Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaz geldi buralara sizin oraları bilmem ama ince giysileri giydikçe kızıyorum kendime kışın neden daha sıkı asılmadım şu işe şimdiye en azından daha bi çeki düzen vermiş olurdum bedenime diye..

siz benden iyi durumdasınız asılın vazgeçmiyin

şahnurcum bu hafta umurumda değil kilo almam da vermem de .. boş vermiş vaziyetteyim bu hafta ama hergün 30 dk rampada yürüyüşümü yapıyorum onu ihmal etmiyorum.. sabahlarıda tibet egzersizlerim devam ediyor.. ee gün içerisinde suyumu da içiyorum akşam 8 den sonra bişey yemiyorum ama verdim mi aldım mı umursamıyorum artık...

bende adetken gidilmez diye biliyorum nedenini bilmiyorum ama öyle derler

Son düzenleme:

şahnurcum o konuda hiç bilgim yok cnm

ama kaptanım sende vazgeçmeee tibetde kaçıncı gündesin kaptanım sendede bi değişiklik varmı

şahnurcum o konuda hiç bilgim yok cnm

ama kaptanım sende vazgeçmeee tibetde kaçıncı gündesin kaptanım sendede bi değişiklik varmı
yok canım vaz geçmedim.. dedim ya mesajımdada aslında yine dikkat ediyorum ... dikkat ediyorum da demeyelim de sanırım oturdu bu sistem bende istem dışı yapıyorum artık bunları ... sadece umursamıyorum bu hafta ister gitsin ister kalsın kilolar keyfi bilir benim içim rahat . ben yedim de kilo aldım demeyeceğimi biliyorumsadece

haklısın kaptanım aslında böyle umursamadığın zamanlarda sanki daha rahat kilo veriliyo yada bende öyle oluyo

jujum asılacağız vazgeçmeyeceğiz sen de motivasyonun yerine gelsin diye değişiklik mi yapsan diyom acaba ? ne bileyim bünyeyi tekrardan şaşırtacak bişeyler dur ben bu konuyu bi düşüneyim canım:26::26::26::26:

biricik canım sen sporunu yaptıysan önemli değil zaten dikkat ediyorsun yediklerine bakalım bu haftaki sonucumuz ne olacak sen beni geçersin diye umut ediyorum ama

bu arada chentiq nerelerde yaaa sesi soluğu çıkmıyo yarışmaya katılacaklar listesine yazmış kızlar 10. takıma gelin diye ama bi daha ses soluk çıkmamış

bilmiyorum valla şahnurcum benim hiç umudum yok ama olsun yarın bakalım ne olacak

kocaman gunaydın canlarrrr sızı coookk sevıyorum ıyı kı varsınız ıyıkı 5. takımdayımmmm

kuzum ole bısı yok o sadece batıl ınanc benımde basıma gelmıstı yakın arkadasım dogum yapmıstı ve bende regl dım e gıtmem de gerekıyodu bende senın bıldıgın gıbı bılıyodum gıdılmez dıye ama neden dedım kendı kendıme cevap yok sonra müftüyü aradım sordum dedıgı suydu kadın adetlıyken o yapılmaz bu yapılaz yok bebez goremez yok tursu acamaz hamur yoguramaz bunlar safsata dedı dınımızce yapamayacagı seyler bellı dedı
1-namaz kılamaz
2-oruc tutmaz
3-tavaf yapamaz
4-kocasıyla ılıskıye gıremez onun harıcınde hamurda yogurur bebekte gorur demıstı bende ona ıstınaden gıtmıstım doguma bısıde olmamıstı sımdı 1 yasına gırecek mınnosss

Son düzenleme:

ayyy rabişim nasıl rahatlattın beni benimde gitmem gerekiyo bütün komşular gelecek haberi ben verdim ama maalesef regli oldum ne yapacam diye düşünüp duruyordum içim rahatladı şimdi benim yaaa

merhaba canım ben bugun bayagı gec kalktım dun mısafırlerım vardı az kendıme geleyım bısıler yıcem...

oo rabia hanım öğlene kadar uyudun haa hadi bakalım
birsen cim sen de geçmişi okumaya gidip takılma neler yaptın anlat bakalım

oo rabia hanım öğlene kadar uyudun haa hadi bakalım
birsen cim sen de geçmişi okumaya gidip takılma neler yaptın anlat bakalım

valla ole oldu yaaa ınsan zor anlarında yanında bırılerını gormek ıstıyo dun esım nobetcıydı sagolsun komsularım yalnız bırakmadı benı yalnız kalınca kendını dınlersın dıye geldıler muhabbet ettık cıdden hıc aklıma bıle gelmedı sabah benı cagırdılar aksam gecen yıl okuldan ögretmen arkadasım geldı unı arkadaslarım arıyo falan mutlu oldum ya ne bılım sevılen bı ınsanmısım demekkı dedım kendı kendıme herkes moral verdı falannn bugun gune guzel basladımmm

Son düzenleme:

canım seviliyorsun tabii bak biz bile daha yüzünü görmediğimiz halde senin için endişeleniyoruz burda hepimizin derdi birbirimiz için çok önemli en özel şeylerimizi burda paylaşıyoruz
bu arada benim için gene koşturmaca dolu bir gün şimdi işlerimi halledip kızılayda hastaneye gidecem ordan kaanı diyetisyene götürecem ordan komşuya bebek görmeye gidecem akşama fırsatım olursa gelirim hadi hepiniz öpüldünüzzz

aslında motivasyonum düşmüş değil yine istiyorum kilo vermeyi ama bu hafta umursamıyorum.. tartılmadım bile...
valla tebessüm ettim ne güzel söylemiş müftü.. benim de kulağıma küpe olsun bu soran olursa söylerim bende

canım benım yaaaa aynen her ne kadar bırırımızı gormesekte takımdakı herkesın yerı ayrı bende de sevıyorum uleeyynnnnnnnnnnnn

aynen jujum aklında bulunsun senındee

SELAM OLSUN

Selam olsun bizden güzel dünyaya,
Bahçelerde hala güller açar mı?
Selam olsun sonsuz güneşe, aya,
Işıklar, gölgeler suda oynar mı?
Hepsi güzeldi.Kar, tipi, fırtına,
Günlerin geçişi, ardı ardına.
Hasretsiz bir kanat şakırtısına,
Mavi gökte kuşlar yine uçar mı?
Uzak, çok uzağız şimdi ışıktan,
Çocuk sesinden, gül ve sarmaşıktan.
Dönmeyen gemiler olduk açıktan,
Adınızı soran, arayan var mı?

AHMET HAMDİ TANPINAR

elamlar herkes nasıl bakalım....
aysunaycım allah arkadaşının yardımcısı olsun inşallah yavrusunu ona bağışlasın...rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...

sevda cım ne güzel şeyler yazmışsın dostlukla ilgili
corni ile ben biraz olsun hafifletmeye çalışacaz artık jujumun yükünü bakalım becerebilecekmiyiz

şahnurum tatlım ben çok eminim yapacağınızdan ...

cornim aman dikkat et fazla yormadan yap işlerini....

amin jujum allah kimseye dermansız dert vermesin...

yüce rabbim herkese acil şifalar versin....birde kötü olan ne biliyormusun biricikim hani yaşlı insan olur yaşamıştır bazı şeyleri görmüştür,tmm onun acısını görmekte çok kötü ama birde böyle genç özelliklede küçük çocuk olunca daha da üzücü oluyor allahım annesine babasına sabır o küçük yavruya da acil şifalar versin inşallah...

meltem ben aldığını sanmıyorum bu hafta böyle geçsin bakalım yürüyüşünü falan yapmışsın menülerini de çok abartmadıysan eğer abartmamışsındır çünkü sen gayet bilinçli bir bayansın herzaman sölerim bunu..

gidecek kaptanım ya gidecek ya gidecek durmak yok deişik yöntemler bulucaz hiç olmadı...

rabişim tabiki de sevilen bir insansın bizde burda çok seviyoruz seni...hep bu şekilde yüksek tut moralini

.

eğer bu cuma 83 lü haneleri görürsem 83,90 bile olsa yeni resim eklicem bakalım son halim dışarıdan nasıl anlaşılıyor

Kilo Vermenin Durması

Kilo Vermenin Durması
Kilo sorunu olan kilo vermenin durması sonucu ve bunun için özel olarak beslenmesine ve egzersizine dikkat eden kişiler bir süre gayet güzel kilo verir. Birkaç ay sonra öyle bir noktaya gelinir ki hiçbir şekilde kıpırdamaz. Her hafta büyük bir heyecanla tartıya çıkan kişi tüm bu çabalara rağmen kilo veya yağ kaybetmediğini görünce umutsuzluğa kapılabilir. Plato dönemine vücut neden girer? Durma ve çareleri nelerdir. Öncelikle plato dönemine vücudun neden girdiğini anlamak gerekli diye düşünüyorum. Uzun süre düşük kalorili beslenmeye bağlı metabolizmanın yavaşlaması, düşük kaloriye alışan metabolizmanın harcamalarını azaltması, uzun yıllar kalınan kiloya inildiğinde vücudun hafızasının bunu hatırlayıp orada kalmak istemesi, bireyin bilinçaltında yatan inançsızlıkları ve takıldığı kg altına inemeyeceğine inanması gibi nedenler kilo verme sürecinde plato dönemlerinin yaşanmasının en önemli sebepleridir.Plato döneminde çıkmak için ipuçları

Kilo verme döneminde kalori kısıtlamasının uzun süreli ve fazla miktarda yapılmaması gerektiğine inanan bir diyetisyen olarak bu durgunluk, takılma veya plato dönemini aşmak için deneyimlerim doğrultusunda bazı öneriler hazırladım. Bu önerileri maddeler halinde sıralıyorum, bir anda bunları okuyup uygulayınca durum değişmeyebilir, biraz sabırlı olmalı ve direnen metabolizmanıza karşı koymalısınız.

1- Kilo vermeye ilk karar verdiğinizde gerçekçi hedef koyun. 3 aylık periyotlarda diyet uygulayın, sonrasında 1 aylık koruma dönemleri planlayın. Örneğin 20 kg fazlanız varsa, ilk 3 ayda 10 kg verip 1 ay koruyun ve sonraki 3 ayda 10 kg vermeyi planlayın.

2- Vücudunuzun alıştığı egzersizleri değişitirin. Örneğin 60 dakika tempolu yürüyorsanız bunu 45 dakika tempolu yürüme ve 15 dakika koşu ile değiştirin.

3- Günlük aldığınız kaloriyi devamlı düşürmeyin. Kilo veremedikçe daha az yemeye çalışmayın. Bu daha çok vücudun kendini korumaya almasıyla sonuçlanır. Haftada 1 gün yağı düşük ama yüksek karbonhidratlı bir menü tüketin ve diğer günler normal programınıza geri dönün.

4- Battı balık yan gider inanışından vazgeçin. Nasıl olsa kilo veremedim boş vereyim sınırsızca yiyeyim demeyin. Çıktığınız yolda zaman zaman molalar verebilirsiniz ama hedeflediğiniz sonuca gitmekten asla vazgeçmeyin.

5- Mutlaka diyetisyen yardımı alın. Kendi kendinize şok diyet, düşük kalorili diyet, gazete dergi vb medya organlarında yayınlanan size özel olmayan diyetler yapmak yerine sizi tanıyarak sizinle bu süreci planlayabilecek tek uzman olan diyetisyenden yardım alın.

6- Bilinçaltınıza söz geçirmeyi öğrenin. Takıldığınız kilonun altına inebileceğinize önce kendiniz inanın. Evde kilo alınca giyerim düşüncesi ile tuttuğunuz büyük beden giysileri başkasına verin. Büyük beden giysiler dolabınızda durdukça bilinçaltınıza söz geçiremezsiniz. Gerekirse bir psikologdan yardım almaktan çekinmeyin. Çünkü plato dönemlerinin en önemli nedeni psikolojik nedenlerdir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…