Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zessi nin menüsündeki puding ve dondurmayı beğenmedim. böyle kilo veremezsin canım. onun haricnde güzel..

ayrıca sabah yeşilliği bana kim söylemişti bilmiyorum ama ona sorum: yıkadıktan sonra kuruduktan sonra mı poetleyeceğiz. o kadar yeşilliği tek tek sirkeli suda mı bekletecem ben. pöf ne zormuş. ıspanak yıkamaktan da nefret ederim...

merhaba kızlar..

bugün canım çok sıkkındı hala da öyle..gelemedim..okulumuzda öğrt.arkadaşımızın 3.5 yaşındaki tatlı kızı taş gibi hiç bişeyi yokken birden yürüyememeye başladı götürmediği doktor kalmadı ankara bolu özel devlet özel muayenehane vs.saçının telniden ayak parmağına kadar mr röntgen vs herşeye bakıldı hormon kan testleri vs hiç kimseler bişey bulamadı...en son bugün yoğun bakıma almışlar..büyük ihtimalle beyinde ters giden bişeyler varmış...çok üzüldüm yaa daha 3.5 yıllık ömrü var dr lar herşeye hazırlıklı olun demişler.. boluya gittik apar topar ziyarete çok kötülerdibende gelemedim kendime hala...

rabişim sıkma canını hiç biraz dinlen sonra gene gidersiniz..
inanki can sıkacak bi durum yok..
biz 2 yıldır nerelere gittik bir bilsen üstelik hem bende hemde eşimden kaynaklı birimizde olsa dert daha az yıpranırdık belkide..
ama artık takmıyorum her şerde vardır bir hayır..
dinlen ve sıkma güzel canını.

evet çentikcim şu tatlı krizlerime çözüm bulamıyorum ama en azından sporu düzenli hale getirdim o yüzden gidiyor artık kilolar ama hızlandırmak için daha az yemem lazım... yeşillik konusunda benim bildiğim sebzeye su değmemesi lazım sen yeşillikleri temizle öyle saklama poşetlerine koy... yada birsen-deniz nasıl yapıyordu hatırlamıyorum birsenin dediğini aynen uygula... Ben genelde sebzeleri muhafaza ederken temizliyorum ama yıkamadan muhafaza ediyorum... Tüketim zamanı geldikçe yıkıyorum öyle yani...

hoşgeldin aysunaycım bende anlattıklarına çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun inşallah bi mucize olur bebekleri hayata tekrar sıkı sıkı bağlanınır ve uzunca sağlıklı bir yaşamı olur...

chentiq canım bende ıspanakları dondurucuda poşetlerde saklıyorum canım istedikçe çıkarıyorum temiz olduğundand a çok pratik oluyor...

ıspanakları bolca yıka kurula ve doğra...

sonra istediğin porsiyonlarda buzdolabı poşetlerine koy..

doğğğru dondurucuya...

pişirirkende çözülmesini bekleme beklersen tadı bozuk oluyor bana göre..

tepesinden sıcak suyu dök hemen açılıyor zaten hemen tencereye kavrulan soğanların üzeine at..ıspanak hemen hazır

kızlar nasıl yapıyor belki daha pratik ve gzeli vardır bende bekliyorum

bacım bugün bişiy yememişsin ama olsun temzilikti falanda iyi spor olmuş keşke bende böyle az yiyebilseydim

zesssss benım kötü kocam marketten bır suur sey alıp gelmıs bana düşman mıdır nedır bu adam bır kase dolusu ay cekırdegını hüplettım ustune de yarım şişe meyvelı soda içtim:26::26::26::26: 200 kalori aldım kesın offf akşama kadar süperdi hıc de cnm ıstemıyordu ama nasıl yedım anlamadım:26:

bacım ödül menusu mu yaptın ama sporu iyi yapıyorsun

corni platese gidemiyorumki haftada 4 gün ammma nbtlerden fırsat bulamıyorum yarın gitcem inşalllah yemekkkte arada çukluta yedim kaçamak onuda yazayım ayıp olcak ammma

afiyet olsun bacım

çok üzüldüm ya Allah annesine babasına sabır versın....bu beyin den bende çok korkuyorum...benım de kafamın sol tarafnda ara ara hafıffffffff bır sızı oluyor 1 ayı gectı belkı de ilk günler cok takıyordum şimdi aklıma getırmemeye çalışıyorum.....Allahım şifa versın herkese.......

iyi akşamlar bende hemen menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk tulum peyniri
ara
1 küçük elma
öğle
4 fındık 10 kuru üzüm
ara
1 elma
akşam
3 kaşık yoğurtlu makarna üstüne 1 kaşık kıyma koydum
2 dilim karpuzla yedim
su tamam
yürüyüş tamam 40 dk bi de hastane hastane ordan oraya dolaştım durdum

ZES canım kaanın diyetisyeni bile hergün çikolata verdiği halde okulda pudimg yersen çikolata yok demişti ben 8 yaşındaki çocuğa uygulatmaya çalışıyom ne olur sen de yeme hem puding hem domdurma kaan la konuşuyormuş gibi hissettim kendimi
alev cim canım allah ailesine sabır ufaklığa da şifa versin canım yaa
neyse ben sıpaları yıkadım accık dinleneyim iyi gecelerrr

off allah ım evlat acısı göstermesin kimseye. inşallah düzelir.

roka ve tere yi yıkadım malesef.. kurumasını bekliyorum örtünün üstüne serdim. maydonoz ve dereotu hala beklio. azerin kavanoza koy gibi br şeyler anlattı bugün maydonoz için onun aynısı dereotuna da olur diye düşündüm. ama roka ve tereyi ıslattım ya zesim ıslanmıyor muydu.. tüh napcam ben ya (((( birsen ıslatıp koyuyo sandım. temizlemekten anladığım oydu yıkamak.. ne bileyim. sarıları ayıklamayı mı kastettiniz ... medet

neredesiniz yaaaaaaaaa... benim misafirlerim vardı kek yapmıştım akşam çayla yedik iş lerinde yeni gittiler ama bi geldim kimsecikler yok

Günaydın arkadaşlarrr, öncelikle okurken içim nasıl yandı anlatamam..aysunaycığım ne acı allahım tardım etsin ve sabırlar versin...Nasıl pamuk ipliğine bağlıyız değil mi, her an her şey olailir yaşamda, tam da buna örnek olmuş...

Menülerinizi okudum geneli güzel ama bir tek zes bence biraz abarmış ama yine benim abardığım kadar değil asla

Cornimde ayçekirdeğine dayanmış maşallah...

Bana gelince, dün akşam hastaneye bebek görmeye gittik..harika bir bebek tüm bebekler gibi..melek resmen, hiç uyanmadı..Kız bebek bu arada Elif Melek menümü yazamadım ama hemen sevgili takım arkadaşlarıma arz ediyorum

Sabah: 2 yumurtanın beyazı (haşlama)
2 zeytin
yarım k.k peynir

Ara: yok

Öğlen: 1 porsiyon patlıcan ve kabak haşlama
4 kaşık yoğurt
1,5 dilim k. ekmeği

Ara: 2 adet form pirinç patlağı (45 kalori)

Akşam: 1 lahmacun, bol salata, 2 çatal garnitür..

Ara: çeyrek gofret (60 kalori)

Su: tamamdır
Spor: 2 saat yürüme, 5 saat koşturmaca

.

neredesiniz yaaaaaaaaa... benim misafirlerim vardı kek yapmıştım akşam çayla yedik iş lerinde yeni gittiler ama bi geldim kimsecikler yok

Günaydın kaptanım, ben burdayım sen çok yemedim inşaallah jujumm gerçi sen benmisin

nasıl üzüldüm.. bir an kendimi düşündüm insan çıldırırdı her halde... çocuğun gözlerinin önünde gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorsun en kötüsüde derdinin ne olduğunun bilinmemesi.... inşallah anlaşılır sebebi de bir çaresi bulunur...

rabbim kimseye dermansız dert vermesin

gamzecim sabah kahvaltı yapmadım onun için iki ince dilim yedim sadece... bilerek sabah çayında ikram ettim ki gün içerisinde eritebileyim ve bana yağ olarak dönmesin diye...

Son düzenleme:

Aminnnn :26::26::26:

nerde bu millet yaa gene sessizlik hüküm sürmeye başladı bizim topikte
dalin uğramamışsınn
biricik canım senin geçmiş de bitmedi gitti yaz bakalım menünü neler yedin içtin

of ya nasıl uzuldum eşiminde iş yerinde 2,5 yaşında oğlu olan bi arkadaşı varmış oda kanser hastasıymış of ya 2,5 yaşında ne kanseri ama allahın takdiri allah kimsenin başına vermesin şifasını verir inş

rabişşşş evet cnm dinlen sıkma canını

Son düzenleme:
okudum ve geldim

of 2 gündür misafir vardı yatılı giremedim nete dün onlar gittikten sonrada çok yorgundum uyudum

ya bu hafta çok düzensiz oldu su içemedim ne biliyim inş kilo vermişimdir dünde accık cıs oldu

ama sporumu ihmal etmedim

aynen .. millet nerde bende anlamadım akşamda giren olmamış....

valla ne oldu anlamadım bende jujum sabahleyin dayanamayıp tartıldım ben gene gecen perşembeden beri tartılmıyordum çıkan sonuç - ama beni çok mutlu etmedi bakalım yarına kadar bi değişiklik olacak mı?

[B]bi de kızlar benim kafamda bi soru var akşam üzeri komşunun bebeği oldu onu görmeye gideceğiz salı gün haber vermiştim bütün komşuları arayıp haber vermiştim salı akşamı regli oldum bizim orda bi adet vardır kırkı çıkmamış bebeğe regli iken görmeye gidilmez diye aslı varmıdır?[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…