- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.901
bak geldim corni kedi masa sandalyeden aldık iki andanda açııyor eni 70 cm boyu açılınca170 cm sandalyeleride desen çeşitleri kumaş sebu nasıl mesaj şimdi.....hop hemen kaç.yok öle gel bakım buraya ne masasıymıs bu bızde alacaz ben açılıp kapanan ama salon masalarından ufak boyutta masa ıstıyorum:44::44::44::44: ne dedim ben ya şimdi.hasretten bulaştı
evet ya rabiş inşallah güzel haberlerle gelir...kızlar ya rabişi çok merak eıdyrum noldu acaba?hala gelmedı......
kızlar ya rabişi çok merak eıdyrum noldu acaba?hala gelmedı......
evet ya rabiş inşallah güzel haberlerle gelir...
slm kızlar bol koşturmalı bigün daha bitti önce 20 dk yürüyüşle öğle tatilini geçirdim sonra hastane fizik tedavi ordan çık oğlanı okuldan al sonra migros a git ordanaradığını bulama diğer migros a ordan oğlanı berbere ordan market alışverişi ordan çantacı derken eve geldim bu saat oldu centik cim şimdiden hayırlı olsun bence 10 numara gayet güzel
bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
ara
4-5 fındık 7-8 kuru üzüm
öğle yemeği (saat 5,30 da)
3 kaşık kuru patlıcan kavurması
2 kaşık yoğurt
1 yufka ekmeğin 1/3 ü sanırım az sonra da bi yoğurt ya da meyve yerim günü böylece kapatırım koşturmacadan yemek saati şaştı şimdi de bademciğim şiş gibi hiç keyfim yok biraz yatıp dinleneyim
sporlar yapıldımı kızlar... ben koşu bandına geçiyorum ordan da artık bulaşıklar çamaşır derken yatarım sanırım
menümü yazayım:
sabah:
1 elma
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
öğle:
1 servis kaşığıyla tavuklu nohutlu pilav
1 bardak ayran
ara:
6 çilek
akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
şu zamana kadar 3 litre su
bi ara yaparsam ondada sütlü kahve içmeyi düşünüyorum...
Menum
Sabah-1 dilim kepek ekmeginin uzerine labne surdum
4 tane zeytin
Ara-1 tane ceviz
Ogle-1 kase corba,salata,2 kask yogurt
Ara-1 elma
Aksam-1 tabak ispanak,3 y.k yogurt
1 dilim kepek ekmegi
.
kızlar geldımmmm hastanede ısımız uzun surdu doktor amelıyata gırmıs flan bekledık bıraz...
muayene ettı hala 6 cm buyumemıs sukur cuma gunu gebelık bakılacak sonucuna gore ya takıp edecek eger gebelık yoksa amelıyat dedı doktor ertelesek falan dedım baska turlu kuculmez amelıyat sart dedı gebelık yoksa kıst alınır sonra rahat bı gebelık gecırırsın dedı ole ıste kızlar....
kızlar geldımmmm hastanede ısımız uzun surdu doktor amelıyata gırmıs flan bekledık bıraz...
muayene ettı hala 6 cm buyumemıs sukur cuma gunu gebelık bakılacak sonucuna gore ya takıp edecek eger gebelık yoksa amelıyat dedı doktor ertelesek falan dedım baska turlu kuculmez amelıyat sart dedı gebelık yoksa kıst alınır sonra rahat bı gebelık gecırırsın dedı ole ıste kızlar....
O nasıl bir koşturmaca Şahnurum :26::26: Rabbim güç kuvvet versin..1-2 haftadır ataktasın, bu haftada senden atak bekliyorum ben...menü süper
az sonra yapıcam kaptanım..
Allahım pazartesi diye mi? menüler süperr..
Az olmuş ama öz olmuş balımm
Rabbim hakkındaki şer olanları bile hayra çevirsin rabişim, senden bitane daha ne tatlı olur ayy
Benüm menüm de şöyle kızlar
Sabah: yok
Ara: yok (unutmuşum)
Öğle: 1,5 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
çeyrek k.k. peynir
Ara: 90 kalorilik Form pirinç patlağı
Akşam: 1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara: yok
Spor: 1 saat yürüyüş, 100 mekik ve 10 dk. eliptik..
bak geldim corni kedi masa sandalyeden aldık iki andanda açııyor eni 70 cm boyu açılınca170 cm sandalyeleride desen çeşitleri kumaş se
çeneklkeri var çıkarıp yıkayabiliyorsun 2 sandalye 1 tanede bankı va bak nettte var öyle fiyattta 800 tl
canım kistin büyümemesi güzel haber hadi bakalım hayırlısıkızlar geldımmmm hastanede ısımız uzun surdu doktor amelıyata gırmıs flan bekledık bıraz...
O nasıl bir koşturmaca Şahnurum :26::26: Rabbim güç kuvvet versin..1-2 haftadır ataktasın, bu haftada senden atak bekliyorum ben...menü süper
Rabbim hakkındaki şer olanları bile hayra çevirsin rabişim, senden bitane daha ne tatlı olur ayy
5 zeytin
çeyrek k.k. peynir
3 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Menunu begendim gamze ama sabah kahvaltini unutma bir daha
.
canım kistin büyümemesi güzel haber hadi bakalım hayırlısı
gamzem bu hafta atak olacağını zannetmiyorum kaç haftadır az çok kilo gidiyo bi yerde duracaktır diye düşünüyorum bu arada boğazım kötü yaw az önce midem kazındı 1/2 elma 5-6 fıstık yedim şimdi de gidip yatacam malum yarın 23 nisan sabah törene gideceğiz yarın çocukları gezdirecem o yüzden ne zaman gelirim bilmiyorum hadi size boıl sohbetler
cornim bu menü azcukkmuşşşhayırlı haberlerle gel inşallah...........
kızlar bana bu saatten sonra yemeği yasaklayın.çoştum gene.........
menüm
sabah: 4-5 tane mercımeklı köfte(çok az yag ile yapılmış)
öğle: yok
şimdi: 7-8 tane mercımeklı köfte-marul-domates
full karbohidrat of ya offfffffffffffffffffffffff hemen metabolizma çayı yapayım ya da yok yok zayıflama çayı içeyım......ne içeyım ben
canım menün güzell.. maşallah günün baya bi yoğun geçmişslm kızlar bol koşturmalı bigün daha bitti önce 20 dk yürüyüşle öğle tatilini geçirdim sonra hastane fizik tedavi ordan çık oğlanı okuldan al sonra migros a git ordanaradığını bulama diğer migros a ordan oğlanı berbere ordan market alışverişi ordan çantacı derken eve geldim bu saat oldu centik cim şimdiden hayırlı olsun bence 10 numara gayet güzel
bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
ara
4-5 fındık 7-8 kuru üzüm
öğle yemeği (saat 5,30 da)
3 kaşık kuru patlıcan kavurması
2 kaşık yoğurt
1 yufka ekmeğin 1/3 ü sanırım az sonra da bi yoğurt ya da meyve yerim günü böylece kapatırım koşturmacadan yemek saati şaştı şimdi de bademciğim şiş gibi hiç keyfim yok biraz yatıp dinleneyim
sabah
1 dilim ekmek
domates
salatalık
öğlen
1 kase yğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal
ara
8 fındık
su içiyorm
spor
step 1saat
menümü yazayım:
sabah:
1 elma
yarım kk peynir
öğle:
1 servis kaşığıyla tavuklu nohutlu pilav
1 bardak ayran
ara:
6 çilek
akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
şu zamana kadar 3 litre su
bi ara yaparsam ondada sütlü kahve içmeyi düşünüyorum...
yaww benım rakıbem birsen ya bırsen de kalorili yesın eşitlenelim dıyorum sen yersen bana artısı olmayacak dıyorum
devekuşu kadar yedimanladım ben zaten zes imbirsen kesın kuş kadar yemiştir
Menum
Sabah-1 dilim kepek ekmeginin uzerine labne surdum
4 tane zeytin
Ara-1 tane ceviz
Ogle-1 kase corba,salata,2 kask yogurt
Ara-1 elma
Aksam-1 tabak ispanak,3 y.k yogurt
1 dilim kepek ekmegi
.
canım çokkk geçmiş olsun canm cuma günüde inşallah güzel haberlerini alırızkızlar geldımmmm hastanede ısımız uzun surdu doktor amelıyata gırmıs flan bekledık bıraz...
5 zeytin
çeyrek k.k. peynir
3 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
rabiş geçmiş olsun. şükür büyümemiş. kızlar menüleriniz çok güzel yanınızda benimki felaket kalacak ama yazıyorum napim
sabah:
yeşil soğan peynir zeytin 1 dilim tahıllı
öğle:
sütlü kahve+bisküvi
akşam
1 kase mantar çorbası+4 kaşık mercimek
2 çatal yaş pasta
ahhh dalin ahhhhh ne çektin beeeee.... hani hep mi seni bulur diyorum... ve şuan elimde okuduğum kitabı sen okumalısın diyorumbaşka bişi demiyorum... "evrenden torpilim var" kitabın adı.. valla teker teker gelin lennnn dilesim var seni okudukça .. atsan atılmıyo satsan satılmıyo bu diş belası ...
ya hayırdır hafta sonu matem günümüzmüydü bizim böyle gamze geçmiş olsun ne diyeyim ki... bugünlerde nereye dönsem bi kanser vakası geliyor karşıma rabbim uzak tutsun ama sanki arttı kanser vakaları ....
hafta sonu girimedim çünkü apar topar oğlanı babannesi ile ankaraya yolladım 23 nisan şenlikleri için... halası dil mezunu sırbistan ekibini ona vermişler illa getirin batuyu burda şenliklerde gezdiricem ben onu deyince apar topar bilet alındı eşyaları hazırla yolla felan.. dün yoktu evde ve ben çok bunaldım özledim ev bomboştu sanki ... ama eğleneceği için seviniyorum onun için iyi bir tecrübe olacak
dalin insan kesim ve boya yaptıracaksa neden kendi kuaförüne gitmez merak ederim... ya nası güvendin de gittin tanımadığın yere ben basit bir kesimi bile kırk kere düşünürüm ya beceremezlerse diye... ama bir süre boyatma bence saç dinlensin kendine gelsin üst üste işleme tabi tutma bence
ve diş diş diş ne diyeyim sana o doktorda nası adammış iltahaplı diş çekilmez yaaa bunu bilmiyormu???? ya verdiği ilaçları düzgün kullanmadın sen yada güçlü bir ilaç vermedi ki okadar tedaviye rağmen dişin iltahabı kurumadı ....
yok anam ne kaçması buralardayım hafta sonları giremeyebilirim artık eee havalar güzel ben evde dururmuyum
süper bişi bu yaaaaaaa valla beyaz nasıda uydurmuşun çok beğendim sabah sabah güldürdü beni
ah jujum nerdden bıleyım ben yakın dıye gıttım hemen sokagımızın basındaydı ıste 3 cocugun olunca bole aksılıkelrı sıkca yasıosun kafama sedeyımm dıorum baskada bıye dmeıyorum
sevdacım cnm suan duzeltıldı saclarım ve cok hos oldu.
centık kız otur oturdugun yerde kaptanlık cxok sıkıntılı bır ıs sınavlarınb oluo vs oluyo yeterlı zaman ayıramazsın.burda bırlıkte takılıoruz sımdı ne gerek var kopup gıtmeye det cıs ızın vermıyomhele bı mezun ol sonra acarsın takım bızde kılo alırsak gelırız.
ve dıger arkıdeslerım zes gamze aysunb rabıs cornı nasılsınız canolar
bu arada busra ve esra nerelerde banuyuda goremıorum ukyoda gorunmuyo
cornim bu menü azcukkmuşşşama düzensiz olmuş yaaaaaa cornii kendini topla tamam rakibemsin ama kendimin ne kadar çok kilo vermek istiyorsam seninde vermeni istiyorumm
kendini topla nefsinin efendisi olllllllllllllllllllllll
canım menün güzell.. maşallah günün baya bi yoğun geçmiş
devekuşu kadar yedim
canım çokkk geçmiş olsun canm cuma günüde inşallah güzel haberlerini alırız
kahvaltı ara yokkkkkkkkkk
yazılınca çokkkkkk yer kaplamayan ama içeriği kalorisi yüksek gibi :26::26::26:
benim menüm
sabah labneli ekmek
ara 1 dilik kepek ekmek peynir
ara 1 avuç çerez
öğle tas kebabı 1 dilim ekmek
ara 1 armut 3 dilim ayva
akşam 3 tane krep(o yağla pişirdim)domat zeytin peynir
ara 1 bardak sütlü kahve
spor yok su tamam
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
Enerjisiz yaşamak berbatmışşşşşşşşşşşş :26::26::26:
Enerji patlaması yaşıyorummmmmmmm
.
ah jujum nerdden bıleyım ben yakın dıye gıttım hemen sokagımızın basındaydı ıste 3 cocugun olunca bole aksılıkelrı sıkca yasıosun kafama sedeyımm dıorum baskada bıye dmeıyorum
sevdacım cnm suan duzeltıldı saclarım ve cok hos oldu.
centık kız otur oturdugun yerde kaptanlık cxok sıkıntılı bır ıs sınavlarınb oluo vs oluyo yeterlı zaman ayıramazsın.burda bırlıkte takılıoruz sımdı ne gerek var kopup gıtmeye det cıs ızın vermıyomhele bı mezun ol sonra acarsın takım bızde kılo alırsak gelırız.
ve dıger arkıdeslerım zes gamze aysunb rabıs cornı nasılsınız canolar
bu arada busra ve esra nerelerde banuyuda goremıorum ukyoda gorunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?