Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay yaş pasta diyor mercimek diyor çikolata diyor.. sana jujunun sbahki yazısını yolluyorum...

kızlar annemden bildiriyorum:

maceralı bir şekilde de olsa vardım hedefime ... çok zevkli araba kullanmak.
ayrıca kaşlarımı aldırdım, saçımı kestirdim, boyattım, hala annemdeyim anca bu kadar yazabiliyorum.

Allah'a şükür sağ salimim. Ama dönüşte karanlık diye cesaret edemem heralde.

Chentiqqqqqqqqqqqqqqqq hoş geldinnnnn, amann ne çok şey yapmışsın balımmmmm çok sevindimmm herşeyin yolunda olmasıına ve mutlu olmanaa

kalkınca 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su

kahvtı:
1 dl buğday ekmeği
peynir zeytin
sucuklu yumurta
domates

öğle
1 tabak nohut yemeği
çokkk ince 1 dl beyaz ekmek

akşam.
patlıcan yemeği
1 dl buğday ekmeği
2 bardak ayran

çentik sırf seni merak ettiğim için geldim sende kendini arabaların 10binlik bakımı gibi b< akıma almışsın akşam daha rahat olur sen kullan arabayı sakın eşine verme hadi iyi gecelerrrrr

çentik sırf seni merak ettiğim için geldim sende kendini arabaların 10binlik bakımı gibi b< akıma almışsın akşam daha rahat olur sen kullan arabayı sakın eşine verme hadi iyi gecelerrrrr

hahahahahahah 10.000' lik bakım sadece kontrol tatlımm bu bildiğin 60.000' lik trger kayışına kadar değişilen bakımdan yaptırmış hahhaha

gözün aydın çentiko... yaptırdığın her şeyi güle güle kullan...Şahnurun dediği gibi eşine verme arabayı akşamda sen kullan... hata mümkünse bundan sonra arabayı hep sen kullan bacım güle güle kullan hatta...

kızlar geçmişi okudum.. menüleride ama yorumlayamayacağım zaten hatalarınızın farkına varmışsınız...

corniii seni az görür olduk buralarda birde kaptan yardımcısısın ....

chentiq valla imrendim sana okadar heyecana ragmen bindin arabaya tebrikler artık in deseler inmezsin sen :)

bu arada dün eve geldim üzerimi değiştirip hopppppppppppp sahile gittim tam 1 saat 45 dk yürümüşüm farkında değilim.. baktım artık ayaklarım beni taşımyo ozaman anladım kaç saat yürüdüğümü... ben yürüken düşünmem gereken herşey gelir kafama asarım keserim düşünürüm yargılarım yani zamanı unuturm... neyse ordan kayınvaldeye geçtim eve de geç geldim ... bu sabah tartıldım +700 den +500 e düşmüştüm şimdide +200 durum.... hala umut var anlıcanız

bugün oğlumla sinemaya gideceğiz ablamda kızını getirecek ikisini bir sokacağız salona yoksa yanlız girmiyolar biz dışarda beklicez gezcez tozcazzzzz yemeği dışarta yiyeceğim farkındayım ama mümkün olan en hafif şeyi yiyeceğimden emin olabilirsiniz.

Günaydın kızlarrr..bende bu gün daha iyi hissediyorum..saçma bir hafta geçirdim, çok keyfim yoktu ama pskolojik değildi çok şükür..vucut yorgunluğu ve geçti bitiyor inşaallah

Juju varyaa senin yaşam tarzını ve yaşadıklarını çok beğeniyorum..örnek alınıcak kadınsın vesselamm iyi seyirler afacanlara, size de iyi gezmeler..haa bu arada böyle güzel anlatan ve güzel örnek olan bir kaptanımız olunca istemesekte öğreniyoruz kaptanım.. 10. takım düşünsün öhömmm öhömmm yeşil çayım boğazımda kaldı

GÜNAYDIN HERKESE

benimde dün eşim evdeydi dışarı çıktık geç geldik çok yorgundum hemen yattım giremedim nete dün bende sahide 1 buçuk saat yürüdüm üzerine bide dışarlarda dolanınca pertim çıktı valla

jujum iyi gezmeler tadını çıkar bacım

10. takımın kaptanı da güzel anlatan ve güzel örnek olan bir kaptana sahip olduğu için güzel yetişmiş olduğunu düşünüyorum.

ayy gamze öldürdün beni gülmekten... 60000 lik bakıma almış kendini dedin ya... hala gülüyorum... ee ben taşrada yaşıyorum. burada kuaför yok, kaşlar doğaya uyum sağlıyor, şehre inince azıcık bi medeniyet görüyoruz

arabayı zaten direksiyon derslerim bittiğinden beri ben kullanıyorum. hiç eşime vermedim ama kendi başıma o kadar mesafeyi ilk kez gidecektim. Macerama gelince; yanlış yola girince kendimi ulusun göbeğinde buldum ki orada trafik help felçtir. hele öğle saatlerinde. iki şeritlik yolda 4 şerit gidersiniz. hemen panik oldum sağa çektim yaktım dörtlüleri eşimi aradım ne yapayım diye. sağa çektiğim yerde tam trafik lambasının altıymış umarım ceza almam. park etmedim belki arabam arızalandı.. alır mıyım ki neyse eşimde ileride bir yer tarif etti oradan u dönüşü yapıp geri geldim.. ama ter bastı tabi o sıcakta. bebek de var. bir de cam açıktı para istemeye 3-5 değişik tipli erkek çocuk gelince ne yapacağımı şaşırdım. geçti gitti Allah a şükür. dönüşümüz gece 12 idi ve ben bent deresi civarında sarhoşlar da olur diye eşime verdim arabayı..

kızlar eşim de hasta oldu. ben de öksürük devam, sesim de kısıldı.. ay bir geçip gidemedi şu hastalık..

sanırım kilo işini takıntı haline getirdiğimi düşünüyorlar. sizin için aynada poz verirken halam gelip aferin aferin iyi kilo verdin dedi öyle bir şey yok ama anlatamazsın. gün de her şeyi yedim. pilav,2-3 çatal tatlı,2 un kurabiyesi. artık kilo verme diyorlar. zaten vermeye çalışmıyorum çünkü hedefime geldim. ama bugün gene tartıldım 65,2 olmuşum. ya ben bu dönemde ne yapmalıyım? gene sağlıklı beslenmek istiyorum. inanın o şeker yağ dan midem bulanıyor. tatlı namına sadece çikolatalı pasta falan gibi şeyler yemek istiyorum. akşam da az yemek istiyorum çünkü fazlası şişkinlik ve uyku yapıyor. sağlıklı beslenmeye devam edersem kilo verir miyim hala? ne öneriyorsunuz?

(kuzenimi casusluk yaparken yakaladım )

herkese günaydın...........

jujum farkındayım az girdiğimin ama kayınvalidem evde...şimdi ne çok nete gırıyor demesın dıye pc ye çok dokunamıyorum bu hafta sonu gidiyor.o zaman rahat rahat gırerım...
bir de ben ne zaman pc yı elıme alsam onların iş yapacakları tutuyor onlar iş yaparken bende pc basında olunca komık bir görüntü oluyor. annemler mutfakta ben oturuyorum aslında cok rahat şuan onlar kahvaltı edıyor ,dedim siz ede durun ben gelıırm......

bu arada kızlar moralim çok bozuk..1,5 aydır hayat bana zindan oldu...çok keyıfsızım.eve falan da yansıyor bu durumum.dün gene ağladım gece ölece sızmışım yerımde.....belkı hatırlarsınız basımın sol yanın da hafif kendını dinlemezsen sızıyı fark edemeyecegın bır sey var demiştim...o hala geçmedi......ilk günler pc ye fazla bakmaktan oldu demiştim ee 1 ay nerdeyse pc yuzu görmedim ama geçmedi.......2-3 güne bır kendını gösteriyor bana......bu durum tam da eşimin bır ark nın beynın de ur olduğunu ögrendıgımız döneme geldi.....hiç normal hayatım yok hep aklım kafam da elim sürekli orda....acaba ağrıyor mu ağrımıyor mu dıye kendımı dinlemekten yoruldum....

eşim kaç kez doktora gıdelım dedıysede korkumdan erteledim....netten araştırma yapıyorum iyice korkup ağlıyorum...kötü hastalıksa diyorum..dun uzman tv yı dınleyım dedim... orda da kötü hastalığın ağrısı cok hafif olur deyınce başladım ağlamaya bende karar verdım haftaya nöroloji ye gidecegım.her gün ölmektense bir kez ölürüm dedim....kafayı yemek üzereyim yoksa....yalnız bebek çalışması yapıyorduk o güne kadar ertelemem gerekecek değil mi? MR veya tomografye gönderırse olmaz.....

başınızı şişirdim ama içimi dökmek istedim çok korkuyorum umarım sadece stresten falan oluyordur....

cnm ya belkide olmayan bişey için üzüp duruyorsun kendini eşininde dediği gibi bence hemen doktora git regl olmuştun zaten bu arada git ve hallet belkide öylesine stresten olan bi ağrı sıkma canını

mrb cornican... canım sakın canını sıkma bişiy olmaz sen tedbirini al doktora görün ama inşallah bişiy yoktur için ferah olsun...birde şu netten hastalık araştırmak varya ölüm gibi bişiy en ufak bi ağrıdan bile büyük hastalıklar çıkıyor netten okuma cornican...Allah yardımcın olsun canım sakın sıkma canını

mrb çentiko 65.2 ne demek bacı 55.2 mi 56.2 mi diyecektin anlamadım... sağlıklı beslenme yaşam kuralı olmalı zayıflamak için diğil canım bence sağlıklı beslenmelisin ve istediğin o tatlıyıda abartmadan yiyebilirsin...

cnm ya belkide olmayan bişey için üzüp duruyorsun kendini eşininde dediği gibi bence hemen doktora git regl olmuştun zaten bu arada git ve hallet belkide öylesine stresten olan bi ağrı sıkma canını

sağolun kızlar .....belki de olmayan bir şey için ama beyin olunca iyice korkuyorum....zaten normalde ödleğin tekıyım doktor dendımı basarım yaygarayı o derece korkarım doktordan...bel fıtığım da bıle mr sonucum çıkana kadar bayılacak duruma gelmiştim korkudan .....bir de bunun sonucunu düşünemiyorum....

aslında dediğiniz gibi adet olmuşken gıtsem iyiydi.regl ımde bugun bıter artık...yarına randevu aldım hemen ilk boş doktordan....sanırım sonucu pazartesiye falan çıkar...cuma günü antalyaya gıdecegız hafta sonu aöf sınavı var....

evdekilere anlatıyorum hastalık hastası oldun dıyorlar....bızım de şuramız buramız ağrıyor diyorlar....tmm ağrıyor da uzun süre geçmeyen bir şey de siz de tedırgın olmaz mısınız? benı anlayan kmse yok bu evde

herkes ders çalış dıyor sadece...kayınvalıdem de kızım sen gıt ders çalış ben evı süpürürm dedi....ben de buraya geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…