Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen iyi yaptın ben yapmayı beceremedim

beni de biraz uğraştırdı ama sonunda becerdim canım

rabia cım sen ne yaptın?
sıkma canını bozma moralini güzelim

napim sahnurcum lal gıbıyım ara ara gozlerım doluyo aglıyorum annemlere haber vermedım uzulmesnler dıye amelyat kesınlessın mecbur solıcem amelıyat olursam yanımada gelemeyecek annem yurtdısında cunku ne zormus yaa sabıt oturamıyorum sureklı bısıler yapmak ıstıyorum falan karısıgım anlayacagın...

selamm gunaydın balıt etlı guzellerım nasılsınız.

bugun cuma sıze destek olmaya geldım
bnm gunler yorucu gecıyor oglusun terapılerı evdekı bebekelr vs vs sızden ayrılalı 1 kılodan fazla verdım dıyet yapamadıgım halde tempodan oglusuda cok yoruyo sanırım 1-2 terapımızı bırakmak zorunda kalıp gene eskı duzene donucez.huysuzlastı ve devamlı yorgun uykusuz halde.bende haberler bole.hadı bakalım basarılar herkeseee

rabyascım gecmıs olsun cnm amelıyat demıssın konuyu bılmıyorum ne ıcın amelıyat olacaksın

uzme kendını herseyde bır hayır varr kuzum

rabyascım gecmıs olsun cnm amelıyat demıssın konuyu bılmıyorum ne ıcın amelıyat olacaksın

uzme kendını herseyde bır hayır varr kuzum

tesekkur ederım canım sol yumurtalık etrafında dermokıst teshıs edıldı 6 cm cok hızlı buyuyo gebelık sonucuna gore amelıyata gırcem canım hayırlıısı olsun allah yardımcımız olsun...

Rabyasım üzülme lütfen... Dün gece aklıma geldi benim bi arkadaş vardı üniversitedeyken 20-21 yaşındaydı sanırım senin benzeri bi kisti vardı onu aldırdı geçmiş olsuna gitmiştim çok iyiydi biraz dinlendi ve sonrası çok iyi korkma rabyascım korkma inşallah her şey güzel olacak

tesekkur ederım canım sol yumurtalık etrafında dermokıst teshıs edıldı 6 cm cok hızlı buyuyo gebelık sonucuna gore amelıyata gırcem canım hayırlıısı olsun allah yardımcımız olsun...

cok cok gecmıs olsun dermansız dert vermesın allah.hıc sıkma canını bunlar korkulacak operasyonlar deıl moralını yuksek tut gebelık bellı deılmı daha canım

canım bişeylerle meşgul olmaya çalış o konuyu düşünmemeye çalış ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama oyalanacak bişeyler bul kendine

dalin cim seni görmek ne güzel canım allah sana kolaylık versin terapistler ne diyorlar canım hani 1-2 terapiyi bırakmak zorunda kalacağız dedin yaa

Dalinim Allah kolaylık versin... seni gördüğüme sevindim... bebişlerine kocaman öpücükler...

zaten terapıstler soyledı cnm fızyoterapıstımız yogun calısma programı agır gelıyor mutsuz erenımız dedı.bırakın dedı suan ıcınf ızık tedavı ona yetecektır dedı.refleksolojıyı burda fızık sonunda 15 dakıka olacak sekılde cok sıkmadan ben yaparım dedı. bugunde mesela once fızık sonra egıtım var agır gelıyor sımdılık egıtım ve fızıge devam edıcez bu haftayıda bıtırelım yarın rfleksolojımız var haftaya bırakıcaz gıbı

insallah zesim...
cok cok gecmıs olsun dermansız dert vermesın allah.hıc sıkma canını bunlar korkulacak operasyonlar deıl moralını yuksek tut gebelık bellı deılmı daha canım

haftaya belli olacak canım gebelik.. cok tesekkur ederım canım amın hersey allahtan vardır bı bıldıgı rabbımın..

dalin cim allahın izni ile hallolur canım benim eren madem mutsuz fizyoterapist de öyle demiş önemli olan onun mutluluğu annesi öpüyorum kocaman bebelerle seni

Gamze şu yukardaki menüye bakıyorum bakıyorum.... ne diyeyim sana... artık uzuuuuun bir müddet cozutmazsın diye düşünüyorum çünkü yeterince cozutmuşsun yukarıda .. allahtan sabit gelmişsin ne mutlu ama birde bunları yemeyip eksi gelmek vardı onuda unutma... .. şunun şurasında kaldı dört kilon vermemek için mi uğraşıyorsun dicem valla.

kızlar oğlanı diyetisyene götürdüm kuaföre gittim az sonra yazarım ufaklık yazdı<rm<ı<y<o<<<<<<<<
doktor mu tavsiye etti şahnur sen mi meraklandın da götürdün

cornim bugün kilomdan dolayı canım sıkkın güzelim moralim sıfır ama söyle ne yapalım sen ver bi akıl

önerilerinizi beklerim güzelim ne yapmak lazım bilemiyorum hastalıklar sınavlar izne gidenler işe girenler derken katılım azaldı farkındayım ama ne yapılabilir şuanda bişey düşünemiyorum
ben yinede müdahale etmicem chentiq geç de olsa geleçektir....

benim oğlanın da göbek bölgesi yağlı şahnur ne dedi diyetisyen size???

rabiş kuzum kendini yıpratmanın bir anlamı yok biliyorsun dimi... moral her hastalıkta en büyük ilaçtır sen ne kadar dirayetli olur ne kadar sağlam durursan okadar kolay bir ameliyat dönemi atlatırsın... işin birda şu kısmını düşün bebek için tedavi görüyor olmasaydın farkedemeyecektin ve çok hızlı geliştiğini söylediğin o kitle belkide daha ciddi sorunlar açacaktı bunada şükretmen lazım kuzum.. dualarımız seninle emin ol..
kız rahimde saçın tırnağın işine ne anlamadım ben o kısmı
aynen öyle ..suan ellerım buz gibi......

juju ya noldu acep....eğitim de çok mu yordular kaptanı deryamızıı....
eve gittiğimde yemek yaptım .. oğlana poğaça yapmak için hamuru yoğurdum mayalanmaya bıraktım... koşu bandında yürüdüm oğlanın ödevlerine baktım ve poğaçaları fırına verdim pişti ve bende hoppp yatağa güzelim ...
juju kaptan yorulmuştur şimdi bir güzel yayılmıştır kanepeye çay elinde değme keyfime bence
yok işte bu onu yapmadım tv de izlemedim biraz kitap okudum okadar

hoş geldin dalin bende sana tedavi sürecinizi soracaktım nasıl gidiyor diye sen söylemişsin zaten... ara ara bilgilendir bizi hepten uğramamazlık etme

***5.Takım 305. Etap
*JUJU* ( 84,10 / 84, 40 / - 0,30 / - %0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
biricikoglumertug ( 71,60
ZES ( 77,60 /76,80 /0,80 / %1,03 )
garfield06 ( 64,40 /
birsen-deniz ( 64,40 / 65 / - 0,60 / - % 0,93 )
cornella ( 65,20 / 62,5 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
ukyo ( 68,70 /
Gamze_M ( 64,00 / 64,00 / 0 / 0 ) kilosu sabit
chentiq ( 58,40 /
rabyas ( 79,50 / 79,00 / 0,50 / % 0,63 )
toplight ( 72,20 / 71,4 /0,80 / % 1,11 )
Sevda_M ( 73,50 / 73,00/ 0,5 / %0,68 )

5.TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…