Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız koyu dedıysem sarının koyusu.. koyu kumral bal rengı kestane falan gıbı... sen benım face dekı saclarımı gormedin mi . onlara benzer denesene... madem degısıklık ıstıyorsun dibine vur.

kız koyu dedıysem sarının koyusu.. koyu kumral bal rengı kestane falan gıbı... sen benım face dekı saclarımı gormedin mi . onlara benzer denesene... madem degısıklık ıstıyorsun dibine vur.

o pembıs saclarımı dıyosun ayy herıff topa tutar valla

ıstedıgım sey aslında su acık kumral zemıne koyu kllü sarı aralarda cok hafıf acık sarı ama kuaforle konusmalı en ıyısı 1 saat sonra gıdecem ıns sebege benzemem

ya bı resım vs olsa daha ıyı bısey derım ya

jujum yorumuna bittim

kızlar bunlardan hangısı sızceeeee

ben hepsine bayıldım,süperler.........

birsennnnnnnnnnnnnnnn çık karsıma nerdesın..kermesdeydın sen degıl mı? ye bacım ye sen kermesdekılerı
bu hafta senı yıcem bırsen....

kızlar bunlardan hangısı sızceeeee

En alt ve sağdaki

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bitircem ben seniii cornii sen durrr

kızlar ben günden geldim bugün kendime ödül olarak 1 dilim haşhaşlı tatlı verdim yerken iyi idi ama şimdi midem bulanıyo uzun süredir tatlı bişeyler yemediğimden heralde şimcikk biricikle gene eş olmuşuz zannımca biricik beni gecer ama ben gene elimden geleni yaparım onu geçmek için hadi bakalım hayırlı olsun hepimize

amannnnnnnn bacımm ne olur oncacık şeydennnn o benim dişimin koğuğuna yetmez

amannnnnnnn bacımm ne olur oncacık şeydennnn o benim dişimin koğuğuna yetmez

öyle deme kız öyle rahatsız ettiki beni acaip midem bulanıyo spor da yapamadım bugün içime oturacak şimdi bu akşam da koca gidiyo 1 hafta yok bakalım fırsat bulabilirsem akşam accık yürümeye çalışacağım bakıcımız bizde kalacak 1 hafta belki hakan ı ona satabilirim

DİKKAT DİKKAT...

YENİ HEDEFLERİMİ AÇIKLIYORUM:

1 MAYIS 57.0
19 MAYIS MEZUNİYET

(kaptanım cidden kaptanlık şartları falan yazmıyor mu bir yerde? diyet yapmadan kaptan olamaz mıyım ben?)

hı hı gördüm canım geçen hafta

açalım canım istediğin yeni sayfa olsun

:44::44::44::44: tamam kaptanımm açtık gitii

Kendimden utanıyorum resmen, çokkkkk dertlendim çokk, efkar bastı...

DİKKAT DİKKAT...

YENİ HEDEFLERİMİ AÇIKLIYORUM:

1 MAYIS 57.0
19 MAYIS MEZUNİYET

(kaptanım cidden kaptanlık şartları falan yazmıyor mu bir yerde? diyet yapmadan kaptan olamaz mıyım ben?)

İlk şartı tartı günü takım arkadaşlarının yanında olucakmışsın bacımm totonu kaldırıp gelicekmişsin

.

dikkat dikkat...

Yeni hedeflerimi açıklıyorum:

1 mayıs 57.0
19 mayıs mezuniyet

(kaptanım cidden kaptanlık şartları falan yazmıyor mu bir yerde? Diyet yapmadan kaptan olamaz mıyım ben?)
kuzum niye 19 mayıs mezuniyet????

57 kilo hedef kilon ve 57 kiloya indiğin dk seni kapının önüne koyarım ona göre ...

Kaptanlık için bi yer yok canım tecrübe ile kazanılıyor .. Sen mezun olana kadar bizim takımda pratik yap sonra püstüüte söyleriz kapanan takımlardan birini acarsın sende

O şart...

kaptanım zannımca çentik o dönemde staj yapacak o yüzden 19 mayısa kadar süre tanıyo kendine

bu arada yayınlanan sonuçlara baktım da çok düşük sonuçlar genel olarak bütün takımlarda bu hafta bir düşüş var
sanırsam baharın gelmesi böyle yapmış en fazla kilo veren şimdiye kadar 1,5 kg accuk dişimi sıkıp haftasonu kaçırmasaydım belkim ben bile olabilirdim şaka bi tarafa gerçekten millet dökülmüş

bu aradam jujum ben takım içi sıralamasında 6. olarak 1 sıra daha ilerlemişim sen bana yetişecektin dimi

Stajmıııııııııııııııııııııı hahahahahahahahahahah çokk tatlısın şahnurrrrrrrrrrrrrrrrrr :23:

selamlar herkese..oh ne güzel bu gün eskisi gibi herkes burdaymış

tesekkur ederım canım sol yumurtalık etrafında dermokıst teshıs edıldı 6 cm cok hızlı buyuyo gebelık sonucuna gore amelıyata gırcem canım hayırlıısı olsun allah yardımcımız olsun...

rabişim moralini hiç bozma, daima yüksek tut ve aklına hiçbir zaman kötü şeyler getirme...allahın izniyle hiç birşeycik olmadan atlatırsın canım benim..

dalin boyat balyaj yaptır ne istiyorsan yap ama sakın çok kısalttırma....

benim de var o köz tavasından çok güzel oluyor ....

bimdekini bende seviyorum gamze ama seni daha çok seviyorum....

.

ahhhh ahhhhh bi rayına oturtsam seni sollayacam bile amaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…