- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.101
hosbuldum minik kusum mehalim.. iyiyim sen nasilsin? iyiyim de ne olur
tabu, cikolata, mersa, bijoux. hepsinedecok üzüldüm ya. allahim sen hayirlisini ver:Saruboceq:
Çok üzüldüm canım yaaa.. Allah hakkında hayırlısını versin...canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:
Kızlar napıyonuz?? yarın heyecanlı gün..Neler hissediyonuz?Gittimi kilolar?
canım ne yapalım işte hayat sorunları kilolar derken gün öldürüyoruz...
sen yenisin galiba :roflol: pek bir heycan yapmışsın kaydirigubbakcemile3 canım yaa bizim kötü geçen hafta oldu bu hafta bu yüzden tartılma heyecanı yok... haftaya inşallah demiycem kaydirigubbakcemile3 hep bir şey çıkıyor...ha mehalimin babası ha bizim takım:roflol:
...ha mehalimin babası ha bizim takım:roflol:
Ben gene bişi anlamadım nasıl yaniii :uhm: Yaff lazda değilim ama neden bi saatten sonra algım kapanıyor benim :roflol:
ahahaha ben bile anlamıştım mehalim valla :roflol::roflol:
yok güzelim allaha sükür niye senin icin üzüleyim?.. sen hayata positif bakabiliyorsun. ideallerin beklentilerin yüksek degil.. elindekilerin kiymetini biliyor, onlarla yetinebiliyorsun..sen mutlulugun formulünü bulmussun. allaha sükür rabbim nazardan esirgesinreyhan abla bana üzülmemişsin ama :sm_confused: dişimimi kırayım şimdi senden ilgi bulabilmek için kaydirigubbakcemile3:roflol:
cok sükür canim. cok sevindim. devamida gelir insallah. aman allah agzinizin tadini bozmasin. :Saruboceq:Annem ben iyim çok şükür melankolik halimde kalmadı. hatta aldığım kilolarıda veriyorum yememde düzene girdi gerçekten ii oldu ara vermek . allah esirgesin başkada bişi olmasın yaa
canlar herkese günaydınlar en güzel günler hepimizin olsun
canım gerçekten üzüldüm hayatta hepimizin sıkıntıları var eşin için denebilecek bir kelime bulamıyorum hayatta bencil insanlardan hiç birşey olmuyor zaten hep kendidni düşünüyor gerisi ne olursa olsun diye düşünüyor ama sen sakın üzülme madem elinde mesleğin var inşallah rabbim hayırlı bir iş nasip ederde işe girersin eşinede ihtiyacın kalmaz o zaman çocuğunada her istediğini alma şansın olur canım senin için şuan en önemli olan bir işe girebilmen bence azim et kilolarından da kurtul hayata yeniden başla evde ne varsa onu ye ölçülü ye canım allahım en kısa zamanda huzur ve iş versin canım allahım eşinide ıslah etsin artık
canım yaşında o kadar küçük ki bu kadar sorunla da iyi başa çıkabiliyorsun bak gerçekten sen güçlü kadınsın canım kendine güven ben yaparım başarabilirim de eşinin seni üzmesine izin verme canım sonuçta ailen var arkanda yanlız değilsin bizlere her zaman içini rahatlıkla dökebilirsin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz canım hepimizin sıkıntısı ayrı benimde bebiş sorunumuz var 5 yıllık evliyiz 2. yılında oldu ama erken doğdu sonra 2 yıldır tekarar olmadı doktor kilo vermelisin dedi bakalım o yüzden kesin vermeliyim en azından allahım seni evlata hasret bırakmamış canım onu düşün yani hayatın hepimize birer cilvesi oluyor sakın üzülme kahretme kendini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?