Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

Çok geçmiş olsun canım :26::26: 69.9 bile olsa 6 lı rakamları görmeni çok isterimm
valla bende isterim ama biraz zor gibi bu hafta arada hiç tartıya çıkmadım hatta cuma gün bile çıkmamıştım perşembe akşamı tartıldığım tartı ile bugüne geldik bakalım ne çıkacak sonuç bi de bu ay erkenden regli oldum daha 21 gün olmuştu olalı hayırlara vesile olur inşallah pek hayra alamet değil genelde 28 günde bir olurdum ben
rabişim sen git başka bi dr a daha sıkma canını 6 cm lik kist bu biri gördüm diyo biri yok diyo gerekirse 2 dr a daha git inşallah 2. dr un dedği doğrudur ameliyata gerek kalmaz

sıkma canını gamzem oluyo böyle kv falan da arayı karışıtıyo olabilir bizim eltinin oğlunun düğününde kınayı kv ler bize haber vermemişti düşün kayınpeder kına önemsiz bişey ne gereği var diye bazen onun dışında gelişmelerde olabiliyor

gelelim bana dün abuk subuk bir menü idi
yazayım bari
sabah
3-4 çatal pastırmalı yumurta 1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1/3 hamburger küçük oğlandan kalan (çocuk menüsü hamburgeri)
1-2 patates kızartması
ara
5-6 tuzlu büskivi
3-4 tatlı bisküvi
1/2 bardak meyve suyu
ara
2 kaşık patlıcan kavurma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav ve tavuk haşlama 2 kaşık kadar
ara
fıstık
dün sabah 9 da evden çıktık önce berbere oğlanın saçını süslettik bayram için ordan okula gösteri 11,30 gibi bitti ordan çocukları hamburger yemeye götürdük ordan parka gittik akşam 5 e kadar parkta çocukların peşindeydim ordan eve geldik çamaşır yıka as onları ortalığı topla derken akşam da hiç nete girme fırsatım olmadan yattım yorulmuşum haa bi de regli oldum bugün ağrılar başladı bakalım nasıl olacak artık ben inlenmek istiyorum bi süre yaa koşturmaca olmasın istiyorum hayatımda

gunaydın gunaydın gunaydınnnnnn nasılsınız bakalım nıye kımseler yok nıye gecmıs zart dıye bıtıyo nıe nıe nıeee yahu eskı gunlerdekı gıbı olacazdık hanı toplasın hadı.ben tum ıslerı hallettım artıkın sızlerleyım

bnm canımı sıkmayın adamı hasta etmeyın sacınızı basınızı yoldurtmayın bana gelın suraya aksın sayfalar catlasın kıskananlar

rabıscım arkılere katılıyorum bır doktora daha gorun bak aysunayın tavsıye ettıgıne bı gıt bakalım

bnm sac meselesı yılan hıkayesıne dondu o salak sacma renkten kurtuldum kumral oldum 2 gun dınlensın dedı bugun gıdıcem kısmetse artık

hadı toplasın toplasın muhabbetı yardırak acuk

rabiş valla hayretle okudum... insan doktora güvenmicek te kime güvenecek acaba... allahtan başka bir doktorada görünmek gelmiş aklına olmadık bir şeyden ameliyata yatacaktın durduk yere... bildik güvendik bir doktor bul bence bir doktora daha görün tam içine sinmeden emin olmadan bir işlem yaptırma kendine ...

lanet olsun detirtiyor bazen doktorlar sırf ameliyat yaptım deyip para alma gayesine girenler oluyor... benim bir akrabamı kalp ameliyatı ettiler ama daha sonra gittiği bir doktorda hiç bir damarının değişmediğini öğrenmişti adamcağız şok oldu...

Günaydın. Herkesler toplaşmış bakıyorum.

Menülerde son dakika bombalarına çok güldüm. Tatlı/tuzlu bisküvi ve ara: 23 nisan ibarelerine

Dalin face e bakmıyor musun, sana mesaj atmıştım bana resmini yolla çok merak ettim diye..
Şahnur, kuponlar hala yanındaysa bugün yollamayı unutma sürekli cornflakes görüyorum menülerde. 2 tane yeter fazla almam zaten..
Juju, ben sanırım bu hafta da mezun olamayacağım

Dolapta yeşilliği bozulmadan 1 hafta saklamanın yolu var mı? Hınca hınç ot doldurdum dolaba..

benıde yeseydın sekerım kavurmalar pılavlar hamburgerler pastırmalar ohhh afyet olsun tabagı catalıda yedınmı

canmm kallkkk hemen pencereleri açççç temiz hava al.canlanırsın

gidicem kuzum bi doktora daha valla kafam karmakarısık tugba ortası yok ya olaya bak.. devlete de gostercem bı ozele daha gıdıcem bakalım sonuc ne olacak

canm benimde başıma kulak burun boğazda geldi.. meğer ameliyatlık bi drum yokkkmuş. ama diğer doktorlara gittiğinde ameliyattan bahsetme bence. çünki özeller birbirini koruyo. yani bana öyle davranmışlardı. ameliyat denildikten sonra başka bi özele gittim dedim bana böyle böyle dediler. asla gerek yok demiyorlar sadece önce bi ilaçları kullan sonra bakalım diyorlar. iyi haberlerini bekliyoruz.

zaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:
kaldır totiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bazen insanları anlamak gerçekten zordurrr.
halley puaça simit afiyet olsunnn ama yaptığın sporla eritmişsin

gerçekten hak etmişsin canmm güle güle kirlet

herkese günaydın 5 gündür nbtim yoktu evdeydim işte geldim nbttteyim bana kolay gelsin sizlerede öpüyorum bay /color]

ukyom bende bugün işteyim. okul bom boşşş

topliht seni çok iyi anlıyorum.. koşturmacada beni de deli ediyoodu.. 5:30 da mesai biter koş yemek yap prensesin ödevi hadi yürüyüş banyo evi toplama fırsatı bile kalmıyodu. çözüm zevk aldığın bişey varsa ona odaklan.mesela film izlemek..filmini izle. ev işleri hiçbir zaman bitmiyoo.. gerekirse yapmıyorum bile. ben daha önemliyim

centıkcım ve dıger fıstıklarım ıste sacımın rengı aynen bole olmustu ton farkı bıle yok bırebır boleydı gunese cıkınca dahada acılıyodu rengı ne kadar berbat deılmı esım begenmıstı bı cok kısıde begenmıstı ama aynaya kustum resmen

oh........... okuyunca şokkkkkk oldumm..allahlarından bulsunlar.
canm maydonoz marul vb buzdolabı poşetine koyup bağlıyorum 2 hafta duruyo. diğerleri için gazete sararak uzun süre duruyormuş.

dalinimm yeni saçını güle güle kullann

kız bilerek mi yapıyon... yani mezun olmamak için mi????

bende bu hafta menüleri yorumlamayacağım... artık bazı şeyleri çözdüğünüzü tahmin ediyorum benim yorumlamalarıma gerek kalmadan sizde farkediyorsunuzdur ....

dalin çok kötü değilmiş ama bayağı nostaljikmiş

kötü değil sadece iddalı bana göre

dalin çok kötü değilmiş ama bayağı nostaljikmiş

yok canımya cok kotuydu hıc sveem bakır ve tonlarını agladım oturup kafamı tırmaladı ne ksım olmustu ne sac sımdı kesımmuhtesem oldu bugunde son kez yıkayıp sacları gıdıcem amonyagı aksın bırazdaha acılsın dıye gund 2 kere yıka demıstı

nıye yorum yapmıcaksınkı cnm yap yap
ben yapacam valla :)

benıde yeseydın sekerım kavurmalar pılavlar hamburgerler pastırmalar ohhh afyet olsun tabagı catalıda yedınmı
aşkolsun dalin cim yaaa kavurma derken kuru patlıcanı haşladım çok az 1/2 kaşık kadar yağla kavurdum o yani hamburger bebenin yemediği çöpe atılacak hamburgerin 1/3 ü pilav da topu topu 2 kaşık yaww neyse iyi oldu bak fırçalara başladın bile dalin cim

valla film seyredecek vakit yok ki kitap okumak istiyom ona bile vakit kalmıyo koca da yurtdışında olunca artık canım çıktı iyice

valla ben o rengi beğendim şekerim yaaa güzelmiş

çokta iğrenç değilmiş ben bir süre kullanırdım yerinde olsam saçlar dinlenirdi

içmeeeeeeeeeee diyecektim ama çok geç kaldımmm

ara öğününe bayıldım 23 nisan

Canım şahnurum menün fazlaca olmuş ama o kadar koşturmuşsun ki, hiç bir + sı olmaz bence...

Kv lere gelince, oturup kınaları yaksalarmış yaaa oluyor evet ama insan kıyamıyor yine...dayanamadım dün akşam, eşime dedim bu akşam bir gidelim kardeşinin yanında olalım, sana ihtiyacı var dedim...bu akşam gideriz hastaneye..dün doğmamış daha, kıyamam hiç kolay değil :26::26:

İyide balım gelip geçmişi okuduğuna göre ve hemen bittiğine göre, demek oluyor ki geçmişte olmadığın için okuma ihtiyacı duydun...geçmişte neden yoktun da şimdi yardırmak istiyorsun diye sormazlar mı adama hacıııı nasıl bir cümle kurmak bu yaaa:44::44::44::44:

chentiqqqqq yaşıyorrrrrr

aynen birsenimmm atomu parçalamak bile daha kolaydır eminimm

Güüüüüüü naaaaaaaayyyyyy dııııııııınnnnnnnnnnnnn Bacılarrrrrrrrrr

sahnurcum atacam tabı fırca elımde dudukle beklıcem bruda cıs yıyene cıs yapacam

jujum ya guzeldır renk belkı ama bn bakır ve tonlarındna nefret edıorummm

gamzecım yardıracaz ıste bundan kellı gecen hafta soeldımya oglanın terapılerını bırakıcaz gıdıcem gorusmeye cıkısları yaptırıcam dıye onları hallettım e malum su lanet dısımden dıscıden cıkamadım ıgneye gıdıyorum sac muhabbetı derken bugunde ıns son kez gıdıcem sonrada bı dana kesesım var

ne berbat bı renk deılmı

resmii görüncee anaa dedim ne kadar zayıflamış dalinnnnnn sen sandım hatunu

Garez yapıyor kaptanım, menü yorumlamaya gelince :26: bence yorumlamayacağım diye kendinizi şartlandırmayın ve en azından gözünüze batan durumlarda basın kalayı biz gerçekten kaptanımızın sözünü sayan ve seven bir takımız

çokta iğrenç değilmiş ben bir süre kullanırdım yerinde olsam saçlar dinlenirdi

Bence de katılıyorummm

Bu arada Rabişimi okudum, o anki huzuru herkeş yaşasın inşaallah, resmen mucize olmuş ama diğer doktorlar için ne denir ki yada ne hissedilir ki :26::26::26::26::26: jujuya sonuna kadar katılıyorum, onlara güvenemeyeceksek daha ne kaldı ki geriye :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…