Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy rakibeme bak yahuu işte dayanışma evet birsencım kendıme gelemedım

günaydın cnm nerden geldı bu enerji bakım

günaydınnnnnnnn idare edıyoz hacı.....sen ne yaptın ?

Tuğbammm güneş çıktı..Beni polyanna şey etmiş hahahahahhaha küçücük şeylrden enerji dolarım bennn

Ayyyy ne güzelll kalabalık aile olucaksınızz, camlara dikkkat et kuşumm...malum senin bel hasarlı :26::26::26:

günaydın tatlışlar... beni de patlat gamzee

evet canım bayağı kalabalık olacak ama tam tadını cıkaramıcam sınav varya:26::26::26::26: poff hayatımızı esir alan sınavlarrr

GÜNAYDIN KIZLAR

rabişcim çok güzel haberler vermişsin sonuda güzel olucak allah yardımcın olsun cnm

havalar güzel olunca gerçekten enerji patlaması oluyo benimde işler bekliyo şimdi onlara girişicem misafirim var grşrz

selamlar herkese ve 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsun...

Tamamm ÖRTMENİMMM

gamzem normaldir enerji patlaması yaşaman bugün çocuk bayramı tatlım çocuk bayramın kutlu olsun....

cornim ve biricikim kolay gelsin sizlere de aman kendinizi fazla yormayın sakın....

.

kızlar herkese merhaba
guleyimmi aglayayımmı bılemedım ya. ıst bı hastaneye gıttık bu sabah bıde orası gorsun sonucları dedık neyse gıttık kadına anlattım durumu bole bole dıye muayeneye aldı hanı nerde ben neden goremıuorum yok bısey dedı hocam 6 cm mıs varmıs mr sonucunda cıktı dedım hayır yok bısey demezmı sonra ultrasona gonderdı benı ultrason cekındı cıktık yukarı verdık sonucu hayır yok bu gayet normal over dedı baska doktoru cagırdı onada gosterdı oda aynı seyı dedı kafam karıstı ya bırı beyaz dıyo bırı sıyah bırı amelıyat dıyo bırı bısı yok dıyo kıme ınancam bennnnn

cnm hoşgeldın........hangı hastaneye gıttın?

Senii gıcıkk şeyyyyyyyyyyyyyy

valla bılmıyorum kuzum ya arastırım bakım bı aysun gelsın bıde ona soralım...

doktora gittiğin iyi olmuş...belkı de yoktur kist falan.........bir doktora daha görün bence....ama diğer doktor neden ultrasonda görmedı de senı mr a göndermıstı...ne karışık işler.....

doktora gittiğin iyi olmuş...belkı de yoktur kist falan.........bir doktora daha görün bence....ama diğer doktor neden ultrasonda görmedı de senı mr a göndermıstı...ne karışık işler.....

gidicem kuzum bi doktora daha valla kafam karmakarısık tugba ortası yok ya olaya bak.. devlete de gostercem bı ozele daha gıdıcem bakalım sonuc ne olacak

valla bılmıyorum kuzum ya arastırım bakım bı aysun gelsın bıde ona soralım...

gidicem kuzum bi doktora daha valla kafam karmakarısık tugba ortası yok ya olaya bak.. devlete de gostercem bı ozele daha gıdıcem bakalım sonuc ne olacak

bence de git sen...inşallah bu doktorun dediği doğrudur......

ıns kuzum hayırlısı ne diimm..
bu arada temızlık yapcam demısın ole cok yorma kendını cam falan ne olur ne olmaz

zaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:

Öncelikle herkese merhaba...
Rabyascım eğer öyle bir şüphe oluşmuşsa kesinlikle farklı doktorada göstermelisin hatta devlete git ne olacak ki bi devletede göster... İnşallah hiç bir şey yoktur... İçin rahat olsun artık cumaya hayırlısıyla bebiş haberlerinle bu sefer sevinçten ağlarsın rabişim

bugün noldu buraya anacım.....23 nısanı size degıl çocuklara tatıl nirdesınız

menüm........
sabah: 1 dilim çavdar ekmegıne sürülmüş krem peynır,1 dilim hındi salam

öğle:1 kase( derin bır kase) semiz otlu ton balıklı salata

akşam: 6-7 tane petibör bıskuvı-1 bardak nescafe

akşam saçma oldu yogurlu bır salata yemeyı düşünüyordum öğlen balık yedıgım geldı aklıma yıyemedım...bugünlük böyle olsun

spor:yok -sadece plates çemberını yaptım.....

herkese merhabaaaaa 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsunnn..

bugün sabah kalktık kahvaltılıkları alıp dışarıda piknik gibim bişey yapmaya çalıştık eşimle ordanda hayvanat bahçesine gittik geldik..

anamm kafam kazan gibi olmuştu uyudum uyandım bu saat olmuş

rabişim sen isttaydın dimi :44:eğer öyle ise..bak sana ameliyatımı yapan doktoru şiddetle öneririm..süper bi dr tüp bebek için de ona gidicez biz..
Op. Dr. Mustafa ACET - Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı | Doktorlar | Memorial Sağlık Grubu
hem iyi bir kadın doğumcu hem tüp bebek uzmanı hem operatör dr...hemde mükemmel bir insan....güvenerek gidebilirsin..Nur hanımcım vardı oda çok iyidir ama doğum iznine ayrıldı..
ama gidebilme imkanınız yoksa da bi kaç dr daha göster sonucunu canım..biri var biri yok demiş..hem birisi açık ameliyat olması lazım demiş.ki ben kistten ameliyat olan çok kişi duydum gördüm hiç açık ameliyat duymadım...hep lap.la hemencik yapıveriyorlar..
eğer ist.taysan memoriale git deri canım biz taaaa burdan uzun araştırmalarımla orayı tercih ettik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…