- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.321
2. cimi olmuşuz allah allah ... hiç farketmedim ne bilim unutmuştuk dereceleri...kızlar gecen hafta 2. olmuşuz takım olarak 6. takımda dereceleri 3 kişi birden paylaşmış helal valla 6. takıma kızlar sıra bi,ze gelsin takım olarak 2. olduk şimdi bireyselde de derece alalım
canım mayısın 16 tısında çıkacağım inşallahh
canımm okul bitince buralara gel her hafta sonu denizdeyizama gerçekten bende stres atmak istiyorumm.
canm sen iyice azalttın menüleriii..ben dayanamıyorumm
iyi nöbetler canmmmm
herkese iyi gecelerr
bir artı mağduru daha... wc yi bahane etmeyelim kuzum asılalım da gitsin bu artıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar...
kaptanım bugün bende + uyandım gene ama wc çıkamıyorum şiştm resmen..rahat 1 kilo fark ettiriyor wc sorunu.çarşambaya kadar bekler ilaç içerim artıkne belaymış yaaa düşmanımın başına vermesin Allahım .
canım bizimburalarda da çok güzel yerler var Amasra çakraz vs oralarda 3-4 günlük bi tatile gideriz sanırım..
bende burdan çıkmayı bu yıl çok istiyordum ama işte tedavi için gitcek tüm paracıklar..tatili ucuza kapatmamız lazım
inş.şu bebeği kucağıma alayım türkiye turuna çıkıcam
sağol zes... kavuştum oğluşuma zati bi tane oda gidince ev bomboş olmuştuŞöyle bi geçmişe göz attım geldim... JUJU gözün aydın oğlun gelmiş
günaydın fustuğummGünaydın kuzular..
Kahvaltıyı yapayım, son dedikodularla aranızda olacağım.. Beni özleyin anacım...
ayy ne güzel günlük de tutmuş benim sıpaya öğretmen yaz ödevi olarak günlük tut demişti de zar zor 15-20 günü anca tutturabilmiştim yazı yazmaktan nefret ediyo benimkisi
günaydın chentiq cim hadi bakalım hayırdır ne dedikodusu
birsen cim haklısın canım tüm düzen alt üst oldu 5 gün diye gitti 17-18 günde dönecek nerdeyse dönüp 2 gün sonra gene gidecek 4 günlüğüne yurtdışına leyleği havada gördü bizimkisi bu sene
kızlar gecen hafta 2. olmuşuz takım olarak 6. takımda dereceleri 3 kişi birden paylaşmış helal valla 6. takıma kızlar sıra bi,ze gelsin takım olarak 2. olduk şimdi bireyselde de derece alalım
dünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 lokma bal kaymak
öğle:
ızgarada 2 but tavuk
2 bardak ayran
ara:
magnum dondurma
akşam:
1 avuç çekirdek
spor:
1 saat 15 dakika hızlı tempolu yürüyüş
su:
tamamdır(fazlasıyla)
canmmmmmmmmmmmmmmm inşallahh bebişini kucağına alırsın ..günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar...
kaptanım bugün bende + uyandım gene ama wc çıkamıyorum şiştm resmen..rahat 1 kilo fark ettiriyor wc sorunu.çarşambaya kadar bekler ilaç içerim artıkne belaymış yaaa düşmanımın başına vermesin Allahım .
canım bizimburalarda da çok güzel yerler var Amasra çakraz vs oralarda 3-4 günlük bi tatile gideriz sanırım..
bende burdan çıkmayı bu yıl çok istiyordum ama işte tedavi için gitcek tüm paracıklar..tatili ucuza kapatmamız lazım
inş.şu bebeği kucağıma alayım türkiye turuna çıkıcam
hedefine ramak kalanlar asılın biraz sizi uğurlayalım ki yenilerini alalım takıma ....
aysunayy ( 3,80
biricikoglumertug ( 5,50
birsen-deniz ( 4,50
cornella ( 5,10
ukyo ( 3,50
Gamze_M ( 2,90
chentiq ( 0,50
toplight ( 5,50
bir artı mağduru daha... wc yi bahane etmeyelim kuzum asılalım da gitsin bu artı
sağol zes... kavuştum oğluşuma zati bi tane oda gidince ev bomboş olmuştu
hayırdır birsen yoksa şöyle 1-1,5 kilo verdim mi diyeceksin....günaydın fustuğumm
ayy bende bu sene tümm leylekleri havada görüyorum.. Tayinim mi çıkacak acabaa
Magumm en azı 270 kaloriii yiyecektim kalorisine bakınca vazgeçmiştimm .. üstüne çekirdekk ohhhh afiyet olsun şekerimm
Canmmmmmmmmmmmmmmm inşallahh bebişini kucağına alırsın ..
öhöm öhömm kaptanımm benim artık 4,5 değill
o nası wc dir anam 1 kilo farkettiriyor...evet canım..ben biliyorum vücut yapımı yıllardır alıştım...
şimdi çarşamba perşembe akşamları çok aç yatarsam ve wc sorununu halledersem - ye dönüyor yoksa zor
Vallahi bahane değil juju.1 kilo rahat farkediyor
Bu arada oğluşun gelmiş gözn aydın...
ediyo juju ediyo nasıl desem insanın eli ayağı midesi kocaman oluyo iyice.
aslında ben suyumu azaltınca daha azıtıyor rahatsızlığım sanırım suyumu ihmal ettim bu ara...elime şişemi aldım..daha dikkat edicem bundan böyle..
rabişşşşşşşşş testin ne oldu 26 sı diyordun..
ama ne olursa olsun tedavime yani temmuza kadar hedefime ulaşacağım...
verdiğim 10 kiloyu da hamileyken alıcam kar kardır
inşallah jujummm ama gidişat iiiyi
hayırdır birsen yoksa şöyle 1-1,5 kilo verdim mi diyeceksin....
o nası wc dir anam 1 kilo farkettiriyor...
Bende bu hafta akşamlarımı hafif geçirmeyi planlıyorum
bu arada mersin yanıyoooooooooo 33 dereceleri gördük
kolay gelsin canmmmmherkese kocaman gunaydın.... mutlu, bol kilo vermeli, saglıklı, huzurlu bir hafta diliyorum canlarrrr
haftasonu nette problemımız vardı gıremedım allahtan hallolduu... bende temızlıge gırıstım haftasonu camları sıldım dıp kose bucak temızlık yaptım haftaya perdelerı yıkıcam mayıs 15 ten sonra da halıları vercem yıkamaya tamamdır..
sız nasılsınız canlar ne var ne yok???
canım benim ilk hedefim 65 di oraya gelirsem hedefimi 63 veya 60 a çekmeyi düşünüyorum bakalım hedefime haziran sonu gelirim diye bi düşüncem var önümde 2 ay var 2 ayda 5 kg en az verirsem sonrası allah kerimhedefine ramak kalanlar asılın biraz sizi uğurlayalım ki yenilerini alalım takıma ....
aysunayy ( 3,80
biricikoglumertug ( 5,50
birsen-deniz ( 4,50
cornella ( 5,10
ukyo ( 3,50
Gamze_M ( 2,90
chentiq ( 0,50
toplight ( 5,50
birsen cim anlaşılan senin daha az kalmış hedefine hadi bakalım hayırlsııgünaydın fustuğumm
ayy bende bu sene tümm leylekleri havada görüyorum.. tayinim mi çıkacak acabaa
magumm en azı 270 kaloriii yiyecektim kalorisine bakınca vazgeçmiştimm .. üstüne çekirdekk ohhhh afiyet olsun şekerimm
canmmmmmmmmmmmmmmm inşallahh bebişini kucağına alırsın ..
öhöm öhömm kaptanımm benim artık 4,5 değill
herkese kocaman gunaydın.... mutlu, bol kilo vermeli, saglıklı, huzurlu bir hafta diliyorum canlarrrr
haftasonu nette problemımız vardı gıremedım allahtan hallolduu... bende temızlıge gırıstım haftasonu camları sıldım dıp kose bucak temızlık yaptım haftaya perdelerı yıkıcam mayıs 15 ten sonra da halıları vercem yıkamaya tamamdır..
herkese kocaman gunaydın.... mutlu, bol kilo vermeli, saglıklı, huzurlu bir hafta diliyorum canlarrrr
anaamm sormayın ya bendede kabızlık sorunu var bu ara bızımkı de dıyete gırdı herkes gobek yaptın dıyınce gaza geldı 1 haftadır dıkkat edıyo 1.5 kg yakın verdı sınır oldum hee anam adam bı wc ye gırıyo 600 gr verıp cıkıyo sureklı tartının uzerınde benle yarısıyo adam
benimde wc sorunum var iki gündür ozaman ben +700 değilmiyim yani...ediyo juju ediyo nasıl desem insanın eli ayağı midesi kocaman oluyo iyice.
aslında ben suyumu azaltınca daha azıtıyor rahatsızlığım sanırım suyumu ihmal ettim bu ara...elime şişemi aldım..daha dikkat edicem bundan böyle..
rabişşşşşşşşş testin ne oldu 26 sı diyordun..
inşallah canmmm
inşallah jujummm ama gidişat iiiyi
kolay gelsin canmmmm
kuzum 26 sında baktırmadım bu sabah ıdrar testı yaptım negatıf cıktı saglık ocagına gıttım kan verdım bhcg ıcın yarın cıkıcak bakalım sonuc hayırlısı ama adet olcakmısım gıbı kasıklarım falan sancıyo hayırlısı artık...
canım benim ilk hedefim 65 di oraya gelirsem hedefimi 63 veya 60 a çekmeyi düşünüyorum bakalım hedefime haziran sonu gelirim diye bi düşüncem var önümde 2 ay var 2 ayda 5 kg en az verirsem sonrası allah kerim
birsen cim anlaşılan senin daha az kalmış hedefine hadi bakalım hayırlsıı
lyleği havada gördüysen kesin gezersin bende tutuyo vaklla
rabişşş meraktan öldürdün kuzum bizi yaaa
neredesin kuzum bizde seni sorup durduk... bende cumartesi verdim halıları yanıyo çünkü burası...
işte birbirinize nırsla kilo verirsiniz ne güzel evde iki kişinin birden diyet yapması daha etkili oluyor..
benimde wc sorunum var iki gündür ozaman ben +700 değilmiyim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?