- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.881
okadarda abartı değil corni.. bu satten sonrası için tut kendini canımcım... cumaya tartıya çıkacağını tekrarla kendine.. varsa yoğurt ye..
yok canım istediğin an üye alımı yapabilirsin ... bir sınır yok ama ilk etapta 5 kişi ile başlamanı tavsiye ederim birden fazla kişi ile baş edmet zorunda kalmazsın.. sistemini oturttuktan sonra eklersin yenilerini ...
senin diyet nası gidiyo sevda????cornim kaptanı deryam ne derse doğru der tut kendini canım...harbi varsa yoğurt ye içinede varsa çilek doğra bi kaç tane offf çok güzel oluyor geçen ben yaptım...çok nefis geldi valla...gerçi herkesin damak tadı farklıdır ama bir dene derim...
.
canım inanılmaz mercimekli köfte çekti.... ama mercimek yemeği yaptım
juju 2. dediğin bana daha mantıklı geldi. onu yapacağım. takım kurmayı gerçekten istiyorum, idolümsün sen benim. mezun olduktan sonra ben buralara 2 gün uğrar sonra çocuktu işti boşlarım. o yüzden istiyorum beni burada tutan bir şey olmalı.
(bir de yeni üye alırken, her ay başı diye bir ifade okumuştum. yanlış yorumlamış da olabilirim. üst sınır var ama alt sınır var mı bilmiyorum. bir kere yazmıştım ya bazı takımlar 6 bazıları 8 ama yeni üye almıyorlar diye. oralar birazcık karışık. ister buradan ister özelden yazar mısın balım)
hayırlı haberlerle gel inşallah...........
kızlar bana bu saatten sonra yemeği yasaklayın.çoştum gene.........
menüm
sabah: 4-5 tane mercımeklı köfte(çok az yag ile yapılmış)
öğle: yok
şimdi: 7-8 tane mercımeklı köfte-marul-domates
full karbohidrat of ya offfffffffffffffffffffffff hemen metabolizma çayı yapayım ya da yok yok zayıflama çayı içeyım......ne içeyım ben
cornim kaptanı deryam ne derse doğru der tut kendini canım...harbi varsa yoğurt ye içinede varsa çilek doğra bi kaç tane offf çok güzel oluyor geçen ben yaptım...çok nefis geldi valla...gerçi herkesin damak tadı farklıdır ama bir dene derim...
.
corni bişiy olmaz be yaaaaa fulll karbonhidrat değil mercimek protein oranı ve lif oranıda yüksek hatta protein değeri karbonhidrat değerinden daha yüksek... de ki bugün ben bitkisel protein aldım rahatla bacım...hayırlı haberlerle gel inşallah...........
kızlar bana bu saatten sonra yemeği yasaklayın.çoştum gene.........
menüm
sabah: 4-5 tane mercımeklı köfte(çok az yag ile yapılmış)
öğle: yok
şimdi: 7-8 tane mercımeklı köfte-marul-domates
full karbohidrat of ya offfffffffffffffffffffffff hemen metabolizma çayı yapayım ya da yok yok zayıflama çayı içeyım......ne içeyım ben
chentiq canım 10. takım nasıl olur baktın mı ???
ite kaka kaptan yapacaz valla ... kızı kapının önüne koyduk resmenoffffffffff 10 numre olur benceeeyakıştııı beeeee
cornim bilseydim ben de almazdım dermişim.... ama harbi çok zor yaaaa valla....allahtan ki saat 3 de yatıyor....7 veya 8 gibi kalkıyor iyi oluyor ozaman....yoksa ne derdi bitiyor ne istekleri ...o yatana kadar zaten pc onun çay getir yanına bişeyler getir....hele birde çekirdek hastası bilgisayar masasının üstünü bir görseniz ozaman offffffff ....
cornim kaptanı deryam ne derse doğru der tut kendini canım...harbi varsa yoğurt ye içinede varsa çilek doğra bi kaç tane offf çok güzel oluyor geçen ben yaptım...çok nefis geldi valla...gerçi herkesin damak tadı farklıdır ama bir dene derim...
.
Senin mii benim miiiiiiiiiiiiiiii, ağzım sulandı valaaaa
Ayyyyyy corniiiiiiiiiiiiiiiii duyanda bişiy sanıcakonlar benim dişimin koğunu doldurmaz chentiiiiiqqqq ne koğukmuş arkadaş dediğini duyar gibiyiimm, yakarım allahımaa
Nasılsınız Sevda hanım
corni bişiy olmaz be yaaaaa fulll karbonhidrat değil mercimek protein oranı ve lif oranıda yüksek hatta protein değeri karbonhidrat değerinden daha yüksek... de ki bugün ben bitkisel protein aldım rahatla bacım...
topliğht şahnur çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah fizik tedavi seni rahatlatır...
ite kaka kaptan yapacaz valla ... kızı kapının önüne koyduk resmen
slm kızlar bol koşturmalı bigün daha bitti önce 20 dk yürüyüşle öğle tatilini geçirdim sonra hastane fizik tedavi ordan çık oğlanı okuldan al sonra migros a git ordanaradığını bulama diğer migros a ordan oğlanı berbere ordan market alışverişi ordan çantacı derken eve geldim bu saat oldu centik cim şimdiden hayırlı olsun bence 10 numara gayet güzel
bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
ara
4-5 fındık 7-8 kuru üzüm
öğle yemeği (saat 5,30 da)
3 kaşık kuru patlıcan kavurması
2 kaşık yoğurt
1 yufka ekmeğin 1/3 ü sanırım az sonra da bi yoğurt ya da meyve yerim günü böylece kapatırım koşturmacadan yemek saati şaştı şimdi de bademciğim şiş gibi hiç keyfim yok biraz yatıp dinleneyim
sabah
1 dilim ekmek
domates
salatalık
öğlen
1 kase yğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal
ara
8 fındık
su içiyorm
spor
step 1saat
bugün benim için yoğun geçti sabah 10 da stepe gittitm yan daire vakıf evi her pazartesi sohbet var oraya gittim şimdide mutfak masası geldi ben ıkar akalım masam nasıl oldu güzelmi hadi bay
Corni anlamadım!... nasıl yani "sen yesen nolcek" ne demek?off çekirdegı de pek severım yaaaaa
yaww ben mercımegın yanında 1 kase de yoğurt yedıydım onu yazmayı unutmusum
kız sneın kı kovuk değil bildiğin mağara olmuş
sen yesen nolcek benım rakıbemın yemesı lazım....birsen bugun ne yedı acübe
bacım noli sana azcık kendıne bak cok cabuk hastalanıyon bak:26::26: menün de güzell
huuuuuuuuu hem spor yap hem de kuş kadar ye
rabişim nerdesinnnnnumarım her şey yolundadır
Corni anlamadım!... nasıl yani "sen yesen nolcek" ne demek?
ahhh!... corni bende diyorum ki demek istediğim çok kalorili ve sağlıksız değildi yediğin mercimekli köfte.. protein değeri karbonhidrat değerinden yüksek için rahat olsun diye dedim bacı...bişiy olmaz hem birsen gene güzel güzel yemekler götürmüştüryaww benım rakıbem birsen ya bırsen de kalorili yesın eşitlenelim dıyorum sen yersen bana artısı olmayacak dıyorum
ahhh!... corni bende diyorum ki demek istediğim çok kalorili ve sağlıksız değildi yediğin mercimekli köfte.. protein değeri karbonhidrat değerinden yüksek için rahat olsun diye dedim bacı...bişiy olmaz hem birsen gene güzel güzel yemekler götürmüştür
senin diyet nası gidiyo sevda????
neyse ben çıktım eve geçiyorum .. öpüldünüz
slm kızlar bol koşturmalı bigün daha bitti önce 20 dk yürüyüşle öğle tatilini geçirdim sonra hastane fizik tedavi ordan çık oğlanı okuldan al sonra migros a git ordanaradığını bulama diğer migros a ordan oğlanı berbere ordan market alışverişi ordan çantacı derken eve geldim bu saat oldu centik cim şimdiden hayırlı olsun bence 10 numara gayet güzel
bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
ara
4-5 fındık 7-8 kuru üzüm
öğle yemeği (saat 5,30 da)
3 kaşık kuru patlıcan kavurması
2 kaşık yoğurt
1 yufka ekmeğin 1/3 ü sanırım az sonra da bi yoğurt ya da meyve yerim günü böylece kapatırım koşturmacadan yemek saati şaştı şimdi de bademciğim şiş gibi hiç keyfim yok biraz yatıp dinleneyim
sabah
1 dilim ekmek
domates
salatalık
öğlen
1 kase yğurt
1 dilim ekmek
akşam
4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal
ara
8 fındık
su içiyorm
spor
step 1saat
off çekirdegı de pek severım yaaaaa
yaww ben mercımegın yanında 1 kase de yoğurt yedıydım onu yazmayı unutmusum
kız sneın kı kovuk değil bildiğin mağara olmuş
sen yesen nolcek benım rakıbemın yemesı lazım....birsen bugun ne yedı acübe
bacım noli sana azcık kendıne bak cok cabuk hastalanıyon bak:26::26: menün de güzell
huuuuuuuuu hem spor yap hem de kuş kadar ye
rabişim nerdesinnnnnumarım her şey yolundadır
sporlar yapıldımı kızlar... ben koşu bandına geçiyorum ordan da artık bulaşıklar çamaşır derken yatarım sanırım
menümü yazayım:
sabah:
1 elma
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
öğle:
1 servis kaşığıyla tavuklu nohutlu pilav
1 bardak ayran
ara:
6 çilek
akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
yarım dilim çavdar ekmeği
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
şu zamana kadar 3 litre su
bi ara yaparsam ondada sütlü kahve içmeyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?