- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.081
okudum ve geldim
of 2 gündür misafir vardı yatılı giremedim nete dün onlar gittikten sonrada çok yorgundum uyudum
ya bu hafta çok düzensiz oldu su içemedim ne biliyim inş kilo vermişimdir dünde accık cıs oldu
ama sporumu ihmal etmedim
valla ne oldu anlamadım bende jujum sabahleyin dayanamayıp tartıldım ben gene gecen perşembeden beri tartılmıyordum çıkan sonuç - ama beni çok mutlu etmedi bakalım yarına kadar bi değişiklik olacak mı?
bi de kızlar benim kafamda bi soru var akşam üzeri komşunun bebeği oldu onu görmeye gideceğiz salı gün haber vermiştim bütün komşuları arayıp haber vermiştim salı akşamı regli oldum bizim orda bi adet vardır kırkı çıkmamış bebeğe regli iken görmeye gidilmez diye aslı varmıdır?
valla ne oldu anlamadım bende jujum sabahleyin dayanamayıp tartıldım ben gene gecen perşembeden beri tartılmıyordum çıkan sonuç - ama beni çok mutlu etmedi bakalım yarına kadar bi değişiklik olacak mı?
[B]bi de kızlar benim kafamda bi soru var akşam üzeri komşunun bebeği oldu onu görmeye gideceğiz salı gün haber vermiştim bütün komşuları arayıp haber vermiştim salı akşamı regli oldum bizim orda bi adet vardır kırkı çıkmamış bebeğe regli iken görmeye gidilmez diye aslı varmıdır?[/B]
yaz geldi buralara sizin oraları bilmem ama ince giysileri giydikçe kızıyorum kendime kışın neden daha sıkı asılmadım şu işe şimdiye en azından daha bi çeki düzen vermiş olurdum bedenime diye..
siz benden iyi durumdasınız asılın vazgeçmiyin
şahnurcum bu hafta umurumda değil kilo almam da vermem de .. boş vermiş vaziyetteyim bu hafta ama hergün 30 dk rampada yürüyüşümü yapıyorum onu ihmal etmiyorum.. sabahlarıda tibet egzersizlerim devam ediyor.. ee gün içerisinde suyumu da içiyorum akşam 8 den sonra bişey yemiyorum ama verdim mi aldım mı umursamıyorum artık...
bende adetken gidilmez diye biliyorum nedenini bilmiyorum ama öyle derler
yok canım vaz geçmedim.. dedim ya mesajımdada aslında yine dikkat ediyorum ... dikkat ediyorum da demeyelim de sanırım oturdu bu sistem bende istem dışı yapıyorum artık bunları ... sadece umursamıyorum bu hafta ister gitsin ister kalsın kilolar keyfi bilir benim içim rahat . ben yedim de kilo aldım demeyeceğimi biliyorumsadeceşahnurcum o konuda hiç bilgim yok cnm
ama kaptanım sende vazgeçmeeetibetde kaçıncı gündesin kaptanım sendede bi değişiklik varmı
yok canım vaz geçmedim.. dedim ya mesajımdada aslında yine dikkat ediyorum ... dikkat ediyorum da demeyelim de sanırım oturdu bu sistem bende istem dışı yapıyorum artık bunları ... sadece umursamıyorum bu hafta ister gitsin ister kalsın kilolar keyfi bilir benim içim rahat . ben yedim de kilo aldım demeyeceğimi biliyorumsadece
yaz geldi buralara sizin oraları bilmem ama ince giysileri giydikçe kızıyorum kendime kışın neden daha sıkı asılmadım şu işe şimdiye en azından daha bi çeki düzen vermiş olurdum bedenime diye..
şahnurcum bu hafta umurumda değil kilo almam da vermem de .. boş vermiş vaziyetteyim bu hafta ama hergün 30 dk rampada yürüyüşümü yapıyorum onu ihmal etmiyorum.. sabahlarıda tibet egzersizlerim devam ediyor.. ee gün içerisinde suyumu da içiyorum akşam 8 den sonra bişey yemiyorum ama verdim mi aldım mı umursamıyorum artık...
jujum asılacağız vazgeçmeyeceğiz sen de motivasyonun yerine gelsin diye değişiklik mi yapsan diyom acaba ? ne bileyim bünyeyi tekrardan şaşırtacak bişeyler dur ben bu konuyu bi düşüneyim canım:26::26::26::26:
biricik canım sen sporunu yaptıysan önemli değil zaten dikkat ediyorsun yediklerine bakalım bu haftaki sonucumuz ne olacak sen beni geçersin diye umut ediyorum ama
bu arada chentiq nerelerde yaaa sesi soluğu çıkmıyo yarışmaya katılacaklar listesine yazmış kızlar 10. takıma gelin diye ama bi daha ses soluk çıkmamış
[B]bi de kızlar benim kafamda bi soru var akşam üzeri komşunun bebeği oldu onu görmeye gideceğiz salı gün haber vermiştim bütün komşuları arayıp haber vermiştim salı akşamı regli oldum bizim orda bi adet vardır kırkı çıkmamış bebeğe regli iken görmeye gidilmez diye aslı varmıdır?[/B]
merhaba arkaşlar
napıyosunuz bakalımm .ben geçmişi okuyup geleyımm:82:
kocaman gunaydın canlarrrr sızı coookk sevıyorum ıyı kı varsınız ıyıkı 5. takımdayımmmm
kuzum ole bısı yok o sadece batıl ınanc benımde basıma gelmıstı yakın arkadasım dogum yapmıstı ve bende regl dım e gıtmem de gerekıyodu bende senın bıldıgın gıbı bılıyodum gıdılmez dıye ama neden dedım kendı kendıme cevap yok sonra müftüyü aradım sordum dedıgı suydu kadın adetlıyken o yapılmaz bu yapılaz yok bebez goremez yok tursu acamaz hamur yoguramaz bunlar safsata dedı dınımızce yapamayacagı seyler bellı dedı
1-namaz kılamaz
2-oruc tutmaz
3-tavaf yapamaz
4-kocasıyla ılıskıye gıremez onun harıcınde hamurda yogurur bebekte gorur demıstı bende ona ıstınaden gıtmıstım doguma bısıde olmamıstı sımdı 1 yasına gırecek mınnosss
merhaba canım ben bugun bayagı gec kalktım dun mısafırlerım vardı az kendıme geleyım bısıler yıcem...
ayyy rabişim nasıl rahatlattın beni benimde gitmem gerekiyo bütün komşular gelecek haberi ben verdim ama maalesef regli oldum ne yapacam diye düşünüp duruyordum içim rahatladı şimdi benim yaaa
oo rabia hanım öğlene kadar uyudun haa hadi bakalım
birsen cim sen de geçmişi okumaya gidip takılma neler yaptın anlat bakalım
valla ole oldu yaaaınsan zor anlarında yanında bırılerını gormek ıstıyo dun esım nobetcıydı sagolsun komsularım yalnız bırakmadı benı yalnız kalınca kendını dınlersın dıye geldıler muhabbet ettık cıdden hıc aklıma bıle gelmedı sabah benı cagırdılar aksam gecen yıl okuldan ögretmen arkadasım geldı unı arkadaslarım arıyo falan mutlu oldum ya ne bılım sevılen bı ınsanmısım demekkı dedım kendı kendıme herkes moral verdı falannn bugun gune guzel basladımmm
aslında motivasyonum düşmüş değil yine istiyorum kilo vermeyi ama bu hafta umursamıyorum.. tartılmadım bile...jujum asılacağız vazgeçmeyeceğiz sen de motivasyonun yerine gelsin diye değişiklik mi yapsan diyom acaba ? ne bileyim bünyeyi tekrardan şaşırtacak bişeyler dur ben bu konuyu bi düşüneyim canım:26::26::26::26:
biricik canım sen sporunu yaptıysan önemli değil zaten dikkat ediyorsun yediklerine bakalım bu haftaki sonucumuz ne olacak sen beni geçersin diye umut ediyorum ama
bu arada chentiq nerelerde yaaa sesi soluğu çıkmıyo yarışmaya katılacaklar listesine yazmış kızlar 10. takıma gelin diye ama bi daha ses soluk çıkmamış
valla tebessüm ettim ne güzel söylemiş müftü.. benim de kulağıma küpe olsun bu soran olursa söylerim bendekocaman gunaydın canlarrrr sızı coookk sevıyorum ıyı kı varsınız ıyıkı 5. takımdayımmmm
kuzum ole bısı yok o sadece batıl ınanc benımde basıma gelmıstı yakın arkadasım dogum yapmıstı ve bende regl dım e gıtmem de gerekıyodu bende senın bıldıgın gıbı bılıyodum gıdılmez dıye ama neden dedım kendı kendıme cevap yok sonra müftüyü aradım sordum dedıgı suydu kadın adetlıyken o yapılmaz bu yapılaz yok bebez goremez yok tursu acamaz hamur yoguramaz bunlar safsata dedı dınımızce yapamayacagı seyler bellı dedı
1-namaz kılamaz
2-oruc tutmaz
3-tavaf yapamaz
4-kocasıyla ılıskıye gıremez onun harıcınde hamurda yogurur bebekte gorur demıstı bende ona ıstınaden gıtmıstım doguma bısıde olmamıstı sımdı 1 yasına gırecek mınnosss
canım benım yaaaa aynen her ne kadar bırırımızı gormesekte takımdakı herkesın yerı ayrı bende de sevıyorum uleeyynnnnnnnnnnnncanım seviliyorsun tabii bak biz bile daha yüzünü görmediğimiz halde senin için endişeleniyoruz burda hepimizin derdi birbirimiz için çok önemli en özel şeylerimizi burda paylaşıyoruz
bu arada benim için gene koşturmaca dolu bir gün şimdi işlerimi halledip kızılayda hastaneye gidecem ordan kaanı diyetisyene götürecem ordan komşuya bebek görmeye gidecem akşama fırsatım olursa gelirim hadi hepiniz öpüldünüzzz
aslında motivasyonum düşmüş değil yine istiyorum kilo vermeyi ama bu hafta umursamıyorum.. tartılmadım bile...
valla tebessüm ettim ne güzel söylemiş müftü.. benim de kulağıma küpe olsun bu soran olursa söylerim bende
sevda cım ne güzel şeyler yazmışsın dostlukla ilgili
corni ile ben biraz olsun hafifletmeye çalışacaz artık jujumun yükünü bakalım becerebilecekmiyiz
[/
Kadın Erkek Fıkraları
Bir gün üç arkadaş bir kahvede oturmuş hanımları ne kadar şişman ondan şikâyet ediyorlarmış. Birincisi demiş ki:
-Benim karım o kadar şişman ki televizyonun önünden geçerken bütün ekranı kapatıyor.
İkincisi demiş ki:
-Biz de bir asansöre binecek olsak benim hanım hep yalnız biniyor.
Üçüncü adam ağlamaya başlamış. Ne oldu diye sormuşlar. O da: -Sizinki de bir şey mi ben eşimin sutyenlerini kuru temizlemeye götürdüğüm zaman bana:
-Kusura bakmayın biz paraşüt yıkamıyoruz diyorlar.
Paraşüt yıkamıyoruzB]
sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
2 dilim salam
öğle:yok(temızlık yapıyordum aklıma gelmedı)
akşam: 1 tabak patateslı yeşil fasulye
2 küçük bardak ayran
1 kk kadar ekmek
spor: gun boyu oturmadım valla bu bana yeter......
çok yoruldum ya daha işin gerısı gerıde....zorlanıyorum artık fıtığım şişti.....gerısını yarın yapacağım.......
nasıl üzüldüm.. bir an kendimi düşündüm insan çıldırırdı her halde... çocuğun gözlerinin önünde gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorsun en kötüsüde derdinin ne olduğunun bilinmemesi.... inşallah anlaşılır sebebi de bir çaresi bulunur...
rabbim kimseye dermansız dert vermesin
gamzecim sabah kahvaltı yapmadım onun için iki ince dilim yedim sadece... bilerek sabah çayında ikram ettim ki gün içerisinde eritebileyim ve bana yağ olarak dönmesin diye...
of ya nasıl uzuldumeşiminde iş yerinde 2,5 yaşında oğlu olan bi arkadaşı varmış oda kanser hastasıymış of ya 2,5 yaşında ne kanseri ama allahın takdiri allah kimsenin başına vermesin şifasını verir inş
rabişşşş evet cnm dinlen sıkma canını
yok canım vaz geçmedim.. dedim ya mesajımdada aslında yine dikkat ediyorum ... dikkat ediyorum da demeyelim de sanırım oturdu bu sistem bende istem dışı yapıyorum artık bunları ... sadece umursamıyorum bu hafta ister gitsin ister kalsın kilolar keyfi bilir benim içim rahat . ben yedim de kilo aldım demeyeceğimi biliyorumsadece
valla ole oldu yaaaınsan zor anlarında yanında bırılerını gormek ıstıyo dun esım nobetcıydı sagolsun komsularım yalnız bırakmadı benı yalnız kalınca kendını dınlersın dıye geldıler muhabbet ettık cıdden hıc aklıma bıle gelmedı sabah benı cagırdılar aksam gecen yıl okuldan ögretmen arkadasım geldı unı arkadaslarım arıyo falan mutlu oldum ya ne bılım sevılen bı ınsanmısım demekkı dedım kendı kendıme herkes moral verdı falannn bugun gune guzel basladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?