- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.801
canım gecen sene zorla baskete gönderdim istemiyo aslında yerinde durmuyo ama spor yapmak istemiyo
canım senin oğlan ne kadardı yaa bende başlayacamda çiş eğitimine ilkinde sanırım hazırdı 1 hafta içinde gece ve gündüzü hallettmiştim ama her taraf çiş olmuştu alışana kadar sadec çiş olsa gene iyi kaka da oluyordu
canım zayıf olunca tabi ki kilolu iken sadece uzun boylu ise iri görünür çam yarması gibi
herkese günaydın evde nette sorun vardı giremedim şimdi işteyim nbtçiyim bi eskileri okuyup geliyorum
dün 1 saat plates 1 saaat sahild yürüdüm çok güzel oldu mekik çekmekten karnım ağrıyor
teşekkürle r kaptanım yarın akşamda plates grubu 4 grup canlı müzüğe gitcez yatcaz kalkcaz gitcez geli,n sizlerlede gidelim canlı müziğe 5 takımla millet takım görsünnnnnnnnnnnn[ı]vayyy sporuna bayıldım valla..... [/ı]
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....
hekadar süreli izin almayı düşünüyorsun aysunay.... sanırım bir içinde 6 kez izin kullanma hakkımız var onuda hatırlatayım...
eylen canım bol bol... dans etmek te bir nevi spor sayılır zaten....teşekkürle r kaptanım yarın akşamda plates grubu 4 grup canlı müzüğe gitcez yatcaz kalkcaz gitcez geli,n sizlerlede gidelim canlı müziğe 5 takımla millet takım görsünnnnnnnnnnnn
1 hafta juju...annem gidene kadar yani.haftaya cumartesi gidecek..
1 yıl içinde 6 kez mi..o kadar olmadı benim sanırım..:44:
tşk ederim cnm....
menüne gelınce lahana sarması etsiz ise proteinden yoksun olmuş.....bence yoğurt ye......ama yıne de duzenlı bır menü
bugün kuru günü olmuş gamzemmiden artık bugun iyi çalıısr sporu çok güzel yapmışsın.kuru fasulye etli miydi? etliyse proteın bakımından çok iyi olur....
GÜNAYDIN ARKADAŞLARR
öğretmenimiz raporlu derse gireceğim. yoğun bir gün geçireceğim. giremeyebilirim. artı dehşet bel ağrım varrrrrr..
günaydın arkadaşlarr
cnm benim oğlum önümüzdeki ay tam 3 yaşında olacak biraz geç kaldık galiba benim tembelliğimden oldu ya neyse
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNN
hiç gitmedim o tarafları o yüzden bi bilgim yok malesefyazı haziran gibi tatil pklanımız var marmarismi ayvalık sarımsaklımı karar veremeddik varmı bilgiiz giden oldumu sizlerden
geçmiş olsun birsen aman dikkat et beline ... hafta sonu bende çektim ne zormuş...GÜNAYDIN ARKADAŞLARR
öğretmenimiz raporlu derse gireceğim. yoğun bir gün geçireceğim. giremeyebilirim. artı dehşet bel ağrım varrrrrr..
Tatlım yok, etsiz di..2-3 tane yeşil biber doğradım sadece
Günaydın canım, kolay gelsin ve belin için Rabbim acil şifalar versin..
Günaydın arkadaşlarrrr, geçen haftamı diyet açısından yok sayıyorum..Ne kötü bir hafta geçirmişim yaa..Spordan yoksun, su eksik, cozutmanın kralıyla 1 haftayı yemişimPazartesi +1.100 gelmiştim ama çok dikkat ettim pazartesiden itibaren..Bundan sonra çok dikkat ediceğim, emeğime yazık yaa..Koca bir hafta uğraş didin..Haftasonu 2 günde tüm emeğini ez geç :26:
afiyet olsun şahnurcum ben öğleden sonraları içiyorum genelde....sen dün kuru yaptın diye akşam bende yaptım uzun süredir yapmamıştım valla çok güzel olmuş gece bi baktım pişmiş mi diye gayet güzeldi bu akşam balık var ama yarın akşam ki menü belli kuru pilav
bu arada ben yeşil çayımı koydum sizde koyun hadi unutmayınnnnnn
günaydın kızlar................
birsennn ahh birsen dikkat et şu beline.........
hasret:cnm Marmaris diyorum ben ama ayvalık da çok güzelmişahh tatile gidesim geldii.......
kızlar ben kk da bir başka topice de yazıyorum belki görenlerınız vardır..spor arkadaşı diye......bugün ölçülerimi aldım dediğim kadar varmış resmen odun gibiyim....
bugun düzenli plates e başlıyorum......hatta şuan ebru başlıyor.......yapıp geleyim ben
afiyet olsun şahnurcum ben öğleden sonraları içiyorum genelde....
ooo hayırlı olsun plilates kardeşliği
eylen canım bol bol... dans etmek te bir nevi spor sayılır zaten....
kuzum izinler bir haftalık olmuyo en az iki hafta olması lazım.. bir hafta için izne gerek yok idare ederiz seni girebildiğinde girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?