Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasrettttttttttt gelınce bana aldığın masaların ya resmını at ya da lınk at netten bulamadım ya.kedi masa yazıyorum bişey çıkmıyor.....

corniiii bu hafta seni meraktan ölüyorumm anam hiç bişi yemiyorsun..

ohhh ne güzell

Benimde eltim doğuma gitmiş, hiç haber bile vermiyorlar :26: zaten hamile olduğunu da 4 ay sonra duydum başkasından..kırılıyorum ama :26::26::26: aramızda da hiç bişey yok..görüştüğümüzdee ayyy bir görseniz..bana canım cicim vs...sevmiyorum öyle yalaka tipleri :26::26: gitmiycem bebek mevlütü yaparsa bile çook kızdım çok, düşünebilirsiniz hani sana üzüldüğünden demez diye ama iyi tanıyorum eltimi o kadar ince düşünmez..

20 tl ya satılan masalarımı dıyosun

yok 800 tl ye satılan masaları dıyorum.........

yok gamzecım benden bır cacık olmaz.....

zaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:
hımm neler yapacaksın bı sole ben sıraya koyarım kuzumm

gıdıcem zesım ınsallah kuzum ya dualarınızı eksık etmeyın....

gamze vardır öyle insanlar ve 2şeyi düşündüklerinden olabilir..

1.si üzülmesin bebekleri yok onlaın diye.iyi niyetlerinden
2.si fesatlıktan aman nazarları değer vs diye..

ben 1.si için söylemediklerini düşünüyorum üzülmeyelim diye belki eltin düşündüğün kadar düşüncesiz değildir

tuğba canım bak bizde takımı yeni aldık evi taşıdığımızda çok memnunum şık duruyor..

Rabyascım her dua edişimde seni ve bebek isteyen arkadaşları sıralıyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
menüm:
sabah:
45 dakika tempolu yürüyüş
yarım simit
yarım poğaça
1 meyve suyu(53 kaloriymiş)
öğle:
4 kaşık barbunya
yarım kase mercimek çorbası
1 servis kaşığıyla bulgur pilavı
1 bardak ayran
akşam:
1 neskafe
1 halley
1 saat tempolu yürüyüş
15 dakika bel kalça inceltme hareketleri
su 3 lt şimdilik

hımm neler yapacaksın bı sole ben sıraya koyarım kuzumm

gıdıcem zesım ınsallah kuzum ya dualarınızı eksık etmeyın....

hiç saymayım yoksa bunalıma girerim

bıraz kalorili olmuş ama güzel spor yapılmış.......

Eee nasıl bulamadn o zaman her yerde var nette :))

nerde kız ben nıye görmüyorum...

aysuncum benım mutfak amerıkan o yüzden daha böle salon tipi istiyorum ....acılınca kocaman olsun 6-8 kişi rahat otursun istiyorum.ne çok sey ıstıyorum

Yok hayatım yaaa kasıntı işte, mudanası yok.. öküz diyecem günah olucak

Amann ne varki istediklerinde, duyanda tek taş zirkon yajut karışımı bir parça istiyorsun onların cinslerini bile bilemiyorum galibaa :44::44::44:

Menüm

Sabah: 1 k.k. patatesli börek, incecikti.

Ara: yok

Öğle: 2 dilim k. ekmeği
5 zeytin
yarım k.k peynir
3 yeşil biber

Ara: yarım form pirinç patlağı (45 kalori)

Akşam: 1 dilim k. ekmeği
2 zeytin
yarım k.k peynir
5 yaprak marulu 3 kaşık yoğurtla karıştırdım, üstüne de nar ekşisi kattım (mide bulandırıcı olur diye düşünebilirsiniz ama ben bayılıyorum)

Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüme, 100 mekik

Corni kedi masa sandalye yazınca çıkyor gooogle da kedi cllletion

bı ona tıklamamıstım

Acık gelseniz de 2 lafın belini büksek beee

evet yoğurdun ustune nar eksısı tuhaf olabılır
ay gamzecım mıllet ıyıce unuttu buraları

Biraz daha yersen kendiliğinden patlarsın kuşumm, çabaya gerek bile kalmaz

kaşırım

zaten totiyi zor kaldırıyorum hıc temızlık yapasım falan gelmiyor........ama cuma mısafırler geliyor.....cuma ya kadar bıtırmem lazım da sıraya koyamadım bi türlü önce ne yapsam:44::44::44:

cumaya daha çook var.. canını sıkma bitirirsin..

kızlar menüm:
sabah: sucuklu yumurta+2,5 dilim buğday e.+2tk tahin pekmez+peynir+zeytin
akşam: 1 kase mantar çorba+yarım kase yoğurt+1 çk mercimek+1 ceviz

... evde son kullanma tarihi 21 nisan olan günlük süt var. onunla kahve yapacağım birazdan. niye bu saat derseniz anca işlerimiz bitti. eşim evdeydi, ben de ortalığı toparladım, temizlik yaptım. sonra parka gittik sonra pazara gittik. dönüşümüz bayağı geç oldu. yemekti ortalık toparlamaydı.. bir de ilk kez bir adım atıyorum. pazardan getirdiklerimi yerleştirmeden önce dolabımı temizledim bir güzel. bu saat oldu, belim tutuldu ama çok mutluyum..

tarihi geçmiş süt ile de olsa bir nescafeyi haketmedim mi

günaydınn arkadaşlarr

dün 23 nisan kutladık öğleden sonrada tatildi ve hemen piknik yapmaya gittik. yorgunluktan canım çıkmış

dünki menüm
sabah kornfleks
ara 23 nisan
öğle çeyrek tost ayran
ara yok
akşam 4 kööfte 2 dilim ekmek salata domat
ara meyveli yoğurt leblebi

herkese günaydın 5 gündür nbtim yoktu evdeydim işte geldim nbttteyim bana kolay gelsin sizlerede öpüyorum bay /color]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…