- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.681
chentiq uyuyor kaptanım...baksanıza hem kaptan olucam diyor, hemde takımın başına 11'de geliyor...zamaneee kaptanı ayyy
Notçu başı canım ciğerim kaptanımmm
.
"kaptan parçası" demesinden belli değil mi jujum. sana mı diyecek.. hele bi desin alnını karışlarım...
bi kere o saate kadar uyumadım 8 de kalktım ama başka işlerim vardı.. sayın yürüyen çikolata parçası!!!!!!!!!!!!!!
dalinnnnnnnnnnn hoşgeldin kuzuuumtakıma dönecek olmana sevindim cnm..kiloda vermişsin kız aferim..gelde bizi iki kalayla
gamze aynı aynı gidioruz bakalım bu eşitliği kim bozacak
jujum üzme sıkma canını adet başlarken şişiyo ki insan nasıl..haftaya gidivericek kilolar eminim ben..
cornella cnm sende sabitlenmişsin bizimi gibi burdan aşağı inmek zor olacak hepimizi için demek ki..amann yukarı çıkış olmasında
rabiş cnm üzülme ne olur bak bende oluverdim ameliyatımı hemencik öylee hiçte korktuğum gibi olmadı kolay ameliyatlar bunlar..hem neden açık ameliyat diyor ki..artık laparoskopik yapılıyor bu tarz ameliyatlar hemde oldukça basit...bence siz bi kaç dr daha görünün rabiş..
birsen üzülme cnm vücudun su toplamıştır ve sana direnmiştir kır onun direncini
kilo veren herkesi tebrik ederimmmmm
kırmızı pancar almıştım internetten onunla ilgili yemeklere bakıyorum... şöyle lezzetli bi pancar yemeği bilen varsa yazar mı acaba?
mercimekli pancar çorbasını yapıyorum çentiko... aslında ben önceki yıllarda pancar yaprağının yemeğini yapmıştım ıspanak yapar gibi güzelde olmuştu... bide şöyle salatası varmış pancarları haşlıyoruz haşladığımız pancarları taze soğan, mısır ,biraz limon sirke ve zeytin yağı ekleyip oluyormuş bu bana uygun gibii... birde yoğurtlu salatası varmış... şimdilik mercimekli çorbasını yapıyorum...BEN ONu sadece haşlamıştım canım.. salatasını yemiştim. yemeği olur mu bilmiyorum
mercimekli pancar çorbasını yapıyorum çentiko... aslında ben önceki yıllarda pancar yaprağının yemeğini yapmıştım ıspanak yapar gibi güzelde olmuştu... bide şöyle salatası varmış pancarları haşlıyoruz haşladığımız pancarları taze soğan, mısır ,biraz limon sirke ve zeytin yağı ekleyip oluyormuş bu bana uygun gibii... birde yoğurtlu salatası varmış... şimdilik mercimekli çorbasını yapıyorum...
renkler çok hoş ama kesim olarak sen daha kısa bi kesinden bahsetmemişmiydin ben mi öyle anladım....kızlar bunlardan hangısı sızceeeee
renkler çok hoş ama kesim olarak sen daha kısa bi kesinden bahsetmemişmiydin ben mi öyle anladım....
valla hiç saç boyatmadığım için bişey diyemicem dalin o konuda bilgisizim
gamzenin saçı gibi olacak yani... onun saç rengide güzeldi resimlerinden gir bi bak....
ben 2. sıradaki ilk kadının saçını beğendim dipler koyu uçlar açık ama bu renk karışımı kısa modelde olmaz sanırım uzun saçlar için ....
daha geçen hafta başladım bu kapışmalara.. oda kilosu aynı yada 100-200 gr fark olanları eşlemekle yapıyorum denk olsun diye...yaa bu ıkılı kapısmalarda nıye benıde eklemedın askolsun yanııı
aksıne sekerım kısa saclarda daha alımlı ve gosterıslı ve dogal duruyo.sac uzadıkca gosterısı azalıyor.balyajlar kısa saclarda daha hos duruyo
gamzenınkı rofle ıdı yanlıs hatırlamıyosam ben rofle deıl balyaj yaptırıcam sacın tamamına deıl yanı bakalım ya sebek olup cıkarız yada guzel olup
dalin, sacını acık degil koyuya boyat.. sarı balyaj ve röflede olsa senı yorabilir hiç kullanmadıgın için... sana resim yüklemeye calıstım ama begendıgım gıbı bır sey bulamadım google dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?