Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar..

menüm.

kahvaltı.

sucuklu yumurta
2 dl buğday ekmeği
peynir
zeytin
domates

öğle.
patlıcan musakka
cacık

akşam.(akşam çayındaydık)
patates salatası
1 dilim kek
erik

annem var ben pek gremiyorum izne ayrılıcam sanırım juju..nasıl olucak juju...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....

hekadar süreli izin almayı düşünüyorsun aysunay.... sanırım bir içinde 6 kez izin kullanma hakkımız var onuda hatırlatayım...

Son düzenleme:
herkese günaydın evde nette sorun vardı giremedim şimdi işteyim nbtçiyim bi eskileri okuyup geliyorum
dün 1 saat plates 1 saaat sahild yürüdüm çok güzel oldu mekik çekmekten karnım ağrıyor

cnm benim oğlum önümüzdeki ay tam 3 yaşında olacak biraz geç kaldık galiba benim tembelliğimden oldu ya neyse

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNN

[ı]vayyy sporuna bayıldım valla..... [/ı]
teşekkürle r kaptanım yarın akşamda plates grubu 4 grup canlı müzüğe gitcez yatcaz kalkcaz gitcez geli,n sizlerlede gidelim canlı müziğe 5 takımla millet takım görsünnnnnnnnnnnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım....

hekadar süreli izin almayı düşünüyorsun aysunay.... sanırım bir içinde 6 kez izin kullanma hakkımız var onuda hatırlatayım...

1 hafta juju...annem gidene kadar yani.haftaya cumartesi gidecek..
1 yıl içinde 6 kez mi..o kadar olmadı benim sanırım..:44:

teşekkürle r kaptanım yarın akşamda plates grubu 4 grup canlı müzüğe gitcez yatcaz kalkcaz gitcez geli,n sizlerlede gidelim canlı müziğe 5 takımla millet takım görsünnnnnnnnnnnn
eylen canım bol bol... dans etmek te bir nevi spor sayılır zaten....

1 hafta juju...annem gidene kadar yani.haftaya cumartesi gidecek..
1 yıl içinde 6 kez mi..o kadar olmadı benim sanırım..:44:

kuzum izinler bir haftalık olmuyo en az iki hafta olması lazım.. bir hafta için izne gerek yok idare ederiz seni girebildiğinde girersin

GÜNAYDIN ARKADAŞLARR

öğretmenimiz raporlu derse gireceğim. yoğun bir gün geçireceğim. giremeyebilirim. artı dehşet bel ağrım varrrrrr..

yazı haziran gibi tatil pklanımız var marmarismi ayvalık sarımsaklımı karar veremeddik varmı bilgiiz giden oldumu sizlerden

Tatlım yok, etsiz di..2-3 tane yeşil biber doğradım sadece

GÜNAYDIN ARKADAŞLARR

öğretmenimiz raporlu derse gireceğim. yoğun bir gün geçireceğim. giremeyebilirim. artı dehşet bel ağrım varrrrrr..

Günaydın canım, kolay gelsin ve belin için Rabbim acil şifalar versin..

Günaydın arkadaşlarrrr, geçen haftamı diyet açısından yok sayıyorum..Ne kötü bir hafta geçirmişim yaa..Spordan yoksun, su eksik, cozutmanın kralıyla 1 haftayı yemişim Pazartesi +1.100 gelmiştim ama çok dikkat ettim pazartesiden itibaren..Bundan sonra çok dikkat ediceğim, emeğime yazık yaa..Koca bir hafta uğraş didin..Haftasonu 2 günde tüm emeğini ez geç :26:

cnm benim oğlum önümüzdeki ay tam 3 yaşında olacak biraz geç kaldık galiba benim tembelliğimden oldu ya neyse

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNN

günaydınlarrrr

dilek cim sen biraz geç kalmışsın şekerim yaaa çiş eğitimi vermekte en iyi 25-26 aylıkken diyorlar ama geç olsunda güç olmasın diyelim

sen dün kuru yaptın diye akşam bende yaptım uzun süredir yapmamıştım valla çok güzel olmuş gece bi baktım pişmiş mi diye gayet güzeldi bu akşam balık var ama yarın akşam ki menü belli kuru pilav

bu arada ben yeşil çayımı koydum sizde koyun hadi unutmayınnnnnn

günaydın kızlar................

birsennn ahh birsen dikkat et şu beline.........
hasret:cnm Marmaris diyorum ben ama ayvalık da çok güzelmiş ahh tatile gidesim geldii.......

kızlar ben kk da bir başka topice de yazıyorum belki görenlerınız vardır..spor arkadaşı diye......bugün ölçülerimi aldım dediğim kadar varmış resmen odun gibiyim....
bugun düzenli plates e başlıyorum......hatta şuan ebru başlıyor.......yapıp geleyim ben

yazı haziran gibi tatil pklanımız var marmarismi ayvalık sarımsaklımı karar veremeddik varmı bilgiiz giden oldumu sizlerden
hiç gitmedim o tarafları o yüzden bi bilgim yok malesef
GÜNAYDIN ARKADAŞLARR

geçmiş olsun birsen aman dikkat et beline ... hafta sonu bende çektim ne zormuş...

ah gamzeee sona geldin biraz daha dikkat et güzelim...

afiyet olsun şahnurcum ben öğleden sonraları içiyorum genelde....

ooo hayırlı olsun plilates kardeşliği

afiyet olsun şahnurcum ben öğleden sonraları içiyorum genelde....

ooo hayırlı olsun plilates kardeşliği

sağol jujum valla yoksa bu vücudun şekle girecegı yok.....dedim en azından topice yazarsam mecbur kalırım yaparım......bugun yaptım bile
akşama da yürüyüş yaparım tmmmm

eylen canım bol bol... dans etmek te bir nevi spor sayılır zaten....

kuzum izinler bir haftalık olmuyo en az iki hafta olması lazım.. bir hafta için izne gerek yok idare ederiz seni girebildiğinde girersin

tamam juju öyle yaparız ozaman izin almayayım..mümkün olduğunca girmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…