- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.061
ne cok kaynatmısınız hepsını okuyamadım kızlar.. oncelıkle herkese merhaba
bu sabahta dustuk yollara devlete gıdelım dedık devlettekı doktor da 4.5 cm dedı kesın bısı demedı bence arastırma hastanesıne gıdın dedı hayır arkadas anlamıyorum kı bunlar hekım degılmı ya 3 doktorun 3 u nasıl farklı seyler soyler bu ne ya!!!
an ıtıbarıyle doktor ısını ertelıcem 1 mayıs adet gunum olursam olurum olmazsam gebelıge baktırcam akısına bırakcam 1 haftadır ne yasadıgımı ben bılıyorum ya durumum bellı degıl care arıyorum resmen Allah tum hastalara sıfa versın dermansız dert vermesın hastane hastane dolastırmasın kımseyı amın cıdden cok zormus kızlar maddı yonunu gectım olayın manevı olarak ınanılmaz yıprandım ya...
evet çentikcim şu tatlı krizlerime çözüm bulamıyorum ama en azından sporu düzenli hale getirdim o yüzden gidiyor artık kilolar ama hızlandırmak için daha az yemem lazım... yeşillik konusunda benim bildiğim sebzeye su değmemesi lazım sen yeşillikleri temizle öyle saklama poşetlerine koy... yada birsen-deniz nasıl yapıyordu hatırlamıyorum birsenin dediğini aynen uygula... Ben genelde sebzeleri muhafaza ederken temizliyorum ama yıkamadan muhafaza ediyorum... Tüketim zamanı geldikçe yıkıyorum öyle yani...zessi nin menüsündeki puding ve dondurmayı beğenmedim. böyle kilo veremezsin canım. onun haricnde güzel..
ayrıca sabah yeşilliği bana kim söylemişti bilmiyorum ama ona sorum: yıkadıktan sonra kuruduktan sonra mı poetleyeceğiz. o kadar yeşilliği tek tek sirkeli suda mı bekletecem ben. pöf ne zormuş. ıspanak yıkamaktan da nefret ederim...
hoşgeldin aysunaycım bende anlattıklarına çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun inşallah bi mucize olur bebekleri hayata tekrar sıkı sıkı bağlanınır ve uzunca sağlıklı bir yaşamı olur...merhaba kızlar..
bugün canım çok sıkkındı hala da öyle..gelemedim..okulumuzda öğrt.arkadaşımızın 3.5 yaşındaki tatlı kızı taş gibi hiç bişeyi yokken birden yürüyememeye başladıgötürmediği doktor kalmadı ankara bolu özel devlet özel muayenehane vs.saçının telniden ayak parmağına kadar mr röntgen vs herşeye bakıldı hormon kan testleri vs hiç kimseler bişey bulamadı...en son bugün yoğun bakıma almışlar..büyük ihtimalle beyinde ters giden bişeyler varmış...çok üzüldüm yaa daha 3.5 yıllık ömrü var dr lar herşeye hazırlıklı olun demişler.. boluya gittik apar topar ziyarete çok kötülerdi bende gelemedim kendime hala...
rabişim sıkma canını hiç biraz dinlen sonra gene gidersiniz..
inanki can sıkacak bi durum yok..
biz 2 yıldır nerelere gittik bir bilsen üstelik hem bende hemde eşimden kaynaklı birimizde olsa dert daha az yıpranırdık belkide..
ama artık takmıyorum her şerde vardır bir hayır..
dinlen ve sıkma güzel canını.
bacım bugün bişiy yememişsin ama olsun temzilikti falanda iyi spor olmuşkeşke bende böyle az yiyebilseydim
menüm:
sabah:
1 salatalık
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
yarım dilim ekmek
ara:kakolu puding
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz tavuk 2 tane
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
bol miktarda acı biber
ara:
dondurma
akşam:
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık barbunyanın taneleri
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 saat 15 dakika hızlı tempolu yürüyüş
su içiyorum geceye doğru büyük ihtimalle sütlü neskafe içecem
corni platese gidemiyorumki haftada 4 gün ammma nbtlerden fırsat bulamıyorum yarın gitcem inşalllah yemekkkte arada çukluta yedim kaçamak onuda yazayım ayıp olcak ammma
merhaba kızlar..
bugün canım çok sıkkındı hala da öyle..gelemedim..okulumuzda öğrt.arkadaşımızın 3.5 yaşındaki tatlı kızı taş gibi hiç bişeyi yokken birden yürüyememeye başladıgötürmediği doktor kalmadı ankara bolu özel devlet özel muayenehane vs.saçının telniden ayak parmağına kadar mr röntgen vs herşeye bakıldı hormon kan testleri vs hiç kimseler bişey bulamadı...en son bugün yoğun bakıma almışlar..büyük ihtimalle beyinde ters giden bişeyler varmış...çok üzüldüm yaa daha 3.5 yıllık ömrü var dr lar herşeye hazırlıklı olun demişler.. boluya gittik apar topar ziyarete çok kötülerdi bende gelemedim kendime hala...
biz 2 yıldır nerelere gittik bir bilsen üstelik hem bende hemde eşimden kaynaklı birimizde olsa dert daha az yıpranırdık belkide..
neredesiniz yaaaaaaaaa... benim misafirlerim vardı kek yapmıştım akşam çayla yedik iş lerinde yeni gittiler ama bi geldim kimsecikler yok
merhaba kızlar..
nasıl üzüldüm.. bir an kendimi düşündüm insan çıldırırdı her halde... çocuğun gözlerinin önünde gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorsun en kötüsüde derdinin ne olduğunun bilinmemesi.... inşallah anlaşılır sebebi de bir çaresi bulunur...
rabbim kimseye dermansız dert vermesin
gamzecim sabah kahvaltı yapmadım onun için iki ince dilim yedim sadece... bilerek sabah çayında ikram ettim ki gün içerisinde eritebileyim ve bana yağ olarak dönmesin diye...
neredesiniz yaaaaaaaaa... benim misafirlerim vardı kek yapmıştım akşam çayla yedik iş lerinde yeni gittiler ama bi geldim kimsecikler yok
merhaba kızlar..
aynen .. millet nerde bende anlamadım akşamda giren olmamış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?