- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.941
hasrettttttttttt gelınce bana aldığın masaların ya resmını at ya da lınk at netten bulamadım ya.kedi masa yazıyorum bişey çıkmıyor.....
bugün noldu buraya anacım.....23 nısanı size degıl çocuklara tatıl nirdesınız
menüm........
sabah: 1 dilim çavdar ekmegıne sürülmüş krem peynır,1 dilim hındi salam
öğle:1 kase( derin bır kase) semiz otlu ton balıklı salata
akşam: 6-7 tane petibör bıskuvı-1 bardak nescafe
akşam saçma oldu yogurlu bır salata yemeyı düşünüyordum öğlen balık yedıgım geldı aklıma yıyemedım...bugünlük böyle olsun
spor:yok -sadece plates çemberını yaptım.....
herkese merhabaaaaa 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutlu olsunnn..
bugün sabah kalktık kahvaltılıkları alıp dışarıda piknik gibim bişey yapmaya çalıştık eşimleordanda hayvanat bahçesine gittik geldik..
anamm kafam kazan gibi olmuştu uyudum uyandım bu saat olmuş
rabişim sen isttaydın dimi :44:eğer öyle ise..bak sana ameliyatımı yapan doktoru şiddetle öneririm..süper bi dr tüp bebek için de ona gidicez biz..
Op. Dr. Mustafa ACET - Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı | Doktorlar | Memorial Sağlık Grubu
hem iyi bir kadın doğumcu hem tüp bebek uzmanı hem operatör dr...hemde mükemmel bir insan....güvenerek gidebilirsin..Nur hanımcım vardı oda çok iyidir ama doğum iznine ayrıldı..
ama gidebilme imkanınız yoksa da bi kaç dr daha göster sonucunu canım..biri var biri yok demiş..hem birisi açık ameliyat olması lazım demiş.ki ben kistten ameliyat olan çok kişi duydum gördüm hiç açık ameliyat duymadım...hep lap.la hemencik yapıveriyorlar..
eğer ist.taysan memoriale git deri canım biz taaaa burdan uzun araştırmalarımla orayı tercih ettik.
20 tl ya satılan masalarımı dıyosun
corniiii bu hafta seni meraktan ölüyorummanam hiç bişi yemiyorsun..
ohhh ne güzell
Benimde eltim doğuma gitmiş, hiç haber bile vermiyorlar :26: zaten hamile olduğunu da 4 ay sonra duydum başkasından..kırılıyorum ama :26::26::26: aramızda da hiç bişey yok..görüştüğümüzdee ayyy bir görseniz..bana canım cicim vs...sevmiyorum öyle yalaka tipleri :26::26: gitmiycem bebek mevlütü yaparsa bileçook kızdım çok, düşünebilirsiniz hani sana üzüldüğünden demez diye ama iyi tanıyorum eltimi o kadar ince düşünmez..
hımm neler yapacaksın bı sole ben sıraya koyarım kuzummzaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:
Öncelikle herkese merhaba...
Rabyascım eğer öyle bir şüphe oluşmuşsa kesinlikle farklı doktorada göstermelisin hatta devlete git ne olacak ki bi devletede göster... İnşallah hiç bir şey yoktur... İçin rahat olsun artık cumaya hayırlısıyla bebiş haberlerinle bu sefer sevinçten ağlarsın rabişim
yok 800 tl ye satılan masaları dıyorum.........
yok gamzecım benden bır cacık olmaz.....
hımm neler yapacaksın bı sole ben sıraya koyarım kuzumm
gıdıcem zesım ınsallah kuzum ya dualarınızı eksık etmeyın....
Rabyascım her dua edişimde seni ve bebek isteyen arkadaşları sıralıyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
menüm:
sabah:
45 dakika tempolu yürüyüş
yarım simit
yarım poğaça
1 meyve suyu(53 kaloriymiş)
öğle:
4 kaşık barbunya
yarım kase mercimek çorbası
1 servis kaşığıyla bulgur pilavı
1 bardak ayran
akşam:
1 neskafe
1 halley
1 saat tempolu yürüyüş
15 dakika bel kalça inceltme hareketleri
su 3 lt şimdilik
Eee nasıl bulamadn o zaman her yerde var nette :))
gamze vardır öyle insanlar ve 2şeyi düşündüklerinden olabilir..
1.si üzülmesin bebekleri yok onlaın diye.iyi niyetlerinden
2.si fesatlıktan aman nazarları değer vs diye..
ben 1.si için söylemediklerini düşünüyorum üzülmeyelim diyebelki eltin düşündüğün kadar düşüncesiz değildir
tuğba canım bak bizde takımı yeni aldık evi taşıdığımızda çok memnunum şık duruyor..
Eki Görüntüle 693512
hiç saymayım yoksa bunalıma girerim
bıraz kalorili olmuş ama güzel spor yapılmış.......
nerde kız ben nıye görmüyorum...
aysuncum benım mutfak amerıkan o yüzden daha böle salon tipi istiyorum ....acılınca kocaman olsun 6-8 kişi rahat otursun istiyorum.ne çok sey ıstıyorum
Corni kedi masa sandalye yazınca çıkyor gooogle da kedi cllletion
Yok hayatım yaaa kasıntı işte, mudanası yok..öküz diyecem günah olucak
Amann ne varki istediklerinde, duyanda tek taş zirkon yajut karışımı bir parça istiyorsunonların cinslerini bile bilemiyorum galibaa :44::44::44:
Menüm
Sabah: 1 k.k. patatesli börek, incecikti.
Ara: yok
Öğle: 2 dilim k. ekmeği
5 zeytin
yarım k.k peynir
3 yeşil biber
Ara: yarım form pirinç patlağı (45 kalori)
Akşam: 1 dilim k. ekmeği
2 zeytin
yarım k.k peynir
5 yaprak marulu 3 kaşık yoğurtla karıştırdım, üstüne de nar ekşisi kattım(mide bulandırıcı olur diye düşünebilirsiniz ama ben bayılıyorum)
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 100 mekik
Acık gelseniz de 2 lafın belini büksek beee
bı ona tıklamamıstım
evet yoğurdun ustune nar eksısı tuhaf olabılır
ay gamzecım mıllet ıyıce unuttu buraları
Aynenn, ne çok üzülüyorum ama...birde sıkılıyorum...bura çok iyi oluyor bana :26::26::26:
Neysee ben yatar iyi geceler hepinize....çok seviyorum sizlerii
Biraz daha yersen kendiliğinden patlarsın kuşumm, çabaya gerek bile kalmaz
zaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?