yorgun uykusuz halde.bende haberler bole.hadı bakalım basarılar herkeseee
Dalinim Allah kolaylık versin... seni gördüğüme sevindim... bebişlerine kocaman öpücükler...selamm gunaydın balıt etlı guzellerım nasılsınız.
bnm gunler yorucu gecıyor oglusun terapılerı evdekı bebekelr vs vs sızden ayrılalı 1 kılodan fazla verdım dıyet yapamadıgım halde tempodan oglusuda cok yoruyo sanırım 1-2 terapımızı bırakmak zorunda kalıp gene eskı duzene donucez.huysuzlastı ve devamlı yorgun uykusuz halde.bende haberler bole.hadı bakalım basarılar herkeseee
canım bişeylerle meşgul olmaya çalış o konuyu düşünmemeye çalış ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama oyalanacak bişeyler bul kendine
dalin cim seni görmek ne güzel canım allah sana kolaylık versin terapistler ne diyorlar canım hani 1-2 terapiyi bırakmak zorunda kalacağız dedin yaa
Dalinim Allah kolaylık versin... seni gördüğüme sevindim... bebişlerine kocaman öpücükler...
insallah zesim...Rabyasım üzülme lütfen... Dün gece aklıma geldi benim bi arkadaş vardı üniversitedeyken 20-21 yaşındaydı sanırım senin benzeri bi kisti vardı onu aldırdı geçmiş olsuna gitmiştim çok iyiydi biraz dinlendi ve sonrası çok iyi korkma rabyascım korkma inşallah her şey güzel olacak
cok cok gecmıs olsun dermansız dert vermesın allah.hıc sıkma canını bunlar korkulacak operasyonlar deıl moralını yuksek tut gebelık bellı deılmı daha canım
zaten terapıstler soyledı cnm fızyoterapıstımız yogun calısma programı agır gelıyor mutsuz erenımız dedı.bırakın dedı suan ıcınf ızık tedavı ona yetecektır dedı.refleksolojıyı burda fızık sonunda 15 dakıka olacak sekılde cok sıkmadan ben yaparım dedı. bugunde mesela once fızık sonra egıtım var agır gelıyor sımdılık egıtım ve fızıge devam edıcez bu haftayıda bıtırelım yarın rfleksolojımız var haftaya bırakıcaz gıbı
Gamze şu yukardaki menüye bakıyorum bakıyorum.... ne diyeyim sana... artık uzuuuuun bir müddet cozutmazsın diye düşünüyorum çünkü yeterince cozutmuşsun yukarıda .. allahtan sabit gelmişsin ne mutlu ama birde bunları yemeyip eksi gelmek vardı onuda unutma... .. şunun şurasında kaldı dört kilon vermemek için mi uğraşıyorsun dicem valla.Evett felaket ötesi menümü sizlerle paylaşmaktan utanç duyarım :26::26:
Sabah:
2 dilimbeyaz ekmek
1 k.k. peybnir
Menemen ( yarım porsiyon )
Ara: çikolatalı gofret (180 kalori)
Öğle: 1 baston ekmeğin çeyreği kaldı :26::26: krem peynir, bal ve çikolata sürüp yedim..( çok sıcacıktı ) :26::26::26:
Ara: 80 gram çikolata ( 400 kalori civarında )
Akşam: 1 simit
1 kabak dolması
2 dilim kadar ekmek
Ara: 2 dilim ekmek
8-10 parça tavada sucuk
240 kalorilik çikolata :26::26::26::26: :18::18::18:
Aç kurt gibiydim
Bir itiraf :26::26::26::26::26: 45 dk. spor yaptım yemekten sonra ve sabah tartıldım :26::26::26:
300 gr. fazla çıktım, bu gün ceza menüsü uygulayıp yarına en azından aynı çıkabilmeyi ümid ediyorum :26::26::26: 1 haftadır yiyiyorum, diyet olmuyor ama koruma şeklinde yiyiyorum..Dün akşam abartının doruklarına ulaştım ve özür dileyerek menümü yazmamıştım...Kaptanımızı kıracağıma kafamı kırarım daha iyiiiSabah tartıldığım için de çok özür diliyorum, çok kötü olabileceğini düşünüyordum ve nasıl olsa kilo aldım bu hafta yiyeyim demiştim, fakat fazlalık sadece 300 gr. çıkınca toparladım..kendime geldim...
Demek oluyor ki arkadaşlarım, sağlıklı kilo verince almakta vermek gibi zor olabiliyor, önemli olan dengelemek..
En içten saygılarımla
.
doktor mu tavsiye etti şahnur sen mi meraklandın da götürdünkızlar oğlanı diyetisyene götürdüm kuaföre gittim az sonra yazarım ufaklık yazdı<rm<ı<y<o<<<<<<<<
cornim bugün kilomdan dolayı canım sıkkın güzelim moralim sıfır ama söyle ne yapalım sen ver bi akılkızlar nerdesınızeşim bıle soruyor hayırdır nete hıc gırmıyorsun dıyor.......bende dıyorum takım böyle böyle oldu dıye.o bile şaşırıyor......
jujum bişiler yapalım takımı toparlamaya çalışalım,eskisi gibi olsun
hasretcim sen benden daha az yemısın ama baklava! hariç
ya sorma hasret toparlanmamız lazım.....böyle olmaz.......izinli olanlar dışında da kımse uğramaz olmuş.....nasıl olsa kımse yoktur dıye bakma geregı bıle duymuyorum bazen......15 kişi az bır sayı değil takım ıcın 5 kışı yok desek 10 kişi diğer bazı takımların sayılarından bile fazla sayılır......bence bu konuyu konuşup halletmelıyız.......yoksa takım olmanın amacını yitirmiş oluyoruz.....takım yoksa motive de yok .motive olmazsa kilo kaybı da yok.....:26:
önerilerinizi beklerim güzelim ne yapmak lazım bilemiyorum hastalıklar sınavlar izne gidenler işe girenler derken katılım azaldı farkındayım ama ne yapılabilir şuanda bişey düşünemiyorumbunlar daha önce de vardı ama.....bu sekılde değildi takımımız şimdi çok boş ,üzülüyorum.....1 kişi ile olacak iş değil bence.........jujum da gelsın bır çözüm yolu bulalım........yoksa işi olan tabı işine bakacak ama daha önce de herkesın çocuğu ve işi vardı.......
evet dıger arkadaşlarda fıkır beyan etsinler......
ben yinede müdahale etmicem chentiq geç de olsa geleçektir....iyi akşamlarrr
jujum bugün çentik hiç girmemiş bence o liste gene sana kalır
teşekkür ederim şekerim valla gidince kilolar güzel oluyo işte insanın hoşuna gidiyo bak hazirana az kald sık dişini şekerim işe başlayınca iyi oluyo
canım benim büyük oğlanın kilo problemi var boyu %3-10 percentil kilosu %75-90 percentil göbekte yağlanma var boy biraz kısa troid değerleri düşük endokrin diyetisyene gitsin dedi diyetisyende bugün çok güzel ilgilendi sağlık bakanlığının diyetisyenine gittim toplum sağlığı merkezindeki kadın 45 dk anlattı durdu ki ben o kadar diyetisyen tanıyorum resmen özel diyetisyen gibiydi çok hoşuma gitti aile de obez var mı dedi ben de ben varım dedim siz obez değilsiniz ki hafif kilolusunuz dedi acaip hoşuma gitti ama dedim 2 ay once BMİ 30 un üstündeydi bende diyet yapıyorum şimdi 28 civarı dedim gayet iyi dediiyice motive oldum
tuba cım katılıyorum sana şekerim takım gerçekten çok yara aldı hiç hareket yok topikte sıkı kurallar olması lazım eski canlılığına getirmeliyiz takımı yaaaaa
rabiş kuzum kendini yıpratmanın bir anlamı yok biliyorsun dimi... moral her hastalıkta en büyük ilaçtır sen ne kadar dirayetli olur ne kadar sağlam durursan okadar kolay bir ameliyat dönemi atlatırsın... işin birda şu kısmını düşün bebek için tedavi görüyor olmasaydın farkedemeyecektin ve çok hızlı geliştiğini söylediğin o kitle belkide daha ciddi sorunlar açacaktı bunada şükretmen lazım kuzum.. dualarımız seninle emin ol..kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
kız rahimde saçın tırnağın işine ne anlamadım ben o kısmıcok sagolun kızlarrr
dermokıst germ hucrelerının olusturdugu kıstmıs ıcnde sac tırnak dıs gıbı yapılar olabılırmıs rısklı degılmıs ama patlayabılrmıs kendı kendıne ıste gebelık varsa hıc bılmıyorum nasıl olacak bebegın gelısımıne engel olmaz ınsallahh doktorda uzuldu pzt tekrar gıdıcem bakıcak bakalım dua edın
eve gittiğimde yemek yaptım .. oğlana poğaça yapmak için hamuru yoğurdum mayalanmaya bıraktım... koşu bandında yürüdüm oğlanın ödevlerine baktım ve poğaçaları fırına verdim pişti ve bende hoppp yatağa güzelim ...aynen öyle ..suan ellerım buz gibi......
juju ya noldu acep....eğitim de çok mu yordular kaptanı deryamızıı....
yok işte bu onu yapmadım tv de izlemedim biraz kitap okudum okadarjuju kaptan yorulmuştur şimdi bir güzel yayılmıştır kanepeye çay elinde değme keyfime bence
selamm gunaydın balıt etlı guzellerım nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?