- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.121
Merhaba arkadaşlar
şöyle bi geçmişi okudum da öncelikle xtabu cuma bişeyler yazmak istedim;
canım benim zor bir dönem Allah kolaylık versin, üstüste yaşadığınız bu borçlanmlar sonunda neyseki iyi bir karar alınmış o da ekonomiyi senin yöneticek olman. Bu durumu iyi değerlendir bitanem, sonunda herkes hayatı boyunca çeşitli sınavlardan geçiyor, bu durumda hayata karşı dik durmak lazım, canım nolur kendini bırakma, daha da tutun bak işin güzel tarafı ailen senin yanında, çocuğun yanında, yönetim senin eline geçti, belki bir enkaz aldın ama, sen bunu en güzel şekilde çözersin inanıyorum. Bir iyi tarafta eşinin uzun seneler aynı yerde çalışıyor olması, belki onun işyerindende kredi talebiniz olabilir bilemem tabi ama....
Canım bak iş görüşmelerin oluyor, inşallah sana da hayırlı bir kapı açılır.
Bu arada aman ha diyetini boşlama yarın bugün iş hayatına başlıyacaksın, tombiş olmak iş ortamında da dezavantaj biliyosun herşey birden yoluna girecek, derin bir nefes alıp kolları sıvayıp yeni hayatına başla sana bol şansa ve kolaylıklar dilerim canım
of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm mesajını aldım...desteğin için teşekkür ederim...bu erkekleri anlayamıyorum...neden kendi sorumsuzluklarını başkalarına yüklemekte ve başkalarından çıkarmaktalar?zor zorrr arkadaşlar çok zor...burdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim insallah efe uyanmaz nasil benim guzel takimim sadece tabunun sikinitisini okuyabildim ona cevap yazabildim kusura bakmayin guzeller ben iyiyim ama birazda iyi degilim esim bir tuhaflasti dun onun motorunun anahtarini kaybettik efeyle efe benim elimden aldi nereye atti koydu belli diil
evi talan ettik bulamadik esimde kopurdu bugunde aradik yok halbuki yedekleri var gidip bir yedek daha yaptircak bu kadar basit ama ben cok buuyuk suc islemisim gibi soylenip duruyo hersye bagirmalar kizmalar evin neresine giderse gitsin sanki cok kiymetli bisiyini kaybetmis gibi herseyi kaldirip altina bakiyo bende coook uyuz oldum ama bisiy de diyemiyorum annesigil var ne diyeyim sabrediyorum sabahtan ogleye kadar bagirip cagirip evi huzurrsuz edip ise gidiyo
xTabucum dün gece okudum yazdıklarını çok üzüldüm ama inan teselli edecek söz bulamadım.
Hayatta herşey geliyo insanoğlunun başına, dertsiz insan yok. Seni öldürmeyen güçlendirir, sen güçlü bi kadınsın, bunun da üstesinden geleceksin. Yarının ne getireceğini Allah bilir, başına gelen dertler insan sabrederse, hiç ummadığı anda ummadığı bi şekilde hayırlara vesile olur. Allah yardımcın olsun canım a.s.her şeyde bir hayır vardır mutlaka.
hosbuldum minik kusum mehalim.. iyiyim sen nasilsin? iyiyim de ne olur
tabu, cikolata, mersa, bijoux. hepsinedecok üzüldüm ya. allahim sen hayirlisini ver:Saruboceq:
cnm hakkında hayırlısı olsun dicem..çünkü hayırlısını en iyi sen bilirsin...konuyu tam bilmiorum başladığımız noktaya geri döndük demişsin...sanırım ailevi sorunlar yaşandı ...ve de bu sefer kesin boşanıorum demişsin sanırım 1 kere eşiğine geldin boşanmanın...eğer boşanmak aklından geçiosa...hemen boşan...bu hayat snn hayatın cnm...canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:
choclate cım yaa üzüldüm şimdi, akşam konuşuruz yine seninle
arkadaşlar nedir bu böyle
ay hepimizden kötü haberler silsilesi oldu valla
zenanınca canı sıkkın
bijoux cumunda dişi düştü
bende kist var
xtabucum borçlarını ödemekle meşgul
anlamadım gitti hayırlar olsun, demek genel olarak kötü bir dönem
ama arkadaşlar geçecek güzel günler kapıda
valla ben umutsuzum çünkü çok şansızım olcağı varsada konu ben olunca olmuo nedense...arkadaş iş yerine çok sayıda eleman alınacağını aklına bnm geldiğini söledi bana cv yolla dedi ama hala bi haber gelmedi ablacım...hayırlısı....tabucugum merhaba güzelim..
is konusunda bir haber alabildinmi? olacakmi olmiyacakmi. cok merak ettim seni bugün
sayenizde canlarım bnm...keşke daha önce dile getirseydm derdimi diip durdum...erken atlatırdım...bir hafta kaybım olmazdı diimiSbg hoşgeldin canım ya yine bir sorun mu var. alıntı yapmak için MQ yapıyorum direk cevap yazmaya geçiyor allah allah .allah simileyde kullanamıyorum . bakşimdi
melisim hoşgeldin canım ablana tebriklerimiz ilet allah bir yastıkta inşallah:))
TABucum sankim dahada iyi görüyorum seni. dahada iyi olaaksın canım
melisim hoşgeldin canım ablana tebriklerimiz ilet allah bir yastıkta inşallah:))
öncelikle elma sirkesinin göğüs büyüttüğü de nerden çıkmış ya ay çok güldüm ne alakaaa :roflol::roflol: benim göğüslerim çok büyüktür, elma sirkesiyle diyet yaptığım dönemde onlar bile küçülmüşlerdi, iç çamaşırımdan anlıyodum. zaten elma sirkesi sıkılaştırıyo arkadaşlar.
ikinci olarak da 1 senedir nerdeyse hergün çiğ sarmısak yutuyorum ama kıllanma falan yapmadı bende. saçı başı çok cılız olan ben derim ki keşke yapsaaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?