- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.041
ne cok kaynatmısınız hepsını okuyamadım kızlar.. Oncelıkle herkese merhaba
bu sabahta dustuk yollara devlete gıdelım dedık devlettekı doktor da 4.5 cm dedı kesın bısı demedı bence arastırma hastanesıne gıdın dedı hayır arkadas anlamıyorum kı bunlar hekım degılmı ya 3 doktorun 3 u nasıl farklı seyler soyler bu ne ya!!!
An ıtıbarıyle doktor ısını ertelıcem 1 mayıs adet gunum olursam olurum olmazsam gebelıge baktırcam akısına bırakcam 1 haftadır ne yasadıgımı ben bılıyorum ya durumum bellı degıl care arıyorum resmen allah tum hastalara sıfa versın dermansız dert vermesın hastane hastane dolastırmasın kımseyı amın cıdden cok zormus kızlar maddı yonunu gectım olayın manevı olarak ınanılmaz yıprandım ya...
dalin oğluşun nasıl daha iiimi herşey yolundadır inşalllahhhhhhhhh
varya ne bahtsız bedevıyım ben ya ne cektım be bu saclarımdan ne cektım kuaforumu aradım kalabalık deılsen gelıorum dıye hastanedeyım dedı oglunun genız etı vardı bugun kontrolde doktor alalım hemen demıs yarına kaldı gene
çentikcim okula başlayıp rapor ve izin alarak seminer dönemine kadar idare etmeyi düşünüyorumda onu soruyordum... Şahnur da bebeği olduğu zaman raporlarla ve izinlerle süreyi ilerletmişti süreç nasıl işliyor merak ettim... Zaten okulların kapanmasına az kaldı bende okula başlayıp en azından haziranda seminer dönemine kadar izin ve rapor alayım diye bir düşünce hasıl oldu hayırlısı bakalım...
jujum başka taliplisi yoksa ben olabilirim kaptan yardımcısı
olabilir bi kaç hafta burada deneme bir nevi ısınma olur onun içinde.. tabi kendisi bilir ....
bazen gerçekten kaptanlığı bırakmak geliyor içimden... takımda sessiz sedisız bir üye olarak kalmak istiyorum zaman zaman...
jujumm yoruldun değil mi?:26::26::26: istersen bi süre şahnur yürütsün sen sadece kaptanın yapması gereken mecburi işleri yaparsın.....cuma paylaşım alanına yapıştırmak gıbı vs....diğer her şeyı şahnur ve dıger yardımcı götürsün bı sure.....
napim alışamadım hala senın gidecek olmana
biliyorum cnm zaten fark edıyorum normalde de........
tmm jujum kabul edıyorum 2. yardımcılığı .....sen bıraz dinlen
rabişim devletteki de var demiş devletteki dr un dediği gibi sen bi araştırma hastanesine git bakalım ama dediğin gibi önce adet olmayı bekle eğer adet olmazsan duruma tekrar bakarsın herşeyin hayılırısı canım sıkmamaya çalış kafanı
bende şimdi çıkıyorum gecen size bahsettiğim rahim kanseri olan arkadaşım gelmiş onun yanına hastaneye gidecem ordan başka bi hastaneye fizik tedaviye ordan kızılaya orda bi işim var ordan işe geri döneceğim sanırım saat 4- 4,30 u bulur geri dönmem kendinize iyi bakın
ne cok kaynatmısınız hepsını okuyamadım kızlar.. oncelıkle herkese merhaba
bu sabahta dustuk yollara devlete gıdelım dedık devlettekı doktor da 4.5 cm dedı kesın bısı demedı bence arastırma hastanesıne gıdın dedı hayır arkadas anlamıyorum kı bunlar hekım degılmı ya 3 doktorun 3 u nasıl farklı seyler soyler bu ne ya!!!
an ıtıbarıyle doktor ısını ertelıcem 1 mayıs adet gunum olursam olurum olmazsam gebelıge baktırcam akısına bırakcam 1 haftadır ne yasadıgımı ben bılıyorum ya durumum bellı degıl care arıyorum resmen Allah tum hastalara sıfa versın dermansız dert vermesın hastane hastane dolastırmasın kımseyı amın cıdden cok zormus kızlar maddı yonunu gectım olayın manevı olarak ınanılmaz yıprandım ya...
DOSTLUK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR ZORDUR.
selamlar 5. takımın güzel kızları
şahnurum yakışır valla ....meltem gerçekten çok yoruldu ..pek fazla katılamıyorum sizlerin sohbetine ama farkındayım bende gerçekten çok yoruluyor meltem .yükünü hafifleteceğinizden eminim senin ve corninin
aman jujum sakın ha bırakma ....sen bitanecik kaptanımızsın az bişi dinlen bakalım...
cornim sana sonuna kadar katılıyorum ve şahnurla beraber jujunun yükünü hafifleteceğinize de eminim kolay gelsin sizlerede..
yine koşuşturmalı bir gün yani senin için şahnurum kolay gelsin tatlım..
tatlım bencede araştırma hastanesine git birde...vede sakın kafanı fazla takıp kendini iyice yorma...hep iyi düşün ...moralini sakın bozma ..rabbimin izniyle inşallah hiç birşeycik olmadan tedavini olursun....
.
ZES sanırım sen ücretsiz izindeydin bi ayarla izin rapor olayını öğretmenlerde nasıl bilmiyorum ama eğer seminerlere kadar idare edebilirsen ücrestizi kesersin yalnız rapor hakkının yani 40 günün hepsini kullanma benden sana abla tavsiyesi 2. dönem okul açıldığında bebe hastalanır sen hastalanırsın ihtiyacın olabilir canım ona göre bi ayarlama çek
ben hastanelere gittim geldim bu arada
ıyı cnm cok sukur ınsallah dahada ıyı olucaz rabbımın ıznıyle saol cnm allah razı olsun
Haklısın Şahnurum hepsini kullanamsam iyi olur ama çok gıcıklık çıkarıyorlar bi görsen sinir oluyorum... Ama bi çare bulmam lazım... Çok sağolZES sanırım sen ücretsiz izindeydin bi ayarla izin rapor olayını öğretmenlerde nasıl bilmiyorum ama eğer seminerlere kadar idare edebilirsen ücrestizi kesersin yalnız rapor hakkının yani 40 günün hepsini kullanma benden sana abla tavsiyesi 2. dönem okul açıldığında bebe hastalanır sen hastalanırsın ihtiyacın olabilir canım ona göre bi ayarlama çek
ben hastanelere gittim geldim bu arada
seminer zamanı birsencim okula gideceğim zaten biliyorsun fazla kalmıyoruz okulda o yüzden seminer günlerimi izindi rapordu kullanmak istemiyorum hayırlısı bakalım ne olacak... çok sağolcanım bizdede aynı izinler. birde 10 gün mazeret izni var. bence zes1 tane 45 günlük heyet raporu alırsan tam seminere çıkarsın. seminer zamanıda aile hekimliğinden 5 günlük halinde 2 kere aldın mı tamam
sabah
1 salatalık
1 domates
2 dilim kepek ekmek
öğlen
1 kase yoğurt
1 tavuk baget
4 kaşık makarna
akşam
1 baget
1 dilim kaşar 4 zeytin
su içemedim daha içççem spor nbtteyim
[/
Kadın Erkek Fıkraları
Bir gün üç arkadaş bir kahvede oturmuş hanımları ne kadar şişman ondan şikâyet ediyorlarmış. Birincisi demiş ki:
-Benim karım o kadar şişman ki televizyonun önünden geçerken bütün ekranı kapatıyor.
İkincisi demiş ki:
-Biz de bir asansöre binecek olsak benim hanım hep yalnız biniyor.
Üçüncü adam ağlamaya başlamış. Ne oldu diye sormuşlar. O da: -Sizinki de bir şey mi ben eşimin sutyenlerini kuru temizlemeye götürdüğüm zaman bana:
-Kusura bakmayın biz paraşüt yıkamıyoruz diyorlar.
Paraşüt yıkamıyoruzB]
[/
Kadın Erkek Fıkraları
Bir gün üç arkadaş bir kahvede oturmuş hanımları ne kadar şişman ondan şikâyet ediyorlarmış. Birincisi demiş ki:
-Benim karım o kadar şişman ki televizyonun önünden geçerken bütün ekranı kapatıyor.
İkincisi demiş ki:
-Biz de bir asansöre binecek olsak benim hanım hep yalnız biniyor.
Üçüncü adam ağlamaya başlamış. Ne oldu diye sormuşlar. O da: -Sizinki de bir şey mi ben eşimin sutyenlerini kuru temizlemeye götürdüğüm zaman bana:
-Kusura bakmayın biz paraşüt yıkamıyoruz diyorlar.
Paraşüt yıkamıyoruzB]
bacım bugün bişiy yememişsin ama olsun temzilikti falanda iyi spor olmuşsabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
2 dilim salam
öğle:yok(temızlık yapıyordum aklıma gelmedı)
akşam: 1 tabak patateslı yeşil fasulye
2 küçük bardak ayran
1 kk kadar ekmek
spor: gun boyu oturmadım valla bu bana yeter......
çok yoruldum ya daha işin gerısı gerıde....zorlanıyorum artık fıtığım şişti.....gerısını yarın yapacağım.......
sabah
1 salatalık
1 domates
2 dilim kepek ekmek
öğlen
1 kase yoğurt
1 tavuk baget
4 kaşık makarna
akşam
1 baget
1 dilim kaşar 4 zeytin
su içemedim daha içççem spor nbtteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?