Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır canım yanılmıssın.gecmıste olan gecmıste kalmıstır.olay sakalasmadan bı adım ılerı gıtmez.
gecmıste olan seye ıstınaden bu fıkre kapıldın sanırım sadece bnm yaptıgım saka bu ızlenımı verdı sana galıba ortalıgı karıstıran bı profıl cızmıs olmalıyım...

sorun yok.yaptıgım sakalarada daha dıkkatlı olurum.hatta hıc yapmam sorun deıl.

jujumm yoruldun değil mi?:26::26::26: istersen bi süre şahnur yürütsün sen sadece kaptanın yapması gereken mecburi işleri yaparsın.....cuma paylaşım alanına yapıştırmak gıbı vs....diğer her şeyı şahnur ve dıger yardımcı götürsün bı sure.....

olayı alınganlık boyutuna taşımazsan sevinirim... ben işin her yönünün düşünmek zorundayım.. sadece temkinli olmak istedim...

bundan sonra ben artık karışmayacağım ... ağzımın payını aldım ve sustum .. bu alınganlık değil yanlış anlaşılmasın ben demekki çok ince düşünüyorum böylelikle ortamı geriyorum .. sıkıntısı olan kendi halleder demeyip kendim attlıyorum onun için artık karışmıyorum ...

Cornicancağazım, ben mezun olup gideceğim diyorum sen ne diyorsun..

Kaptanım cevap vermedim çünkü pisküütten cvp bekliyorum. ama daha online olmamış. 11 i açmama izin var mı 10 u mu alayım diye soracağım. Ona göre de aynen seninle konuştuğumuz gibi, mezun olana kadar bir yandan takım çalışmalarına girerken bir yandan da burada olacağım. 5 kişiyle başlayacağım senin dediğin gibi.

Eskiden konular siliniyormuş ve bir kaç takım kapanmış. O yüzden 13. 14. falan açılmış normalde mak. takım sayısı 12 olmasına rağmen. Ama şimdi gereksiz konular neden silinemiyor onu anlamadım. Dün okudum forumu, Püsküütte yazmış yeni konu açılmaz diye uyar uyar dilimde tüy bitti diyor. Ama anlamadım moderator o iken kazeneden izin vermemiş ki konuları kapatmasına?

yoruldum corni.. gerçekten sen deyince şekillendi içimdeki durum... cidden yorulmuşum ben ... ama geçici bir durumdur diye düşünüyorum onun için şahnurun yardımcılığı bana ilaç gibi gelecek... diyet konusundaki bilgisinede güveniyorum aynı pencereden bakıyoruz çünkü ..

püsküt yarışma ile ilgili konularda özel mesaj istemiyordu ama atmışsın bi kere neyse...

tamam onun cevabına göre başlarsın sende bende elimden geldiğince yardımcı olurum ...

eskiden konular siliniyordu yazılanlarda ama artık silinmiyor bununla ilgili sorun yaşandı sanıyorum onun için yazılan herşey kanıt olarak kalıyor artık konularda silinmiyor

olayı alınganlık boyutuna tasımadım.saka sengıl konusurken konuyu uzatma dedıgın ıcın kırıldım.gecmıste olan sey ıcın gene aynı seyın olucanı dusunmen uzdu benı.her muhabbetın sonu tartısmayla bıtecek deıl.bn sana agzının payını verecek bısey solemedım konuyu yanlıs yerden dusunmemenı rıca edıyorum.sıkıntısı olan kendı halleder demeyıp atlıyorum dıosun bunu yapmanda bı sakınca yok ama ortada sıkıntı varsa.cunku konuda bı sıkıntı yoktu.neyse kapatalım konuyu.

corni cim ben yardımcı olarak elimden geleni yaparım canım

jujum seni dinlendirmek adına ben elimden geleni yaparım corniye de yaptığım gibi listeleri falan hazırlarım sorun olmaz ama sen onun dışındaki işlere el at bacım menü yorumla spor yorumla vs bunlarda ben senin gibi olamam daha 40 fırın ekmek yemem lazım

aslında corniyide 2. Yardımcı olarak atayabiliriz bece...

öyle deme şanhur sen diyet konusunda benden iyisin daha öncesinden diyetisyen tecrübelerinde var sende gayet güzel yorumluyorsun menüleri... Ben bu hafta izinli sayıyorum kendimi menü konusunda haftaya yeniden el atarım bakalım benim kontrollerim dışında durum nasıl gelişiyor...

ben de katılıyorum corniye. kaptanım, bu gayet normal bir durum. burada 5-6 ay oldu sanırım emin değilim, yarışıyoruz. corni nin pc bozuktu, rabiş kv lere gitti, büşra izinde, dalin izinden yeni döndü. bir kaç kişi kesintisiz buradaydı. sen her sayfayı okuyorsun, her menüyü yorumluyorsun. kolay değil bunlar. elbetteki yorulacaksın. kaptanlığın raconu bu. ama sen diğer takımlardaki tüm kaptanlardan daha farklısın. çünkü bizim kaptanımızsın. sen hiiçç tasalanma. yorulduğunda biz de seni taşırız 14 kişi.
ayrıca seni yoran kilo verememek de olabilir. bir yerde okumuştum gerekli karbo alamamak da kilo vermeyi durdururmuş. vücut ona göre metabolizmayı indirdiği için. sen daha iyi bilirsin. menülerini paylaşsan sana yardımcı olurduk ama sen yazmıyorsun.
juju gölgelerin gücü adına sana emrediyorum, dinlen!!! sadece akşamlarında gel buraya menünü yaz sonra çık git. biz çok önemli bir şey olursa sana mesaj atarız.

aklıma gelmişken pisküte mesajım şu şekildeydi: "sana sorum olacak ama buradan mı yazayım yoksa cuma paylaşım alanından mı" diye sordum canım. merak etme.. ben de almak istemediği ile ilgili bir şey hatırlıyorum ama emin olamadım.

Bayanlar devlet memurunun 1 yılda ne kadar rapor alma hakkı var? herhangi bi yeni düzenleme falan oldu mu? Şahnur sen bebeğin olduğunda rapaorlarla izinlerle 10 ayı tamamladım demiştin ne kadarı rapor oldu?

ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSINNN.

corniye katılıyorum. sorumluluğun çok fazla jujum yardımcı çokk iyi olur.

ben öğlen arasına çıkıyom gidem bi baklava börek yiyip gelem . hepinize ii sohbetlerr .

napim alışamadım hala senın gidecek olmana

biliyorum cnm zaten fark edıyorum normalde de........

tmm jujum kabul edıyorum 2. yardımcılığı .....sen bıraz dinlen

ne cok kaynatmısınız hepsını okuyamadım kızlar.. oncelıkle herkese merhaba

bu sabahta dustuk yollara devlete gıdelım dedık devlettekı doktor da 4.5 cm dedı kesın bısı demedı bence arastırma hastanesıne gıdın dedı hayır arkadas anlamıyorum kı bunlar hekım degılmı ya 3 doktorun 3 u nasıl farklı seyler soyler bu ne ya!!!
an ıtıbarıyle doktor ısını ertelıcem 1 mayıs adet gunum olursam olurum olmazsam gebelıge baktırcam akısına bırakcam 1 haftadır ne yasadıgımı ben bılıyorum ya durumum bellı degıl care arıyorum resmen Allah tum hastalara sıfa versın dermansız dert vermesın hastane hastane dolastırmasın kımseyı amın cıdden cok zormus kızlar maddı yonunu gectım olayın manevı olarak ınanılmaz yıprandım ya...

rabişim devletteki de var demiş devletteki dr un dediği gibi sen bi araştırma hastanesine git bakalım ama dediğin gibi önce adet olmayı bekle eğer adet olmazsan duruma tekrar bakarsın herşeyin hayılırısı canım sıkmamaya çalış kafanı
bende şimdi çıkıyorum gecen size bahsettiğim rahim kanseri olan arkadaşım gelmiş onun yanına hastaneye gidecem ordan başka bi hastaneye fizik tedaviye ordan kızılaya orda bi işim var ordan işe geri döneceğim sanırım saat 4- 4,30 u bulur geri dönmem kendinize iyi bakın

Allah Allah.. Açıklama yaparken de mi sana soracağım
Yeşil çayımı hazırladım, içeceğim birazdan.. Teşekkürler şahnur. Zes neyin raporu? Hayırdır inşallah..
çentikcim okula başlayıp rapor ve izin alarak seminer dönemine kadar idare etmeyi düşünüyorumda onu soruyordum... Şahnur da bebeği olduğu zaman raporlarla ve izinlerle süreyi ilerletmişti süreç nasıl işliyor merak ettim... Zaten okulların kapanmasına az kaldı bende okula başlayıp en azından haziranda seminer dönemine kadar izin ve rapor alayım diye bir düşünce hasıl oldu hayırlısı bakalım...

Kolay gelsin şahnurcum.... Rabbim tüm hastalara şifa versin...Sanada inşallah iyi gelir fizik tedavi iyileşirsin hemen

cnm benım tahmın edıyorum ne kadar yıprandığını....bekle bakalım cnm...kafanı dınle bır süre.....

kolay gelsın şahnurr

busrayla esra nerde bu arada

dalinto büşranın sınavları var....esra nın da eniştesı vefat etmiş teyzesine destek olmak ıcın onun yanına gitmişler...2 hafta sanırım izin almışlardı.......

yok canım dinlenme derken buraya yazmam demedim ki.. ben gene günlük takip ediyorum okuyorum vesaire ... onda bi kopukluk yapmam .. zaten akşamları pek fırsatım olmuyor girmek için sadece bir süre menü yorumlamayım dinleneyim dedim.. çok sağolun anlayışlı çıktınız...

beni kilo verememek daha doğrusu çok yavaş kilo vermek te yordu haklısın .. bakıyorum 3-4 ayı devirdik ama elde ne var 5-5,5 kilo neredeyse ayda iki kilo bile değil.. yaz geliyor ve ne bileyim 79,90 ları görmek istiyorum artık ... karbonu kesmedim ki ben hayatımda kesememde ben herşeyi yiyerek vermeye çalışıyorum ya zaten o bakımdan bi sıkıntı yok....
bir süre daha menü yazmama kararımı sürdüreceğim ben ...
hayırdır ne baklavası ne böreği menülere bakmıcam dedim diye dakkasında mı yemeye başladın kız yoksa

tamam ozaman ikinizide bildiriyorum püsküte...

hasbinallahhhhhhhhhh ne iş anam bu böyle bunlar nasıl hekim anlamadım... rabiş bencede bekle bir müddet adetin olursa duruma bakarsın ve bu arada kulağın açık olsun iyi bir doktor araştır ve emin olacağın birine git ... biri hemen ameliyat der biri aaa nerede bişi yokki der biri var ama şukadar der kesin bişi demez..

hmm allah kalanlara sabır versın uzucu bı durum

canm allah sabır versinnn. allah kimseleri düşürmesin

yok kaptanımm mesela yani evde yemekte yoktu yumurtayı kırdım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…