- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.661
Al bendende okadar... bende artık 7 li haneleri görmek istiyorum ama hala 84 lerde debeleniyorum haftaya en azından 73,1 olsam dua edeceğim...
var canım bende var o sitikrar ... daha bu güne kadar dayanamadım da tatlı yedim demedimmmm....
bi tek pazartesi günü öğlen aşure yedim onu saymam bi kerem ... ertesi gün çıkan baklavalara dokunmadım çünkü
ahhh ahhhh siz gene 3-5 kilo ile uğraşıyonuz ben napim pekiii bacaklarda dize kadar selülüt denen illet var kilo desen önümde 20 kiloluk bir yol var denize nası girecem ben yaaaaaaa
yok anam bu ilk gün bugün o duyguyla mümkün değil gevşeyemem.. kısmetse yarına
ben geldimmm.. liste bakınıyorum alıntılayacak...
***8.Takım 305. Etap***
kadis ( 72,40 / 71,50 / 0,90 / % 1,24 )
umutlayasasen ( 70,00 /69,0 /1,0 / % 1,43 )
nice15 ( 60,70 /60,4 /0,3 / %0,49 )
newlife35 ( 58,80 /59,0 /- 0,2 / %- 0,34 )ceylin3566 adlı üye nick değiştirdi.
xay ( 88,40 /86,7 /1,7 / %1,92 )
symrne ( 58,30 / 58,2 /0,1 / % 0,17 )
turuncu ( 73,70 / 73,8 /-0,1 / %-0,14 )
yağmur3872 ( 70,40 / 70,20 / 0,20 / % 0,28 )
seher yıldızı ( 87,60 / 86,0 / 1,60 / % 1,83 )
ortalama : 0,76
jujum listemi hazırladım bak erkenden çok mutlu oldum
kontrol eder misin canım
birde ben kardeş takım bildirmek istiyorum senin de kardeşin yok sanırım kardeş olalım mııııııııııı
hani listeyi sen hazırlıcaktın bu haftf kızben geldimmm.. liste bakınıyorum alıntılayacak...
ya hakkaten arkadaş ben niye ikide bir 73 yazıyom ne iş arkadaş alalalalalala:26:jujum sen taktın 73.1 einşallah kısa surede ınersın 73 e de..ama haftaya 83 ol sen.......
dur dur bunu bende not edim ilerde lazım olacakjujucum sadece senın ıcın konusmadım genel olarak ole deılmı allasen ıstıkrar bıyere kadar surmuyormu sonra ıllakı kaçamakalr olmuyormu bende dahıl yalan yok.ama bu sefer bu ıstıkrarımı hıc kaybetmıcem ahanda şoraya yazıyorum bomba gıbı gelıyorum ulennnnnnnnnnn varmı bnm bombaya katılacak olan yıgıt cıksın meydaneee
hani listeyi sen hazırlıcaktın bu haftf kız
ya hakkaten arkadaş ben niye ikide bir 73 yazıyom ne iş arkadaş alalalalalala:26:
dur dur bunu bende not edim ilerde lazım olacak
ben notumu alim de akıdeşşşşşş neme lazım lazım oluruyuzzzzzzzz gıcıkkkkkkk pissssssss ekler mekler yersem sak dıye sokacan gozume bu yazıyı demı pışşıkkkk cok beklersın bı kerem haahhahayttt
ben notumu alim de akıdeşşşşşş neme lazım lazım olur
zaten ben hazırlayacaktım kiiiii.... ama ben gelene kadar konuşmadığınız konu kalmamış. durdurunuz durdunuz bu haftayı mı buldunuz anlamadım ki.. benden önce bildirimi en son kim yapmış diye 3 sayfa geçtim ama bulamadım. Kaptanım bak kariyerimle oynuyorsun
okumaya devam edersen bugün yazdığımı da görürsün canımcımmm.. illaki gelir demiştim bi kerem ... eeeeeeee millet sabah sabah kapıya dayanmıştı bi sen yoktun napak kız çatlayalımmı beklemekten ...zaten ben hazırlayacaktım kiiiii.... ama ben gelene kadar konuşmadığınız konu kalmamış. durdurunuz durdunuz bu haftayı mı buldunuz anlamadım ki.. benden önce bildirimi en son kim yapmış diye 3 sayfa geçtim ama bulamadım. Kaptanım bak kariyerimle oynuyorsun
kaptanım kariyerimle oynamamış. hatta teşvik etmiş, dün yazmış (geçmişten yavaş yavaş okuyorum) şahnur bacı da dün nete hiç gelmemiş gene sana kalır juju demiş. jujum cidden ben hazırlayacaktım ya.. geç mi girdim ne yaptım.. önümüzdeki hafta ezanla beraber burdayım, uyumak yok...
ben varım ben varımjujucum sadece senın ıcın konusmadım genel olarak ole deılmı allasen ıstıkrar bıyere kadar surmuyormu sonra ıllakı kaçamakalr olmuyormu bende dahıl yalan yok.ama bu sefer bu ıstıkrarımı hıc kaybetmıcem ahanda şoraya yazıyorum bomba gıbı gelıyorum ulennnnnnnnnnn varmı bnm bombaya katılacak olan yıgıt cıksın meydaneee
kızlar dısım agrıyorr yaaaaaaaaaaaaaaaa off
4 defa dıscıye gıttım 4 undede ıltıhap gecmemıs deyıp antı verıp yolladılar pazar gunu gene gıdıcem bu seferde aynını dderseler ahtım var hastaneyı karıstıracam bırbırıne bune lenn dısıme su salak kasıkla 2 tık tık acıyomu acıyo ıltıhap var yaz antıyı agrı kesıcıyı yolla aylardır kabır azabı oldu bana yaa bu sefer cekecekler bu dısı arkadas baska yolu yok
zaten ben hazırlayacaktım kiiiii.... ama ben gelene kadar konuşmadığınız konu kalmamış. durdurunuz durdunuz bu haftayı mı buldunuz anlamadım ki.. benden önce bildirimi en son kim yapmış diye 3 sayfa geçtim ama bulamadım. Kaptanım bak kariyerimle oynuyorsun
kaptanım kariyerimle oynamamış. hatta teşvik etmiş, dün yazmış (geçmişten yavaş yavaş okuyorum) şahnur bacı da dün nete hiç gelmemiş gene sana kalır juju demiş. jujum cidden ben hazırlayacaktım ya.. geç mi girdim ne yaptım.. önümüzdeki hafta ezanla beraber burdayım, uyumak yok...
jujucum sadece senın ıcın konusmadım genel olarak ole deılmı allasen ıstıkrar bıyere kadar surmuyormu sonra ıllakı kaçamakalr olmuyormu bende dahıl yalan yok.ama bu sefer bu ıstıkrarımı hıc kaybetmıcem ahanda şoraya yazıyorum bomba gıbı gelıyorum ulennnnnnnnnnn varmı bnm bombaya katılacak olan yıgıt cıksın meydaneee
ben varım ben varım
ya sende ne çektin be dalincim şu diş ağrısından beee (vasfiye teyze ağzı ile konuştuğumu düşün)
kim 11 e kadar uyuyo kız aaaaaaa nerde görülmüşşşbende yazarken imrendirecek ve işte diyet budur, kilo verimi budur dedirtecek kilo kaybıylaa karşında olacağım kaptan parçasıHahahaaayyytttt 11 e kadar uyuyan kaptan mı olur kuzumm
.
görcem len sizi... Hodri meydan .. Bunuda not alıyom benben varımm uleyyyyyyynnnnnnnnnnnnn
çekmeyipte nabıcektiii dişi bulunmuş bir keree, hemmm çekmesin demiyorum ama çekiyor da ne oluyor, insan bir doktora gider be evladımm
.
kızlarr cok canım sıkkın mr snucunda dermokıst cıktı 6 cm doktor amelıyat dedı cok hızlı buyuyor dedı ama gebelık rıskı de var ayın 26 sını beklıcez gebelık testı yapıcak eger yoksa amelıyata alıcak 3 gune bır doktora gıdıcem herhangı bı acıl durumda dırekt amelıyat dedı tutamadım kendımı aglamaya basladım daha once hıc amelıyat olmadım ben ya hamıleysem kıstte sureklı buyuyo allahım yardım et nolur dua edın bana
çentiko YDS açıklandı ya nasıl acaba? neticenden memnun kaldın mı?
okumaya devam edersen bugün yazdığımı da görürsün canımcımmm.. illaki gelir demiştim bi kerem ... eeeeeeee millet sabah sabah kapıya dayanmıştı bi sen yoktun napak kız çatlayalımmı beklemekten ...
kim 11 e kadar uyuyo kız aaaaaaa nerde görülmüşşş
görcem len sizi... Hodri meydan .. Bunuda not alıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?