Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? Herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?
bildiğim kadarı ile sınır yok....

Doğum nedeni ile alınan raporlar farklı tabi ama bizde sağlık sorunları nedeni ile 2 yıldır raporlu olan ve işe gelmeyen insanlar var ... 10 güne kadar normal doktor rapor yazabiliyo ama 10 günü geçince heyete girmen gerekiyor rapor için

evet juju kanser gibi bazı tedavi süreci uzun olan hastalıklarda hastaya uzun zaman rapor veriliyor... Hani ben normal rapor için soruyorum heyet gerektrimeyen... Şahnur'un aldığı gibi...

Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?

canım devlet memurunun 40 gün rapor alma hakkı var kurum hekimi aile hekimi ve ya herhangi bir dr dan , 10 ar gün olmak üzere 4 kere alabilirsin veya 5 gün olmak üzere 8 kere alabilirsin onun dışında heyet raporunda sıkıntı yok ve heyet raporu olursa maaşından raporlu olduğun günler kesilmiyor normalde 7 gün raporu geçince maaştan kesinti başlıyor
canım benim 60 gün yıllık iznim vardı, 90 gün heyet raporu kullandım daire başkanının onayı ile yıllık izinleri 5 er gün 5'er gün olarak aldım heyet raporunu 45+45 gün olarak 2 sefer aldım arada da yaklaşık 15 gün aile hekiminden rapor aldım 5 er günlük olarak böylece 10 ayı tamamladım 2012 yılının iznini kullanmadan da işe başladım eğer isteseydim biraz daha izin rapor kullanabilirdim ama bebe hasta olur vs diye 2012 yılının izin ve rapor haklarını tam kullanmadan işe başlamıştım umarım işine yarar

Son düzenleme:

ben heyet raporunu ellerimdeki karpal tünel sendromu yüzünden almıştım malum şimdid e o yüzden fizik tedaviye gidiyorum

bugün hastanade yangın tatbikaı var çok komik geçiyo itfayeciler felan geliyor hoopppa herkes kaçıyor eğlenceli oluyor

kızlar yeşil çayları hazırlayın bakimm kaptanlık işini bırakıpppp

Yeşil çaydan sorumlu başkanım hemen hazırlıyorum

herkese günaydın hanımlar!... İnşallah herkes iyidir... geçmişi okudum geldim "pabucumun satanistini" güldüm... sabah sabah iyi oldu

Jujum afiyet olsunn

arkadaşlar merhaba, bende zayıflamak için takıma katılmak istiyorum, mümkün mü??

Merhaba arkadaşım, hoş geldiniz..

çok teşekkürler jujucum şahnurcum

chentıqq ama bak ayrıntıya dıkkat ettınmı yumruguda sıyah tısortu atıyo

ayrıntı değil ki o, esas bomba! Ben onun özellikle bile isteye koydum, kaptanıma boynumu altın tepsiyle sunarım...

jujucum sorma tatlımya senın tahtında gozu olan bız ıkı haın vur kellemızı

onu bunu bılmem kaptanımız jujuuuuuuuuu

dalin sen o zamanlar burada yoktun. ben kısaca özet geçeyim, mezun olmama az kaldı ama buralardan uzaklaşmayım diye 2 haftadır kafa kafaya verdik meltem ile. ortaya kaptanlık fikri çıktı arkadaşlardan da destek aldım. meltemin tahtına falan talip değilim kafanda öyle bir yargı oluşmasın yani kimsenin hain falan olduğu yok.

meltem e takılmalarım falan da depresyonda olduğundan, keyfi yerine gelsin diye. Eminim de gelmiştir. Zira ne O ne ben (ne de Gamze-çünkü onunla da çok didişiyorum) böyle şeylere alınmayız.

ben iki kupa tarçın içtim şimdi şahnur kısmetse öğleden sonrada yeşilimi içicim

ŞAKA Bİ YANA BARİ Bİ KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEYELİM KIZLAR HATTA İKİ TANE DE OLABİLİR

jujum başka taliplisi yoksa ben olabilirim kaptan yardımcısı

bunu bukadar acıklamana gerek yok tatlım sakalastıgımızın bende farkındayım sakanıza bende ortak olup bende sıze takılıyorum tabıkı kımsenın haın oldugu yok espırı yapıorum sadece guluyoruz keyfımız yerıne gelıyo.

sen sımdı bu acıklamayı nıye yaptınkı bole sonuada koymus cantalı hatunları al sana

LAYNNNNN İKİNİZDE KENDİNİZE GELİN BAKALIM ALALALA ÇATTALAR HAVADA UÇUŞUYO....

chentiq bu arada yeni takım işi ne oldu canım ne ara halledeceksin yoksa vazmı geçtin

jujum başka taliplisi yoksa ben olabilirim kaptan yardımcısı

verdim gitti şahnur valla iyi oldu birilerinin yardımcı olması...

2 . kaptan yardımcılığını kim ister bakalım

Allah Allah.. Açıklama yaparken de mi sana soracağım
Yeşil çayımı hazırladım, içeceğim birazdan.. Teşekkürler şahnur. Zes neyin raporu? Hayırdır inşallah..

Allah Allah.. Açıklama yaparken de mi sana soracağım
Yeşil çayımı hazırladım, içeceğim birazdan.. Teşekkürler şahnur. Zes neyin raporu? Hayırdır inşallah..

evet soracaksın wc ye gıderken bıle bendne ızın ıstıceksın ben ızın verırsem gıdeceksın vermesem altına edeceksın varmı ıtırazın sekerım

dalin... Konuyu uzutmasak....

Chentiq sadece senin yokluğunda gelişen süreçle ilgili bilgilendirmek istedi seni bunda usatacak bişi yok...

Farkındayım sende şakaya vuruyorsun ama yanlış anlaşılmalar olabilir onun için en baştan uyarıyorum...

Bu arada chentiq sende hala cevap vermedin bana ???

sonuna kadar hak ettın ye iç hakkındır

ohh ne güzel bayramlar pıknıkler misssss............karbo fazla mı olmuş birsooo

herkese günaydın 5 gündür nbtim yoktu evdeydim işte geldim nbttteyim bana kolay gelsin sizlerede öpüyorum bay /color]

bacım sen nıye az ugruyon bı de evdeymısın aaaaaaa nıye özletıyonuz kendınızı......

bacım enerjine maşallahhhhhh...ananın sütü gıbı helal olsun yedıklerın

valla ben o gösterdııgn renge bayılıyorum dalinto

valla eşimin iş yerınde bı hatun bana plastık kaplar satmıştı bende aldıydım yıkayıp kurulayıp onlara koyuyorum 1 hafta zor dayanıyor..ama bırsen buzdolabı poşetine koyuyormuş bır de onu deneyeyım....

meyrayı pek severım.......fox da bır dızı var ya bir aşk hıkayesi dıye orda eda rolünde bır kız var hastayım o kızın saçlarına bır saç rengı ancak bu kadar yakışır.....gerçek adı elçin sangu......

herkese günaydın hanımlar!... İnşallah herkes iyidir... geçmişi okudum geldim "pabucumun satanistini" güldüm... sabah sabah iyi oldu

Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?

bacım günaydın..........valla bızım burda bır gacı var.paso rapor alıyor keyfıne......karı resmen 1 ay rapor ala ala tatıl yaptı memleketınde

allah allah juju alemsınya konuyu uzattgım falan yok suan bız onunla sakalasıoruz ortada bı tartısma gergınık yok ben chentıkle tartısmamkı bız onunla telde bıle gorusuyoruz samımıyetın verdıgı bısey bu.yanlıs anlasılma olmaz aramızda

bısey uzattıgım yok azımı kapatma ıhtıyacı duyacagın bısey solemedım yanı neyse susuyorum ben.ortada bu ıkazı hakedecegım bı gergınlıkolsa basım ustunede bu cıkıs suan yersız.espırı saka ıle muhabbet edıoruz sen kalkıosun bana uzatma konuyu kapa dıosun.ok kapattım konuyu

evet bılıorum o kızı ona vcok yakısıo haklısın ama aynısını kendım ıcın soleyemıcem belkıde yakısmıstır ama ben kendıme yakıstıramadım dıorumya bakır ve tonlarını sevmıorum valla roman oldu bnm sac muhabbetı

fıstıklı çikolatalarım nöruyonuz.....ama fıstıklar eksık...........alev senı furacammmmmmm haaaaaaaaaaaa nirdesın cız sen...
rabişim de ugramamıs henüz......

jujummmmmm şahnurun yardımcılığını onaylıyorum hem de taaa gönülden bence cok güzel olur........diğer aday ıse bence chentiq olsun benım nacızane önerım yanı.......zaten junıor kaptan chentıq için tecrübe olur azıcık....olur da ilerde kaptan olursa tecrübe olur ona......

chentıq bacım 2. liğe aday ol tabı başka aday varsa bilemem

aranızdaki samimiyeti bilemem ama chentiq açıklama yapma ihtiyacı hissettiği için olsa gerek durumun farklı boyuta taşınabileceğini düşünerek konu sapıtmadan duruma müdahale etmek istedim... daha öncesinden yaşanılan tecrübelere istinaden sonunu bilmediğim durumlara erkenden müdahale etme ihtiyacı duydum bir an.. çünkü bu taraftan durum şakalaşmayı aşacak ve yanlış anlaşılmalara meydan verecekmiş gibi geldi bana...

olabilir bi kaç hafta burada deneme bir nevi ısınma olur onun içinde.. tabi kendisi bilir ....

bazen gerçekten kaptanlığı bırakmak geliyor içimden... takımda sessiz sedisız bir üye olarak kalmak istiyorum zaman zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…