- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.781
elbetteki zayıfken daha uzun ve genç görünür... Kilo insanı hem yaşlı hemde kısa gösterirmerhaba arkadaşlar!... Hasta olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum...
Juju cum kızımı uyuttum hemen gelip kk ya bakayım dedim... Ben bişiy soracağım insan kiloluyken mi daha uzun boylu görünür yoksa zayıfken mi daha uzun boylu görünür? Fikrinizi alabilir miyim?
bu arada ben yeşil çayımı içtimJuju madalyonumu isterim
merhaba arkadaşlar!... hasta olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum...
JUJU cum kızımı uyuttum hemen gelip kk ya bakayım dedim... ben bişiy soracağım insan kiloluyken mi daha uzun boylu görünür yoksa zayıfken mi daha uzun boylu görünür? fikrinizi alabilir miyim?
merhaba aysunaycım... adımı unutmuş olman önemli değil benim için beni unuttuğun anlamına hiç ama hiç gelmiyor bazen bende tüm arkadaşların isimlerini yazdım sanıyorum nasıl oluyorsa bir iki kişi unutuyorum bende şaşırıyorum oluyor ama olsun hepimizin gönlü bir aysunaycım... kızım maşallah uyuyor teyzesi Allhım sanada inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder... Benim hep duam o yöndeydim. "Allahım hayırlı zamanda eli yüzü düzgün sağlıklı, sıhhatli hayırlı evlat nasip et" derdim... Aynen tüm bebek düşünen arkadaşlarım içinde Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat veya evlatlar( bakarsın ikiz olur) nasip etsin inşallah... Bence bebeğin geleceği zaman çok önemli o zaman inşallah hayırlı bir zaman olur hepimiz içinzess canım nasılsın.adını unutmuşum az önce
oyy kızın misler gibi uyuyordur şimdiuyusunda büyüsün inşallah
Allahım bana da nasip edecek mi acaba günlerim yaklatıkça başka biey düşünemez oldum gene:26:
canım zayıfken daha uzun görünür insan..kiloluyken daha kısa..
canım gecen sene zorla baskete gönderdim istemiyo aslında yerinde durmuyo ama spor yapmak istemiyo[ı]
sportif aktivitesi yokmu hiç şahnurcum hareket ettiği...
pilav bir kaşık az olabilirmiş ama olsun öyle aman aman çok değil gamzem akşam hafif yersin
sanada günaydın biricik... Corniyi bende merak ettim bi gelse de öğrensek nasıl oldu dişi [/ı]
canım senin oğlan ne kadardı yaa bende başlayacamda çiş eğitimine ilkinde sanırım hazırdı 1 hafta içinde gece ve gündüzü hallettmiştim ama her taraf çiş olmuştu alışana kadar sadec çiş olsa gene iyi kaka da oluyorduof ya oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum bugün başladık sabah uyanınca yaptı ama daha sonra altına böyle böyle alışıcak herhalde tecrübeli olan bacılarım bu işin kolay yolu varsa benle paylaşsın lütfen
çiş nöbetindeyiz valla
JUJU cum kızımı uyuttum hemen gelip kk ya bakayım dedim... ben bişiy soracağım insan kiloluyken mi daha uzun boylu görünür yoksa zayıfken mi daha uzun boylu görünür? fikrinizi alabilir miyim?
CANM GEÇMİŞ OLSUNN.benimde başladı regl.günaydınlarrrr
yaptın mı şekerim kuru fasülye pilavı bende akşam ıslatayım kuruyu olmadı canım istedi ne zamandır yapmıyom
kızlar dün akşiam yaklaşık 5 km yol yürüdüm tüm aileyi yürüttüm eşim söylendi durdu düz yok olsa neyse rampa çık in perişan olduk ama iyi oldu nerdeyse 1 saate yaklaştı ama acaip yorulduk bundan sonra eşim ben gelmeyecem dedi ben büyük oğlanı da alıp her akşam 5 km olmasa bile 3-4 km yürüyeceğiz bakalım
bu arada regli olmuştum iyice çoştu dün akşam üzeri çıkmadan işyerimdeki koltuğa geçmiş ki hiç benim böyle olmazdı dün akşam migren ağrım başladı bu sabahta 6 da ilaç almak için kaltığımda kan gövdeyi götürmüş yaa bugün 3. gün ama nasıl fazla bir kanama var sormayın bi taraftanda beynim zonkluyo hiç tadım yok
canm kolay gelsin. arkadaşlarda geçen hafta başlamıştı. hatta ben çok zorlancaklar heralde dedim. günde 2 kere tuvalete yapıyosa 5 kere altına yapıyodu. ama 1 haftada rayına oturdu.of ya oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum bugün başladık sabah uyanınca yaptı ama daha sonra altına böyle böyle alışıcak herhalde tecrübeli olan bacılarım bu işin kolay yolu varsa benle paylaşsın lütfen
çiş nöbetindeyiz valla
kaptanım izinde olunca işler birikmiş onları hallettim.birde öğretmenlerimizden biri rahatsız onun yerine sınıfa girdim. yoğun bir gün geçirdim.kızlarrrr neler yapıyorsunuz bakalım neden ses seda yok
valla birsen cim bu sefer benim çok kötü geçiyo bi an önce bitse de rahatlasam iyi olurCANM GEÇMİŞ OLSUNN.benimde başladı regl.
canm kolay gelsin. arkadaşlarda geçen hafta başlamıştı. hatta ben çok zorlancaklar heralde dedim. günde 2 kere tuvalete yapıyosa 5 kere altına yapıyodu. ama 1 haftada rayına oturdu.
kaptanım izinde olunca işler birikmiş onları hallettim.birde öğretmenlerimizden biri rahatsız onun yerine sınıfa girdim. yoğun bir gün geçirdim.
elbetteki zayıf olanlar
bilim adamları 2 maymun ürerinde bu daneyi yapmışlar tv de yayınlandı. birine gereğinden fazla yiyecek vererek kilo aldırmışlar diğerine gereğinden daha az beslemişler. belli bir zaman sonucunda fazla beslenen daha yaşlı ve hantal görünüyordu. az beslenen dinç gözüküyodu.
arkadaşlar en son grange siyah kanı bitirdim. şimdi ilber ortaylının bi kitabına başladım ama gitmiyo
tavsiye edeceğiniz bi kitap var mı. şöyle beni hattan koparacak
kızlar biraz önce geldım dışardan........hala zonklayan bir diş ağrım var..doktora gittim..20 lik dişim çıkıyormuş çok az bır kısmı kalmış.o çıkmaya çalışıyormuş....
şuan için yapacak bir şey yok dedi......damağın yanmış dedi....oksijenli su falan verdi ama çok fenayım ya.majezık içmezsem ağrıdan geberiyorum......
eğer bebek varsa Allahım hayırlısını versin .içmek zorundayım......dayanamıyorum çünkü....
dişini çekelim dedi......antıbıyotıkten sonra.yalnız baktım dişim çürük falan değil ne dıye çektıreyım ki sağlam dişimi! zaten çürüyecek dedı......off sonuç koca bır sıfır hala çok fena agrıyor
kızlar biraz önce geldım dışardan........hala zonklayan bir diş ağrım var..doktora gittim..20 lik dişim çıkıyormuş çok az bır kısmı kalmış.o çıkmaya çalışıyormuş....
şuan için yapacak bir şey yok dedi......damağın yanmış dedi....oksijenli su falan verdi ama çok fenayım ya.majezık içmezsem ağrıdan geberiyorum......
eğer bebek varsa Allahım hayırlısını versin .içmek zorundayım......dayanamıyorum çünkü....
dişini çekelim dedi......antıbıyotıkten sonra.yalnız baktım dişim çürük falan değil ne dıye çektıreyım ki sağlam dişimi! zaten çürüyecek dedı......off sonuç koca bır sıfır hala çok fena agrıyor
valla birsen cim bu sefer benim çok kötü geçiyo bi an önce bitse de rahatlasam iyi olur
corni cim canım geçmiş olsun yaaa çok zorladı seni bende menümü yazayım çıkmadan
sabah
1 küçük tost
ara
5-6 erik
öğle
1 domates
1 salatalık
1 parça dil peyniri
1 galeta
ara
1 lokma çikolata
8-9 fındık
akşam
1 kepçe çorba
5-6 karalahana sarma
salata veya yoğurt hangisi kolay olursa bilmiyorum
su biraz az oldu yatana kadar 2,5-3 lt yi bulur
spor
45 dk tempolu yürüyüş öğlen
45 dk yürüyüş akşam olacak
şimdiden iyi akşamlar
Çok geçmiş olsun bebeğimmm :26:
Menülerin son günlerde hep süper Şahnurum, bu arada yemek yedim ya bu gün, ilk defa tokluğum bu kadar uzun sürdü..
valla birsen cim bu sefer benim çok kötü geçiyo bi an önce bitse de rahatlasam iyi olur
corni cim canım geçmiş olsun yaaa çok zorladı seni bende menümü yazayım çıkmadan
sabah
1 küçük tost
ara
5-6 erik
öğle
1 domates
1 salatalık
1 parça dil peyniri
1 galeta
ara
1 lokma çikolata
8-9 fındık
akşam
1 kepçe çorba
5-6 karalahana sarma
salata veya yoğurt hangisi kolay olursa bilmiyorum
su biraz az oldu yatana kadar 2,5-3 lt yi bulur
spor
45 dk tempolu yürüyüş öğlen
45 dk yürüyüş akşam olacak
şimdiden iyi akşamlar
- Menüm
[*]
[*]Sabah: 9-12 arası az az yiyerek 1 elma bitirdim
[*]
[*]Ara: yok
[*]
[*]Öğle: 4 kaşık pilav
[*]3 kaşık fasulye
[*]4 kaşık yoğurt
[*]
[*]Ara: yok
[*]
[*]Akaşm: 4 kaşık fasulye
[*]Çeyrek dilim ekmek
[*]3 kaşık yoğurt
[*]
[*]Ara: belki minnak kase yoğurt
[*]
[*]Spor: 1 saat yürüme
[*]30 dk. eliptik
[*]100 mekik
[*]
[*]Su: fazla fazla içiliyor :128:
.
tşk ederim cnm....
menüne gelınce lahana sarması etsiz ise proteinden yoksun olmuş.....bence yoğurt ye......ama yıne de duzenlı bır menü
bugün kuru günü olmuş gamzemmiden artık bugun iyi çalıısr sporu çok güzel yapmışsın.kuru fasulye etli miydi? etliyse proteın bakımından çok iyi olur....
Eki Görüntüle 718192 Eki Görüntüle 718198 Eki Görüntüle 718199
Elma Cipsi Tarifi
malzemeler
2 adet elma
Yarım limon
Tarçın
yapılışı
Elmaları incecik dilimleyin. Üzerlerine 1-2 damla limon suyu damlatarak parmağınızla yüzeyine yayın. Limon elmaların kararmasını önleyecektir. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin ve üzerine tarçın serpin. 100 derece fırında 1 saat tutun.
Miss gibi bir koku eve saracak, nefis elma kuruları yapmış olacaksınız. Yemesi keyifli, atıştırmalıklar. Özellikle diyetteyseniz bu elmaları ara öğünler için yapabilirsiniz. Ofiste evde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
corni harika bi tarif yaa en kısa sürede deneyeceğim
geçmiş olsun corni... benim dişçim yirmilik çürük değilse niye çekeyim bir dişin bile önemi var dedi anam... kendiside yirmiliğini hala kullanıyormuş... sadece bu ağrılı dönemlerde antibiyotik alacaksın okadar... hazır dışarıdayken teset de yaptırsaydın kafan rahat ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?