- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.701
canım sacım zaten koyu25 senedır bırazda acık olsun ıstıyorum degısıklık ıstıyorum aynada kendımı farklı gormek ıstıyorum hep sıyah sıyah sıyahh boyamı dıye soruyolar yolda hayır dıorum ınanmıolar komur karası saclarım
kız koyu dedıysem sarının koyusu.. koyu kumral bal rengı kestane falan gıbı... sen benım face dekı saclarımı gormedin mi . onlara benzer denesene... madem degısıklık ıstıyorsun dibine vur.
siz unuttunuz ama ben unutmadım canımmmmmmmmmmmmmmm
birbirine rakip olabilecek çiftler... bu hafta sizleri rakip yapıyorum bakalım kim kimi geçecek
1. grup
penelope1990 ( 72,00 /arkadaşımız giremediği için kilosu bilinmemektedir bu nedenle bu gurubun kesin sonucu belli değildir.
toplight ( 72,20 /71.40---800 gr vererek güzel bir başarı elde etmiştir
2.grup
garfield06 ( 64,40 /arkadaşımız giremidiği için kilosu bilinmemektedir bu nedenle bu gurubun kesin sonucu belli değildir.
birsen-deniz ( 64,40 /65.00---600 gr alarak ben vermem arkadaş alırım demiş ve yarışmadaki rengini belli etmiştir
3.grup
Gamze_M ( 64,00 /64.00sabit kalarak amannn yarışmada neymiş yer içer keyfime bakarım demiştir
aysunayy ( 64,00 /64.00sabit kalarak amannn yarışmada neymiş yer içer keyfime bakarım demiştir
yukarıdanda anlaşılacağı üzere ilk iki gurupta üyelerden bir tanesi kilo bildiremediği için sonuç belli olmasada 3. gurup tısssssssssssssssss çıkmıştır....
cuma günüde kendilerine söylediğimde asacağım keseceğim havalarında olan gamze arkadaşımız girdiği tatlı krisi sonucunda kendinden geçmiş ve verdiği sözleri unutmuştur... geçmiş olsun
kızlar bunlardan hangısı sızceeeee
kızlar bunlardan hangısı sızceeeee
siz unuttunuz ama ben unutmadım canımmmmmmmmmmmmmmm
birbirine rakip olabilecek çiftler... bu hafta sizleri rakip yapıyorum bakalım kim kimi geçecek
1. grup
penelope1990 ( 72,00 /arkadaşımız giremediği için kilosu bilinmemektedir bu nedenle bu gurubun kesin sonucu belli değildir.
toplight ( 72,20 /71.40---800 gr vererek güzel bir başarı elde etmiştir
2.grup
garfield06 ( 64,40 /arkadaşımız giremidiği için kilosu bilinmemektedir bu nedenle bu gurubun kesin sonucu belli değildir.
birsen-deniz ( 64,40 /65.00---600 gr alarak ben vermem arkadaş alırım demiş ve yarışmadaki rengini belli etmiştir
3.grup
Gamze_M ( 64,00 /64.00sabit kalarak amannn yarışmada neymiş yer içer keyfime bakarım demiştir
aysunayy ( 64,00 /64.00sabit kalarak amannn yarışmada neymiş yer içer keyfime bakarım demiştir
yukarıdanda anlaşılacağı üzere ilk iki gurupta üyelerden bir tanesi kilo bildiremediği için sonuç belli olmasada 3. gurup tısssssssssssssssss çıkmıştır....
cuma günüde kendilerine söylediğimde asacağım keseceğim havalarında olan gamze arkadaşımız girdiği tatlı krisi sonucunda kendinden geçmiş ve verdiği sözleri unutmuştur... geçmiş olsun
jujum yorumuna bittim
ben hepsine bayıldım,süperler.........
birsennnnnnnnnnnnnnnn çık karsıma nerdesın..kermesdeydın sen degıl mı? ye bacım ye sen kermesdekılerı
bu hafta senı yıcem bırsen....
iyi yiğit çıktı meydaneeeeeeeeeee peh peh peh peh
1. grup (71,40-71,30)
[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2. grup (65,20-65,00)
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
3. grup (64,00-64,00)
[TR]
[TD]
Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ben günden geldim bugün kendime ödül olarak 1 dilim haşhaşlı tatlı verdim yerken iyi idi ama şimdi midem bulanıyo uzun süredir tatlı bişeyler yemediğimden heralde şimcikk biricikle gene eş olmuşuz zannımca biricik beni gecer ama ben gene elimden geleni yaparım onu geçmek için hadi bakalım hayırlı olsun hepimize
evet geçen hafta yaşanan asarım keserimler yine başlamış... Gamze hanım gamze hanım ak koyun kara koyun cuma günü çıkar ozaman size yine hatırlatırım ama ben
en alt ve sağdaki
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bitircem ben seniii cornii sen durrr
tabiii canımmmmm sen oookaaaaa çikolata yedikten sonra senin dişinin koğuğuna nası yetsinnnnamannnnnnnn bacımm ne olur oncacık şeydennnnO benim dişimin koğuğuna yetmez
evet geçen hafta yaşanan asarım keserimler yine başlamış... Gamze hanım gamze hanım ak koyun kara koyun cuma günü çıkar ozaman size yine hatırlatırım ama ben
tabiii canımmmmm sen oookaaaaa çikolata yedikten sonra senin dişinin koğuğuna nası yetsinnnn
hı hı gördüm canım geçen haftapissss yarışırımmm
açalım canım istediğin yeni sayfa olsuntertemiz bir sayfa açtım kendime artık
amannnnnnnn bacımm ne olur oncacık şeydennnno benim dişimin koğuğuna yetmez
hı hı gördüm canım geçen hafta
açalım canım istediğin yeni sayfa olsun
öyle deme kız öyle rahatsız ettiki beni acaip midem bulanıyo spor da yapamadım bugün içime oturacak şimdi bu akşam da koca gidiyo 1 hafta yok bakalım fırsat bulabilirsem akşam accık yürümeye çalışacağım bakıcımız bizde kalacak 1 hafta belki hakan ı ona satabilirim
DİKKAT DİKKAT...
YENİ HEDEFLERİMİ AÇIKLIYORUM:
1 MAYIS 57.0
19 MAYIS MEZUNİYET
(kaptanım cidden kaptanlık şartları falan yazmıyor mu bir yerde? diyet yapmadan kaptan olamaz mıyım ben?)
kuzum niye 19 mayıs mezuniyet????dikkat dikkat...
Yeni hedeflerimi açıklıyorum:
1 mayıs 57.0
19 mayıs mezuniyet
(kaptanım cidden kaptanlık şartları falan yazmıyor mu bir yerde? Diyet yapmadan kaptan olamaz mıyım ben?)
:44::44::44::44: Tamam kaptanımm açtık gitii
Kendimden utanıyorum resmen, çokkkkk dertlendim çokk, efkar bastı...
[ımg]http://k1304.hizliresim.com/18/m/m7g85.gif[/ımg]
ilk şartı tartı günü takım arkadaşlarının yanında olucakmışsın bacımmTotonu kaldırıp gelicekmişsin
.
kuzum niye 19 mayıs mezuniyet????
57 kilo hedef kilon ve 57 kiloya indiğin dk seni kapının önüne koyarım ona göre ...
Kaptanlık için bi yer yok canım tecrübe ile kazanılıyor .. Sen mezun olana kadar bizim takımda pratik yap sonra püstüüte söyleriz kapanan takımlardan birini acarsın sende
O şart...
kaptanım zannımca çentik o dönemde staj yapacak o yüzden 19 mayısa kadar süre tanıyo kendine
bu arada yayınlanan sonuçlara baktım da çok düşük sonuçlar genel olarak bütün takımlarda bu hafta bir düşüş var
sanırsam baharın gelmesi böyle yapmış en fazla kilo veren şimdiye kadar 1,5 kg accuk dişimi sıkıp haftasonu kaçırmasaydım belkim ben bile olabilirdimşaka bi tarafa gerçekten millet dökülmüş
bu aradam jujum ben takım içi sıralamasında 6. olarak 1 sıra daha ilerlemişim sen bana yetişecektin dimi
tesekkur ederım canım sol yumurtalık etrafında dermokıst teshıs edıldı 6 cm cok hızlı buyuyo gebelık sonucuna gore amelıyata gırcem canım hayırlıısı olsun allah yardımcımız olsun...
kızlar bu arada fıkırlerınızı almak adına bı sualım olacak bugun saclarımı kestırme kararı aldım bunaldım bıraz degısıklık yapıcam kestırmısken boyatayımda dıorum kesım modelım onler uzun arkalar katlı kısa olucak renkte acık kumral uzerıne krepe balyaj dusundum sızce nasıl olur nasıl boyatsam sacım sıyah sarıya alıskın deılım pısman olmak ta ıstemıyorum varmı guzel bı rofle balyaj modelı bıldıgınız kısa saca suan uzun saclarım belımı gecıyo
cnm bende bu hafta öğle öğünlerime yoğurt koydum 300 gr verdim ama göbeğimde gözle görülür fark var
ben hazır nasıl bilmiyorum ama köz tepsileri var ben 3,5 liraya aldım üzerine koyunca 2 dak közleniyo uğraştırmıyoda tavsiye ederim
0, 00 kardeşim benimmmmmmbimdekini seviyorum ben, hem lezzetli hemde pratik..emin ol kendin fırına atmış gibi oluyorsun... offffffffffff hakket yaaaa kendimize gelelimmmmmmmmmmmm
Dalinnnnnnnnnnnnnnnnn hadiiiii sende gel, hep beraber sarılalım sıkı sıkııı
ahhhh ahhhhh bi rayına oturtsam seni sollayacam bile amaaaaaaaa.....kaptanım zannımca çentik o dönemde staj yapacak o yüzden 19 mayısa kadar süre tanıyo kendine
Bu arada yayınlanan sonuçlara baktım da çok düşük sonuçlar genel olarak bütün takımlarda bu hafta bir düşüş var
Sanırsam baharın gelmesi böyle yapmış en fazla kilo veren şimdiye kadar 1,5 kg accuk dişimi sıkıp haftasonu kaçırmasaydım belkim ben bile olabilirdimşaka bi tarafa gerçekten millet dökülmüş
bu aradam jujum ben takım içi sıralamasında 6. Olarak 1 sıra daha ilerlemişim sen bana yetişecektin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?