- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.401
ayy sağ şeritten yavaş yavaş diyonuz.. kızlar burası ankara trafiği.. zirilyon tane kavşak vaaaaa dönemeç vaaa... sağdan gidersem oraya dönmek isteyenler ne olacak... sıkışıklık diz boyuu.. bent derelerine girmem gerekioooo...afakanlar bastı iyicene... ya dönmem gereken yeri kaçırırsam... ya gideceğim yolda tesadüfen çalışma başlatmışsa işgüzar belediyemiz ve başka yoldan gitmem gerekir de karıştırırsam yolları.. ya kız arkada ağlama krizine girerse de elim ayağım şaşarsa...
kendinden kendine fenalık gelir mi insanın ya hu.. şu an kendimden istifa etmek istiyorum... poke ye poooo puuuu demek istiyorumtuzun kuru tabi senin ... pis kuzen... :18::18::18::18:
offff çok zor bir durum valla gelininiz için... ayrı geçen bir yıl hem eşten hem çocuklardan mahrum.. eş durumu diye bişey var sonuçta anlamıyorum bu devletigünaydınlarr sabah gelinimizin kura çekimi vardı hastaneye gitmiştim az önce geldim gelinimiz adana dan kars a gidecek 1 seneliğine bakalım haklarında hayırlısı olsun kardeşim eczacı olduğu için gidemiyo çocuklar kardeşimde mi kalacak gelinde mi kalacak belli değil biri 10 biri 2 yaşında 2 kız bakalım haklarında hayırlısı olsun
büşra cım ilk defa duydum ve çok ilginç geldi mutlaka deneyeceğim nar ekşisi ilginç bir tat verir heralde merak ettim tadını peki soğanların kabuğunu soyup yiyosun sonra di mi
aferin chentiq darısı bizim başımıza inş bizda o haklı gururu yaşarız bu arada gidersin kız ne olcak yaa sadece biraz dikkatli git sağdan yavaş yavaş sorun olmaz kim tutar seni aslan şöferrr
dua eder gibi olmuş büşra hadi bakalyım senide mezun edeceğiz şani deseneCornellaaa aynen artik daha sık gircem telefnun internetnide yeniledim ooh.bu arada gozunden kacms su ve sporu yazmstim cancagzimm
Gamze ablaa gecmis olsuuun dikkat et kendne ayol
Kaptanimm insallah bu hafta tam gaz karsinizdaa olcam ve 30 mayista diyet isini bitircem amiiiiin :)
Sahnur ablaa aynen nar eksisi gzel bi tat verior bide evet yerken kabuklarini cikarcaz ahaah
Chentiq sag seritten agir agir gidince hc bise olmaz allahn iznyle basarabilirsn cınımm :)
allahım valla sende kendimi görüyom bende böyle tırsıyorum ama eminim sen bunu atlatır ve yollara düşersinayy sağ şeritten yavaş yavaş diyonuz.. kızlar burası ankara trafiği.. zirilyon tane kavşak vaaaaa dönemeç vaaa... sağdan gidersem oraya dönmek isteyenler ne olacak... sıkışıklık diz boyuu.. bent derelerine girmem gerekioooo...afakanlar bastı iyicene... ya dönmem gereken yeri kaçırırsam... ya gideceğim yolda tesadüfen çalışma başlatmışsa işgüzar belediyemiz ve başka yoldan gitmem gerekir de karıştırırsam yolları.. ya kız arkada ağlama krizine girerse de elim ayağım şaşarsa...
kendinden kendine fenalık gelir mi insanın ya hu.. şu an kendimden istifa etmek istiyorum... poke ye poooo puuuu demek istiyorumtuzun kuru tabi senin ... pis kuzen... :18::18::18::18:
gelelim banaaaa bugun annelerı bıraz dışarı çıkardık......yarın piknıge gıdecegız.....piknık dedıysem dıyetımı bozmucam ben cunku ıstedıgım kadar tavuk yerım sıkıntı yok zaten az bısey yıyınce tıkanıyorum....
menüm ....
sabah: 1 kk kadar ıspanaklı börek
1 kk kadar ekmek ile yapılmış domates peynırli sıradan kahvaltı....
öğle: 2-3 yk kadar közlenmiş patlıcan
1 yk bulgur pilavını yoğurtla karıştırdım yedım.....iğrenç gıbı duruyor ama tadı fena degıldı
ara: 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(dısardaydık)
ara: 1 adet süt mısırı eşimle paylaştık.....
akşam: yok .dışarda yedıklerımden dolayı....ama sıcacık ekmek almışlardı öldüm bittim o kokuya ama dayandım....elimi sürmedim..saatte 20.30 olmuştu eve gec geldık......
su: içiyorum yaz da geldı artık içiliyor .
spor: evde ve dısarda ne hareket edersem o....
bende menümü yazıp kaçıcam kızlar
MENÜM
SABAH 1 yumurta domates peynir salatalık 1 çatal helva
ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 salatalık 1 meyve
ARA 3 diyet bisküvi
AKŞAM 5 6 kaşık kuru fasulyeden yapılmış yağsız piyaz 1 bardak ayran
artık bir nescafe içerim
su 2 litre spor 1 buçuk saat yürüyüş ve mekik
hepinizi
menüler güzeldi... Afiyet olsun şifa olsun hepinize...
menüm:
sabah:
1 yeşi elma
yarım kase yoğurt
öğle:
1 tabak ton balıklı makarna salatası
akşam:
ekmekle kaşar ve salamı sandiviç yaptım
spor:
1 saat 20 dakika yürüyüş+fitness
su:
fazlasıyla tamam
KIZLAR AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM YAZIYI Bİ OKUYUN... BEN GÜLMEKTEN ÖLDÜM SABAH SABAH
http://www.elele.com.tr/blog/pucca/baliketin-spor-salonuyla-imtihani-BlogDetay-134
hee heeyyytttttt....
Yola revan olma vaktidir, google maps sağ olsun. Iyicene hatmettim.
Allah ın izniyle gidip geleceğim inşallah
sağ salim gidin gelin ....hee heeyyytttttt....
Yola revan olma vaktidir, google maps sağ olsun. Iyicene hatmettim.
Allah ın izniyle gidip geleceğim inşallah
aynen kadının yazdıklarını okuyunca dedim bukadar komik anlatılamazdı herhalde...selam 5. takımın ve kk nın en güzel kızları...
cornim maşaallah bu hafta kendini toplamışsın gibi geldi bana menünü beğendim...iradene de hayran kaldım....ben olsam sanırım dayanamazdım o sıcacık ekmeğe.....bu gün için de iyi eğlenceler tatlım...
biricikim gayet güzel ilerliyorsun darısı başımıza inşallah...
valla jujum kadın okadar güzel ifade etmiş ki hiç çekinmeden anlatmış hislerini helal olsun .....
.
offff çok zor bir durum valla gelininiz için... ayrı geçen bir yıl hem eşten hem çocuklardan mahrum.. eş durumu diye bişey var sonuçta anlamıyorum bu devleti
dua eder gibi olmuş büşra hadi bakalyım senide mezun edeceğiz şani desene
allahım valla sende kendimi görüyom bende böyle tırsıyorum ama eminim sen bunu atlatır ve yollara düşersin
ben gittim geldim öğlen 1 saat yürüyüş yaptım ordan fizik tedaviye gittim şimdi işyerine geldim bakalım sıcak başıma geçti resmen yaa havalar amma ısındı birdenbire
jujum sorma eşdurumu istedik ama saolsun sağlık bakanımız reddetti mecbur gidecen 350 gün diyo bakalım ne olacak
mersindeki bir labaratuar BESİN İNTOLERANSI TESTLERİ yapıyormuş aradım şimdi ne kadara yapıyorsunuz diye ne dese beğenirsiniz 850 tl dedi kadın ohaaaaaaaaa dedim içimden kapadım telefonu ama ben istiyorum ya bu testi belkide farkında olmadan bir besin metabolizmamı yavaşlatıyor ama ben yemeye devam ediyorum
valla netten baktım bi orasını gördüm mersin geri kalmış bu konuda ama aklımda gözümün takıldığı ilk yerde yaptırırım fiyatı uygun olursacanım mersinde yada adana da yok mu şehir fırsatı groupon yakala.co gibi şeyler besin intoleransı testini burda 100-200 arasında yapıyorlar bi kan veriyorsun o kadar ben de niyetlendim bi ara sonra vazgeçtim
canmm ben o yesti baya bi araştırmıştım. sende yaptıranların yorumlarını okudum vazgeçmiştim.mersindeki bir labaratuar BESİN İNTOLERANSI TESTLERİ yapıyormuş aradım şimdi ne kadara yapıyorsunuz diye ne dese beğenirsiniz 850 tl dedi kadın ohaaaaaaaaa dedim içimden kapadım telefonu ama ben istiyorum ya bu testi belkide farkında olmadan bir besin metabolizmamı yavaşlatıyor ama ben yemeye devam ediyorum
menün çok güzelll canmm benimde tatillbugünki menümü yazayım çıkmadan
sabah
1 kase ballı bademli nesfit
ara
1 elma
öğle
küçük bir enginar dolma
ara
2 hurma
akşam
1 kase çorba
1 tabak etli türlü
2 kaşık pilav
su tamam
spor tamam 1 saat yürüyüş
yarın 1 mayıs dolayısı ile tatil bakalım nasıl geçecek gününmüz evde olunca giremeyebilirim fırsatım olursa görüşürüz hepinize iyi akşamlarrrr
menün bence iyi canmm.. sen pikniğe gidersinde ben gitmezmiyim hıhhhh:86: yarın bende gideceğimmsevdacım sağol.........
jujum o test pahalı.kan yurtdışına gidiyor çünkü.......
bizde eve gelelı 1 saat falan oldu çok güzel bı yerdı.....ormanın içi....
menüm......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltı
öğle: pikniğe gittik....
öğle akşam arası yediklerim......
çekirdek
2 parça tavuk
2 parça köfte
1 adet kanat
1 çay bardağı kola
1 bardak ayran
az salata
çok az ekmek
1 adet portakal
1 adet gofret
işte tüm gün bunları yedim....çok gibi duruyor ama yazınca çok, yerken hiç öle değildi......yediklerimin seceresini tutmuşum
spor: 20 dk kadar yürüyüş yaptım bıraz da bisiklet sürdüm...
su:içiyorum
Merhaba kızlar, çok yoğun bir günden sonra işte geldimm burdayımm, ben bu iştee ustayımmmnisan ayını kapatmanın verdiği gururla menümü paylaşıyorum...
Sabah: 3 tane çörek otlu form büsküvi
Ara yok
Öğle: 1 dilim k.e.
1 k.k. peynir
2 salatalık
Ara: yarım paket çubuk kraker ( midem hiç hoş değil, bastırsın diye yedim) :26:
Akşam: 1 kase çorba
1 k.k. peynir
Spor: 1 saat yürtüyüş
Su: 4 litre olmuştur, hastayım diyemidir havalardanmıdır çok susuyorum, ağzım kuruyor..
Merabaaaaaa bacilarrrr menumu yazim hemmencecik.ha bde aklimdayken ya garfield nerde ?? Bn izindeyken o da mi izne ayrildi ?
Sabah 8: bi dilim ekmek uzerine kaymak+1 ttli kasigi recel
Oglen 1de: yarim kase kisir.(3 kasik)
Oglen 4: bir yuvarlak lahmacun
Aksam: 3 ceviz 4 kayisi
3 litre su yarim saat yuruyus 20 dakika bacak hareketleri
canmm ben o yesti baya bi araştırmıştım. sende yaptıranların yorumlarını okudum vazgeçmiştim.
menün çok güzelll canmm benimde tatillve pikniğe gideceğiz
menün bence iyi canmm.. sen pikniğe gidersinde ben gitmezmiyim hıhhhh:86: yarın bende gideceğimm
gamze senin menüyü görünce ben çok utandımmm
menüm
sabah 1 dilim yaş pasta (kendim yaptım sadece pasta kreması var) neskafe
ara bir avuç leblebi
öğle mercimek çorba 2 dilim ekmek 2 kaşık mantı
ara1-1 tabak çilek
2-yarım puaca ev yapımı
3-1 minik kare damak çukulata
akşam 1 kase domates çorbası 1 tabak kabak kızartma( fırında) 2 dilim ekmek
ara 1 incecikk yaş pasta
karbonhidrat ağırlıklı oldu yarın protein günü ilan ediyorumm kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?