Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu günki yaptıklarımı yazim.
sabah 1 bardak su 1bardak sirkeli su
1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
kahvaltı:3 galeta 1 k.k beyaz peynir
ara öğün:2 tane yulaflı bisküi 1 ceviz 1 tane kuru incir(canım çok tatlı istiyor)
öğlen:1 küçük kase diyet sütle ka flex
ikindin:1 küçük tabak az yağlı kısır
akşam:2 kaşık yoğurtlu kabak 2 kaşık kısır 1 tane yağsız kabak böreği
arkadaşlar bu gün menüm çok düzensiz inş yarın iyi olur yarında adanaya gidecem küçük kızımın kontrolü var inşallah azıtmam daha beter.hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler .

hosbuldum mersacigim. nasilsin canim biraz dagitabildinmi kafani?
gercekten bir nazar var takimda hayir olsun.

yok canım ya aynı duruyor sorunu halledemedik moralim bozuk ama benden daha fazla sorunlu arkadaşlar varmış onları okuyunca benimki hafif kaldı. inş sende bir sorun yoktur allah kimsye huzursuzluk vermesin çok zor .herkes yuvasında mutlu olsun.

selam arkadaşlar ben geçici olarak geldim.bir gurup beni davet edene kadar burda misafir olabilir miyim?

herseyin hayirlisi once saglik sonra herseyin hayirlisi canim diyetine sagligina dikkat et burayida ihmaal etme

zenancığım cedricimizi bende merak ettim dün gece arayacaktım dalmışım bu akşam ararım canım yarında yazarım neler yapmış filan bakalım :)
tamam canim bakalim neler yapmis yni evine yerlestimi kilosu nasil

insallah sportim benim

iyiyim sekercim esim destekler merak etme

yaramaz kadinlar sizi bayiliyorum size

Kallisssssss :roflol: :roflol: :roflol: ayyyy kendime çok gülüyorum çokkkk. Kesin bebeler olan aklımıda alıyorlar benim hahahaha
mehalimcim takimin nesesi allah senin bu neseli halini guluumsemeni hic eksik etmesin emiii buseye selam araniz nasil yine birbirinizle ugrasiyormusunuz

raporun iyi canim insallah guzel kilo kaybi olmustur bu hafta bakalim yuruyuslerinide yapiyosun iyi
sinavinda basarilar dilerim canim bide gorusunya kallisimle ikinizde cok tatlisiniz bence ikiniz icin cok guzel olcak
mesela ben cukulatayla sportiyi kiskaniyom keske takimda bana yakin fransda yasyan biri olsaydi mehalimlen kallisime belirteyim bunu bak aklima gelmisken eger takima yeni uye gelecek olursa bana yakin biri olsun nutfeeeen

ablana mutluluklaaaar canim bizde opduk

bisiy degil canim biz burda birbirimizi desteklemek icin variz ben bu takima gireli oyle coksey ogrendimki nelerle karsilasiyo insanoglu ama allah kadinlara ozel bir guc vermis bence kadinlarin isteyipte yapamadigi sey yok sadece sabirli ve guclu olmaliyiz gerisi geliyo zaten
bide evet erkekler cok dusuncesiz oluyolar cok cocuk oluyolar benimki annesi geldiya simardi azcik

canim yaaa ne guzel dusuncelerin var kutluyorum seni yanilmamisim sen cok guclu bir kadinsin ne guzel destek veriyosun cukulatama sen sakin bir aksilik olmadikca takimdan ayrilma hedefine ulas istedigin kiloya dusup mezun ol canim
gercekten hayat suprizlerle dolu cok delikanli buldum seni sende bu yurek varken iste bulunur borcta biter merak etme

kiz ogleye kadar yatilirmi nasil uykun geliyo bak aklima ne geldi ben lisedeyken tatil gunleri saat 8 e kadar uyurdum 8 e kadar ha bak babam gelirdi odanin kapisina tak tak vururdu bende ne vuruyosun babaya diyee kizardim aaa kalk kizim mayistan sonra ekilen daridan adamdan sonra kalkan garidan hayir gelmez derdi ben hic bisiy anlamazdim oof layip puflardim
simdi anliyom yani neymiiiis kizmaa bana bak haa
soyluyom kahvaltisiz diyetten 4 kepce yenilen yemekten hayir gelmez anaciim bunu demek istemis meger babam
bak kahvaltiyi mutlaka yap baciiim bunu dimek istedim simdi diyeceksin bunu soylemek icinmi bana hikaye anlattin he bunu dimek icin bu hikayeyi anlattim kahvalti onemli

canım sağol. çok zor bu diş işleri. doktor burda olsa neyse :çok üzgünüm:
bütlere kalmadan imkansız :roflol: ünide anca sınavlarda bakardım, aöf bitirirken kapak açmadım. ama şimdiki bölüm zorladı biraz mecburen açıcam. ama bu zamandan sonra açılan kapak da büte bırakır diye düşünüyorum sırnaşık şey

Mesajları tararken ne buldum bakın. Bijoux allah iyiliğini versin canım ya bayıldım gülmekten keşke kıllansan haa :bayılmış üye simileyi:

haha mehalim valla sizden de kaçış yok haa. hollywood diyeti yapim dedim kallis yakaladı, kıllanmak istiyorum dedim sen yakaladın :roflol::roflol: hakatten saçlarım çok az ya toka tutmicak nerdeyse. ondan şeetmiştim :roflol::roflol:

günayın canlarım, sağlığınız, huzurunuz, sevdikleriniz yanınızdan ayrılmasın inşallah, amin....

5.TAKIM **104.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80.7
reyhanxx54 ( 74.2
zenan25 ( 72.5
cedric ( 98.8
chocolategirl ( 83.3
bijoux ( 72.2 / 71.1 / 1.1 / 1.52% ):teytey:
sportie ( 58.0
xTABU ( 98.5
siyahbeyazgunler ( 56.3
mersa ( 92.0
5:TAKIM TOPLAM KıLO

Canlarım ben az sonra evden çıkmalıyım, ortanca kızım 19 mayıs için sembolik bir yürüyüş yapacaklarmışta çocuk dersten zaman bulup hiç dışarı çıkmadığı için arkadaşları ile buluşacağı yere ben götüreceğimsırnaşık şey ufaklık her yere kendi kendi gider gelir ama bu böle götürüp birazda yürüyüş yapacağım sonra buradayıma.s.
bu yıl yani okul sezonu içinde ilk kez ufaklığın servisini kaçırdık babası götürdü geç saate dek buralardaydım sonra bir uyumuşum

bencede cnm baya geç kalmışsın çalışmak için...bölümüm ne bilmiorum ama...bütede kalırsan hayırlısı olsun yaaa verirsin...millet bikaç dersine bilerek çalışmıo büte bırakıo ki daha rahat hazırlansın die...açıköğretim okumakgerçekten normal üniden daha zor...bunu deneyerek gördüm ben...örgün okurken diodum ki açıköğretimde üniversitemi...haksızlık diodum...biz hergün gelip gidioruz ders dinle prof.tan not almaya çalış(mikrafon elinde adam şakır şakır konuşuo ders dinlemeye gelmeyenler arkada bıcır bıcır)..asistanlarla uğraş...bir sürü ders 1, dönem ayrı 2, dönem ayrı dersler...çatlak hocalar var puan almak zor...kırtasiyeden not al ..falan filan...canımız çıkıo die düşünüodum...ama okul bitipte açıköğretime kaydolunca zorluğunu anladım...ders anlatan yok...koca koca kitaplar...kendin anlamaya öğrenmeye çalışıosun...ben netten sitesine girip testler yapıodum...bide bnm mezun olduğum okulun kampüsünde ücretsiz 2-3 dersin kursları veriliodu...oraya katıldım...yani en azından diğer üni.lerde hoca su konuya dikkat edin dio...ip uçları verio...bu sınavda çıkar dio...(gerçi final sınavı için koca kitaba deftere çalışıon çıka çıka 2 soru çıkıo ve de vizen kötü 60-70 alman gerekiosa 2 sinide cvplaman lazım eğer olurda beğenilirsen ohhh)özetle açıköğretim zor...ya bnm gibi yapıp aylar öncesinden yavaş yavaş hazırlanıcaksın ya da büte kalıcaksın

cnmsın sen yaaaaaaa:1hug:....tşk ederim düşüncelerin için zenancım...sende bi o kdr temiz yüreklisin...alkisalkisalkisvallaha düşüncelerin beni çok mutlu etti zenancım...tekrardan teşekkür ederim cnm bnm

amin cnm amin....:Saruboceq:

ya Allah'ım sen nasıl bir siteyle karşılaştırdın beni yarabbim....hiçbir yerden duyamayacağım...kimseden alamayacağım bu enerjiyi daha başka nerde bulabilirim...ne güsel arkadaşlarım var derdimi sıkıntımı paylaşabildiğim...ne destekçi...ne kdr içten, samimi...dertlerimi dertleri gibi içlerinde hiiseden kaç kişi var hayatımda?

İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...İYİKİ BU SİTEYE GELMİŞİM VE İYİKİ KALLİSTEM KARŞIMA ÇIKMIŞTA SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLMUŞ...

bu kdr güzel düşüncelere sahip arkadaşlarımı, temiz yürekliliklerini ve içtenliklerini kutluyorum...ve bana göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize teker teker teşekkür ediyorum ve hepiniz içten öpüyorum....SİZİ SEWİYORUMa.s.
:enbuyukkk:

Kalliste ablacım...ben geçen hafta 99 die geçmiştim...söle demiştim tartıda 98,5 la 99 arası çıkıo ben 99 diim demiştim...
ama listeye 99 die geçmiştim...orayı düzeltebilirsen...

xtabucum hoşgeldin canım tartılmadın mı dahaa -tatlicadiarzu-

kallisim nazar boncukların için çok teşekkür ederimmm. demek ki neymiş kaçamak olmayınca 2 haftada 2.1 kilo gidiyomuş. mantıyı sayim mi bilmiyorum çünkü yediğimin ertesi günü aynı kilodaydım artış yoktu kaydirigubbakcemile3 tatlı krizlerimi de yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla yaptığım irmik tatlısı ve tarçınlı tatlandırıcılı süt çözdüü. vee tabi hergün çıktığım sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüşlerim. aklınızda olsun diye yazıyorum ve inşallah haftaya 1 kilo daha gider diyorum. belki 69 ları görürüm yaaa :Saruboceq:

kilomu yazmayı unuttum...dikkat etmediğim halde 500 gram vermiş bulunuyorum...son 2 gün dikkat ettim...dün çok aç kaldım ondan mı yoksa...he bide hafta arası 100 kilo çıktım orda moralim bozulmuştu...şişlikti sanırım bikaç gün sonra düzeldi...98,5 şimdi oldum yani...

tşkler bijocum...ölçüldümde cvp yazmakla mesguldüm...tebrik ederim cnm seni...inş 69 larıda görürsün...ben 2 hanelileri gördüm yaaa...sende görürüsün artık...ewt kaçamak olunca olmuo cnm...şekilde görüldüğü gibi her hafta 1 kilo rahat veriodum...kaçamaklar 1 haftama mal oldu...geri kaldım...
ama sewindiğim tek nokta...göbüşümün toparlanması...kat kattı...1 kata düştüm ve de sarkmıo artık...ona sewindirik oldum bu hafta...kilo verememiş olmanın üzüntüsünü örttü yani

canım sanada günaydın hemde kocaman bir günaydın kendini biraz toparladınmı heyşey yoluna girecek inş sen allaha güven ve kendini üzme.
sayenizde canlarm...herşeyin yoluna gireceğine eminim...ama girene kdr napıcam orası mechul...burda deşarj oluorum...unutuorum...

birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...

bijocum aklımdayken sorıım dedim...sen bana bi site vermiştin nivea ile ilgili...indirdim ama açmıo ne gibi bi program lazım ona...

canım zaten böyle yavaş yavaş bu hafta oram toplandı, buram küçükldü diye diye amacımıza ulaşıcaz inşallah :teytey: benim de bacaklarım incelmiş, belim ortaya çıkmış farkettim :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…