Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju şimdiden bahsetmiyorum. arada sen fırça atıyordun ya hani kafama falan vuruyordun böyle ben ondan bahsettim..

gamze sık dişini sen de benim peşimden mezun olacaksın..

chentiq cim amway den loc alacan bacım bi de petra da microfiber temizlik bezleri bunları heryerde kullanacan ayrıcana cam silerken bulaşık parlatıcısı koyarsan camlar parlak olur halı silerken sirke koyarsan ahlı parlak olur wcler banyo zaten domestosla haa sen yaptın mı dersen evde bu malzemeler var halıları yıkamaya verecem uğraşamam, camları da ayarlarsam parayı kadın çağıracam haftaya banyo wc dolap ona sildirecem değilse iş başa düşecek ama gözüm yemiyo en iyisi 100 tl ye kıyıp temizlikçiyi çağırmak zaten gecen gün gördüm ne zaman çağıoracan diyo bende para olsa çağıracam dedim kıyamadım paraya :)

sen çalışan hatunsun iki bebe, boşver temizliği kıy paraya.. çalışan bi bayan için o para nedir ki.. ya ben sana ne soracağım. sen hangi birimde çalııyorsun, sorduysam da unuttum kusura bakma..

zamanında drop almıştım. heralde o da petra nın dı. ama kokusundan başka bir halt göremedim. temizliyor mu temizlemiyor mu belli değil. mikrofiber bezlerden iki tane almıştım. gene petradan. biri toz+cam için biri de mutfak için. dünyanın parasını vermiştim hatırlıyorum. ama ne bileyim kazık yedim diye düşünüyorum. bezler bozulmasın diye sadece drop la kullanabiliyorum. diğer ürünleri yasaklamıştı aldığım kişi, içinde kimyasallar varmış diye...

bu arada dalinin çocuğu diş çıkartıyormuş çok mutsuzmuş. ben bittim falan yazmış..

juju şimdiden bahsetmiyorum. Arada sen fırça atıyordun ya hani kafama falan vuruyordun böyle Ben ondan bahsettim..

Gamze sık dişini sen de benim peşimden mezun olacaksın..
hıııı bende şaşırdım birden.... Valla bu hafta seni yolluyoz gamzeyide 2-3 hafta sonrasında bay bayyyyy yollayacaz.. Onada mı takım kurdursam ki *juju* ve ikibi sahipleniriz artık burayı...

valla şahnur ben parasında değilim ben kadın çağırmaya utandığımdan çekiniyorum erteledikçe erteliyorum

canım çalışan kadınım da ev taksidi öde bakıcı parası öde derken para kalmıyo daha doğrusu o ekstraya giriyo o yüzden erteliyom bende
barajlardayım demiştim hatırladın mı göletler kısmındayım barajlarda da
petra dan aldığın bezleri loc la da kullanabiliyorsun bi de artık ben 3-4 sene oldu o yüzden herşeyle kullanıyom artık belki özelliklerini yitirmişlerdir ama gene de iyi siliyo camı falan bu arada ben petra satıyom almak isteyen varsa göndereyim gerçi kaç tl dir bilmiyom uzun süredir almadım ama aklınızda olsun geliş fiyatından veririm bezleri gayet güzel

valla boşver juju çağır kadını gitsin ne olcak

broşür var mı sende? şimdi 50 tane silme bezi var onların hangilerini kullanmam lazım ben bilmiyorum sen bir söyle. bir de güncel fiyatlarını paylaş ki alabilir miyim bakayım. zamanında bir temizlikçi parası bayılmıştım. eşim de o kadar para verdin heralde kendi kendilerine temizleyecekler demişti

bu arada şahnur sana bir teklifim olacak.. bir gün kuponları yolladığın yöntemle sen gelsene ...

canım bende broşür yok şifremi hatırlayabilirsem internet sitesinden bakayım olmadı şifre hatırlatma isterim tekrar

valla teklif güzel çentik cim ama fizik tedaviye gidiyom şimdi o bitsin (saat 2 de hastanede oluyom) o şekilde gelirim senin yolun düşmüyor mu gelsene meltem başlamış olsa ona ziyarete gel diyecem ama o da başlamadı daha

kızlar selamlar 2 saatte 2 satırı anca okuyabıldım cunku mınıcık oglum dıs cıkarıyor 1 haftadır benı oldurdu bıtırdı.agrısı var sanırım hıc bıseyle sakınlesmıyor o yuzden gelemıyorumhıc sımdıde kacıcam hemen

chentıq mesaj attıgı ıcın meraklarınızı gıdereyım dedım.

dıs cıkarma ustune terapılere kostur cok fena haldeyım sormayın

dalin cim geçmiş olsun canım bir çırpıda çıkarır inşallah bebiş dşini

ben bugünki menümü yazayım hemen

sabah
1 dilim ekmek üzeri labne peynir 1/2 çay kaşığı bal
ara
1 elma küçük
1 hurma
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak zyağlı yemek
ara
3 hurma
akşam
1 kase çorba
1 tabak etli türlü
su tamam
spor maalesef yok

canımm kolaygelsinn.

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek üzeri krem peynir

öğle
tavuk döner
1/2 pilav
salata
ayran

akşam
tavuk sote

belki bir kase yoğurtta yerim 8 olmadan önce...

yürüyüş sahile inemeyeceğim anneme gideceğiz evde 30 dk rampa yürüyüşümü yaparım ancak

su 2 lt oldu

ogle ve aksam protein den gitmişin jujum ben begendımm...

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 muz

ara
3 tane rulo kat

aksam
1 tabak makarna

su:ıcıyorum

menüm
sabah 1 kepek ekmek domat peynir
ara çeyrek simit peynir
öğle 1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı-cacık
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 kase domates çorbası

çorbam çok güzel olduu
su tamamlanacak sporda yapılacak

herkese merabaaaaa ay ben bu ızınden sonra bı turlu toparlanamadım bugun dıkkat etmeye calıstımm ama duzensz oldu amma velakiiiin cumaya 60 kusurlen karsnızda olmayı umuyorum

sabah: bir dilim ekmek peynır domates 2 catal omlet

öğlen : 1 dilim biberli ekmek

akşam: 2 tane soğan kebabı.fırında yaptım kucuk soganlar ve arasnda ıkı kucuk köfteee birde ayran 1 dilim ekmek

2 bucuk litre su yarım saat bacak hareketleri

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 muz

ara
3 tane rulo kat

aksam
1 tabak makarna

rabişim çok az ve kh yüklü olmuş hiç sebze yok protein yok şekerim sen anne olmaya hazırlanıyorsun protein ekle menüne

jujum gayet güzel ama hiç ara vermemişsin meto yu biraz hızlandırman gerekmez mi arada bi meyve yesen?

birsen cim sende meyve yememişsin ve sende de protein az olmuş accık peynir ekleyin biraz protein gerçi size diyom ama ben de akşam sadece çorba içtim canım istemedi başka bişey bu saatten sonra da bişey yemem heralde ya süt ya da meyve olur midem kazınırsa

büşra cım hadi bakalım sende izinden fit dönecekler listesindesin anlaşılan
menünde gayet güzel soğan kebabını tam tarif etsene ende yapayım hiç duymamıştım güzel olur sanırsam

büşra cım hadi bakalım sende izinden fit dönecekler listesindesin anlaşılan
menünde gayet güzel soğan kebabını tam tarif etsene ende yapayım hiç duymamıştım güzel olur sanırsam

öhömm öhöömmm ay cok heyecanlandım ılk kez tarıf verıcem şimdi orta boy soganlarımızı kabuklarını soymadan ortadan ıkıye kesıyoruz ama tam ayırmıyoruz.(son katı soy sadece) sonra arasına yağlı kıyma,karabıber ve tuzdan yaptıgımız köftelerımızı yuvarlak yapıp koyuyoruz.tepsıye dızıyoruz yarım bardak kadar sıcak su koyup fırına verıyoruz 15 20 dakıka sonra cıkarıp uzerıne 1 2 yemek kasıgı nar eksisiyle karıstırdıgımız sıcak suyumuzu gezdırıyoruz.sanırım kızarmasını saglıyor nar eksısı sonra ayran ve mumkunse pide tarzı bir ekmekle yiyoruuuuz

antepte yapıolar bunu bıldgım kadarıyla.annem antepli o boyle yapıordu bana da nerden estiyse yaptım bugun guzel olduu

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 muz

ara
3 tane rulo kat

aksam
1 tabak makarna

ama sağlıksız olmuş :26::26::26:

Hoş geldin jujumun menüsüü özlemişim menülerinni jujum..gerçekten sağlıklı besleniyor ve sağlıklı kilo veriyorsun..az ama öz gidiyor..menünü çok beğendim

Süperrr

Benim menümde şöyle..

Sabah: yarım simit

Ara: 1 avuç leblebi, 3 büskivi

Öğle: 2 dilim k.e.
1 k.k. peynir

ara: 1 dilim kek :26:

akşam: 1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara: yok

spor 1 saat yürüme
su tamam

selam kızlar hayırlı akşamlar
menümü yazıp çıkayım çok işim var dı bu gün ve hala da var

sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir,3 zeytin
1 t.k bal

ara: 1 tane muz

öğle:4 yemek kaşığı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

ara:1 nescafe,1 petibör

akşam 1 dilim kızarmış ekmek üzerine yağ ve bal sürüp yedim

spor: yarım saat eliptik
100 mekik

su:1.5 litre

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…