- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.721
ahhhh ahhhhh bi rayına oturtsam seni sollayacam bile amaaaaaaaa.....
En alt ve sağdaki
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bitircem ben seniii cornii sen durrr
evet geçen hafta yaşanan asarım keserimler yine başlamış... Gamze hanım gamze hanım ak koyun kara koyun cuma günü çıkar ozaman size yine hatırlatırım ama ben
Tertemiz bir sayfa açtım kendime artık
neyine göz dikiyon zirveye kalmış 6 kilon verde mezun edelim senijujum seninkisi şimdi regli bozukluğu ama ben zirveye gözümü diktim onu netcez
gerçi dalin başlarsa ben susar otururum
jujum bacım sen nıye menü yazmıyon acüübee? Imam böyle yaparsa cemaat naparmışAyy aklıma bi laf geldı ama çok ayıp aslında degılde Amann banane ya söylucem imam osurursa cemaat sı.armış ya o yüzden şeyettıydım ben
Chentıg bacım kaptanı derya mı olcen sen.....sanırım kılo vermeyen kaptan olamıyor de mi? Yanlış mı bılıyorum acaba? Kız 57 kıloyla vururlar senı bak
şahnurcum o kadarcık tatlıdan bişi mi olur yaYıyemedıklerını gamzeye yolla o daha doymamış tatlıya
Rabişim nerelerde ya.....
Alevvvvvv bacım ateş almaya mı ugruyon sen...okul mu yoğunlaştı noldu sana......
Zes zaten gece bekcısı ...
tuba cım uzun zamandır tatlı yemeyince ağır geldi bi de sütlü tatlı değilde şerbetli tatlıydı sanırım o yüzden öyle oldu
jujum bacım sen nıye menü yazmıyon acüübee? imam böyle yaparsa cemaat naparmışayy aklıma bi laf geldı ama çok ayıp aslında degılde amann banane ya söylucem imam osurursa cemaat sı.armış ya o yüzden şeyettıydım ben
chentıg bacım kaptanı derya mı olcen sen.....sanırım kılo vermeyen kaptan olamıyor de mi? yanlış mı bılıyorum acaba? kız 57 kıloyla vururlar senı bak
şahnurcum o kadarcık tatlıdan bişi mi olur yayıyemedıklerını gamzeye yolla o daha doymamış tatlıya
rabişim nerelerde ya.....
alevvvvvv bacım ateş almaya mı ugruyon sen...okul mu yoğunlaştı noldu sana......
zes zaten gece bekcısı ...
neyine göz dikiyon zirveye kalmış 6 kilon verde mezun edelim seni
Herkesi yollayacam zil takıp oynayacam burda
kaptan deeelmiyim kızım alalala olsun okadar kıyağım....Yazmıcam ben mönü felam
bildiğim kadarı ile yarışmadan da kaptan olabiliyorsun 13. Takımın kaptanı hamileydi mesela doğuma kadar kaldı takımda ama listelerde yoktu
JUJUM aslında 19 mayıs kaptanlık yazmıştımsonra değiştirdim.. mezuniyet yazdım B PLANI 19 MAYIS. eğer 1 mayıs a kadar veremezsem o zamana kadar vermiş olayım dye. bir nevi staj yani lightnurum doğru söylemiş
corni vururlar seni 57 kiloyla diyor. ben yarışmadığım halde olamıyor muyum kaptan şimdi.. juju eğer öyleyse nolur burada kalayım. kenara oturur dizimi kırar beklerim söz...
kaptan deeelmiyim kızım alalala olsun okadar kıyağım....Yazmıcam ben mönü felam
bildiğim kadarı ile yarışmadan da kaptan olabiliyorsun 13. Takımın kaptanı hamileydi mesela doğuma kadar kaldı takımda ama listelerde yoktu
kuzum olabilirsin diye biliyorum ama sorarız püsküütejujum aslında 19 mayıs kaptanlık yazmıştımSonra değiştirdim.. Mezuniyet yazdım b planı 19 mayıs. Eğer 1 mayıs a kadar veremezsem o zamana kadar vermiş olayım dye. Bir nevi staj yani lightnurum doğru söylemiş
Corni vururlar seni 57 kiloyla diyor. Ben yarışmadığım halde olamıyor muyum kaptan şimdi.. Juju eğer öyleyse nolur burada kalayım. Kenara oturur dizimi kırar beklerim söz...
selamlar herkese..oh ne güzel bu gün eskisi gibi herkes burdaymış
rabişim moralini hiç bozma, daima yüksek tut ve aklına hiçbir zaman kötü şeyler getirme...allahın izniyle hiç birşeycik olmadan atlatırsın canım benim..
dalin boyat balyaj yaptır ne istiyorsan yap ama sakın çok kısalttırma....
benim de var o köz tavasından çok güzel oluyor ....
bimdekini bende seviyorum gamze ama seni daha çok seviyorum....
.
jujum bacım sen nıye menü yazmıyon acüübee? imam böyle yaparsa cemaat naparmışayy aklıma bi laf geldı ama çok ayıp aslında degılde amann banane ya söylucem imam osurursa cemaat sı.armış ya o yüzden şeyettıydım ben
chentıg bacım kaptanı derya mı olcen sen.....sanırım kılo vermeyen kaptan olamıyor de mi? yanlış mı bılıyorum acaba? kız 57 kıloyla vururlar senı bak
şahnurcum o kadarcık tatlıdan bişi mi olur yayıyemedıklerını gamzeye yolla o daha doymamış tatlıya
rabişim nerelerde ya.....
alevvvvvv bacım ateş almaya mı ugruyon sen...okul mu yoğunlaştı noldu sana......
zes zaten gece bekcısı ...
kuzum olabilirsin diye biliyorum ama sorarız püsküüte
menüm
sabah kahvaltı yok 2 tane tatlı kurabiye 1 nescafe
öğle:yok 2 krabiye
ara:kornet 1 tane
akşam: 2 kurabiye,4 yemek kaşığı yoğurt içine 10 tane çilek doğrayıp yedim....
tatlı krizim tuttu biraz
spor:yok
su :1 litre içiyorum
.
herkese iyi geceler olsun!... bugün biraz evle meşguldüm baya bi yoruldum üstüne benim kızın bugün uyumayacağı tuttu karşılıklı oturuyoruz gülüşüyoruz napalım bugünde kızımla birlikte gece nöbeti tutuyoruz... Siz mışıl mışıl uyuyun... birsen-denizi görüyorum altta ama sanırım yine bilgisayarı açık kalmıştır yoksa yazardı... Neyse şimdilik böyle bakalım... iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin hepimize...
biricikim iyiym sağol bende hiç kadınlar kulübünde dolaşmıyordum şöyle bi bakıyım dedim albümler kısmı varmış orda burun estetiği yaptıranlar burunlarının resmini çekmiş onlara bakıyordum... sana yetişemedim çıkmışsın bile... geçen hafta biricikim benim zayıflama koçum oldu sağolsun desteğini benden esirgemedi...zescimm naber cnm cadını öp bitane benim içinbu saatte ayakta bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?