Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

evet bende karar aldım bu hafta çok sıkı tutacağım..geçen hafta abarttım fazla fazla yedim ama kilo almamışım demek bu kiloya alışıyor vücut yavaş yavaş....bu hafta menülerimi azaltırsam kilom birden gider kanaaatindeyim...inşallah öyle olur

en az 500 gr vermek istiyorum hadi bakalım

evet bu hafta bi şekilde asılmam lazım bende farkındayım... nasıl yapacağıma karar vermeye çalışıyorum... akşam 7 den sonra zaten bişey yemiyordum ki ben

ahhh ahh millet aldı başını gidiyo ben yerimde sayıyorum ... senle nası yarişim kız .. yüzde hesabına gre belki... bakalım pazartesi söylerim katılıp katılmayacağıma

cuma günü kendimi kh ya boğdum... öyle sinirlendim ki kilo verememe ... nette de böyle durumlarda birgünlük şaşırtın vucudunuzu deyince poğaça kek ne var ne yok yedim... 2 poğaça 2 dilim kek 2-3 dilim ekmek arası peynir 3-4 tane kurabiye ... ama yedikçe tıkandık kusacam resmen .. inatla yedim yedim yedim ... akşam 8 de yeme faslım bitmişti ama miğdem ekşidi iki soda içtim banamısın demiyo... sabah kalktım ama sanki yediklerim hala miğdemde tokum.. kahvaltıda bir dilim ekmeği zor bitirdim ... dün son 6 aydır yemediğim kadar çok kh yedim .. eğer şoklanacaksa şoklanmıştır diye düşünüyorum ve bugünden itibaren diyetime devam ediyorum

Son düzenleme:
herkese günaydınlar ben ugün evdeyim bir yığın iş var beni bekler yarın nbtteyim sabah 7 dendir ayaktayız eşim hafta içi erken kalktığından haftasonuda erken kalkıyor ben 3 makina çamaşır yıkadım 2 si kurudu katlıyacam şimdi ava çok gzel bide rüzgarvarki sorma efil efil eşim arkadaşlarıyla sabah köründe sempozyummu ne varmış na gittti bilmem bana öyle dedi ben temizliğe bir giriştim 5 takım toplansanızanca yetiştiririz kışlıklarıda daha sonra kaldırcam heppinizi çok çok öper selam ederimmmmmmmmmmmm

fıstıklar hadi bayyyyyyyyyyyyyyyy

Herkese merhaba; umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur... Hava artık haddinden sıcak dışarı çıktıkça giyecek bir şey bulamadığımı anlıyorum illa orayı burayı kapatsın diye ne giyeceğimi şaşırıyorum giydiklerimi kendime yakıştıramıyorum bçyle oldukça da spora dayandım iyice sabah 1 saat yürüyüş yaptım akşama yine yürüyüş ve spor aletleriyle çalışmayı düşünüyorum hani şu parklarda olanlar var ya... şimdilik böyle ilerleyen saatlerde görüşürüz...

cornican gözün aydın annenler gelmiş

zesss kilo çizelgene bakıyorum da sen acaip kilo verdin he maşallah...
ideal kilona çok az kalmış
oran buran çıkmıyordur öyle..

bu hafta bende tekrar dönüyorum diyetime sıkıca sıkıldım aynı kilolardan...
motivem artsın diye gittim kendime dün tayt pantolonardan aldım dar oluyo içine giriyorum ama azıcık fazlam var..
acaip motivem arttı..2 kilo versem tamamdır

günaydın aysunaycım... ideal kiloma daha çooook var var olmasına da oram buram fırlıyor daha... önümde uzun bi yol var... hala 42 beden giyiyorum artık bollaştı ama nihayetinde 76 kilo az bir kilo diğil 74 kiloya inince 40 bedenler artık yavaş yavaş olmaya başlar... Ama aynaya baktığımda hala dombili gibiyim spora sardım eşimden de söz aldım bana destek olacak dışarıda sprumu devamlı hale getireceğim eski günlerdeki gibi ...evde de JUJUcum bahsetmişti rampa yürüyüşünden!.. yarım saatte rampa yürüyüşü yapacağım dün bi denedim ne kadar yoruldum rampa yürüyüşü yaparken koşmaktan daha zormuş... Demem o ki aysunaycım inşallah kafama koydum zayıflayacağım... Haziranda seminer döneminde işe başlayacağım o zamana artık iyi bi kiloya gelmek istiyorum... hedefim 17 hazirana fit girmek inşallah olacak...

Son düzenleme:
Sen sıkı sıkı sarıl veririsin o pis kiloları şöyle tayt pantalonların içinde fit fit dolaş inşallah...

heeeeeeeee aaaaaaaaa oda neyin nesi benim kilo çizelgeme nolmuş öyle 68 mi yazıyor bende bakıyorum herhalde aysunayın kilo çizlgesi diyorum ben yanlış yapmışım nasıl oldu anlamadım aaaaaa şu anki kilom 68 yazıyor Allah mı yazdırdı ne? Demek ki haziran 17 ye kadar 68 oluyorum inşallah

Son düzenleme:
kolay gelsin ukyocum

Sen sıkı sıkı sarıl veririsin o pis kiloları şöyle tayt pantalonların içinde fit fit dolaş inşallah...

evet canım kkilo ççizelgen oraya inecek elbet:13:
7 kilo da az değil canım hem sen her hafta kilo veriyorsun hazirana kadar geliceksin inş.ben inanıyorum sana:13:

tamam tatlım benim, yarışmasak bile ben elimden geldiği kadar seni motive etmeye çalışacam jujum.....

kolay gelsin ukyocum....

zes ne güzel işte bence bu bir işaret....kısa sürede gelicekin inşallah oralara da....

.

evet canım kkilo ççizelgen oraya inecek elbet:13:
7 kilo da az değil canım hem sen her hafta kilo veriyorsun hazirana kadar geliceksin inş.ben inanıyorum sana:13:

inşallah hepberaber sevdacım bi şarkı patlatta dinleyelim

kızlar nhbrsınız....ben öle oturuyorum evde anca yıyoruz...eve mısafır gelınce böyle oluyor

bu arada rabiş nerdesın .gebelik testını yaptın mı benım karnım ağrıyor galıba regl olacağım...olmak istemiyorum regl olmayım
gerçi ilk deneme de olmaz demişlerdi ama yıne de insan umutlanıyor:26::26::26:

Dün evden çıktık, çıkış o çıkış. gezdim tozdum, hava mis gibi ooohhh.. kızlar diyete sımsıkı asılın. sonuç o kadar güzel ki. dün gittiğim konserde kuzenim ne kadar zayıflamışsın nasıl yaptın falan dedi ççok mutlu oldum. korumak adına her çabayı sarfetmem gerek..

dün ki menüm çok renkliydi,
sabah: sebzeli omlet+peynir+1 dilim tahıllı
öğle: yarım ekmek kokoreç+6 midye tava+1 midye dolma+ayran (dışardaydım) menü olmasaydı yarısını yerdim. tıka basa yedim ve çok rahatsız oldum. yemek bırakma huyumda olmadığından...
yatarken: 2 adet fındıklı ece çikolata. geçen sormuştunuz bunlar minik çikolatalardan

bugün

kahvaltı ve akşam yemeği olacak sadece. kahvaltı: peynir ve simit biraz da çökelek sündürmesi
akşam yemeği ise.. hımmm birsen mi demişti 23 nisan menüsü diye.. bizimki de ondan olacak
aşağıya ateş yakmaya indiler diyorum başka da bir şey demiyorum

hafta sonu olduğu için geç kalktık 2 öğün oldu

kahvaltı.
2 dl buğday ekmeği
zeytin-peynir
2 tk bal
haşlama yumurta salatası
domates tere.

öğle.
yarım portakal

akşam.
fırında 1 şiş köfte patates patlıcan
cacık

suyumu az içtim
yürüyüş yapacağız birazdan..

GÜNAYDIN HERKESE

bu arada birsencim menün gözümden kaçmadı öğle lazanya 1 dilim neyine yetmiyo bacım

akşamda patates ekmek olmamış bence

ayy sorma canm yaa kıtlıktan çıkmışım gibi yemişimm

teşekkür ederim canmm.. gamzeyii solllllllllllllllllllllllllayacağımmm

canm çokk geçmiş olsunnn..lütfen kendine dikkat etttttttttttt.. şimdi seni geçince hastaydı olmasınn şaka bi yanada canım oldukça ılık şeyler iç. eşimde aynı çokkkk kötü oluyoo..

akşam hopppppppppp diye toparlamışsınn

canımmm ben eminimm bu hafta sıkıkıııııııııı tutarsak çok güzel sonuç alacağız..

canımmm allah sağlık versin. herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.

23 nisan menüsüüü yer varsa bende geleyimmmmmmmmmmmmmmm

bana gelince arkadaşlar
sabah: 10 tane sarma
ara 2 salatalık (salatalık yiyip yiyip şişecem )1 tane sarma
öğle 1 tabak kuru 1 dilim kk ekmek yoğurt
ara1 küçük ısırık börekkk ( komşularım inadına ikram gönderiyorlarr
akşam: 1 kase patates oturtma 2 dilik kk ekmek

ara 1 çay bar.süt içmeyi planlıyorum

akşam arkadaşın düğünü var oraya gideceğiz.hepinizi öpüyommmmmmmmmmmm.

regl oldum bile......gel de delı olma.normal zaman da 15 gun gecıken regl bu ay tam gunun de oldum..... eşim de belli olmaz deyıp duruyor.....hamıle olup adet olanlar oluyormuş ya:26::26::26: ne bılım ya Allah ne zaman isterse o zaman verır dıyorum.....görümcem korunurken hamıle kalmıstı sanırım beklememek daha iyi......
elimde ki gebelik testı öle kaldı.....bari adetten sonra yapayım boşa gitmesın

cnm sıkma canını hemen olmayada bilir benimde arkadaşım 3 ay denedikten sonra hamile kaldı olur böyle şeyler

MENÜM

SABAH yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmek 1 çatal helva

ÖĞLE 1kase yoğurt 1 kivi 1 salatalık

ARA nescafe 3 diyet bisküvi

AKŞAM 1 tabak taze fasulye yoğurtlu patlıcan salatası

SU 1.5 litre

SPOR 45 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…