- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.001
bildiğim kadarı ile sınır yok....bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? Herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?
ELBETTE MÜMKÜN AMA ÖNCELİKLE YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYENLER TOPİĞİNE YAZMAN GEREKİYOR...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
evet juju kanser gibi bazı tedavi süreci uzun olan hastalıklarda hastaya uzun zaman rapor veriliyor... Hani ben normal rapor için soruyorum heyet gerektrimeyen... Şahnur'un aldığı gibi...
bildiğim kadarı ile sınır yok....
Doğum nedeni ile alınan raporlar farklı tabi ama bizde sağlık sorunları nedeni ile 2 yıldır raporlu olan ve işe gelmeyen insanlar var ... 10 güne kadar normal doktor rapor yazabiliyo ama 10 günü geçince heyete girmen gerekiyor rapor için
Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?
canım devlet memurunun 40 gün rapor alma hakkı var kurum hekimi aile hekimi ve ya herhangi bir dr dan , 10 ar gün olmak üzere 4 kere alabilirsin veya 5 gün olmak üzere 8 kere alabilirsin onun dışında heyet raporunda sıkıntı yok ve heyet raporu olursa maaşından raporlu olduğun günler kesilmiyor normalde 7 gün raporu geçince maaştan kesinti başlıyor
canım benim 60 gün yıllık iznim vardı, 90 gün heyet raporu kullandım daire başkanının onayı ile yıllık izinleri 5 er gün 5er gün olarak aldım heyet raporunu 45+45 gün olarak 2 sefer aldım arada da yaklaşık 15 gün aile hekiminden rapor aldım 5 er günlük olarak böylece 10 ayı tamamladım 2012 yılının iznini kullanmadan da işe başladım eğer isteseydim biraz daha izin rapor kullanabilirdim ama bebe hasta olur vs diye 2012 yılının izin ve rapor haklarını tam kullanmadan işe başlamıştım umarım işine yarar
bugün hastanade yangın tatbikaı var çok komik geçiyo itfayeciler felan geliyor hoopppa herkes kaçıyor eğlenceli oluyor
kızlar yeşil çayları hazırlayın bakimm kaptanlık işini bırakıpppp
herkese günaydın hanımlar!... İnşallah herkes iyidir... geçmişi okudum geldim "pabucumun satanistini" güldüm... sabah sabah iyi oldu
ay ne eğlenceli ... Bizde hiç yapmıyolar acıcık atraksiyon olurdu
alnen dalincim... Kafaya şaplağı yedi sonurda benden
ben iki kupa tarçın içtim şimdi şahnur kısmetse öğleden sonrada yeşilimi içicim
ŞAKA Bİ YANA BARİ Bİ KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEYELİM KIZLAR HATTA İKİ TANE DE OLABİLİR
arkadaşlar merhaba, bende zayıflamak için takıma katılmak istiyorum, mümkün mü??
canım devlet memurunun 40 gün rapor alma hakkı var kurum hekimi aile hekimi ve ya herhangi bir dr dan , 10 ar gün olmak üzere 4 kere alabilirsin veya 5 gün olmak üzere 8 kere alabilirsin onun dışında heyet raporunda sıkıntı yok ve heyet raporu olursa maaşından raporlu olduğun günler kesilmiyor normalde 7 gün raporu geçince maaştan kesinti başlıyor
canım benim 60 gün yıllık iznim vardı, 90 gün heyet raporu kullandım daire başkanının onayı ile yıllık izinleri 5 er gün 5'er gün olarak aldım heyet raporunu 45+45 gün olarak 2 sefer aldım arada da yaklaşık 15 gün aile hekiminden rapor aldım 5 er günlük olarak böylece 10 ayı tamamladım 2012 yılının iznini kullanmadan da işe başladım eğer isteseydim biraz daha izin rapor kullanabilirdim ama bebe hasta olur vs diye 2012 yılının izin ve rapor haklarını tam kullanmadan işe başlamıştım umarım işine yarar
çok teşekkürler jujucum şahnurcum
bildiğim kadarı ile sınır yok....
Doğum nedeni ile alınan raporlar farklı tabi ama bizde sağlık sorunları nedeni ile 2 yıldır raporlu olan ve işe gelmeyen insanlar var ... 10 güne kadar normal doktor rapor yazabiliyo ama 10 günü geçince heyete girmen gerekiyor rapor için
chentıqq ama bak ayrıntıya dıkkat ettınmı yumruguda sıyah tısortu atıyo
jujucum sorma tatlımya senın tahtında gozu olan bız ıkı haın vur kellemızı
onu bunu bılmem kaptanımız jujuuuuuuuuu
ben iki kupa tarçın içtim şimdi şahnur kısmetse öğleden sonrada yeşilimi içicim
ŞAKA Bİ YANA BARİ Bİ KAPTAN YARDIMCISI BELİRLEYELİM KIZLAR HATTA İKİ TANE DE OLABİLİR
ayrıntı değil ki o, esas bomba! Ben onun özellikle bile isteye koydum, kaptanıma boynumu altın tepsiyle sunarım...
dalin sen o zamanlar burada yoktun. ben kısaca özet geçeyim, mezun olmama az kaldı ama buralardan uzaklaşmayım diye 2 haftadır kafa kafaya verdik meltem ile. ortaya kaptanlık fikri çıktı arkadaşlardan da destek aldım. meltemin tahtına falan talip değilim kafanda öyle bir yargı oluşmasın yani kimsenin hain falan olduğu yok.
meltem e takılmalarım falan da depresyonda olduğundan, keyfi yerine gelsin diye. Eminim de gelmiştir. Zira ne O ne ben (ne de Gamze-çünkü onunla da çok didişiyorum) böyle şeylere alınmayız.
ayrıntı değil ki o, esas bomba! Ben onun özellikle bile isteye koydum, kaptanıma boynumu altın tepsiyle sunarım...
dalin sen o zamanlar burada yoktun. ben kısaca özet geçeyim, mezun olmama az kaldı ama buralardan uzaklaşmayım diye 2 haftadır kafa kafaya verdik meltem ile. ortaya kaptanlık fikri çıktı arkadaşlardan da destek aldım. meltemin tahtına falan talip değilim kafanda öyle bir yargı oluşmasın yani kimsenin hain falan olduğu yok.
meltem e takılmalarım falan da depresyonda olduğundan, keyfi yerine gelsin diye. Eminim de gelmiştir. Zira ne O ne ben (ne de Gamze-çünkü onunla da çok didişiyorum) böyle şeylere alınmayız.
LAYNNNNN İKİNİZDE KENDİNİZE GELİN BAKALIM ALALALA ÇATTALAR HAVADA UÇUŞUYO....bunu bukadar acıklamana gerek yok tatlım sakalastıgımızın bende farkındayım sakanıza bende ortak olup bende sıze takılıyorum tabıkı kımsenın haın oldugu yok espırı yapıorum sadece guluyoruz keyfımız yerıne gelıyo.
sen sımdı bu acıklamayı nıye yaptınkı bole sonuada koymus cantalı hatunları al sana
jujum başka taliplisi yoksa ben olabilirim kaptan yardımcısı
bunu bukadar acıklamana gerek yok tatlım sakalastıgımızın bende farkındayım sakanıza bende ortak olup bende sıze takılıyorum tabıkı kımsenın haın oldugu yok espırı yapıorum sadece guluyoruz keyfımız yerıne gelıyo.
sen sımdı bu acıklamayı nıye yaptınkı bole sonuada koymus cantalı hatunları al sana
Allah Allah.. Açıklama yaparken de mi sana soracağım
Yeşil çayımı hazırladım, içeceğim birazdan.. Teşekkürler şahnur. Zes neyin raporu? Hayırdır inşallah..
kaşırım
cumaya daha çook var.. canını sıkma bitirirsin..
kızlar menüm:
sabah: sucuklu yumurta+2,5 dilim buğday e.+2tk tahin pekmez+peynir+zeytin
akşam: 1 kase mantar çorba+yarım kase yoğurt+1 çk mercimek+1 ceviz
... evde son kullanma tarihi 21 nisan olan günlük süt var. onunla kahve yapacağım birazdan. niye bu saat derseniz anca işlerimiz bitti. eşim evdeydi, ben de ortalığı toparladım, temizlik yaptım. sonra parka gittik sonra pazara gittik. dönüşümüz bayağı geç oldu. yemekti ortalık toparlamaydı.. bir de ilk kez bir adım atıyorum. pazardan getirdiklerimi yerleştirmeden önce dolabımı temizledim bir güzel. bu saat oldu, belim tutuldu ama çok mutluyum..
tarihi geçmiş süt ile de olsa bir nescafeyi haketmedim mi
günaydınn arkadaşlarr
dün 23 nisan kutladık öğleden sonrada tatildi ve hemen piknik yapmaya gittik. yorgunluktan canım çıkmış
dünki menüm
sabah kornfleks
ara 23 nisan
öğle çeyrek tost ayran
ara yok
akşam 4 kööfte 2 dilim ekmek salata domat
ara meyveli yoğurt leblebi
herkese günaydın 5 gündür nbtim yoktu evdeydim işte geldim nbttteyim bana kolay gelsin sizlerede öpüyorum bay /color]
günaydınlarrrrr
valla bende isterim ama biraz zor gibi bu hafta arada hiç tartıya çıkmadım hatta cuma gün bile çıkmamıştım perşembe akşamı tartıldığım tartı ile bugüne geldik bakalım ne çıkacak sonuç bi de bu ay erkenden regli oldum daha 21 gün olmuştu olalı hayırlara vesile olur inşallah pek hayra alamet değil genelde 28 günde bir olurdum ben
rabişim sen git başka bi dr a daha sıkma canını 6 cm lik kist bu biri gördüm diyo biri yok diyo gerekirse 2 dr a daha git inşallah 2. dr un dedği doğrudur ameliyata gerek kalmaz
sıkma canını gamzem oluyo böyle kv falan da arayı karışıtıyo olabilir bizim eltinin oğlunun düğününde kınayı kv ler bize haber vermemişti düşün kayınpeder kına önemsiz bişey ne gereği var diye bazen onun dışında gelişmelerde olabiliyor
gelelim bana dün abuk subuk bir menü idi
yazayım bari
sabah
3-4 çatal pastırmalı yumurta 1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1/3 hamburger küçük oğlandan kalan (çocuk menüsü hamburgeri)
1-2 patates kızartması
ara
5-6 tuzlu büskivi
3-4 tatlı bisküvi
1/2 bardak meyve suyu
ara
2 kaşık patlıcan kavurma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav ve tavuk haşlama 2 kaşık kadar
ara
fıstık
dün sabah 9 da evden çıktık önce berbere oğlanın saçını süslettik bayram için ordan okula gösteri 11,30 gibi bitti ordan çocukları hamburger yemeye götürdük ordan parka gittik akşam 5 e kadar parkta çocukların peşindeydim ordan eve geldik çamaşır yıka as onları ortalığı topla derken akşam da hiç nete girme fırsatım olmadan yattım yorulmuşum haa bi de regli oldum bugün ağrılar başladı bakalım nasıl olacak artık ben inlenmek istiyorum bi süre yaa koşturmaca olmasın istiyorum hayatımda
gunaydın gunaydın gunaydınnnnnn nasılsınız bakalım nıye kımseler yok nıye gecmıs zart dıye bıtıyo nıe nıe nıeee yahu eskı gunlerdekı gıbı olacazdık hanı toplasın hadı.ben tum ıslerı hallettım artıkın sızlerleyım
bnm canımı sıkmayın adamı hasta etmeyın sacınızı basınızı yoldurtmayın bana gelın suraya aksın sayfalar catlasın kıskananlar
rabıscım arkılere katılıyorum bır doktora daha gorun bak aysunayın tavsıye ettıgıne bı gıt bakalım
bnm sac meselesı yılan hıkayesıne dondu o salak sacma renkten kurtuldum kumral oldum 2 gun dınlensın dedı bugun gıdıcem kısmetse artık
hadı toplasın toplasın muhabbetı yardırak acuk
Günaydın. Herkesler toplaşmış bakıyorum.
Menülerde son dakika bombalarına çok güldüm. Tatlı/tuzlu bisküvi ve ara: 23 nisan ibarelerine
Dalin face e bakmıyor musun, sana mesaj atmıştım bana resmini yolla çok merak ettim diye..
Şahnur, kuponlar hala yanındaysa bugün yollamayı unutma sürekli cornflakes görüyorum menülerde. 2 tane yeter fazla almam zaten..
Juju, ben sanırım bu hafta da mezun olamayacağım
Dolapta yeşilliği bozulmadan 1 hafta saklamanın yolu var mı? Hınca hınç ot doldurdum dolaba..
centıkcım ve dıger fıstıklarım ıste sacımın rengı aynen bole olmustu ton farkı bıle yok bırebır boleydı gunese cıkınca dahada acılıyodu rengı ne kadar berbat deılmı esım begenmıstı bı cok kısıde begenmıstı ama aynaya kustum resmen
herkese günaydın hanımlar!... İnşallah herkes iyidir... geçmişi okudum geldim "pabucumun satanistini" güldüm... sabah sabah iyi oldu
Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?
dalin... Konuyu uzutmasak....
Chentiq sadece senin yokluğunda gelişen süreçle ilgili bilgilendirmek istedi seni bunda usatacak bişi yok...
Farkındayım sende şakaya vuruyorsun ama yanlış anlaşılmalar olabilir onun için en baştan uyarıyorum...
Bu arada chentiq sende hala cevap vermedin bana ???
sonuna kadar hak ettın ye iç hakkındır
ohh ne güzel bayramlar pıknıkler misssss............karbo fazla mı olmuş birsooo
bacım sen nıye az ugruyon bı de evdeymısın aaaaaaa nıye özletıyonuz kendınızı......
bacım enerjine maşallahhhhhh...ananın sütü gıbı helal olsun yedıklerın
valla ben o gösterdııgn renge bayılıyorum dalinto
valla eşimin iş yerınde bı hatun bana plastık kaplar satmıştı bende aldıydım yıkayıp kurulayıp onlara koyuyorum 1 hafta zor dayanıyor..ama bırsen buzdolabı poşetine koyuyormuş bır de onu deneyeyım....
meyrayı pek severım.......fox da bır dızı var ya bir aşk hıkayesi dıye orda eda rolünde bır kız var hastayım o kızın saçlarına bır saç rengı ancak bu kadar yakışır.....gerçek adı elçin sangu......
bacım günaydın..........valla bızım burda bır gacı var.paso rapor alıyor keyfıne......karı resmen 1 ay rapor ala ala tatıl yaptı memleketınde
allah allah juju alemsınya konuyu uzattgım falan yok suan bız onunla sakalasıoruz ortada bı tartısma gergınık yok ben chentıkle tartısmamkı bız onunla telde bıle gorusuyoruz samımıyetın verdıgı bısey bu.yanlıs anlasılma olmaz aramızda
bısey uzattıgım yok azımı kapatma ıhtıyacı duyacagın bısey solemedım yanı neyse susuyorum ben.ortada bu ıkazı hakedecegım bı gergınlıkolsa basım ustunede bu cıkıs suan yersız.espırı saka ıle muhabbet edıoruz sen kalkıosun bana uzatma konuyu kapa dıosun.ok kapattım konuyu
fıstıklı çikolatalarım nöruyonuz.....ama fıstıklar eksık...........alev senı furacammmmmmm haaaaaaaaaaaa nirdesın cız sen...
rabişim de ugramamıs henüz......
jujummmmmm şahnurun yardımcılığını onaylıyorum hem de taaa gönülden bence cok güzel olur........diğer aday ıse bence chentiq olsun benım nacızane önerım yanı.......zaten junıor kaptan chentıq için tecrübe olur azıcık....olur da ilerde kaptan olursa tecrübe olur ona......
chentıq bacım 2. liğe aday oltabı başka aday varsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?