Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gezdim dolaştım cnm bir sürü sebze aldım geldim

MENÜM

SABAH yumurta domates peynir zeytin salatalık 1 dilim ekmek

ÖĞLE 1 dilim bisküvili pasta

ARA 10 çilek 1 kivi

AKŞAM 1 tane az yağla pişirdiğim enginar salata

SU içiyorum

SPOR 1,5 saat pazar gezmece

menümm
sabah 2 tane yağsı pişirilmiş yumurtalı ekmek domat salatalık peynir
ara 1 bardak ayran
öğle 2 dilim ekmek domat salatalık peynir
ara1bir çay bardağı süt
ara2 elma
ara3yarım kase puding
akşam 1 tabak taze fasulye 1 dilim kepek eknek 2 kaşık bulgur pilavı yarım kase cacık
ara sütlü neskafe

spor yok su tamam

cornimm istanbula turla geleceğim zaten ağva adalar dolmabahçe vb yerler var sadece akvaryum yok

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr

evet tuğba benim kuşum sağolsınız kızlar çok şekerdir oo
üzülme adet oldum diye canım daha ilk ayınız olur inş.içini ferah tut..

birsen istanbul turuna çıkıyrmuşsun iyi eylenceler canım bol bol gez stres atarsın..
benimde çok ihtiyacım var tatile..çok stresli zamanlar geçirdik hiç iyi değilim aslında
okul bitince gideriz desek tedavie gidceğiz...
artık istanbul dönüşünde amasrada falan bi yerlere gideriz..3-4 günlükte olsa güneş ve denizi görmem lazım

dalin nerelerde iyidri inş.kaç gündür yok.

rabiş test yapacaktı nerelerde acaba..

iyi akşamlar
2 gündür çocuklarla uğraşmaktan bende giremedim aslında dün vaktim vardı ama akşam evde net gitmişti ne oldu anlamadım yediklereimi yazayım
ctesi
sabah
3-4 çatal yumurtalı patates
1 dilim ekmek,
ara 1 küçük elma
öğlen
1 lahmacum
1 bira
ara yok
akşam üzeri
enginar dolması (ilk defa denedim yapraklarını sıyıra sıyıra yedim 2-3 kaşık da pilavı vardı)
10-12 tane karadut
su tamam7spor çocuklarla parkta oynama 2 saat
pazar
sabah
2 dilim yagsız kızarmış (sütle)yumurtalı ekmek
1/2 kk peynir
3 zeytin
ara yok
öğle
3 kaişık bulgur pilavı
ara
1/2 patlıcanlı gözleme
1 elma
su tamam
spor maalesef yok oğlanı dersaneye götür küçüğü bakıcıya bırak derken koşturmaca vardı sadece
eşimi bugün beklerken maalesef çarşambaya gelecekmiş o da kesin değil evde eşim olmayınca yemek düzeni bozuldu
corni cim du daha ilk aydan olmaz sıkma canını kızlar acele ile okudum geçmişi yarın görüşmek üzere bu arada grip olmuşum hiç tadım yok ne zaman düzeleceğim ben yaaa

sabah 1dilim ekmek
peynir
zeytin
domates

öğlen
5 kaşık kurufasulye
1 kase cacık

akşam
1 kase cacık
1 dilim peynir

su içmeyi unutuyorum

spor nbttt
bayağı yoğun plates yaptım kadadr oldum

canım mayısın 16 tısında çıkacağım inşallahh
canımm okul bitince buralara gel her hafta sonu denizdeyiz ama gerçekten bende stres atmak istiyorumm.

canm sen iyice azalttın menüleriii..ben dayanamıyorumm

sabah 1dilim ekmek
peynir
zeytin
domates

öğlen
5 kaşık kurufasulye
1 kase cacık

akşam
1 kase cacık
1 dilim peynir

su içmeyi unutuyorum

spor nbttt
bayağı yoğun plates yaptım kadadr oldum

iyi nöbetler canmmmm

herkese iyi gecelerr

iyi akşamlar kızlar........

menüm.....
sabah: 1 dilim börek ile kahvaltı

öğle: 6 adet sarma

akşam: 2 yk patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
yeşil biber

arkadaşlar kaptan yardımcıları juju kaptanım yoktu bugün izin konusu sordum ammmaa cevap alamadım 11 mayısta döncem o zamanakadar izin yazdırcaktım senelik izin yarın giiremem artık nete sabahtan hazırlık yapcam ona bildirirmisiniz çok teşekkkür ederim kendimi izne ayırmış gibi oldum annnemde net yok yazamam habersiz bırakmıyalım sizi çok özleyecem kend,inize iii bak dönüşte hepiniz 3 kilo zayıflayın kuruyup kalın iştahsız kalın yedikleriniz bir bir yansın midenizde

hafta sonu oğlum geldi onunla vakit geçirdem misafirlerim de vardı fırsat bulamadım....

izin konusunda benim onayıma ihtiyacınız yok ki zaten söylemeniz yeterli ...

bu cuma izinli olarak geçeriz seni ukyom canım sen güzel güzel git gel.. dinlen yenilen

bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrr haftaya +700 le başlamış bulunmaktayım... vatana millete hayırlı olsun.. beş gün bu +700 eritmek için çabalayacağım ve biraz şanslıysam - değerleride görürüm...

haftalar akıp gidiyor ve ben yerimde sayıyorum ne çok kızıyorum kendime .. bu 3 haftata en azından 1-1,5 kilo verebilirdim ama offff offf offf... neyseki 3 hafta kilo veremeyen elenecek maddesini aktif ettik te onun verdiği gerginlikle eksi değerleri görmeye çalışacağım

günaydınlarrr

yok birsen cim yaa eşim yurtdışında çocuklarla koşturmacadan düzenli yemek yemeye fırsatım olmuyo maalesef eğer evde yemeden çıktıysam dışarıda da kalorili şeyler diye yemiyorum aslında kötü yapıyorum biliyorum ama düzene girecem inşallah

jujum gözün aydın canım oğluşun neler yapmış güzel eğlenmiş mi?
bu arada +700 e takma canım sen verirsin emin ol ben hiç tartıya çıkmadım bu haftasonundan beri bakalım berecebilirsem cumaya kadar çıkmayacağım gene wc sorunum başladı ne yapcam bilmiyorum bi düzene girmesi lazım ama sokamadım bi türlü

Günaydın kızlarrrr, hasta ama iyi bir hafta sonu geçirdim ve pazar günü menümü yazamadım...

hemen paylaşıyorum...

sabah 11 gibi kahvaltı, sadece 2 dilim beyaz ekmek abartı oldu. peynir 1 k.k. nu geçmedi, zeytin 2 tane..domates ve salatalık, atrıca 2-3 parça sucuk..

ara yok

öğle geç yediğim için olmadı..

saat 4 gibi biraz abur cubur, bisküvi ve beyaz leblebi..1 er porsiyon..

akşam 1 yumurta, 1 domates, 2 dilim ekmek..

ara: bisküvi..

spor 3 saat yürüdüm..
su içtim..

Bu günümüz hayırlı olsun...

Allah kavuştursun şahnurcum...

bu arada sağol oğluma kavuştum evet.. çok eğlenmiş anlat anlat bitiremedi birde günlük tutturmuş halası gün gün ne yaptı etti yazdırmış .. hasret giderdik...

cuma günü kendimi kh denizinde boğmuştum biliyorsun sinirimden kusana kadar yemiştim onun verdiği gerginlikle tartıldım +700 gördüm oturdum yerime... hafta sonu temizlik dışında bi aktivitem olmadı spor namına ama hafta içi eğer vazgeçmezsem eşofmanları çekip sahile ineceğim en azından 1-1,5 saat yürüyeyim diyorum.... dünden yemeğim var eşimle oğlan yemeklerini yesinler ben yürüyüşüme gideceğim...

Jujum sana o kadar üzülüyorum ki + 700 beni bile deli ettii :26::26::26: ne diyeceğimi şaşırdım..çünkü sen her şeyi yapıyorsun ve buna rağmen sonuç bu...bir yerde eksik bir şey mi var acaba jujuuumm :44::44::44::44:

CANM GÖZÜN AYDIN. oğluşuna kavuştunn +700 konusundada hiççç canını sıkma o daha kilo olmadı.. bugünden itibaren toparladın mı - lere bile düşersin.

canm kolay gelsin. eşim . bi ara romanyaya gitmişti hayatım felçti. allah kolaylık versin gerçekten zor oluyooo..

valla hiç bilmiyorum gamzem.. bu bi noktadan sonra düzelecek diye ümit ediyorum sürekli ....

sonra teselli ediyorum kendimi şayet burada olmasaydım gıdım gıdım da olsa kilo vermek yerine sürekli kilo alacaktım en azından kaplumbağa hızında bile olsa veriyorum diye polyannacılık oynuyorum...
ümidim o en azından eksilere düşmeye gayret edeceğim ...

eeeee kızlar sizde ne var ne yok????

penelop hepten kayboldu
azru de gelmiyo

dalin döneceğim dedi ama gitti inşallah bir sorun yoktur...

rabiş nerelerde haberi olan varmı???

günaydın fıstığımmm

günlük tutmak çok iii.. oğluşuna yaptırabilirsen sürekli yapsın.. benm kızımda tutuyor. belli mi olur ileride belki yazar olurlarrr..
sahile inersen jujum yürüme hafif tempoda koş canmm. ilk bir kaç gün zorlanırsın. sonra alışırsın canm.

Günaydın kuzular..

Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...

ayy ne güzel günlük de tutmuş benim sıpaya öğretmen yaz ödevi olarak günlük tut demişti de zar zor 15-20 günü anca tutturabilmiştim yazı yazmaktan nefret ediyo benimkisi

Günaydın kuzular..

Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...

günaydın chentiq cim hadi bakalım hayırdır ne dedikodusu

birsen cim haklısın canım tüm düzen alt üst oldu 5 gün diye gitti 17-18 günde dönecek nerdeyse dönüp 2 gün sonra gene gidecek 4 günlüğüne yurtdışına leyleği havada gördü bizimkisi bu sene

yok kız normalde tutmuyo yazmayı sevmiyor... halası söyleyince yapmış sadece...
ben günlük tutmasını çok istedim bana söyleyemediklerini yazsın diye ama tutmadı...

valla kuzu koşarmıyım bilmiyorum bi inip denemem lazım bu bedenle koşmaya utanabilirim belki duruma göre ...
Günaydın kuzular..
hayırdır kız ne dedikodusu???

bu arada takımını ihmal etme özellikle ilk haftalar sürekli cevapla elemanlarını yoksa tutanamazlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…