- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.301
aysunay kuş çok şeker...
gamzem geçmiş olsun...
biricikim gez dolaş bugün çarşı pazar benim yerimede dolaş...
ukyo iyi nöbetler... JUJU kaptanım izin verir güle güle gider güle güle de gelirsin inşallah...
hava çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaak pişiyoz valla... Ama olsun baharı yaz mevsimini seviyorum... içim daha enerjik oluyor
MENÜM
SABAH yumurta domates peynir zeytin salatalık 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 dilim bisküvili pasta
ARA 10 çilek 1 kivi
AKŞAM 1 tane az yağla pişirdiğim enginar salata
SU içiyorum
SPOR 1,5 saat pazar gezmece
canım mayısın 16 tısında çıkacağım inşallahhiyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr
evet tuğba benim kuşumsağolsınız kızlar çok şekerdir oo
üzülme adet oldum diye canım daha ilk ayınız olur inş.içini ferah tut..
birsen istanbul turuna çıkıyrmuşsun iyi eylenceler canım bol bol gez stres atarsın..
benimde çok ihtiyacım var tatile..çok stresli zamanlar geçirdik hiç iyi değilim aslında
okul bitince gideriz desek tedavie gidceğiz...
artık istanbul dönüşünde amasrada falan bi yerlere gideriz..3-4 günlükte olsa güneş ve denizi görmem lazım
dalin nerelerde iyidri inş.kaç gündür yok.
rabiş test yapacaktı nerelerde acaba..
canm sen iyice azalttın menüleriii..ben dayanamıyorummiyi akşamlar
2 gündür çocuklarla uğraşmaktan bende giremedim aslında dün vaktim vardı ama akşam evde net gitmişti ne oldu anlamadım yediklereimi yazayım
ctesi
sabah
3-4 çatal yumurtalı patates
1 dilim ekmek,
ara 1 küçük elma
öğlen
1 lahmacum
1 bira
ara yok
akşam üzeri
enginar dolması (ilk defa denedim yapraklarını sıyıra sıyıra yedim 2-3 kaşık da pilavı vardı)
10-12 tane karadut
su tamam7spor çocuklarla parkta oynama 2 saat
pazar
sabah
2 dilim yagsız kızarmış (sütle)yumurtalı ekmek
1/2 kk peynir
3 zeytin
ara yok
öğle
3 kaişık bulgur pilavı
ara
1/2 patlıcanlı gözleme
1 elma
su tamam
spor maalesef yok oğlanı dersaneye götür küçüğü bakıcıya bırak derken koşturmaca vardı sadece
eşimi bugün beklerken maalesef çarşambaya gelecekmiş o da kesin değil evde eşim olmayınca yemek düzeni bozuldu
corni cim du daha ilk aydan olmaz sıkma canını kızlar acele ile okudum geçmişi yarın görüşmek üzere bu arada grip olmuşum hiç tadım yok ne zaman düzeleceğim ben yaaa
sabah 1dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
öğlen
5 kaşık kurufasulye
1 kase cacık
akşam
1 kase cacık
1 dilim peynir
su içmeyi unutuyorum
spor nbttt
bayağı yoğun plates yaptım kadadr oldum
herkese günaydın nbttteyim yarından itibaren izne ayrılacam 11 mayısa kadar jujum gelse de ondan izni kopartabilcekmiyim ona sorcam bakaalım ne diyecek başhekim izin verdi ammma juju kaptan vercekmi bakalım gittiğim yerde annemlerde net yok /color]
hafta sonu oğlum geldi onunla vakit geçirdem misafirlerim de vardı fırsat bulamadım....arkadaşlar kaptan yardımcıları juju kaptanım yoktu bugün izin konusu sordum ammmaa cevap alamadım 11 mayısta döncem o zamanakadar izin yazdırcaktım senelik izin yarın giiremem artık nete sabahtan hazırlık yapcam ona bildirirmisiniz çok teşekkkür ederim kendimi izne ayırmış gibi oldum annnemde net yok yazamam habersiz bırakmıyalım sizi çok özleyecem kend,inize iii bak dönüşte hepiniz 3 kilo zayıflayın kuruyup kalın iştahsız kalın yedikleriniz bir bir yansın midenizde
yok birsen cim yaa eşim yurtdışında çocuklarla koşturmacadan düzenli yemek yemeye fırsatım olmuyo maalesef eğer evde yemeden çıktıysam dışarıda da kalorili şeyler diye yemiyorum aslında kötü yapıyorum biliyorum ama düzene girecem inşallahcanım mayısın 16 tısında çıkacağım inşallahh
canımm okul bitince buralara gel her hafta sonu denizdeyizama gerçekten bende stres atmak istiyorumm.
canm sen iyice azalttın menüleriii..ben dayanamıyorumm
iyi nöbetler canmmmm
herkese iyi gecelerr
hafta sonu oğlum geldi onunla vakit geçirdem misafirlerim de vardı fırsat bulamadım....
izin konusunda benim onayıma ihtiyacınız yok ki zaten söylemeniz yeterli ...
bu cuma izinli olarak geçeriz seni ukyom canım sen güzel güzel git gel.. dinlen yenilen
bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrr haftaya +700 le başlamış bulunmaktayım... vatana millete hayırlı olsun.. beş gün bu +700 eritmek için çabalayacağım ve biraz şanslıysam - değerleride görürüm...
haftalar akıp gidiyor ve ben yerimde sayıyorum ne çok kızıyorum kendime .. bu 3 haftata en azından 1-1,5 kilo verebilirdim ama offff offf offf... neyseki 3 hafta kilo veremeyen elenecek maddesini aktif ettik te onun verdiği gerginlikle eksi değerleri görmeye çalışacağım
Allah kavuştursun şahnurcum...günaydınlarrr
yok birsen cim yaa eşim yurtdışında çocuklarla koşturmacadan düzenli yemek yemeye fırsatım olmuyo maalesef eğer evde yemeden çıktıysam dışarıda da kalorili şeyler diye yemiyorum aslında kötü yapıyorum biliyorum ama düzene girecem inşallah
jujum gözün aydın canım oğluşun neler yapmış güzel eğlenmiş mi?
bu arada +700 e takma canım sen verirsin emin ol ben hiç tartıya çıkmadım bu haftasonundan beri bakalım berecebilirsem cumaya kadar çıkmayacağım gene wc sorunum başladı ne yapcam bilmiyorum bi düzene girmesi lazım ama sokamadım bi türlü
Allah kavuştursun şahnurcum...
bu arada sağol oğluma kavuştum evet.. çok eğlenmiş anlat anlat bitiremedi birde günlük tutturmuş halası gün gün ne yaptı etti yazdırmış .. hasret giderdik...
cuma günü kendimi kh denizinde boğmuştum biliyorsun sinirimden kusana kadar yemiştim onun verdiği gerginlikle tartıldım +700 gördüm oturdum yerime... hafta sonu temizlik dışında bi aktivitem olmadı spor namına ama hafta içi eğer vazgeçmezsem eşofmanları çekip sahile ineceğim en azından 1-1,5 saat yürüyeyim diyorum.... dünden yemeğim var eşimle oğlan yemeklerini yesinler ben yürüyüşüme gideceğim...
hafta sonu oğlum geldi onunla vakit geçirdem misafirlerim de vardı fırsat bulamadım....
izin konusunda benim onayıma ihtiyacınız yok ki zaten söylemeniz yeterli ...
bu cuma izinli olarak geçeriz seni ukyom canım sen güzel güzel git gel.. dinlen yenilen
bu arada herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrr haftaya +700 le başlamış bulunmaktayım... vatana millete hayırlı olsun.. beş gün bu +700 eritmek için çabalayacağım ve biraz şanslıysam - değerleride görürüm...
haftalar akıp gidiyor ve ben yerimde sayıyorum ne çok kızıyorum kendime .. bu 3 haftata en azından 1-1,5 kilo verebilirdim ama offff offf offf... neyseki 3 hafta kilo veremeyen elenecek maddesini aktif ettik te onun verdiği gerginlikle eksi değerleri görmeye çalışacağım
günaydınlarrr
yok birsen cim yaa eşim yurtdışında çocuklarla koşturmacadan düzenli yemek yemeye fırsatım olmuyo maalesef eğer evde yemeden çıktıysam dışarıda da kalorili şeyler diye yemiyorum aslında kötü yapıyorum biliyorum ama düzene girecem inşallah
jujum gözün aydın canım oğluşun neler yapmış güzel eğlenmiş mi?
bu arada +700 e takma canım sen verirsin emin ol ben hiç tartıya çıkmadım bu haftasonundan beri bakalım berecebilirsem cumaya kadar çıkmayacağım gene wc sorunum başladı ne yapcam bilmiyorum bi düzene girmesi lazım ama sokamadım bi türlü
valla hiç bilmiyorum gamzem.. bu bi noktadan sonra düzelecek diye ümit ediyorum sürekli ....Jujum sana o kadar üzülüyorum ki + 700 beni bile deli ettii :26::26::26: ne diyeceğimi şaşırdım..çünkü sen her şeyi yapıyorsun ve buna rağmen sonuç bu...bir yerde eksik bir şey mi var acaba jujuuumm :44::44::44::44:
ümidim o en azından eksilere düşmeye gayret edeceğim ...CANM GÖZÜN AYDIN. oğluşuna kavuştunn+700 konusundada hiççç canını sıkma o daha kilo olmadı.. bugünden itibaren toparladın mı - lere bile düşersin.
canm kolay gelsin. eşim . bi ara romanyaya gitmişti hayatım felçti. allah kolaylık versin gerçekten zor oluyooo..
Günaydın kızlarrrr, hasta ama iyi bir hafta sonu geçirdim ve pazar günü menümü yazamadım...
hemen paylaşıyorum...
sabah 11 gibi kahvaltı, sadece 2 dilim beyaz ekmek abartı oldu. peynir 1 k.k. nu geçmedi, zeytin 2 tane..domates ve salatalık, atrıca 2-3 parça sucuk..
ara yok
öğle geç yediğim için olmadı..
saat 4 gibi biraz abur cubur, bisküvi ve beyaz leblebi..1 er porsiyon..
akşam 1 yumurta, 1 domates, 2 dilim ekmek..
ara: bisküvi..
spor 3 saat yürüdüm..
su içtim..
Bu günümüz hayırlı olsun...
Allah kavuştursun şahnurcum...
bu arada sağol oğluma kavuştum evet.. çok eğlenmiş anlat anlat bitiremedi birde günlük tutturmuş halası gün gün ne yaptı etti yazdırmış .. hasret giderdik...
cuma günü kendimi kh denizinde boğmuştum biliyorsun sinirimden kusana kadar yemiştim onun verdiği gerginlikle tartıldım +700 gördüm oturdum yerime... hafta sonu temizlik dışında bi aktivitem olmadı spor namına ama hafta içi eğer vazgeçmezsem eşofmanları çekip sahile ineceğim en azından 1-1,5 saat yürüyeyim diyorum.... dünden yemeğim var eşimle oğlan yemeklerini yesinler ben yürüyüşüme gideceğim...
ayy ne güzel günlük de tutmuş benim sıpaya öğretmen yaz ödevi olarak günlük tut demişti de zar zor 15-20 günü anca tutturabilmiştim yazı yazmaktan nefret ediyo benimkisiAllah kavuştursun şahnurcum...
Günaydın kuzular..
Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...
Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...günaydın fıstığımmm
günlük tutmak çok iii.. oğluşuna yaptırabilirsen sürekli yapsın.. benm kızımda tutuyor. belli mi olur ileride belki yazar olurlarrr..
sahile inersen jujum yürüme hafif tempoda koş canmm. ilk bir kaç gün zorlanırsın. sonra alışırsın canm.
hayırdır kız ne dedikodusu???Günaydın kuzular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?