Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En alt ve sağdaki

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bitircem ben seniii cornii sen durrr

evet geçen hafta yaşanan asarım keserimler yine başlamış... Gamze hanım gamze hanım ak koyun kara koyun cuma günü çıkar ozaman size yine hatırlatırım ama ben

Tertemiz bir sayfa açtım kendime artık

jujum bacım sen nıye menü yazmıyon acüübee? imam böyle yaparsa cemaat naparmış ayy aklıma bi laf geldı ama çok ayıp aslında degılde amann banane ya söylucem imam osurursa cemaat sı.armış ya o yüzden şeyettıydım ben

chentıg bacım kaptanı derya mı olcen sen.....sanırım kılo vermeyen kaptan olamıyor de mi? yanlış mı bılıyorum acaba? kız 57 kıloyla vururlar senı bak

şahnurcum o kadarcık tatlıdan bişi mi olur ya yıyemedıklerını gamzeye yolla o daha doymamış tatlıya

rabişim nerelerde ya.....
alevvvvvv bacım ateş almaya mı ugruyon sen...okul mu yoğunlaştı noldu sana......

zes zaten gece bekcısı ...

kaptan deeelmiyim kızım alalala olsun okadar kıyağım.... Yazmıcam ben mönü felam

bildiğim kadarı ile yarışmadan da kaptan olabiliyorsun 13. Takımın kaptanı hamileydi mesela doğuma kadar kaldı takımda ama listelerde yoktu

JUJUM aslında 19 mayıs kaptanlık yazmıştım sonra değiştirdim.. mezuniyet yazdım B PLANI 19 MAYIS. eğer 1 mayıs a kadar veremezsem o zamana kadar vermiş olayım dye. bir nevi staj yani lightnurum doğru söylemiş

corni vururlar seni 57 kiloyla diyor. ben yarışmadığım halde olamıyor muyum kaptan şimdi.. juju eğer öyleyse nolur burada kalayım. kenara oturur dizimi kırar beklerim söz...

tuba cım uzun zamandır tatlı yemeyince ağır geldi bi de sütlü tatlı değilde şerbetli tatlıydı sanırım o yüzden öyle oldu

neyine göz dikiyon zirveye kalmış 6 kilon verde mezun edelim seni

Herkesi yollayacam zil takıp oynayacam burda

jujum o 6 kiloyu verdikten sonra belkim hedefimi 63 yada 60 a çekebilirim bilmiyorum o zaman bi gelsin ruh halime göre ya mezuniyet isterim ya da hadef değiştiririm şimdi diyecen ki bana zamanında sorduk o kadar neden değiştirmedin o zaman bana o kiloya gelmek o kadar zor geliyordu ki hedefimi gerçekleştirememekten korkup 65 te bırakmıştım ben seni yalnız bırakmam sen merak etme

jujum bılıyorum onu ama galıba o kılo verırken hamıle kaldı,takımı bırakmadı devam ettırdı dıye bılıyorum...en sağlıklı bılgı püsküütten alınır sanıırm....

lütfen ardarda mesaj yazmayalım.. önceki mesajımızı düzenleyelim.. puhahahahahahahahahhahaha

kuzum olabilirsin diye biliyorum ama sorarız püsküüte

Tamam az sonra geliyorum yafrımmm... madem seviyorsunnn gelirim bendee bende senii çoookkkk seviyorum kiii

kuzum olabilirsin diye biliyorum ama sorarız püsküüte

Püsküüt dediniz de canımm püsküüt çektiii

.

menüm

sabah kahvaltı yok 2 tane tatlı kurabiye 1 nescafe

öğle:yok 2 krabiye

ara:kornet 1 tane

akşam: 2 kurabiye,4 yemek kaşığı yoğurt içine 10 tane çilek doğrayıp yedim....

tatlı krizim tuttu biraz

spor:yok
su :1 litre içiyorum

.

bugün buranın pazarıydı tam 3 saat gezmişimgüzel oldu yoruldum baya..

CIZLARRRR
bugün accık cozuttum ama şahnur sanmaki cozuttuğumla kaldım 1.5 saat tempolu yürüdüm

rakibemmişsin bu hafta çork hırslandım zati 70 e düşemedim diye savul battal gazi geliyor:118::118::118:

olmadı bu yaa super gırl

herkese iyi geceler olsun!... bugün biraz evle meşguldüm baya bi yoruldum üstüne benim kızın bugün uyumayacağı tuttu karşılıklı oturuyoruz gülüşüyoruz napalım bugünde kızımla birlikte gece nöbeti tutuyoruz... Siz mışıl mışıl uyuyun... birsen-denizi görüyorum altta ama sanırım yine bilgisayarı açık kalmıştır yoksa yazardı... Neyse şimdilik böyle bakalım... iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin hepimize...

zescimm naber cnm cadını öp bitane benim için bu saatte ayakta bide

Son düzenleme:
zescimm naber cnm cadını öp bitane benim için bu saatte ayakta bide
biricikim iyiym sağol bende hiç kadınlar kulübünde dolaşmıyordum şöyle bi bakıyım dedim albümler kısmı varmış orda burun estetiği yaptıranlar burunlarının resmini çekmiş onlara bakıyordum... sana yetişemedim çıkmışsın bile... geçen hafta biricikim benim zayıflama koçum oldu sağolsun desteğini benden esirgemedi... kızımı senin için öperim teyzesi uyudu şimdi bende artık uyuyum çok uykum geldi...

gunaydın kızlar moralım ole bozukkı anlatamam sacımı basımı boyatıcam degısıklık yaapıcam dıye gıttım.sac kesımımden tutunda boyaya kadar rezıl rusva oldum bı tonda para bayıldım geldım.

bnm herzamankı sac modelım bu sacım uzamadan oncekı modelım hatta 4-4 luk tu onlerı uzun arkaları kısa sımdı kut oldu kaldı okadar sacımın kesıldıgınemı yanayım bunamı.daha bu nekı acma ve zemın boyamadan sonra saclarım bakırımsı oldu ve kece gıbı oldu bıde bı kat daha boyayamam sac yanacak gıbı duruyo dedı nası yanı dedım sımdı bolemı kalacak evet dedı 1-2 hatta 3 hafta bole dursun sac dınlensın sımdı bı kat daha boya olcak ustune balyaj sacın sınırda boyarsam yanacak kopacak dedı zaten kısalttık dedı pıskın pıskın.kınalı kuzu gıbı kaldım ole aglaya aglaya bır oldum.sac kesımı kolay gıderım herzamankı kuaforume arkalarını kısaltır olur ama bu renkle ben 3 hafta nasıl gezecem ya.allahın belası kapat gıt o dukkanı rezıl ettı bıraktı ustunede 170 tl bayıldım geldım.sacım suan bakır ve sogan kabugu arası bısey oldu esım benı dınlersen bu sekılde kalsın degısık ve hos oldu sanada yakıstı dıyıp duruyo.sadece sac kesımımı duzelttırıp bu rengı kullansammısım.dalga gecıyo heralde.ustune daha btmedıı asıl bomba gecede saklı 12 den ve suan hala devam eden fecı bır dıs agrısı.kaynosu beklıorum gelsın hemen gıdıcem cektırmeye gene ıltıhap var deyıp gondermeye kalkarsa yatacam koltuga gıtmıom lan dıcem.yeter yahu 4.olur gene yollarsa.zaten kınalı kuzu oldumm.dısı agrıyan kınalı kuzunun dramı
keske herzamankı kuaforume gıtseydım ahh ahhh hemen evımızın oldugu caddede yakın dedım ne bıleyım bı halttan cakmayan acemı berber oldgunu.tıpını gorsenız pekbı entel mekan guzel bısey bılıyo sanarsınız.boyaya devam edemeyız sacın yanıyor dedıgı ankı ruh halımı hıc sormayın uhuuuuhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…