- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.441
bizde iyiyiz hamd olsun kızımla bi yandan oyun oynuyoruz ayaklarımın altında gaziyo gıdıklar gibi yapıyoriyiyiz cnm allaha şükür oynaşıyoruz oğlumla sen ve miniğinde iyidir inş bugün sessiz buralar tatilden dolayı
alemsin corni yaaa ders çalışmaya buraya geldim diyor bende evde kahkahayı bastımsağolun kızlar .....belki de olmayan bir şey için ama beyin olunca iyice korkuyorum....zaten normalde ödleğin tekıyım doktor dendımı basarım yaygarayı o derece korkarım doktordan...bel fıtığım da bıle mr sonucum çıkana kadar bayılacak duruma gelmiştim korkudan .....bir de bunun sonucunu düşünemiyorum....
aslında dediğiniz gibi adet olmuşken gıtsem iyiydi.regl ımde bugun bıter artık...yarına randevu aldım hemen ilk boş doktordan....sanırım sonucu pazartesiye falan çıkar...cuma günü antalyaya gıdecegız hafta sonu aöf sınavı var....
evdekilere anlatıyorum hastalık hastası oldun dıyorlar....bızım de şuramız buramız ağrıyor diyorlar....tmm ağrıyor da uzun süre geçmeyen bir şey de siz de tedırgın olmaz mısınız? benı anlayan kmse yok bu evde
herkes ders çalış dıyor sadece...kayınvalıdem de kızım sen gıt ders çalış ben evı süpürürm dedi....ben de buraya geldım
alemsin corni yaaa ders çalışmaya buraya geldim diyor bende evde kahkahayı bastım
ayy kendımı sbs ye hazırlanan çocuklar gıbı hıssettım....herkes sen gıt bız yaparız...sen gıt bız evı süpürürz ,sileriz vs.diyorlar.ben de kapıyı dınliyorum gelırlerse hemen pc yı kapatım kıtabı elıme alacagım
kolay gelsin corni. bak yarın doktora gidecekmişsin. daha hasta olmadan kendi kendini paralamışsın yazık değil mi. olmayan bir şey için üzülüyorsun. kronik ağrı denen bir şey var. vücud karmakarışık bir oluşum. ben de bir rüya kitabı var. ne rüya görsem sonu ölüme hastalığa çıkıyor çok enterasan bi kitap. nette de bazı rüya siteleri var böyle.. onlarda ble olumluya yorun diyor. net sırf olumlu düündüğü için hastalıklarını yenen insanlarla dolu. Allah esirgesin sen sırf böyle yanlış düşünme sistemi içerisinde olduğundan dolayı kendini hasta edebilirsin bile. aman dikkkat.
ne güzel cornican seni düşünüyorlar... şöyle benim evede gelen olsa sen dinlen biz evi süpürürüz sileriz deselerdi keşke... bazen yaramaz muzur çocuklar gibi oluyorsun çok hoşayy kendımı sbs ye hazırlanan çocuklar gıbı hıssettım....herkes sen gıt bız yaparız...sen gıt bız evı süpürürz ,sileriz vs.diyorlar.ben de kapıyı dınliyorum gelırlerse hemen pc yı kapatım kıtabı elıme alacagım
herkese günaydın...........
jujum farkındayım az girdiğimin ama kayınvalidem evde...şimdi ne çok nete gırıyor demesın dıye pc ye çok dokunamıyorumbu hafta sonu gidiyor.o zaman rahat rahat gırerım...
bir de ben ne zaman pc yı elıme alsam onların iş yapacakları tutuyor onlar iş yaparken bende pc basında olunca komık bir görüntü oluyor.annemler mutfakta ben oturuyorum aslında cok rahat şuan onlar kahvaltı edıyor ,dedim siz ede durun ben gelıırm......
bu arada kızlar moralim çok bozuk..1,5 aydır hayat bana zindan oldu...çok keyıfsızım.eve falan da yansıyor bu durumum.dün gene ağladım gece ölece sızmışım yerımde.....belkı hatırlarsınız basımın sol yanın da hafif kendını dinlemezsen sızıyı fark edemeyecegın bır sey var demiştim...o hala geçmedi......ilk günler pc ye fazla bakmaktan oldu demiştim ee 1 ay nerdeyse pc yuzu görmedim ama geçmedi.......2-3 güne bır kendını gösteriyor bana......bu durum tam da eşimin bır ark nın beynın de ur olduğunu ögrendıgımız döneme geldi.....hiç normal hayatım yok hep aklım kafam da elim sürekli orda....acaba ağrıyor mu ağrımıyor mu dıye kendımı dinlemekten yoruldum....
eşim kaç kez doktora gıdelım dedıysede korkumdan erteledim....netten araştırma yapıyorum iyice korkup ağlıyorum...kötü hastalıksa diyorum..dun uzman tv yı dınleyım dedim... orda da kötü hastalığın ağrısı cok hafif olur deyınce başladım ağlamayabende karar verdım haftaya nöroloji ye gidecegım.her gün ölmektense bir kez ölürüm dedim....kafayı yemek üzereyim yoksa....yalnız bebek çalışması yapıyorduk o güne kadar ertelemem gerekecek değil mi? MR veya tomografye gönderırse olmaz.....
başınızı şişirdim ama içimi dökmek istedimçok korkuyorum umarım sadece stresten falan oluyordur....
iyi olmuştur dinlenmişsindir bugün 9 a kadar uyudun şifa olmuştur inşallah...size kulüpte iyi eğlenmeler şahnur...günaydınlarrrr
bu sabah oğlum müsade etti 9 a kadar uyudum benim için bi ilkti
canım sıkma kafanı hayırlısı ile yarın dr a gidersin bişey çıkmaz merak etme nette de araştırma ben emg çektireceğimde ne çok korkmuştum nette yazanlardan halbuki çok basit bişeymiş inanma nette yazanlara
çentik bacım hadi bakalım demek eşin kullandı arabayı neyse boşver böyle böyle alışacaksın canım
jujum size iyi gezmeler
zes sana da kızınla iyi oynamalar biricik senin nasıl gidiyo diyet
bende az sonra kuzenlerle bululup çocukları atlıspor klubüne götürecez piknik gibim bişey yapacaz bakalım nasıl olacak akşama fırsat olursa yazarım
bizde iyiyiz hamd olsun kızımla bi yandan oyun oynuyoruz ayaklarımın altında gaziyo gıdıklar gibi yapıyor
günaydınlarrrr
bu sabah oğlum müsade etti 9 a kadar uyudum benim için bi ilkti
canım sıkma kafanı hayırlısı ile yarın dr a gidersin bişey çıkmaz merak etme nette de araştırma ben emg çektireceğimde ne çok korkmuştum nette yazanlardan halbuki çok basit bişeymiş inanma nette yazanlara
çentik bacım hadi bakalım demek eşin kullandı arabayı neyse boşver böyle böyle alışacaksın canım
jujum size iyi gezmeler
zes sana da kızınla iyi oynamalar biricik senin nasıl gidiyo diyet
bende az sonra kuzenlerle bululup çocukları atlıspor klubüne götürecez piknik gibim bişey yapacaz bakalım nasıl olacak akşama fırsat olursa yazarım
MENÜM
SABAH domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kase yoğurt biraz çilek
ARA 60 kalorilik diyet bisküvi nescafe 5 tane erik
AKŞAM 1 tabak semizotuu yemeği yoğurtlu kırmızılahana salatası
SPOR 45 dk yürüyüş mekik ve bacak hareketleri
SU 1,5 LİTRE
herkese günaydın...........
jujum farkındayım az girdiğimin ama kayınvalidem evde...şimdi ne çok nete gırıyor demesın dıye pc ye çok dokunamıyorumbu hafta sonu gidiyor.o zaman rahat rahat gırerım...
bir de ben ne zaman pc yı elıme alsam onların iş yapacakları tutuyor onlar iş yaparken bende pc basında olunca komık bir görüntü oluyor.annemler mutfakta ben oturuyorum aslında cok rahat şuan onlar kahvaltı edıyor ,dedim siz ede durun ben gelıırm......
bu arada kızlar moralim çok bozuk..1,5 aydır hayat bana zindan oldu...çok keyıfsızım.eve falan da yansıyor bu durumum.dün gene ağladım gece ölece sızmışım yerımde.....belkı hatırlarsınız basımın sol yanın da hafif kendını dinlemezsen sızıyı fark edemeyecegın bır sey var demiştim...o hala geçmedi......ilk günler pc ye fazla bakmaktan oldu demiştim ee 1 ay nerdeyse pc yuzu görmedim ama geçmedi.......2-3 güne bır kendını gösteriyor bana......bu durum tam da eşimin bır ark nın beynın de ur olduğunu ögrendıgımız döneme geldi.....hiç normal hayatım yok hep aklım kafam da elim sürekli orda....acaba ağrıyor mu ağrımıyor mu dıye kendımı dinlemekten yoruldum....
eşim kaç kez doktora gıdelım dedıysede korkumdan erteledim....netten araştırma yapıyorum iyice korkup ağlıyorum...kötü hastalıksa diyorum..dun uzman tv yı dınleyım dedim... orda da kötü hastalığın ağrısı cok hafif olur deyınce başladım ağlamayabende karar verdım haftaya nöroloji ye gidecegım.her gün ölmektense bir kez ölürüm dedim....kafayı yemek üzereyim yoksa....yalnız bebek çalışması yapıyorduk o güne kadar ertelemem gerekecek değil mi? MR veya tomografye gönderırse olmaz.....
başınızı şişirdim ama içimi dökmek istedimçok korkuyorum umarım sadece stresten falan oluyordur....
sevda verdiği kiloları özledi sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?