- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.961
valla bende isterim ama biraz zor gibi bu hafta arada hiç tartıya çıkmadım hatta cuma gün bile çıkmamıştım perşembe akşamı tartıldığım tartı ile bugüne geldik bakalım ne çıkacak sonuç bi de bu ay erkenden regli oldum daha 21 gün olmuştu olalı hayırlara vesile olur inşallah pek hayra alamet değil genelde 28 günde bir olurdum ben
Çok geçmiş olsun canım :26::26: 69.9 bile olsa 6 lı rakamları görmeni çok isterimm
rabişim sen git başka bi dr a daha sıkma canını 6 cm lik kist bu biri gördüm diyo biri yok diyo gerekirse 2 dr a daha git inşallah 2. dr un dedği doğrudur ameliyata gerek kalmazkızlar herkese merhaba
guleyimmi aglayayımmı bılemedım ya. ıst bı hastaneye gıttık bu sabah bıde orası gorsun sonucları dedık neyse gıttık kadına anlattım durumu bole bole dıye muayeneye aldı hanı nerde ben neden goremıuorum yok bısey dedı hocam 6 cm mıs varmıs mr sonucunda cıktı dedım hayır yok bısey demezmı sonra ultrasona gonderdı benı ultrason cekındı cıktık yukarı verdık sonucu hayır yok bu gayet normal over dedı baska doktoru cagırdı onada gosterdı oda aynı seyı dedı kafam karıstı ya bırı beyaz dıyo bırı sıyah bırı amelıyat dıyo bırı bısı yok dıyo kıme ınancam bennnnn
corniiii bu hafta seni meraktan ölüyorummanam hiç bişi yemiyorsun..
ohhh ne güzell
Benimde eltim doğuma gitmiş, hiç haber bile vermiyorlar :26: zaten hamile olduğunu da 4 ay sonra duydum başkasından..kırılıyorum ama :26::26::26: aramızda da hiç bişey yok..görüştüğümüzdee ayyy bir görseniz..bana canım cicim vs...sevmiyorum öyle yalaka tipleri :26::26: gitmiycem bebek mevlütü yaparsa bileçook kızdım çok, düşünebilirsiniz hani sana üzüldüğünden demez diye ama iyi tanıyorum eltimi o kadar ince düşünmez..
kızlar geldımmmm hastanede ısımız uzun surdu doktor amelıyata gırmıs flan bekledık bıraz...
muayene ettı hala 6 cm buyumemıs sukur cuma gunu gebelık bakılacak sonucuna gore ya takıp edecek eger gebelık yoksa amelıyat dedı doktor ertelesek falan dedım baska turlu kuculmez amelıyat sart dedı gebelık yoksa kıst alınır sonra rahat bı gebelık gecırırsın dedı ole ıste kızlar....
rabiş valla hayretle okudum... insan doktora güvenmicek te kime güvenecek acaba... allahtan başka bir doktorada görünmek gelmiş aklına olmadık bir şeyden ameliyata yatacaktın durduk yere... bildik güvendik bir doktor bul bence bir doktora daha görün tam içine sinmeden emin olmadan bir işlem yaptırma kendine ...kızlar herkese merhaba
guleyimmi aglayayımmı bılemedım ya. ıst bı hastaneye gıttık bu sabah bıde orası gorsun sonucları dedık neyse gıttık kadına anlattım durumu bole bole dıye muayeneye aldı hanı nerde ben neden goremıuorum yok bısey dedı hocam 6 cm mıs varmıs mr sonucunda cıktı dedım hayır yok bısey demezmı sonra ultrasona gonderdı benı ultrason cekındı cıktık yukarı verdık sonucu hayır yok bu gayet normal over dedı baska doktoru cagırdı onada gosterdı oda aynı seyı dedı kafam karıstı ya bırı beyaz dıyo bırı sıyah bırı amelıyat dıyo bırı bısı yok dıyo kıme ınancam bennnnn
günaydınlarrrrr
valla bende isterim ama biraz zor gibi bu hafta arada hiç tartıya çıkmadım hatta cuma gün bile çıkmamıştım perşembe akşamı tartıldığım tartı ile bugüne geldik bakalım ne çıkacak sonuç bi de bu ay erkenden regli oldum daha 21 gün olmuştu olalı hayırlara vesile olur inşallah pek hayra alamet değil genelde 28 günde bir olurdum ben
rabişim sen git başka bi dr a daha sıkma canını 6 cm lik kist bu biri gördüm diyo biri yok diyo gerekirse 2 dr a daha git inşallah 2. dr un dedği doğrudur ameliyata gerek kalmaz
sıkma canını gamzem oluyo böyle kv falan da arayı karışıtıyo olabilir bizim eltinin oğlunun düğününde kınayı kv ler bize haber vermemişti düşün kayınpeder kına önemsiz bişey ne gereği var diye bazen onun dışında gelişmelerde olabiliyor
gelelim bana dün abuk subuk bir menü idi
yazayım bari
sabah
3-4 çatal pastırmalı yumurta 1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1/3 hamburger küçük oğlandan kalan (çocuk menüsü hamburgeri)
1-2 patates kızartması
ara
5-6 tuzlu büskivi
3-4 tatlı bisküvi
1/2 bardak meyve suyu
ara
2 kaşık patlıcan kavurma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav ve tavuk haşlama 2 kaşık kadar
ara
fıstık
dün sabah 9 da evden çıktık önce berbere oğlanın saçını süslettik bayram için ordan okula gösteri 11,30 gibi bitti ordan çocukları hamburger yemeye götürdük ordan parka gittik akşam 5 e kadar parkta çocukların peşindeydim ordan eve geldik çamaşır yıka as onları ortalığı topla derken akşam da hiç nete girme fırsatım olmadan yattım yorulmuşum haa bi de regli oldum bugün ağrılar başladı bakalım nasıl olacak artık ben inlenmek istiyorum bi süre yaa koşturmaca olmasın istiyorum hayatımda
günaydınnnnnnnnn kızlar......nerelerdesınız gene el ayak cekılmıs burdan.......bayramınız kutlu olsun
ev leş gibi oldu annemler cuma gunu gelecek.........dayanamıyorum bugun temızlık yapacağım.......
camları perşembe silmeyı düşünüyorum...
kızlar herkese merhaba
gidicem kuzum bi doktora daha valla kafam karmakarısık tugba ortası yok ya olaya bak.. devlete de gostercem bı ozele daha gıdıcem bakalım sonuc ne olacak
kaldır totiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:
bugün noldu buraya anacım.....23 nısanı size degıl çocuklara tatıl nirdesınız
menüm........
sabah: 1 dilim çavdar ekmegıne sürülmüş krem peynır,1 dilim hındi salam
öğle:1 kase( derin bır kase) semiz otlu ton balıklı salata
akşam: 6-7 tane petibör bıskuvı-1 bardak nescafe
akşam saçma oldu yogurlu bır salata yemeyı düşünüyordum öğlen balık yedıgım geldı aklıma yıyemedım...bugünlük böyle olsun
spor:yok -sadece plates çemberını yaptım.....
bazen insanları anlamak gerçekten zordurrr.
corniiii bu hafta seni meraktan ölüyorummanam hiç bişi yemiyorsun..
ohhh ne güzell
Benimde eltim doğuma gitmiş, hiç haber bile vermiyorlar :26: zaten hamile olduğunu da 4 ay sonra duydum başkasından..kırılıyorum ama :26::26::26: aramızda da hiç bişey yok..görüştüğümüzdee ayyy bir görseniz..bana canım cicim vs...sevmiyorum öyle yalaka tipleri :26::26: gitmiycem bebek mevlütü yaparsa bileçook kızdım çok, düşünebilirsiniz hani sana üzüldüğünden demez diye ama iyi tanıyorum eltimi o kadar ince düşünmez..
halley puaça simit afiyet olsunnnRabyascım her dua edişimde seni ve bebek isteyen arkadaşları sıralıyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
menüm:
sabah:
45 dakika tempolu yürüyüş
yarım simit
yarım poğaça
1 meyve suyu(53 kaloriymiş)
öğle:
4 kaşık barbunya
yarım kase mercimek çorbası
1 servis kaşığıyla bulgur pilavı
1 bardak ayran
akşam:
1 neskafe
1 halley
1 saat tempolu yürüyüş
15 dakika bel kalça inceltme hareketleri
su 3 lt şimdilik
Menüm
Sabah: 1 k.k. patatesli börek, incecikti.
Ara: yok
Öğle: 2 dilim k. ekmeği
5 zeytin
yarım k.k peynir
3 yeşil biber
Ara: yarım form pirinç patlağı (45 kalori)
Akşam: 1 dilim k. ekmeği
2 zeytin
yarım k.k peynir
5 yaprak marulu 3 kaşık yoğurtla karıştırdım, üstüne de nar ekşisi kattım(mide bulandırıcı olur diye düşünebilirsiniz ama ben bayılıyorum)
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 100 mekik
gerçekten hak etmişsin canmmkaşırım
cumaya daha çook var.. canını sıkma bitirirsin..
kızlar menüm:
sabah: sucuklu yumurta+2,5 dilim buğday e.+2tk tahin pekmez+peynir+zeytin
akşam: 1 kase mantar çorba+yarım kase yoğurt+1 çk mercimek+1 ceviz
... evde son kullanma tarihi 21 nisan olan günlük süt var. onunla kahve yapacağım birazdan. niye bu saat derseniz anca işlerimiz bitti. eşim evdeydi, ben de ortalığı toparladım, temizlik yaptım. sonra parka gittik sonra pazara gittik. dönüşümüz bayağı geç oldu. yemekti ortalık toparlamaydı.. bir de ilk kez bir adım atıyorum. pazardan getirdiklerimi yerleştirmeden önce dolabımı temizledim bir güzel. bu saat oldu, belim tutuldu ama çok mutluyum..
tarihi geçmiş süt ile de olsa bir nescafeyi haketmedim mi
herkese günaydın 5 gündür nbtim yoktu evdeydim işte geldim nbttteyim bana kolay gelsin sizlerede öpüyorum bay /color]
günaydınlarrrrr
rabişim sen git başka bi dr a daha sıkma canını 6 cm lik kist bu biri gördüm diyo biri yok diyo gerekirse 2 dr a daha git inşallah 2. dr un dedği doğrudur ameliyata gerek kalmaz
sıkma canını gamzem oluyo böyle kv falan da arayı karışıtıyo olabilir bizim eltinin oğlunun düğününde kınayı kv ler bize haber vermemişti düşün kayınpeder kına önemsiz bişey ne gereği var diye bazen onun dışında gelişmelerde olabiliyor
yazayım bari
sabah
ara yok
öğle
1-2 patates kızartması
ara
5-6 tuzlu büskivi
3-4 tatlı bisküvi
1/2 bardak meyve suyu
ara
2 kaşık patlıcan kavurma
akşam
1 kepçe çorba
ara
fıstık
dün sabah 9 da evden çıktık önce berbere oğlanın saçını süslettik bayram için ordan okula gösteri 11,30 gibi bitti ordan çocukları hamburger yemeye götürdük ordan parka gittik akşam 5 e kadar parkta çocukların peşindeydim ordan eve geldik çamaşır yıka as onları ortalığı topla derken akşam da hiç nete girme fırsatım olmadan yattım yorulmuşum haa bi de regli oldum bugün ağrılar başladı bakalım nasıl olacak artık ben inlenmek istiyorum bi süre yaa koşturmaca olmasın istiyorum hayatımda
oh........... okuyunca şokkkkkk oldumm..allahlarından bulsunlar.rabiş valla hayretle okudum... insan doktora güvenmicek te kime güvenecek acaba... allahtan başka bir doktorada görünmek gelmiş aklına olmadık bir şeyden ameliyata yatacaktın durduk yere... bildik güvendik bir doktor bul bence bir doktora daha görün tam içine sinmeden emin olmadan bir işlem yaptırma kendine ...
lanet olsun detirtiyor bazen doktorlar sırf ameliyat yaptım deyip para alma gayesine girenler oluyor... benim bir akrabamı kalp ameliyatı ettiler ama daha sonra gittiği bir doktorda hiç bir damarının değişmediğini öğrenmişti adamcağız şok oldu...
canm maydonoz marul vb buzdolabı poşetine koyup bağlıyorum 2 hafta duruyo. diğerleri için gazete sararak uzun süre duruyormuş.Günaydın. Herkesler toplaşmış bakıyorum.
Menülerde son dakika bombalarına çok güldüm. Tatlı/tuzlu bisküvi ve ara: 23 nisan ibarelerine
Dalin face e bakmıyor musun, sana mesaj atmıştım bana resmini yolla çok merak ettim diye..
Şahnur, kuponlar hala yanındaysa bugün yollamayı unutma sürekli cornflakes görüyorum menülerde. 2 tane yeter fazla almam zaten..
Juju, ben sanırım bu hafta da mezun olamayacağım
Dolapta yeşilliği bozulmadan 1 hafta saklamanın yolu var mı? Hınca hınç ot doldurdum dolaba..
Günaydın. Herkesler toplaşmış bakıyorum.
Menülerde son dakika bombalarına çok güldüm. Tatlı/tuzlu bisküvi ve ara: 23 nisan ibarelerine
Dalin face e bakmıyor musun, sana mesaj atmıştım bana resmini yolla çok merak ettim diye..
Şahnur, kuponlar hala yanındaysa bugün yollamayı unutma sürekli cornflakes görüyorum menülerde. 2 tane yeter fazla almam zaten..
Dolapta yeşilliği bozulmadan 1 hafta saklamanın yolu var mı? Hınca hınç ot doldurdum dolaba..
centıkcım ve dıger fıstıklarım ıste sacımın rengı aynen bole olmustu ton farkı bıle yok bırebır boleydı gunese cıkınca dahada acılıyodu rengı ne kadar berbat deılmı esım begenmıstı bı cok kısıde begenmıstı ama aynaya kustum resmen
centıkcım ve dıger fıstıklarım ıste sacımın rengı aynen bole olmustu ton farkı bıle yok bırebır boleydı gunese cıkınca dahada acılıyodu rengı ne kadar berbat deılmı esım begenmıstı bı cok kısıde begenmıstı ama aynaya kustum resmen
dalin çok kötü değilmiş ama bayağı nostaljikmiş
kız bilerek mi yapıyon... yani mezun olmamak için mi????
bende bu hafta menüleri yorumlamayacağım... artık bazı şeyleri çözdüğünüzü tahmin ediyorum benim yorumlamalarıma gerek kalmadan sizde farkediyorsunuzdur ....
aşkolsun dalin cim yaaa kavurma derken kuru patlıcanı haşladım çok az 1/2 kaşık kadar yağla kavurdum o yani hamburger bebenin yemediği çöpe atılacak hamburgerin 1/3 ü pilav da topu topu 2 kaşık yaww neyse iyi oldu bak fırçalara başladın bile dalin cimbenıde yeseydın sekerım kavurmalar pılavlar hamburgerler pastırmalar ohhh afyet olsun tabagı catalıda yedınmı
valla film seyredecek vakit yok ki kitap okumak istiyom ona bile vakit kalmıyo koca da yurtdışında olunca artık canım çıktı iyicecanmm kallkkk hemen pencereleri açççç temiz hava al.canlanırsın
canm benimde başıma kulak burun boğazda geldi.. meğer ameliyatlık bi drum yokkkmuş. ama diğer doktorlara gittiğinde ameliyattan bahsetme bence. çünki özeller birbirini koruyo. yani bana öyle davranmışlardı. ameliyat denildikten sonra başka bi özele gittim dedim bana böyle böyle dediler. asla gerek yok demiyorlar sadece önce bi ilaçları kullan sonra bakalım diyorlar. iyi haberlerini bekliyoruz.
kaldır totiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
halley puaça simit afiyet olsunnnama yaptığın sporla eritmişsin
gerçekten hak etmişsin canmmgüle güle kirlet
ukyom bende bugün işteyim. okul bom boşşş
topliht seni çok iyi anlıyorum.. koşturmacada beni de deli ediyoodu.. 5:30 da mesai biter koş yemek yap prensesin ödevi hadi yürüyüş banyo evi toplama fırsatı bile kalmıyodu. çözüm zevk aldığın bişey varsa ona odaklan.mesela film izlemek..filmini izle. ev işleri hiçbir zaman bitmiyoo.. gerekirse yapmıyorum bile. ben daha önemliyim
çokta iğrenç değilmiş ben bir süre kullanırdım yerinde olsam saçlar dinlenirdicentıkcım ve dıger fıstıklarım ıste sacımın rengı aynen bole olmustu ton farkı bıle yok bırebır boleydı gunese cıkınca dahada acılıyodu rengı ne kadar berbat deılmı esım begenmıstı bı cok kısıde begenmıstı ama aynaya kustum resmen
kaşırım
cumaya daha çook var.. canını sıkma bitirirsin..
kızlar menüm:
sabah: sucuklu yumurta+2,5 dilim buğday e.+2tk tahin pekmez+peynir+zeytin
akşam: 1 kase mantar çorba+yarım kase yoğurt+1 çk mercimek+1 ceviz
... evde son kullanma tarihi 21 nisan olan günlük süt var. onunla kahve yapacağım birazdan. niye bu saat derseniz anca işlerimiz bitti. eşim evdeydi, ben de ortalığı toparladım, temizlik yaptım. sonra parka gittik sonra pazara gittik. dönüşümüz bayağı geç oldu. yemekti ortalık toparlamaydı.. bir de ilk kez bir adım atıyorum. pazardan getirdiklerimi yerleştirmeden önce dolabımı temizledim bir güzel. bu saat oldu, belim tutuldu ama çok mutluyum..
tarihi geçmiş süt ile de olsa bir nescafeyi haketmedim mi
günaydınn arkadaşlarr
dün 23 nisan kutladık öğleden sonrada tatildi ve hemen piknik yapmaya gittik. yorgunluktan canım çıkmış
dünki menüm
sabah kornfleks
ara 23 nisan
öğle çeyrek tost ayran
ara yok
akşam 4 kööfte 2 dilim ekmek salata domat
ara meyveli yoğurt leblebi
günaydınlarrrrr
yazayım bari
sabah
ara yok
öğle
1-2 patates kızartması
ara
5-6 tuzlu büskivi
3-4 tatlı bisküvi
1/2 bardak meyve suyu
ara
2 kaşık patlıcan kavurma
akşam
1 kepçe çorba
ara
fıstık
gunaydın gunaydın gunaydınnnnnn nasılsınız bakalım nıye kımseler yok nıye gecmıs zart dıye bıtıyo nıe nıe nıeee yahu eskı gunlerdekı gıbı olacazdık hanı toplasın hadı.ben tum ıslerı hallettım artıkın sızlerleyım
bnm canımı sıkmayın adamı hasta etmeyın sacınızı basınızı yoldurtmayın bana gelın suraya aksın sayfalar catlasın kıskananlar
rabıscım arkılere katılıyorum bır doktora daha gorun bak aysunayın tavsıye ettıgıne bı gıt bakalım
bnm sac meselesı yılan hıkayesıne dondu o salak sacma renkten kurtuldum kumral oldum 2 gun dınlensın dedı bugun gıdıcem kısmetse artık
hadı toplasın toplasın muhabbetı yardırak acuk
Günaydın. Herkesler toplaşmış bakıyorum.
canmm kallkkk hemen pencereleri açççç temiz hava al.canlanırsın
canm benimde başıma kulak burun boğazda geldi.. meğer ameliyatlık bi drum yokkkmuş. ama diğer doktorlara gittiğinde ameliyattan bahsetme bence. çünki özeller birbirini koruyo. yani bana öyle davranmışlardı. ameliyat denildikten sonra başka bi özele gittim dedim bana böyle böyle dediler. asla gerek yok demiyorlar sadece önce bi ilaçları kullan sonra bakalım diyorlar. iyi haberlerini bekliyoruz.
kaldır totiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
halley puaça simit afiyet olsunnnama yaptığın sporla eritmişsin
gerçekten hak etmişsin canmmgüle güle kirlet
ukyom bende bugün işteyim. okul bom boşşş
topliht seni çok iyi anlıyorum.. koşturmacada beni de deli ediyoodu.. 5:30 da mesai biter koş yemek yap prensesin ödevi hadi yürüyüş banyo evi toplama fırsatı bile kalmıyodu. çözüm zevk aldığın bişey varsa ona odaklan.mesela film izlemek..filmini izle. ev işleri hiçbir zaman bitmiyoo.. gerekirse yapmıyorum bile. ben daha önemliyim
oğlumdan ayrıyım canım istemiyor....nıye yorum yapmıcaksınkı cnm yap yap
ben yapacam valla :)
ne berbat bı renk deılmı
kız bilerek mi yapıyon... yani mezun olmamak için mi????
bende bu hafta menüleri yorumlamayacağım... artık bazı şeyleri çözdüğünüzü tahmin ediyorum benim yorumlamalarıma gerek kalmadan sizde farkediyorsunuzdur ....
çokta iğrenç değilmiş ben bir süre kullanırdım yerinde olsam saçlar dinlenirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?