- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.921
ayy rakibeme bak yahuu işte dayanışmaevet birsencım kendıme gelemedım
günaydın cnm nerden geldı bu enerji bakım
günaydınnnnnnnn idare edıyoz hacı.....sen ne yaptın ?
günaydınnnnnnnnn kızlar......nerelerdesınız gene el ayak cekılmıs burdan.......bayramınız kutlu olsun
ev leş gibi oldu annemler cuma gunu gelecek.........dayanamıyorum bugun temızlık yapacağım.......
camları perşembe silmeyı düşünüyorum...
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
Enerjisiz yaşamak berbatmışşşşşşşşşşşş :26::26::26:
Enerji patlaması yaşıyorummmmmmmm
.
günaydın tatlışlar... beni de patlat gamzee
Tuğbammm güneş çıktı..Beni polyanna şey etmiş hahahahahhaha küçücük şeylrden enerji dolarım bennn
Ayyyy ne güzelll kalabalık aile olucaksınızz, camlara dikkkat et kuşumm...malum senin bel hasarlı :26::26::26:
Tamamm ÖRTMENİMMM
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
Enerjisiz yaşamak berbatmışşşşşşşşşşşş :26::26::26:
Enerji patlaması yaşıyorummmmmmmm
.
günaydınnnnnnnnn kızlar......nerelerdesınız gene el ayak cekılmıs burdan.......bayramınız kutlu olsun
ev leş gibi oldu annemler cuma gunu gelecek.........dayanamıyorum bugun temızlık yapacağım.......
camları perşembe silmeyı düşünüyorum...
GÜNAYDIN KIZLAR
rabişcim çok güzel haberler vermişsin sonuda güzel olucak allah yardımcın olsun cnm
havalar güzel olunca gerçekten enerji patlaması oluyo benimde işler bekliyo şimdi onlara girişicem misafirim var grşrz
kızlar herkese merhaba
guleyimmi aglayayımmı bılemedım ya. ıst bı hastaneye gıttık bu sabah bıde orası gorsun sonucları dedık neyse gıttık kadına anlattım durumu bole bole dıye muayeneye aldı hanı nerde ben neden goremıuorum yok bısey dedı hocam 6 cm mıs varmıs mr sonucunda cıktı dedım hayır yok bısey demezmı sonra ultrasona gonderdı benı ultrason cekındı cıktık yukarı verdık sonucu hayır yok bu gayet normal over dedı baska doktoru cagırdı onada gosterdı oda aynı seyı dedı kafam karıstı ya bırı beyaz dıyo bırı sıyah bırı amelıyat dıyo bırı bısı yok dıyo kıme ınancam bennnnn
cnm hoşgeldın........hangı hastaneye gıttın?
hosbulduk canım.. medicine hospital e gittim pendikte.
hımm.....aysunun gittiği memorial a gitme durumun olabılır mi? sanırım kadın doğum da hemen hemen en iyisi diye duymuştum......
selamlar herkese ve 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun...
gamzem normaldir enerji patlaması yaşaman bugün çocuk bayramı tatlım çocuk bayramın kutlu olsun....
cornim ve biricikim kolay gelsin sizlere de aman kendinizi fazla yormayın sakın....
.
valla bılmıyorum kuzum ya arastırım bakım bı aysun gelsın bıde ona soralım...
doktora gittiğin iyi olmuş...belkı de yoktur kist falan.........bir doktora daha görün bence....ama diğer doktor neden ultrasonda görmedı de senı mr a göndermıstı...ne karışık işler.....
valla bılmıyorum kuzum ya arastırım bakım bı aysun gelsın bıde ona soralım...
gidicem kuzum bi doktora daha valla kafam karmakarısık tugba ortası yok ya olaya bak.. devlete de gostercem bı ozele daha gıdıcem bakalım sonuc ne olacak
bence de git sen...inşallah bu doktorun dediği doğrudur......
ıns kuzum hayırlısı ne diimm..
bu arada temızlık yapcam demısın ole cok yorma kendını cam falan ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?