- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.381
dalin cim geçmiş olsun canım bir çırpıda çıkarır inşallah bebiş dşini
ben bugünki menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek üzeri labne peynir 1/2 çay kaşığı bal
ara
1 elma küçük
1 hurma
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak zyağlı yemek
ara
3 hurma
akşam
1 kase çorba
1 tabak etli türlü
su tamam
spor maalesef yok
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek üzeri krem peynir
öğle
tavuk döner
1/2 pilav
salata
ayran
akşam
tavuk sote
belki bir kase yoğurtta yerim 8 olmadan önce...
yürüyüş sahile inemeyeceğim anneme gideceğiz evde 30 dk rampa yürüyüşümü yaparım ancak
su 2 lt oldu
menüm
sabah 1 kepek ekmek domat peynir
ara çeyrek simit peynir
öğle 1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı-cacık
ara 1 çay bardağı süt
akşam 2 kase domates çorbası
çorbam çok güzel olduu
su tamamlanacak sporda yapılacak
herkese merabaaaaa ay ben bu ızınden sonra bı turlu toparlanamadım bugun dıkkat etmeye calıstımm ama duzensz oldu amma velakiiiin cumaya 60 kusurlen karsnızda olmayı umuyorum
sabah: bir dilim ekmek peynır domates 2 catal omlet
öğlen : 1 dilim biberli ekmek
akşam: 2 tane soğan kebabı.fırında yaptım kucuk soganlar ve arasnda ıkı kucuk köfteeebirde ayran 1 dilim ekmek
2 bucuk litre su yarım saat bacak hareketleri
ama sağlıksız olmuş :26::26::26:
Hoş geldin jujumun menüsüüözlemişim menülerinni jujum..gerçekten sağlıklı besleniyor ve sağlıklı kilo veriyorsun..az ama öz gidiyor..menünü çok beğendim
Süperrr
Benim menümde şöyle..
Sabah: yarım simit
Ara: 1 avuç leblebi, 3 büskivi
Öğle: 2 dilim k.e.
1 k.k. peynir
ara: 1 dilim kek :26:
akşam: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara: yok
spor 1 saat yürüme
su tamam
teşekkür ederim. kendimi daha iyi hissettim. ben de anlamadım nasıl kilo verdiğimi. Düşünsenize 600 gr gitmiş yığınla yediğim halde 3 günün içinde.. Sabah tartıdaki rakamı görüce kendi kendime "o kadar yersen alırsın tabi 400 gr" dedim... Sonra bir baktım 57,9 değil 56,9 muşbölgesel çalışmam şart. armut vücut oldum resmen. belimin üstü ve altı iki farklı insana ait resmen...
Jujum düşünme bile yaz menülerini. aslında sana çok kızasım var ama hiyerarşide üst sıradasın kızamambir de şaka bir yana, yazdıklarıma kırılırsın diye çok üstüne gelemiyorum. çünkü zaten üzülüyorsun şu aralar. bir de dilin kemiği yok derler seni incitmeyi hiç istemem.
ama kibarca şunu söylemeliyim, kan değerlerini ölçtür, endokronolojiye git, (hala yazmadın ne dediklerini), ve menülerini paylaş. sporunu değiştir. jillian la çalış mesela. ben onu çok seviyorum. shred 30 days diye bir şey vardı. ben bayağı bir müddet yapmıştım onu.. kuşhan diyeti yap. ben o menüye baktım. uyduruk şeyler değil. aç kalmadan yapabilsin. corninin sorduğu karbo diyeti vardı. ben liseye giderken yapmıştım onu gazeteden kesmiştim. onu yap bu sitede bir yerde vardı.
kaptanım özel mesaj kutunu boşalt demiştin ben boşalttım senden gelmedi hala bir şey..
Corniiii seni aşağıda görüyorum, canım üzülme adet oldum diye. bu işin ilerisi de var. elbet bir gün kavuşacaksınız bebenizle
canım ben ne diyorum sen ne diyorsun yaa.. yiyip yiyip kilo vermek iyi bir şey değil ki. ben sağlık problemim var diye endişe ediyorum.. normal mi sence bu durum? regl+wc ye çıkmama+karbolar kolalar ama kilo vermek.. hastalıktan zayıflar ya insan, acaba öyle miyim diyorum..
saglık ocagına gıttım kuzum ertesı gun cıkıyo burda....
amin canımmm
canımmmm tubişimmmmm cornimmmmm seni seviyorummmm vurma beniiiiiii özür dilerim hacı ınternetın azızlıgıne ugradıkk
chentiq fırça yedi senin de ekmeğine yağ sürüldü.. ohhh... bi kaptan bi koca şamar oğlanına döndük valla...
neyse ben ortalık toplamaya gidiyorum... kızlar size bir sorum var. forumda sordum ama kimse cevaplamamış size de sorayım.
bahar temizliği için hangi tür bezle hangi deterjanları kullanacaksınız bana ayrıntılı bir yazar mısınız?
sorduğum sorunun orijinali de şu: http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...rtte-olan-hanimlar-buyurun-topigime-1373.html
allahımm neee yoğun ve sinir bir gün..hepinizi okudum, chentig bacımmm şu armut vucudunu harbi merak ettim, bir foto koysana tatlım..bence sen abartıyorsun, ayrı ayrı 2 insan olucak bir durum yok gibi sanıyorumm :44::44::44:
Bende hiç görmedim dalini jujum...inşaallah sorun yoktur...
Tuğbam çok yürürüm gerçekten de, açık havada ve dün bende regl oldum, bu hafta spora iyice asılmayı düşünüyorum..istediğim sıcaklarda geldi, hazır yine hamile kalamamışken dayan yavrum gamzuşş
.
kızlar selamlar 2 saatte 2 satırı anca okuyabıldım cunku mınıcık oglum dıs cıkarıyor 1 haftadır benı oldurdu bıtırdı.agrısı var sanırım hıc bıseyle sakınlesmıyor o yuzden gelemıyorumhıc sımdıde kacıcam hemen
chentıq mesaj attıgı ıcın meraklarınızı gıdereyım dedım.
dıs cıkarma ustune terapılere kostur cok fena haldeyım sormayın
dalin cim geçmiş olsun canım bir çırpıda çıkarır inşallah bebiş dşini
sabah
ara
1 elma küçük
1 hurma
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak zyağlı yemek
ara
3 hurma
akşam
1 kase çorba
1 tabak etli türlü
su tamam
spor maalesef yok
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 muz
ara
3 tane rulo kat
aksam
1 tabak makarna
su:ıcıyorum
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek üzeri krem peynir
öğle
tavuk döner
1/2 pilav
salata
ayran
akşam
tavuk sote
belki bir kase yoğurtta yerim 8 olmadan önce...
yürüyüş sahile inemeyeceğim anneme gideceğiz evde 30 dk rampa yürüyüşümü yaparım ancak
su 2 lt oldu
menüm
ara çeyrek simit peynir
ara 1 çay bardağı süt
çorbam çok güzel olduu
herkese merabaaaaa ay ben bu ızınden sonra bı turlu toparlanamadım bugun dıkkat etmeye calıstımm ama duzensz oldu amma velakiiiin cumaya 60 kusurlen karsnızda olmayı umuyorum
akşam: 2 tane soğan kebabı.fırında yaptım kucuk soganlar ve arasnda ıkı kucuk köfteeebirde ayran 1 dilim ekmek
selam kızlar hayırlı akşamlar
menümü yazıp çıkayım çok işim var dı bu gün ve hala da var
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir,3 zeytin
1 t.k bal
ara: 1 tane muz
öğle:4 yemek kaşığı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt
ara:1 nescafe,1 petibör
akşam 1 dilim kızarmış ekmek üzerine yağ ve bal sürüp yedim
spor: yarım saat eliptik
100 mekik
su:1.5 litre
.
kalkınca 2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı:
1.5 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
domates-tere
1 tk bal
öğle:
2 kaşık kuru fasulye.
ara:
1 dilim ananas
akşam.
1/2 kase çorba
4-5 kaşık soğan yahnisi
1 bardak ayran
suyumu tamamlıcam..
spor yok..
bulgur pilavla yoğurdu bende karıştırırım ben çok seviyorum afiyet olsungelelim banaaaa bugun annelerı bıraz dışarı çıkardık......yarın piknıge gıdecegız.....piknık dedıysem dıyetımı bozmucam ben cunku ıstedıgım kadar tavuk yerım sıkıntı yok zaten az bısey yıyınce tıkanıyorum....
menüm ....
sabah: 1 kk kadar ıspanaklı börek
1 kk kadar ekmek ile yapılmış domates peynırli sıradan kahvaltı....
öğle: 2-3 yk kadar közlenmiş patlıcan
1 yk bulgur pilavını yoğurtla karıştırdım yedım.....iğrenç gıbı duruyor ama tadı fena degıldı
ara: 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(dısardaydık)
ara: 1 adet süt mısırı eşimle paylaştık.....
akşam: yok .dışarda yedıklerımden dolayı....ama sıcacık ekmek almışlardı öldüm bittim o kokuya ama dayandım....elimi sürmedim..saatte 20.30 olmuştu eve gec geldık......
su: içiyorum yaz da geldı artık içiliyor .
spor: evde ve dısarda ne hareket edersem o....
sonunda sesin çıktı... ciddi bir şey anladığım kadarı ile... diş çıkarma dönemi sancılı olur inş kısa sürede çıkarır dişini sende rahatlarsın oğlunda...kızlar selamlar 2 saatte 2 satırı anca okuyabıldım cunku mınıcık oglum dıs cıkarıyor 1 haftadır benı oldurdu bıtırdı.agrısı var sanırım hıc bıseyle sakınlesmıyor o yuzden gelemıyorumhıc sımdıde kacıcam hemen
chentıq mesaj attıgı ıcın meraklarınızı gıdereyım dedım.
dıs cıkarma ustune terapılere kostur cok fena haldeyım sormayın
beğendimdalin cim geçmiş olsun canım bir çırpıda çıkarır inşallah bebiş dşini
sabah
ara
1 elma küçük
1 hurma
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak zyağlı yemek
ara
3 hurma
akşam
1 kase çorba
1 tabak etli türlü
su tamam
spor maalesef yok
beğenmedimmenumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 muz
ara
3 tane rulo kat
aksam
1 tabak makarna
su:ıcıyorum
evde mantı şöbiyet pilav vs vardı içlerinde en masumunu yedim bendeogle ve aksam protein den gitmişin jujum ben begendımm...
beğendim
menüm
ara çeyrek simit peynir
ara 1 çay bardağı süt
çorbam çok güzel olduu
vayyy büşra güzel bir dönüş yapacaksın yani.. sabırsızlıkla bekliyorum senin aramıza dönmeni...herkese merabaaaaa ay ben bu ızınden sonra bı turlu toparlanamadım bugun dıkkat etmeye calıstımm ama duzensz oldu amma velakiiiin cumaya 60 kusurlen karsnızda olmayı umuyorum
ara yapmayı düşünmüyorum şahnur.. insülin direnci konusunda baya araştırdım ve karataya uyacağım sadece ana öğünler...rabişim çok az ve kh yüklü olmuş hiç sebze yok protein yok şekerim sen anne olmaya hazırlanıyorsun protein ekle menüne
jujum gayet güzel ama hiç ara vermemişsin meto yu biraz hızlandırman gerekmez mi arada bi meyve yesen?
birsen cim sende meyve yememişsin ve sende de protein az olmuş accık peynir ekleyin biraz protein gerçi size diyom ama ben de akşam sadece çorba içtim canım istemedi başka bişey bu saatten sonra da bişey yemem heralde ya süt ya da meyve olur midem kazınırsa
menünü beğendim ama kh ağırlıklı olmuş protein almamışsın pek.ama sağlıksız olmuş :26::26::26:
Hoş geldin jujumun menüsüüözlemişim menülerinni jujum..gerçekten sağlıklı besleniyor ve sağlıklı kilo veriyorsun..az ama öz gidiyor..menünü çok beğendim
Süperrr
Benim menümde şöyle..
Sabah: yarım simit
Ara: 1 avuç leblebi, 3 büskivi
Öğle: 2 dilim k.e.
1 k.k. peynir
ara: 1 dilim kek :26:
akşam: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara: yok
spor 1 saat yürüme
su tamam
beğendimselam kızlar hayırlı akşamlar
menümü yazıp çıkayım çok işim var dı bu gün ve hala da var
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir,3 zeytin
1 t.k bal
ara: 1 tane muz
öğle:4 yemek kaşığı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt
ara:1 nescafe,1 petibör
akşam 1 dilim kızarmış ekmek üzerine yağ ve bal sürüp yedim
spor: yarım saat eliptik
100 mekik
su:1.5 litre
.
sağol canım klasik juju menüsü işte bi fark yokben beğendim çok güzel bir menü
jujum menü yazmışsın .... ve ben beğendim gayet güzel bence...
.
beğendimkalkınca 2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı:
1.5 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
domates-tere
1 tk bal
öğle:
2 kaşık kuru fasulye.
ara:
1 dilim ananas
akşam.
1/2 kase çorba
4-5 kaşık soğan yahnisi
1 bardak ayran
suyumu tamamlıcam..
spor yok..
okadar ısrar ettiniz ki yazdım kurtuldum ... siz mutlu ben mutlu.. :)yahu ne güzel işte nıye kendıne dert edıyosun.....kafana takma bir şeyın yoktur ...belki daha hareketlısındır ya da spordan dolayı gıdıyordur....keşke hepımızın öyle olsa....
bende seniiiiiiii çok seviyorum hepinizi seviyorum leynnn
off keşke burda olsanız beraber yurusek:26:
ayy inş hemen çıkarır:26::26::26:
şahnurcumun menüsüne geldikkkkk...cız sen bayağı oturttun bu işi menüler gayet hoşş
sade ve öz ama sağlıklı bir dıyet menusu mü tabi ki hayıryarın telafi edecegıne ınanıyorum ballı nesfitim
evet beklenen menü karşımızda...ben begendım
bir zamanlar rakıbem olan hatunun menüsü.hala rakip miyiz acübe:44::44::44: menünü begendım
büş arada daha cok gir....menüne ne desem :44::44::44: bence güzelllspor ve su? da yaz
bugun yoğun olduğun akşam yemegınden belli sevdaaa geçiştirmişsin galibaama fena degıl menün...
valla güzel menü
iyi atlatılmış bir gün beğendim...gelelim banaaaa bugun annelerı bıraz dışarı çıkardık......yarın piknıge gıdecegız.....piknık dedıysem dıyetımı bozmucam ben cunku ıstedıgım kadar tavuk yerım sıkıntı yok zaten az bısey yıyınce tıkanıyorum....
menüm ....
sabah: 1 kk kadar ıspanaklı börek
1 kk kadar ekmek ile yapılmış domates peynırli sıradan kahvaltı....
öğle: 2-3 yk kadar közlenmiş patlıcan
1 yk bulgur pilavını yoğurtla karıştırdım yedım.....iğrenç gıbı duruyor ama tadı fena degıldı
ara: 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(dısardaydık)
ara: 1 adet süt mısırı eşimle paylaştık.....
akşam: yok .dışarda yedıklerımden dolayı....ama sıcacık ekmek almışlardı öldüm bittim o kokuya ama dayandım....elimi sürmedim..saatte 20.30 olmuştu eve gec geldık......
su: içiyorum yaz da geldı artık içiliyor .
spor: evde ve dısarda ne hareket edersem o....
beğendimbende menümü yazıp kaçıcam kızlar
MENÜM
SABAH 1 yumurta domates peynir salatalık 1 çatal helva
ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 salatalık 1 meyve
ARA 3 diyet bisküvi
AKŞAM 5 6 kaşık kuru fasulyeden yapılmış yağsız piyaz 1 bardak ayran
artık bir nescafe içerim
su 2 litre spor 1 buçuk saat yürüyüş ve mekik
hepinizi
beğendimmenüler güzeldi... Afiyet olsun şifa olsun hepinize...
menüm:
sabah:
1 yeşi elma
yarım kase yoğurt
öğle:
1 tabak ton balıklı makarna salatası
akşam:
ekmekle kaşar ve salamı sandiviç yaptım
spor:
1 saat 20 dakika yürüyüş+fitness
su:
fazlasıyla tamam
komik...hoş bi anlatım olmuş...KIZLAR AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM YAZIYI Bİ OKUYUN... BEN GÜLMEKTEN ÖLDÜM SABAH SABAH
http://www.elele.com.tr/blog/pucca/baliketin-spor-salonuyla-imtihani-BlogDetay-134
beğendim
bağırsak işini halledebildin mi
ne bilim ben çok beğendim kadın beni mi anlatıyo dedim bir an...komik...hoş bi anlatım olmuş...
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
acayip uykum var olduğum yerde uyuycam nerdeyse ama okuldayım malesef akşam nasıl olur bilmem bugün
2 gündür kayısıya başladım guruldamalar var işe yarayacak gibi amahenüz halledemedim juju
Günaydın hatunlar..
Bir pantalonuma daha girmenin haklı gururunu yaşıyorum.
Başta kaptanım olmak üzere sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.. Geçen haftalarda anneme yatılı gitmiştim hatırlarsanız. Kendisi çok zayıf olduğu bir dönemde aldığı, ancak sonrasında giyemediği "üstünde etiketleri dahi duran" iki pantolonunu da bana verdi. Birisi şu an üstümde. Üstelik sıkmıyor. Bu gün başarabilir de teyzemdeki güne gidebilirsem bunu giyeceğim. Size de fotoğrafını atarım.
Bana dua edin. Moral verin. Araba ile gideceğim ve daha yeni direksiyon dersi aldım. İlk kez tek başıma 30 km kadar yol gideceğim. Taa derelerden tepelerden... Aslında her an vaz geçebilirim ama benim hain kuzen (4.takımdaki pokemon51) gelmezsen seni rezil ederim araba kullanamıyor diye şantaj yaptı..
Yar bana bir cesaret!!
yahu ne güzel işte nıye kendıne dert edıyosun.....kafana takma bir şeyın yoktur ...belki daha hareketlısındır ya da spordan dolayı gıdıyordur....keşke hepımızın öyle olsa....
bende seniiiiiiii çok seviyorum hepinizi seviyorum leynnn
off keşke burda olsanız beraber yurusek:26:
ayy inş hemen çıkarır:26::26::26:
şahnurcumun menüsüne geldikkkkk...cız sen bayağı oturttun bu işi menüler gayet hoşş
sade ve öz ama sağlıklı bir dıyet menusu mü tabi ki hayıryarın telafi edecegıne ınanıyorum ballı nesfitim
evet beklenen menü karşımızda...ben begendım
bir zamanlar rakıbem olan hatunun menüsü.hala rakip miyiz acübe:44::44::44: menünü begendım
büş arada daha cok gir....menüne ne desem :44::44::44: bence güzelllspor ve su? da yaz
bugun yoğun olduğun akşam yemegınden belli sevdaaa geçiştirmişsin galibaama fena degıl menün...
valla güzel menü
Günaydın hatunlar..
Başta kaptanım olmak üzere sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.. Geçen haftalarda anneme yatılı gitmiştim hatırlarsanız. Kendisi çok zayıf olduğu bir dönemde aldığı, ancak sonrasında giyemediği "üstünde etiketleri dahi duran" iki pantolonunu da bana verdi. Birisi şu an üstümde. Üstelik sıkmıyor. Bu gün başarabilir de teyzemdeki güne gidebilirsem bunu giyeceğim. Size de fotoğrafını atarım.
Bana dua edin. Moral verin. Araba ile gideceğim ve daha yeni direksiyon dersi aldım. İlk kez tek başıma 30 km kadar yol gideceğim. Taa derelerden tepelerden... Aslında her an vaz geçebilirim ama benim hain kuzen (4.takımdaki pokemon51) gelmezsen seni rezil ederim araba kullanamıyor diye şantaj yaptı..
Yar bana bir cesaret!!
biz ne yaptık ki canım aslında hiç bişey.. sen istemesen başaramazdın ve birinin mutlu sona ulaştığını bilmek gerçekten çok güzel bir duygu benim açımdan inan.. sende yaşayacaksın...Günaydın hatunlar..
Yar bana bir cesaret!!
CANIM AYNIYIZ SENİNLEE, TIRSIYORUM BENDEEE :18::18::18::18: ama gitmelisin, yen onu yenn
Herkese günaydınlarrrr, cornimm rabbim beraber yürümeyi de nasip etsin canım veee iyi eğlenceler diliyorum..
jujum bir kez daha anlıyorum ki sen bu işi artık çok iyi biliyorsunn
hastayım, ağzımın tadı hiç yok, şükür ağrımda yok..ona rağmen nasıl yiyiyorum ve nasıl duramıyorum anlamadım gitiiama az yiyiyorum, çok değil
büşra cım ilk defa duydum ve çok ilginç geldi mutlaka deneyeceğim nar ekşisi ilginç bir tat verir heralde merak ettim tadını peki soğanların kabuğunu soyup yiyosun sonra di miöhömm öhöömmm ay cok heyecanlandım ılk kez tarıf verıcemşimdi orta boy soganlarımızı kabuklarını soymadan ortadan ıkıye kesıyoruz ama tam ayırmıyoruz.(son katı soy sadece) sonra arasına yağlı kıyma,karabıber ve tuzdan yaptıgımız köftelerımızı yuvarlak yapıp koyuyoruz.tepsıye dızıyoruz yarım bardak kadar sıcak su koyup fırına verıyoruz 15 20 dakıka sonra cıkarıp uzerıne 1 2 yemek kasıgı nar eksisiyle karıstırdıgımız sıcak suyumuzu gezdırıyoruz.sanırım kızarmasını saglıyor nar eksısı sonra ayran ve mumkunse pide tarzı bir ekmekle yiyoruuuuz
antepte yapıolar bunu bıldgım kadarıyla.annem antepli o boyle yapıordu bana da nerden estiyse yaptım bugun guzel olduu
Günaydın hatunlar..
Yar bana bir cesaret!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?