Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alemsin corni yaaa ders çalışmaya buraya geldim diyor bende evde kahkahayı bastım

alemsin corni yaaa ders çalışmaya buraya geldim diyor bende evde kahkahayı bastım

ayy kendımı sbs ye hazırlanan çocuklar gıbı hıssettım....herkes sen gıt bız yaparız...sen gıt bız evı süpürürz ,sileriz vs.diyorlar.ben de kapıyı dınliyorum gelırlerse hemen pc yı kapatım kıtabı elıme alacagım

kolay gelsin corni. bak yarın doktora gidecekmişsin. daha hasta olmadan kendi kendini paralamışsın yazık değil mi. olmayan bir şey için üzülüyorsun. kronik ağrı denen bir şey var. vücud karmakarışık bir oluşum. ben de bir rüya kitabı var. ne rüya görsem sonu ölüme hastalığa çıkıyor çok enterasan bi kitap. nette de bazı rüya siteleri var böyle.. onlarda ble olumluya yorun diyor. net sırf olumlu düündüğü için hastalıklarını yenen insanlarla dolu. Allah esirgesin sen sırf böyle yanlış düşünme sistemi içerisinde olduğundan dolayı kendini hasta edebilirsin bile. aman dikkkat.

sağol chentıq.evet hep dıyorum iyi düşün iyi olsun...ama huyum kurusun hemen unutuveriyorum kötuyu aklıma getırıyorum......inşallah her şey güzel sonuçlanır...

ne güzel cornican seni düşünüyorlar... şöyle benim evede gelen olsa sen dinlen biz evi süpürürüz sileriz deselerdi keşke... bazen yaramaz muzur çocuklar gibi oluyorsun çok hoş

günaydınlarrrr
bu sabah oğlum müsade etti 9 a kadar uyudum benim için bi ilkti

canım sıkma kafanı hayırlısı ile yarın dr a gidersin bişey çıkmaz merak etme nette de araştırma ben emg çektireceğimde ne çok korkmuştum nette yazanlardan halbuki çok basit bişeymiş inanma nette yazanlara

çentik bacım hadi bakalım demek eşin kullandı arabayı neyse boşver böyle böyle alışacaksın canım

jujum size iyi gezmeler
zes sana da kızınla iyi oynamalar biricik senin nasıl gidiyo diyet
bende az sonra kuzenlerle bululup çocukları atlıspor klubüne götürecez piknik gibim bişey yapacaz bakalım nasıl olacak akşama fırsat olursa yazarım

iyi olmuştur dinlenmişsindir bugün 9 a kadar uyudun şifa olmuştur inşallah...size kulüpte iyi eğlenmeler şahnur...

MENÜM

SABAH domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek

ÖĞLE 1 kase yoğurt biraz çilek

ARA 60 kalorilik diyet bisküvi nescafe 5 tane erik

AKŞAM 1 tabak semizotuu yemeği yoğurtlu kırmızılahana salatası

SPOR 45 dk yürüyüş mekik ve bacak hareketleri

SU 1,5 LİTRE

inşallah şahnurcum bunu da sağ salim atlatayım da valla benden iyisi olmayacak

yaww millet nerde :44::44::44::44:

menüm......

sabah: 1 kibrit kutusu kadar börek

öğle:yok(moralim bozuk olduğu için yemek yıyemedım)

saat 16.00 da..
2 servıs kaşığı kısır
1 bardak ayran
az turşu

spor:yok
su: içiyorum

suan hiç açlığım yok sanıırm kafam yoğun o yüzden...

Kizlaaar bgun sabah 6da uyandm kendmi sahillere vurduuum :) menumude yazayimm

Sabah: 1 dilim ekmek peynr dmts salatalk

Oglen; tavuk izgara salata ice tea

Ara: light sutle hazrlanms latte

Aksam: kuru kayisi ceviz kuru uzum karisimi bi kase

3 litre su 1 bucuk saat yuruyus kosu

selam kızlar...bu gün eltimin oturması varmış illa sende gel deyince erkenden oraya gittim gitmez olaydım...saat 17.30 gibi de eve döndüm ve sporumu yaptım duşumu aldım ama yaptığım sporcuk ne kadar fayda eder yediklerime bilmiyorum ve çok kızgınım şuan kendime

önce dünkü menümü yazayım dünkünü de unutmuşum...

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin

öğle: az yağlı 1 tabak taze fasulye yemeği,3 kaşıl yoğurt

akşam:4 yemek k. makarna,1 bardak ayran

spor:yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş
su :2 litreye yakın

bugünkü menüm

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
3 zeytin

öğle:1 poğaça,2 dilim börek,1 dilim kek

ara :1 tane magnum

spor:yarım saat eliptik,yarım saat aerobik hareketleri aklıma ne geldiyse
su: şu an 1.5 litre daha içiyorum

.

cornim doktora gitme kararın çok doğru bir karar olmuş..ama sakın aklına kötü hiçbirşey getirme genelde psikolojik te olabiliyor..bir ara bende göğsümde bir şişlik hissettim taktım kafama ,ağladım,korktum o aralarda da burda bir komşunun akrabası göğüs kanserinden vefaat etmişti hep o aklıma gliyordu...sürekli yokluyordum en sonunda bende gittim doktora ...güzelce muayane etti,ultrasonla baktı,meğerse adet dönemim yakın olduğu için süt damarlarında genişleme olmuş ondanmış...sonra doktor gösterdi kanserli olan göğüslerin resimlerini ...içim çok rahatladı o an ama gidene kadar içim içimi yedi....eminim senin de psikolojik bir durumdur aklına kötü şeyler getirip kendini üzme sakın

.

sevda verdiği kiloları özledi sanırsam

Kızlar tam menümü yazıyordum misafirim geldi..

Sabah: yarım paket çubuk kraker

Ara: yok

Öğle: 3 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 salatalık
1,5 dilim k.e.

Ara: 1 paket form pirinç patlağı (90 kalori)

Akşam: 1 kase çorba
1 dilim k.e.
1 domates

Su içiyorum, rahat 4 litre olur
Spor 1 saat yürüdüm (işe yürüyerek gidip geliyorum, bu gün markete diye çıkınca yarım saat yürüdüm)

sevda verdiği kiloları özledi sanırsam

Bence de yanii bu arada bu gün işte resim çekildim sıkıntıdan faceye attım, ablam dediki yüzün çökmüş, burnun çıkmış :26::26: daha kilo verme dedi..çok zoruma gittii..vericeğim tabiki ama ablam sevdiği için söylüyor olabilir mi? yoksa gerçekten çöktüm mü? :44::44::44:

herkese merhabalar dostlar bızım dıs sancılarımız devam etmekte erende hasta dısımde fena poff

cornı agzını hayra totonu bayıra ac o deıgın sızı agrı bendede var.hatta bı ara bı ara dedıgım 3 yıldan fazla bende beynımde tumor var dıye gece gunduz aglarken norologuma gıttım mr vs hersey yapıldı sonuc temız bısey yok sıkıntıdan olur devamlı aklını kurcalayn dusundugun uzuldugun bısey varsa oda agrıya sebep oluyo yanı ole kendı kendıne teshıs koyarsan hayatı kendıne ızndan edersın.kendı teshısı kendın koyup aglayacagına gıt bı norologa ıcın rahatkasın ama ben bısey oldugunu sanmıorum.gecmıs olsun.en kısa zamanda doktora gıtınternette arastırıp okudugun kotu seylere kapılma onlar hıc ıyı bısey demez ızledıgın vıdeola sdana teshıs koymaz cnm öpt

ee herkes nasıl kımseler yok.gene.

juju ben gecen cuma kısa bı surede olsa gırmıstım kılomu yazmak ıcın ama lısteme adım olmadıgından yazamadım ve hemen cıkmamda lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…