Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben beğendim çok güzel bir menü

jujum menü yazmışsın .... ve ben beğendim gayet güzel bence...

.

kalkınca 2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su

kahvaltı:
1.5 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
domates-tere
1 tk bal

öğle:
2 kaşık kuru fasulye.

ara:
1 dilim ananas

akşam.
1/2 kase çorba
4-5 kaşık soğan yahnisi
1 bardak ayran

suyumu tamamlıcam..

spor yok..

yahu ne güzel işte nıye kendıne dert edıyosun.....kafana takma bir şeyın yoktur ...belki daha hareketlısındır ya da spordan dolayı gıdıyordur....keşke hepımızın öyle olsa....

saglık ocagına gıttım kuzum ertesı gun cıkıyo burda....

amin canımmm

canımmmm tubişimmmmm cornimmmmm seni seviyorummmm vurma beniiiiiii özür dilerim hacı ınternetın azızlıgıne ugradıkk

bende seniiiiiiii çok seviyorum hepinizi seviyorum leynnn

off keşke burda olsanız beraber yurusek:26:

ayy inş hemen çıkarır:26::26::26:

şahnurcumun menüsüne geldikkkkk...cız sen bayağı oturttun bu işi menüler gayet hoşş

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 muz

ara
3 tane rulo kat

aksam
1 tabak makarna

su:ıcıyorum

sade ve öz ama sağlıklı bir dıyet menusu mü tabi ki hayır yarın telafi edecegıne ınanıyorum ballı nesfitim

evet beklenen menü karşımızda...ben begendım

bir zamanlar rakıbem olan hatunun menüsü.hala rakip miyiz acübe:44::44::44: menünü begendım

büş arada daha cok gir....menüne ne desem :44::44::44: bence güzelll spor ve su? da yaz

bugun yoğun olduğun akşam yemegınden belli sevdaaa geçiştirmişsin galiba ama fena degıl menün...

valla güzel menü

gelelim banaaaa bugun annelerı bıraz dışarı çıkardık......yarın piknıge gıdecegız.....piknık dedıysem dıyetımı bozmucam ben cunku ıstedıgım kadar tavuk yerım sıkıntı yok zaten az bısey yıyınce tıkanıyorum....

menüm ....

sabah: 1 kk kadar ıspanaklı börek
1 kk kadar ekmek ile yapılmış domates peynırli sıradan kahvaltı....

öğle: 2-3 yk kadar közlenmiş patlıcan
1 yk bulgur pilavını yoğurtla karıştırdım yedım.....iğrenç gıbı duruyor ama tadı fena degıldı

ara: 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(dısardaydık)

ara: 1 adet süt mısırı eşimle paylaştık.....

akşam: yok .dışarda yedıklerımden dolayı....ama sıcacık ekmek almışlardı öldüm bittim o kokuya ama dayandım....elimi sürmedim..saatte 20.30 olmuştu eve gec geldık......

su: içiyorum yaz da geldı artık içiliyor .
spor: evde ve dısarda ne hareket edersem o....

bende menümü yazıp kaçıcam kızlar
MENÜM

SABAH 1 yumurta domates peynir salatalık 1 çatal helva

ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 salatalık 1 meyve

ARA 3 diyet bisküvi

AKŞAM 5 6 kaşık kuru fasulyeden yapılmış yağsız piyaz 1 bardak ayran

artık bir nescafe içerim

su 2 litre spor 1 buçuk saat yürüyüş ve mekik

hepinizi

menüler güzeldi... Afiyet olsun şifa olsun hepinize...
menüm:
sabah:
1 yeşi elma
yarım kase yoğurt
öğle:
1 tabak ton balıklı makarna salatası
akşam:
ekmekle kaşar ve salamı sandiviç yaptım
spor:
1 saat 20 dakika yürüyüş+fitness
su:
fazlasıyla tamam

bulgur pilavla yoğurdu bende karıştırırım ben çok seviyorum afiyet olsun

sonunda sesin çıktı... ciddi bir şey anladığım kadarı ile... diş çıkarma dönemi sancılı olur inş kısa sürede çıkarır dişini sende rahatlarsın oğlunda...
beğendim
menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 muz

ara
3 tane rulo kat

aksam
1 tabak makarna

su:ıcıyorum
beğenmedim
ogle ve aksam protein den gitmişin jujum ben begendımm...
evde mantı şöbiyet pilav vs vardı içlerinde en masumunu yedim bende
beğendim
vayyy büşra güzel bir dönüş yapacaksın yani.. sabırsızlıkla bekliyorum senin aramıza dönmeni...
ara yapmayı düşünmüyorum şahnur.. insülin direnci konusunda baya araştırdım ve karataya uyacağım sadece ana öğünler...
menünü beğendim ama kh ağırlıklı olmuş protein almamışsın pek.

benim menüleri yazmadığımdada böyleydi bi farkı yoktu ki onun için yazmayayım diyordum ben .. zaten neyi yiyeceğimi neyi yemeyeceğimi kendi ayarımı bildiğimden yedim de kilo aldım demedim hiç içim o konuda rahattı
beğendim
ben beğendim çok güzel bir menü

jujum menü yazmışsın .... ve ben beğendim gayet güzel bence...

.
sağol canım klasik juju menüsü işte bi fark yok
beğendim

bağırsak işini halledebildin mi

okadar ısrar ettiniz ki yazdım kurtuldum ... siz mutlu ben mutlu.. :)
iyi atlatılmış bir gün beğendim...

beğendim
beğendim

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
acayip uykum var olduğum yerde uyuycam nerdeyse ama okuldayım malesef akşam nasıl olur bilmem bugün

beğendim

bağırsak işini halledebildin mi

2 gündür kayısıya başladım guruldamalar var işe yarayacak gibi ama henüz halledemedim juju

komik...hoş bi anlatım olmuş...
ne bilim ben çok beğendim kadın beni mi anlatıyo dedim bir an...

bende dün bir avuş turşu acı biber yedim ama hala tık yok...

bu arada bu sabah ta tartıldım pazartesi +700 salı +500 çıktım en azından 200 gr gitmiş..

dün yürüyüş de yapamadım evde sahile de inememiştim ama bugün bir aksilik olmazsa yürüyeceğim..

Günaydın hatunlar..

Bir pantalonuma daha girmenin haklı gururunu yaşıyorum.

Başta kaptanım olmak üzere sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.. Geçen haftalarda anneme yatılı gitmiştim hatırlarsanız. Kendisi çok zayıf olduğu bir dönemde aldığı, ancak sonrasında giyemediği "üstünde etiketleri dahi duran" iki pantolonunu da bana verdi. Birisi şu an üstümde. Üstelik sıkmıyor. Bu gün başarabilir de teyzemdeki güne gidebilirsem bunu giyeceğim. Size de fotoğrafını atarım.

Bana dua edin. Moral verin. Araba ile gideceğim ve daha yeni direksiyon dersi aldım. İlk kez tek başıma 30 km kadar yol gideceğim. Taa derelerden tepelerden... Aslında her an vaz geçebilirim ama benim hain kuzen (4.takımdaki pokemon51) gelmezsen seni rezil ederim araba kullanamıyor diye şantaj yaptı..

Yar bana bir cesaret!!

CANIM AYNIYIZ SENİNLEE, TIRSIYORUM BENDEEE :18::18::18::18: ama gitmelisin, yen onu yenn

Herkese günaydınlarrrr, cornimm rabbim beraber yürümeyi de nasip etsin canım veee iyi eğlenceler diliyorum..

jujum bir kez daha anlıyorum ki sen bu işi artık çok iyi biliyorsunn

hastayım, ağzımın tadı hiç yok, şükür ağrımda yok..ona rağmen nasıl yiyiyorum ve nasıl duramıyorum anlamadım gitii ama az yiyiyorum, çok değil

cornimm sende benim rakibemsinn ama misafirin var diye dürtmedim seniii

canmmm cesaretli oll.. kendine güvenn. hızını normal git panik hiçççççççççç yapma. akşama haberini bekliyomm. eminin çok güzel kullanacaksın.

biz ne yaptık ki canım aslında hiç bişey.. sen istemesen başaramazdın ve birinin mutlu sona ulaştığını bilmek gerçekten çok güzel bir duygu benim açımdan inan.. sende yaşayacaksın...

bu arada şaşırdım annenin de fiziği düzgün demek ondan pantolon alıp giyebildiğine göre... bu arada resimlerini de bekliyorum merak ettim doğrusu...

araba araba araba allahım benim de aşmam lazım bu konuyu eşim ısrar ediyor yeter artık geç şu direksiyonun başına diye ama cesaret edemiyorum ben 5-6 yıl önce bir aylık sürücü iken bi kaza atlattım ve bıraktım ve geri oturamıyorum... sakın pes etme canım sen üstüne gittikçe daha da alışırsın ilk zamanlarımdan aklımda kalan duygulardı bunlar...

aman gamze çözdüm de ne oldu yerimde sayıyorum gr gr gidiyo,...neyse şikayet etmek yok... durmak yok yola devam azar azar da olsa inişte olmak güzel bir duygu sadece biraz yavaş işliyor okadar....

bu arada geçmiş olsun ve bende isterdim halsiz olayım iştahım kesilsin ama olmuyo napimmmm

günaydınlarr sabah gelinimizin kura çekimi vardı hastaneye gitmiştim az önce geldim gelinimiz adana dan kars a gidecek 1 seneliğine bakalım haklarında hayırlısı olsun kardeşim eczacı olduğu için gidemiyo çocuklar kardeşimde mi kalacak gelinde mi kalacak belli değil biri 10 biri 2 yaşında 2 kız bakalım haklarında hayırlısı olsun

büşra cım ilk defa duydum ve çok ilginç geldi mutlaka deneyeceğim nar ekşisi ilginç bir tat verir heralde merak ettim tadını peki soğanların kabuğunu soyup yiyosun sonra di mi

aferin chentiq darısı bizim başımıza inş bizda o haklı gururu yaşarız bu arada gidersin kız ne olcak yaa sadece biraz dikkatli git sağdan yavaş yavaş sorun olmaz kim tutar seni aslan şöferrr

Cornellaaa aynen artik daha sık gircem telefnun internetnide yeniledim ooh.bu arada gozunden kacms su ve sporu yazmstim cancagzimm

Gamze ablaa gecmis olsuuun dikkat et kendne ayol

Kaptanimm insallah bu hafta tam gaz karsinizdaa olcam ve 30 mayista diyet isini bitircem amiiiiin :)

Sahnur ablaa aynen nar eksisi gzel bi tat verior bide evet yerken kabuklarini cikarcaz ahaah

Chentiq sag seritten agir agir gidince hc bise olmaz allahn iznyle basarabilirsn cınımm :)

ayy sağ şeritten yavaş yavaş diyonuz.. kızlar burası ankara trafiği.. zirilyon tane kavşak vaaaaa dönemeç vaaa... sağdan gidersem oraya dönmek isteyenler ne olacak... sıkışıklık diz boyuu.. bent derelerine girmem gerekioooo...afakanlar bastı iyicene... ya dönmem gereken yeri kaçırırsam... ya gideceğim yolda tesadüfen çalışma başlatmışsa işgüzar belediyemiz ve başka yoldan gitmem gerekir de karıştırırsam yolları.. ya kız arkada ağlama krizine girerse de elim ayağım şaşarsa...

kendinden kendine fenalık gelir mi insanın ya hu.. şu an kendimden istifa etmek istiyorum... poke ye poooo puuuu demek istiyorum tuzun kuru tabi senin ... pis kuzen... :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…