Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujucum nereye gıttı oglusun tamam bu hafta senın yerıne ben yparım yorumları

gamze ahh agzın bal yesınnn ıns su 55 ı grecemm ya

kızlar ben 10. takım değil 5. takım kaptanı olacağım. baksanıza menü yazma yok, yorum yapma yok.. bakın meltem size "ısıtma" taktiği uygulayıp sizi kurbağa haşlaması yağacak benden söylemesi!!

Kaptanı, bilerek yapmıyorum hatta geçen ölçüldüm 59,7 çıktım. Ama benim karnım ağrıyor (süttendir o diyen gamze ye sesleniyorum kedi gibi canlıyım; tırmalarım!) yani demem o ki o güne fazla çıkma ihtimalim de var malum sebeplerden

Kellini mellini yerim seninnn

Güldürmeeeeeeeeeeee salak gibi oluyorum buradaa ne güşlüyorsun be diyorlarr, kediyee diyorum hahahahahah

Güldürmeeeeeeeeeeee salak gibi oluyorum buradaa ne güşlüyorsun be diyorlarr, kediyee diyorum hahahahahah

geçen de sen beni salak yaptın.. corniş bir şey yemişti. sen de o yediklerin benim dişimin kovuğuna gitmez deyip, parantez içinde de bana gönderme yapmıştın nanik eşliğinde unuttum sanma..

bi kerede ben depresyona girim canım hakkım ama.. Ne bilim canım istemiyor menüleri yorumlamayı bu hafta için...

jujucum nereye gıttı oglusun tamam bu hafta senın yerıne ben yparım yorumları

gamze ahh agzın bal yesınnn ıns su 55 ı grecemm ya
ankarada canım cumartesinden beri babanne ile yolladım... çocuklar için tiyatro şenlikleri felan olacakmış halasının arkadaşları tiyatrocu olduğundan gününü gün ediyo geziyo ama özledim ben ya sıkılıyorum evde otur otur kimle didişicim ben
tamam ben varım istifa ediyorum....

Artık kaptan chentiq...

Menüleri yorumlayacak
izinleri takip edecek
bizleri motive edecek
aklımazı takılanları cevaplayacak
haftalık listeleri hazırlayacak ve bildirim alanına götürecek
sırası geldiğinde de bizim takımı temsilen yarışma sonuçlarını hazırlayacakk

ohhhhhhhhhhhhhhhh üstümden koca bir yük kalktı

banane bananee banane ben olcak ıste kaptan bananemm centıkkk sacını basını yolarım cekıl yolumdan benım kaptan ohöm öhömm

Ohh kaptana bak bee... Günlerdir buna uğraşıyordun değil mi, istediğin kıvama geleyim diye yoğurdun yoğurdun doldurdun beni ve beklediğin an geldi.. Kaptan dediğin fırtınada en son terk eder gemiyi, hatta terk etmez gemiyle beraber batar.. ya sen ya sen?

Pabucumun pabucumun pabucumun kaptanı... Kapta... nı... Pabucu...mun...

Burhan Pabucumun Satanisti - YouTube

Burhan Pabucumun Satanisti - YouTube

[video=youtube;iYwyA-fpzrc]http://www.youtube.com/watch?v=iYwyA-fpzrc[/video]

(İzlerken burhan chentiq siyah tişörtlü de juju; ona göre izleyin )

bugün hastanade yangın tatbikaı var çok komik geçiyo itfayeciler felan geliyor hoopppa herkes kaçıyor eğlenceli oluyor

çentik cim gönderdim kupon şekerim haberin olsun 2 tane dedin diye 2 tane koydum

banane bananee banane ben olcak ıste kaptan bananemm centıkkk sacını basını yolarım cekıl yolumdan benım kaptan ohöm öhömm
anam ne meraklısı varmış bu kahtanlığın... Benim bırakmamı mı bekliyodunuz...
burhan pabucumun satanisti - youtube

burhan pabucumun satanisti - youtube

[video=youtube;iywya-fpzrc]http://www.youtube.com/watch?v=iywya-fpzrc[/video]

(izlerken burhan chentiq siyah tişörtlü de juju; ona göre izleyin )

hiiiçççç anlamam canım okadar uğraştım başka yerde kaptan ol diye baktım tık yok sende hazır kıvamada geldin eee mezunda olmuyon al sana takım ... Al sana kaptanlık...

jujucum sorma tatlımya senın tahtında gozu olan bız ıkı haın vur kellemızı

onu bunu bılmem kaptanımız jujuuuuuuuuu

herkese günaydın hanımlar!... İnşallah herkes iyidir... geçmişi okudum geldim "pabucumun satanistini" güldüm... sabah sabah iyi oldu

bugün hastanade yangın tatbikaı var çok komik geçiyo itfayeciler felan geliyor hoopppa herkes kaçıyor eğlenceli oluyor
ay ne eğlenceli ... Bizde hiç yapmıyolar acıcık atraksiyon olurdu
chentıqq ama bak ayrıntıya dıkkat ettınmı yumruguda sıyah tısortu atıyo
alnen dalincim... Kafaya şaplağı yedi sonurda benden
kızlar yeşil çayları hazırlayın bakimm kaptanlık işini bırakıpppp
ben iki kupa tarçın içtim şimdi şahnur kısmetse öğleden sonrada yeşilimi içicim

ŞAKA Bİ YANA BARİ Bİ KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEYELİM KIZLAR HATTA İKİ TANE DE OLABİLİR

Son düzenleme:
Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…