Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gecen hafta 2. olmuşuz takım olarak 6. takımda dereceleri 3 kişi birden paylaşmış helal valla 6. takıma kızlar sıra bi,ze gelsin takım olarak 2. olduk şimdi bireyselde de derece alalım

dünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 lokma bal kaymak
öğle:
ızgarada 2 but tavuk
2 bardak ayran
ara:
magnum dondurma
akşam:
1 avuç çekirdek
spor:
1 saat 15 dakika hızlı tempolu yürüyüş
su:
tamamdır(fazlasıyla)

kızlar gecen hafta 2. olmuşuz takım olarak 6. takımda dereceleri 3 kişi birden paylaşmış helal valla 6. takıma kızlar sıra bi,ze gelsin takım olarak 2. olduk şimdi bireyselde de derece alalım
2. cimi olmuşuz allah allah ... hiç farketmedim ne bilim unutmuştuk dereceleri...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar...

kaptanım bugün bende + uyandım gene ama wc çıkamıyorum şiştm resmen..rahat 1 kilo fark ettiriyor wc sorunu.çarşambaya kadar bekler ilaç içerim artık ne belaymış yaaa düşmanımın başına vermesin Allahım.

canım bizimburalarda da çok güzel yerler var Amasra çakraz vs oralarda 3-4 günlük bi tatile gideriz sanırım..
bende burdan çıkmayı bu yıl çok istiyordum ama işte tedavi için gitcek tüm paracıklar..tatili ucuza kapatmamız lazım

inş.şu bebeği kucağıma alayım türkiye turuna çıkıcam

hedefine ramak kalanlar asılın biraz sizi uğurlayalım ki yenilerini alalım takıma ....

aysunayy ( 3,80
biricikoglumertug ( 5,50
birsen-deniz ( 4,50
cornella ( 5,10
ukyo ( 3,50
Gamze_M ( 2,90
chentiq ( 0,50
toplight ( 5,50

Son düzenleme:
bir artı mağduru daha... wc yi bahane etmeyelim kuzum asılalım da gitsin bu artı
Şöyle bi geçmişe göz attım geldim... JUJU gözün aydın oğlun gelmiş
sağol zes... kavuştum oğluşuma zati bi tane oda gidince ev bomboş olmuştu

Günaydın kuzular..

Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...
günaydın fustuğumm

ayy bende bu sene tümm leylekleri havada görüyorum.. tayinim mi çıkacak acabaa

magumm en azı 270 kaloriii yiyecektim kalorisine bakınca vazgeçmiştimm .. üstüne çekirdekk ohhhh afiyet olsun şekerimm

canmmmmmmmmmmmmmmm inşallahh bebişini kucağına alırsın ..

öhöm öhömm kaptanımm benim artık 4,5 değill

bir artı mağduru daha... wc yi bahane etmeyelim kuzum asılalım da gitsin bu artı

sağol zes... kavuştum oğluşuma zati bi tane oda gidince ev bomboş olmuştu

evet canım..ben biliyorum vücut yapımı yıllardır alıştım...
şimdi çarşamba perşembe akşamları çok aç yatarsam ve wc sorununu halledersem - ye dönüyor yoksa zor

vallahi bahane değil juju.1 kilo rahat farkediyor

bu arada oğluşun gelmiş gözn aydın...

ama ne olursa olsun tedavime yani temmuza kadar hedefime ulaşacağım...
verdiğim 10 kiloyu da hamileyken alıcam kar kardır

Son düzenleme:
hayırdır birsen yoksa şöyle 1-1,5 kilo verdim mi diyeceksin....

o nası wc dir anam 1 kilo farkettiriyor...

Bende bu hafta akşamlarımı hafif geçirmeyi planlıyorum

bu arada mersin yanıyoooooooooo 33 dereceleri gördük

herkese kocaman gunaydın.... mutlu, bol kilo vermeli, saglıklı, huzurlu bir hafta diliyorum canlarrrr
haftasonu nette problemımız vardı gıremedım allahtan hallolduu... bende temızlıge gırıstım haftasonu camları sıldım dıp kose bucak temızlık yaptım haftaya perdelerı yıkıcam mayıs 15 ten sonra da halıları vercem yıkamaya tamamdır..
sız nasılsınız canlar ne var ne yok???

anaamm sormayın ya bendede kabızlık sorunu var bu ara bızımkı de dıyete gırdı herkes gobek yaptın dıyınce gaza geldı 1 haftadır dıkkat edıyo 1.5 kg yakın verdı sınır oldum hee anam adam bı wc ye gırıyo 600 gr verıp cıkıyo sureklı tartının uzerınde benle yarısıyo adam

ediyo juju ediyo nasıl desem insanın eli ayağı midesi kocaman oluyo iyice.

aslında ben suyumu azaltınca daha azıtıyor rahatsızlığım sanırım suyumu ihmal ettim bu ara...elime şişemi aldım..daha dikkat edicem bundan böyle..

rabişşşşşşşşş testin ne oldu 26 sı diyordun..

kuzum 26 sında baktırmadım bu sabah ıdrar testı yaptım negatıf cıktı saglık ocagına gıttım kan verdım bhcg ıcın yarın cıkıcak bakalım sonuc hayırlısı ama adet olcakmısım gıbı kasıklarım falan sancıyo hayırlısı artık...

ama ne olursa olsun tedavime yani temmuza kadar hedefime ulaşacağım...
verdiğim 10 kiloyu da hamileyken alıcam kar kardır
inşallah canmmm

inşallah jujummm ama gidişat iiiyi

kolay gelsin canmmmm

canım benim ilk hedefim 65 di oraya gelirsem hedefimi 63 veya 60 a çekmeyi düşünüyorum bakalım hedefime haziran sonu gelirim diye bi düşüncem var önümde 2 ay var 2 ayda 5 kg en az verirsem sonrası allah kerim

birsen cim anlaşılan senin daha az kalmış hedefine hadi bakalım hayırlsıı
lyleği havada gördüysen kesin gezersin bende tutuyo vaklla

rabişşş meraktan öldürdün kuzum bizi yaaa

neredesin kuzum bizde seni sorup durduk... bende cumartesi verdim halıları yanıyo çünkü burası...

işte birbirinize nırsla kilo verirsiniz ne güzel evde iki kişinin birden diyet yapması daha etkili oluyor..

benimde wc sorunum var iki gündür ozaman ben +700 değilmiyim yani...

inşallah canmmm

inşallah jujummm ama gidişat iiiyi

kolay gelsin canmmmm

rabişim sağlık olsun canım..idrar testlerine güvenmiyorum ben...kan kesin sonuç veriyor..
inş.güzel haber verirsin bizlere..olmazsa da canımız sağolsun

iyiyimm kızlarrrr valla özür dilerim ya haberde veremedimm.. seviyorum sizi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…