- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.261
kaptanım valla en iyisi önce uzaklaştırılmalı birden takımdan çıkarılması da o kişinin motivasyonunu kötü etkiler sanırsam...ben kendimi birden o yere koydum. ben kendi adıma hiç istemem takımdan çıkarılmak....üstelik ceza verildiği zaman yine bir umutla insan geri dönebilmek için daha çok sarılır ve 2 hafta süresince 1 kilodan fazla bile verebilir heralde...gerçi çok ta büyük konuşmayım da...
jujum valla artık daha sıkı çalışmak lazım...meltem akşam poğaça yedim demiştin ya ,bir ara bende arada akşamları hamur işi veya kızartma yediğim zaman sabaha illaki bir önceki günden daha fazla çıktıpımı farkettim yani bu demek miki yediğimiz o şeyler hemen bir gece de kiloya mı dönüyor...bence o kilo deil ve şunu da farkettim onları yediğimde sabah uyanınca şiş uyanıyorum yani ödem de yapabilir...
jujum hadi varmısın bu hafta beraber bunu yapalım akşam en geç 6 da akşam yemeğimiz yenmiş olsun..şöyle bir şartlandırma yapalım birbirimize akşamları saat 6 dan sonra hiç birşey sokmayalım ağzımıza ,akşam yemeklerimizi de çok hafif geçiştirelim...oldu ki acıkıyor gibi olduk 1 meyva da deil en hafifi 1 salatalık yiyelim üstüne de 2 bardak su içtiğimiz de zaten tıka basa doyarız....ben bu hafta da bu şekilde deniyecem bakalım nasıl bir sonuç olacak...
.
ahhh ahh millet aldı başını gidiyo ben yerimde sayıyorum ... senle nası yarişim kız .. yüzde hesabına gre belki... bakalım pazartesi söylerim katılıp katılmayacağımaçok teşekkür ederim kaptanım vee veee meltem yarışmak için aynı kilo da olmaya gerek yok hadi ikimiz rakip olalım bu hafta bakalım kim ne kadar verecek varmısın benimle yarışa....sadece ne kadar verdik kim az kim çok verdi yarışı yapalım olurmu ....START hadi bakalım...seni ben gaza getirecem bu hafta jujum tamam mı ? kaptanı deryam ...
ben seni tutuyorum birsen hadi bakalım sana güveniyorum yakalıyacaksın gamzeyi...
.
Herkese merhaba; umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur... Hava artık haddinden sıcak dışarı çıktıkça giyecek bir şey bulamadığımı anlıyorum illa orayı burayı kapatsın diye ne giyeceğimi şaşırıyorum giydiklerimi kendime yakıştıramıyorum bçyle oldukça da spora dayandım iyice sabah 1 saat yürüyüş yaptım akşama yine yürüyüş ve spor aletleriyle çalışmayı düşünüyorum hani şu parklarda olanlar var ya... şimdilik böyle ilerleyen saatlerde görüşürüz...
cornican gözün aydın annenler gelmiş
günaydın aysunaycım... ideal kiloma daha çooook var var olmasına da oram buram fırlıyor daha... önümde uzun bi yol var... hala 42 beden giyiyorum artık bollaştı ama nihayetinde 76 kilo az bir kilo diğil 74 kiloya inince 40 bedenler artık yavaş yavaş olmaya başlar... Ama aynaya baktığımda hala dombili gibiyim spora sardım eşimden de söz aldım bana destek olacak dışarıda sprumu devamlı hale getireceğim eski günlerdeki gibi ...evde de JUJUcum bahsetmişti rampa yürüyüşünden!.. yarım saatte rampa yürüyüşü yapacağım dün bi denedim ne kadar yoruldum rampa yürüyüşü yaparken koşmaktan daha zormuş... Demem o ki aysunaycım inşallah kafama koydum zayıflayacağım... Haziranda seminer döneminde işe başlayacağım o zamana artık iyi bi kiloya gelmek istiyorum... hedefim 17 hazirana fit girmek inşallah olacak...zesss kilo çizelgene bakıyorum da sen acaip kilo verdin he maşallah...
ideal kilona çok az kalmış
oran buran çıkmıyordur öyle..
bu hafta bende tekrar dönüyorum diyetime sıkıca sıkıldım aynı kilolardan...
motivem artsın diye gittim kendime dün tayt pantolonardan aldım dar oluyo içine giriyorum ama azıcık fazlam var..
acaip motivem arttı..2 kilo versem tamamdır
Sen sıkı sıkı sarıl veririsin o pis kiloları şöyle tayt pantalonların içinde fit fit dolaş inşallah...zesss kilo çizelgene bakıyorum da sen acaip kilo verdin he maşallah...
motivem artsın diye gittim kendime dün tayt pantolonardan aldım dar oluyo içine giriyorum ama azıcık fazlam var..
heeeeeeeee aaaaaaaaazesss kilo çizelgene bakıyorum da sen acaip kilo verdin he maşallah...
kolay gelsin ukyocumherkese günaydınlar ben ugün evdeyim bir yığın iş var beni bekler yarın nbtteyim sabah 7 dendir ayaktayız eşim hafta içi erken kalktığından haftasonuda erken kalkıyor ben 3 makina çamaşır yıkadım 2 si kurudu katlıyacam şimdi ava çok gzel bide rüzgarvarki sorma efil efil eşim arkadaşlarıyla sabah köründe sempozyummu ne varmış na gittti bilmem bana öyle dedi ben temizliğe bir giriştim 5 takım toplansanızanca yetiştiririz kışlıklarıda daha sonra kaldırcam heppinizi çok çok öper selam ederimmmmmmmmmmmm
fıstıklar hadi bayyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın aysunaycım... ideal kiloma daha çooook var var olasınada oram buram fırlıyor daha... önümde uzun bi yol var hala 42 beden giyiyorum artık biraz bollaştı ama nihayetinde 76 kilo az bile diğil 74 kiloya inince 40 bedenler artık yavaş yavaş olmaya başlar artık... Ama aynaya baktığımda hala dombili gibiyim spora sardım eşi,mden de söz aldım bana destek olacak dışarıda sprumu devamlı hale giteceğim eski günlerdeki gibi evde de JUJUcum bahsetmişti rampa yürüyüşü yarım saatte rampa yürüyüşü yapacağım dün bi denedim ne kadar yoruldum rampa yürüyüşü yaparken koşmaktan daha zormuş... Demem o ki aysunaycım inşallah kafama koydum zayıflayacağım... Haziranda seminer döneminde işe başlayacağım o zamana artık iyi bi kiloya gelmek istiyorum... hedefim 17 hazirana fit girmek inşallah olacak...
Sen sıkı sıkı sarıl veririsin o pis kiloları şöyle tayt pantalonların içinde fit fit dolaş inşallah...
heeeeeeeee aaaaaaaaaoda neyin nesi benim kilo çizelgeme nolmuş öyle 68 mi yazıyor bende bakıyorum herhalde aysunayın kilo çizlgesi diyorum ben yanlış yapmışım nasıl oldu anlamadım aaaaaa şu anki kilom 68 yazıyor Allah mı yazdırdı ne demek ki hazira 17 ye kadar 68 oluyorum
evet bu hafta bi şekilde asılmam lazım bende farkındayım... nasıl yapacağıma karar vermeye çalışıyorum... akşam 7 den sonra zaten bişey yemiyordum ki ben
ahhh ahh millet aldı başını gidiyo ben yerimde sayıyorum ... senle nası yarişim kız .. yüzde hesabına gre belki... bakalım pazartesi söylerim katılıp katılmayacağıma
cuma günü kendimi kh ya boğdum... öyle sinirlendim ki kilo verememe ... nette de böyle durumlarda birgünlük şaşırtın vucudunuzu deyince poğaça kek ne var ne yok yedim... 2 poğaça 2 dilim kek 2-3 dilim ekmek arası peynir 3-4 tane kurabiye ... ama yedikçe tıkandık kusacam resmen .. inatla yedim yedim yedim ... akşam 8 de yeme faslım bitmişti ama miğdem ekşidi iki soda içtim banamısın demiyo... sabah kalktım ama sanki yediklerim hala miğdemde tokum.. kahvaltıda bir dilim ekmeği zor bitirdim ... dün son 6 aydır yemediğim kadar çok kh yedim .. eğer şoklanacaksa şoklanmıştır diye düşünüyorum ve bugünden itibaren diyetime devam ediyorum
herkese günaydınlar ben ugün evdeyim bir yığın iş var beni bekler yarın nbtteyim sabah 7 dendir ayaktayız eşim hafta içi erken kalktığından haftasonuda erken kalkıyor ben 3 makina çamaşır yıkadım 2 si kurudu katlıyacam şimdi ava çok gzel bide rüzgarvarki sorma efil efil eşim arkadaşlarıyla sabah köründe sempozyummu ne varmış na gittti bilmem bana öyle dedi ben temizliğe bir giriştim 5 takım toplansanızanca yetiştiririz kışlıklarıda daha sonra kaldırcam heppinizi çok çok öper selam ederimmmmmmmmmmmm
fıstıklar hadi bayyyyyyyyyyyyyyyy
heeeeeeeee aaaaaaaaaoda neyin nesi benim kilo çizelgeme nolmuş öyle 68 mi yazıyor bende bakıyorum herhalde aysunayın kilo çizlgesi diyorum ben yanlış yapmışım nasıl oldu anlamadım aaaaaa şu anki kilom 68 yazıyor Allah mı yazdırdı ne demek ki hazira 17 ye kadar 68 oluyorum
evet canım kkilo ççizelgen oraya inecek elbet:13:
7 kilo da az değil canım hem sen her hafta kilo veriyorsunhazirana kadar geliceksin inş.ben inanıyorum sana:13:
inşallah hepberabertamam tatlım benim, yarışmasak bile ben elimden geldiği kadar seni motive etmeye çalışacam jujum.....
kolay gelsin ukyocum....
zes ne güzel işte bence bu bir işaret....kısa sürede gelicekin inşallah oralara da....
.
inşallah hepberabersevdacım bi şarkı patlatta dinleyelim
GÜNAYDIN HERKESE
bu arada birsencim menün gözümden kaçmadı öğle lazanya 1 dilim neyine yetmiyo bacım
akşamda patates ekmek olmamış bence
teşekkür ederim canmm.. gamzeyii solllllllllllllllllllllllllayacağımmm
çok teşekkür ederim kaptanım vee veee meltem yarışmak için aynı kilo da olmaya gerek yok hadi ikimiz rakip olalım bu hafta bakalım kim ne kadar verecek varmısın benimle yarışa....sadece ne kadar verdik kim az kim çok verdi yarışı yapalım olurmu ....START hadi bakalım...seni ben gaza getirecem bu hafta jujum tamam mı ? kaptanı deryam ...
ben seni tutuyorum birsen hadi bakalım sana güveniyorum yakalıyacaksın gamzeyi...
.
canm çokk geçmiş olsunnn..lütfen kendine dikkat etttttttttttt.Günaydınn kızlarrr :26: boğazım acıyor bitrazcık, ağzımın tadı hiç yok ve dün akşam yemeğimden sonraa kendime bir ara yaptım ve uzun lafın kısası cozuttum, çok uzun sürmemesini temenni ederim, sanırım sona erdi..boğazımın acıması iştahımı kesiyor :26::26:
Şahnurum ben haftasonu bile burda nöbet tutuyordum, corni, garf, dalin'le beraber ama artık yazda geliyor yaa, pc başında pinekle dur gerçekten iyi fikir değilfakat buradan kopmamak lazımm...menülerimizi yazmaya kadarcık bari girelim, olmazsa deiğin gibi pazartesi yazalım..ben şunu isterim hepimizden..madem buraya gelemiyorsun bari amaca hizmet edelim..yanii az yemek ve çok efor sarfetmekk
birsen-deniz'im oku beni hayatımçokça seviliyorsun bil
Sevda gerçekten iyiydi bu hafta ve yeşil çay sanırım etki ettii..bende bu gün 3 tane içmeye başlıyorum
.
akşam hopppppppppp diye toparlamışsınnbende menümü yazıp çıkayım ama dün biraz bende cozuttum
sabah :1 dilim kızarmış yağlı buğday ekmeği üzerine de bal sürdüm yedim
2 çatal da helva yedim
ara:1 tane poğaça
öğle:4 kaşık pilav,1 bardak ayran
ara:1 tane daha poğaça
akşam :1 tane salatalık la bi domates yedim
spor:40 dakika eliptik
su:2 litreye yakın
.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
evet bende karar aldım bu hafta çok sıkı tutacağım..geçen hafta abarttım fazla fazla yedim ama kilo almamışım demek bu kiloya alışıyor vücut yavaş yavaş....bu hafta menülerimi azaltırsam kilom birden gider kanaaatindeyim...inşallah öyle olur
en az 500 gr vermek istiyorum hadi bakalım
zesss kilo çizelgene bakıyorum da sen acaip kilo verdin he maşallah...
canımmm allah sağlık versin. herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.kızlar nhbrsınız....ben öle oturuyorum evde anca yıyoruz...eve mısafır gelınce böyle oluyor
bu arada rabiş nerdesın .gebelik testını yaptın mı benım karnım ağrıyor galıba regl olacağım...olmak istemiyorum regl olmayım
gerçi ilk deneme de olmaz demişlerdi ama yıne de insan umutlanıyor:26::26::26:
Dün evden çıktık, çıkış o çıkış. gezdim tozdum, hava mis gibi ooohhh.. kızlar diyete sımsıkı asılın. sonuç o kadar güzel ki. dün gittiğim konserde kuzenim ne kadar zayıflamışsın nasıl yaptın falan dedi ççok mutlu oldum. korumak adına her çabayı sarfetmem gerek..
dün ki menüm çok renkliydi,
sabah: sebzeli omlet+peynir+1 dilim tahıllı
öğle: yarım ekmek kokoreç+6 midye tava+1 midye dolma+ayran (dışardaydım) menü olmasaydı yarısını yerdim. tıka basa yedim ve çok rahatsız oldum. yemek bırakma huyumda olmadığından...
yatarken: 2 adet fındıklı ece çikolata. geçen sormuştunuz bunlar minik çikolatalardan Eki Görüntüle 697198
bugün
kahvaltı ve akşam yemeği olacak sadece. kahvaltı: peynir ve simit biraz da çökelek sündürmesi
akşam yemeği ise.. hımmm birsen mi demişti 23 nisan menüsü diye.. bizimki de ondan olacak
aşağıya ateş yakmaya indiler diyorum başka da bir şey demiyorum
regl oldum bile......gel de delı olma.normal zaman da 15 gun gecıken regl bu ay tam gunun de oldum.....eşim de belli olmaz deyıp duruyor.....hamıle olup adet olanlar oluyormuş ya:26::26::26: ne bılım ya Allah ne zaman isterse o zaman verır dıyorum.....görümcem korunurken hamıle kalmıstı sanırım beklememek daha iyi......
elimde ki gebelik testı öle kaldı.....bari adetten sonra yapayım boşa gitmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?