Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cornim kaptanı deryam ne derse doğru der tut kendini canım...harbi varsa yoğurt ye içinede varsa çilek doğra bi kaç tane offf çok güzel oluyor geçen ben yaptım...çok nefis geldi valla...gerçi herkesin damak tadı farklıdır ama bir dene derim...

.

senin diyet nası gidiyo sevda????

neyse ben çıktım eve geçiyorum .. öpüldünüz

Senin mii benim miiiiiiiiiiiiiiii, ağzım sulandı valaaaa

Ayyyyyy corniiiiiiiiiiiiiiiii duyanda bişiy sanıcak onlar benim dişimin koğunu doldurmaz chentiiiiiqqqq ne koğukmuş arkadaş dediğini duyar gibiyiimm, yakarım allahımaa

Nasılsınız Sevda hanım

corni bişiy olmaz be yaaaaa fulll karbonhidrat değil mercimek protein oranı ve lif oranıda yüksek hatta protein değeri karbonhidrat değerinden daha yüksek... de ki bugün ben bitkisel protein aldım rahatla bacım...

topliğht şahnur çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah fizik tedavi seni rahatlatır...

slm kızlar bol koşturmalı bigün daha bitti önce 20 dk yürüyüşle öğle tatilini geçirdim sonra hastane fizik tedavi ordan çık oğlanı okuldan al sonra migros a git ordanaradığını bulama diğer migros a ordan oğlanı berbere ordan market alışverişi ordan çantacı derken eve geldim bu saat oldu centik cim şimdiden hayırlı olsun bence 10 numara gayet güzel
bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
ara
4-5 fındık 7-8 kuru üzüm
öğle yemeği (saat 5,30 da)
3 kaşık kuru patlıcan kavurması
2 kaşık yoğurt
1 yufka ekmeğin 1/3 ü sanırım az sonra da bi yoğurt ya da meyve yerim günü böylece kapatırım koşturmacadan yemek saati şaştı şimdi de bademciğim şiş gibi hiç keyfim yok biraz yatıp dinleneyim

sabah

1 dilim ekmek
domates
salatalık

öğlen

1 kase yğurt
1 dilim ekmek

akşam

4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal

ara
8 fındık

su içiyorm
spor
step 1saat

bugün benim için yoğun geçti sabah 10 da stepe gittitm yan daire vakıf evi her pazartesi sohbet var oraya gittim şimdide mutfak masası geldi ben ıkar akalım masam nasıl oldu güzelmi hadi bay

off çekirdegı de pek severım yaaaaa

yaww ben mercımegın yanında 1 kase de yoğurt yedıydım onu yazmayı unutmusum

kız sneın kı kovuk değil bildiğin mağara olmuş

sen yesen nolcek benım rakıbemın yemesı lazım....birsen bugun ne yedı acübe

ite kaka kaptan yapacaz valla ... kızı kapının önüne koyduk resmen

bacım noli sana azcık kendıne bak cok cabuk hastalanıyon bak:26::26: menün de güzell

sabah

1 dilim ekmek
domates
salatalık

öğlen

1 kase yğurt
1 dilim ekmek

akşam

4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal

ara
8 fındık

su içiyorm
spor
step 1saat

huuuuuuuuu hem spor yap hem de kuş kadar ye

rabişim nerdesinnnnn umarım her şey yolundadır

bugün benim için yoğun geçti sabah 10 da stepe gittitm yan daire vakıf evi her pazartesi sohbet var oraya gittim şimdide mutfak masası geldi ben ıkar akalım masam nasıl oldu güzelmi hadi bay

bu nasıl mesaj şimdi.....hop hemen kaç.yok öle gel bakım buraya ne masasıymıs bu bızde alacaz ben açılıp kapanan ama salon masalarından ufak boyutta masa ıstıyorum:44::44::44::44: ne dedim ben ya şimdi.hasretten bulaştı

sporlar yapıldımı kızlar... ben koşu bandına geçiyorum ordan da artık bulaşıklar çamaşır derken yatarım sanırım

Corni anlamadım!... nasıl yani "sen yesen nolcek" ne demek?

menümü yazayım:
sabah:
1 elma
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
öğle:
1 servis kaşığıyla tavuklu nohutlu pilav
1 bardak ayran
ara:
6 çilek
akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
yarım dilim çavdar ekmeği
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
şu zamana kadar 3 litre su

bi ara yaparsam ondada sütlü kahve içmeyi düşünüyorum...

yaww benım rakıbem birsen ya bırsen de kalorili yesın eşitlenelim dıyorum sen yersen bana artısı olmayacak dıyorum
ahhh!... corni bende diyorum ki demek istediğim çok kalorili ve sağlıksız değildi yediğin mercimekli köfte.. protein değeri karbonhidrat değerinden yüksek için rahat olsun diye dedim bacı...bişiy olmaz hem birsen gene güzel güzel yemekler götürmüştür

anladım ben zaten zes im birsen kesın kuş kadar yemiştir

senin diyet nası gidiyo sevda????

neyse ben çıktım eve geçiyorum .. öpüldünüz

Kaptanim cuma gunu haric diger gunlerden memnunum...uc gundur iyi bakalim

Sahnurum yorucu birgun gecirmissin tatlim...menun gayet iyi bence

sabah

1 dilim ekmek
domates
salatalık

öğlen

1 kase yğurt
1 dilim ekmek

akşam

4 çatal kısır
yeşilllik
fasulye yemği 4 çatal

ara
8 fındık

su içiyorm
spor
step 1saat

Cok guzel bir menu..

Cekirdegi bende cok severim resmen bana eziyet olsun diye yemiyosa..simdi de karsimda citliyo yine...

sporlar yapıldımı kızlar... ben koşu bandına geçiyorum ordan da artık bulaşıklar çamaşır derken yatarım sanırım

Kolay gelsin kaptanim...ben yaptim sporumu

Afiyet olsun tatlim ..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…