- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.821
sen dün kuru yaptın diye akşam bende yaptım uzun süredir yapmamıştım valla çok güzel olmuş gece bi baktım pişmiş mi diye gayet güzeldi bu akşam balık var ama yarın akşam ki menü belli kuru pilav
bu arada ben yeşil çayımı koydum sizde koyun hadi unutmayınnnnnn
günaydın kızlar................
birsennn ahh birsen dikkat et şu beline.........
hasret:cnm Marmaris diyorum ben ama ayvalık da çok güzelmişahh tatile gidesim geldii.......
kızlar ben kk da bir başka topice de yazıyorum belki görenlerınız vardır..spor arkadaşı diye......bugün ölçülerimi aldım dediğim kadar varmış resmen odun gibiyim....
bugun düzenli plates e başlıyorum......hatta şuan ebru başlıyor.......yapıp geleyim ben
hiç gitmedim o tarafları o yüzden bi bilgim yok malesef
geçmiş olsun birsen aman dikkat et beline ... hafta sonu bende çektim ne zormuş...
ah gamzeee sona geldin biraz daha dikkat et güzelim...
sağol jujum valla yoksa bu vücudun şekle girecegı yok.....dedim en azından topice yazarsam mecbur kalırım yaparım......bugun yaptım bile
akşama da yürüyüş yaparım tmmmm
Ellerine sağlık tatlımm..bazen motivasyonun nerden geleceği bilinmiyor, sen bana bu hafta yemek yapmamı ve bu durumda daha sağlıklı besleneceğimi söylemiştin yaa..bu bana çok iyi geldi..düzenli ve sağlıklı beslenmek harika
Evet Tuğba'cığım ben okuyorum seni orada da..Çok yerinde bir karar olmuş arkadaşım..Şimdiden rabbim güç versin de belin hiç problem çıkarmadan sporunu yap inşaallah
Aynen jujumm, sanki sonu gördüm gibi daha yolum varken cozutmak harbi akıllı insan işi değil
ohhh süpperrr
evet şahnur geç kalmışım gerçekten off ya 1 saat lazımlıkta oturup bekliyoruz yapmıyo tam kaldırıyorum 2 dk geçmeden altına yapıyoumarım uzun sürmez bu süreç offf of
eee nasıldı.. yetişebildin mi ebruya... ben yetişemiyorum çünkümsağol jujum valla yoksa bu vücudun şekle girecegı yok.....dedim en azından topice yazarsam mecbur kalırım yaparım......bugun yaptım bile
akşama da yürüyüş yaparım tmmmm
aynen canım sen vakit buldukça gelirsin boşuna izinle uğraşmayalım...tamam juju öyle yaparız ozaman izin almayayım..mümkün olduğunca girmeye çalışıcam
hemen toparlıyorsun kendini gamzem.. zararın neresinden dönersen kardır
Aynen jujumm, sanki sonu gördüm gibi daha yolum varken cozutmak harbi akıllı insan işi değil
ohhh süpperrr
evet şahnur geç kalmışım gerçekten off ya 1 saat lazımlıkta oturup bekliyoruz yapmıyo tam kaldırıyorum 2 dk geçmeden altına yapıyoumarım uzun sürmez bu süreç offf of
sağol cnm benimsen beledıyenın spor salonuna gidiyordun işe başlayınca kaldı de mi o:44::44::44:
ayy yerım ben senın bebişini..yapsın çişini yere nolcakçok tatlıdır eminimmm
eee nasıldı.. yetişebildin mi ebruya... ben yetişemiyorum çünküm
aynen canım sen vakit buldukça gelirsin boşuna izinle uğraşmayalım...
eee kolay değil alışma süreci böyle geçecek... onun için özel kilotlar vardı onlardan alsaydın keşke
3 yerede gittim ukyocum eğer amaç kafa dinlemek sakin geçirmekse sarımsaklı ve ayvalığı tercih edebilirsin lakin hem dinlenip hem eğleniriz dımtıs dımtıs diyorsan marmaris... 3 yerde güzelyazı haziran gibi tatil pklanımız var marmarismi ayvalık sarımsaklımı karar veremeddik varmı bilgiiz giden oldumu sizlerden
ölçülerin ne kadar çıktı cornican?günaydın kızlar................
birsennn ahh birsen dikkat et şu beline.........
hasret:cnm Marmaris diyorum ben ama ayvalık da çok güzelmişahh tatile gidesim geldii.......
kızlar ben kk da bir başka topice de yazıyorum belki görenlerınız vardır..spor arkadaşı diye......bugün ölçülerimi aldım dediğim kadar varmış resmen odun gibiyim....
bugun düzenli plates e başlıyorum......hatta şuan ebru başlıyor.......yapıp geleyim ben
ay ne komiğime gitti biricikim ya 2 saat bekliyoz kalkıyo 2 dakika sonra demek altına yapıyo... biraz sabır gerektiren işmiş ablamda 24- 28 ay arası tam hatırlamıyorum ama 1 haftada alıştırmıştı gece güzdüz lazımlık nöbeti... allah kolaylık versin alışacaklar inşallah...evet şahnur geç kalmışım gerçekten off ya 1 saat lazımlıkta oturup bekliyoruz yapmıyo tam kaldırıyorum 2 dk geçmeden altına yapıyoumarım uzun sürmez bu süreç offf of
akıllı bıdık annesi kolay temizlesin diye açık alanları kullanıyor demekkievet tatlı teyzesi allahtan halıya yapmıyo açk olan yerrleri tercih ediyo
eee nasıldı.. yetişebildin mi ebruya... ben yetişemiyorum çünküm
aynen canım sen vakit buldukça gelirsin boşuna izinle uğraşmayalım...
eee kolay değil alışma süreci böyle geçecek... onun için özel kilotlar vardı onlardan alsaydın keşke
3 yerede gittim ukyocum eğer amaç kafa dinlemek sakin geçirmekse sarımsaklı ve ayvalığı tercih edebilirsin lakin hem dinlenip hem eğleniriz dımtıs dımtıs diyorsan marmaris... 3 yerde güzel
ölçülerin ne kadar çıktı cornican?
ay ne komiğime gitti biricikim ya 2 saat bekliyoz kalkıyo 2 dakika sonra demek altına yapıyo... biraz sabır gerektiren işmiş ablamda 24- 28 ay arası tam hatırlamıyorum ama 1 haftada alıştırmıştı gece güzdüz lazımlık nöbeti... allah kolaylık versin alışacaklar inşallah...
akıllı bıdık annesi kolay temizlesin diye açık alanları kullanıyor demekki
bişiy olmaz cornican felakette değil bi kere inşallah istediğin ölçülere ineceksinyok ya mumkun mü? o bacakları nasıl kafaya getırıyorlar ya ama dile kolay kaç yıl oldu kadın her gun plates yapıyor......
zesim hiç sorma ya felaket....dur yazayım.....
göğüs:95
bel:73
göbek:85
kalça:99
üst bacak:58
üst kol:29
bişiy olmaz cornican felakette değil bi kere inşallah istediğin ölçülere ineceksin
cornican senle en yakın yerimiz kolumuzmuşbaktım benimkide 30 çıktı
her yannımız uzak be bacıminşallah canım......başka nerelerımız yakın cızz
yok ya mumkun mü? o bacakları nasıl kafaya getırıyorlar ya ama dile kolay kaç yıl oldu kadın her gun plates yapıyor......
zesim hiç sorma ya felaket....dur yazayım.....
göğüs:95
bel:73
göbek:85
kalça:99
üst bacak:58
üst kol:29
tamam gördüm conican ölçülerini... inşallah istediğin ölçülere inersin bacım...
hafif karnım ağrıyor aynı adet olacak mışım gibi....olmak istemiyorum regl falan....
eşim de diyor ki neden olmuyor bebek.....bende bozuntuya vermedim hemen olmaz dedim....
kızlar doktora gıtmelı mıyım ? çok mu erken daha?
her yannımız uzak be bacım
belim 80
göbeğim ( tam göbek deliğinden ölçtüm)94
kalça: 103
üst bacak (tam dombiliymiş): 66
her yannımız uzak be bacım
belim 80
göbeğim ( tam göbek deliğinden ölçtüm)94
kalça: 103
üst bacak (tam dombiliymiş): 66
corni kuzum bebek işini takıntıya getirirsen hiç olmaz ben sana söyleyeyim... reglini unutacaksın ne zaman olacağım diye hesap etmeyeceksin yoksa kendini kasmaktan reglin bile gereksiz yere gecikiyor ayrıca o günlerde yaşadığın stres de cabası...
bu arada herkes corninin verdiği değerlere göre ölçsün bakalım kendini not edim bende... ama en büyük benimkiler ona göre arkamda sıralanacaksınız
bölgesel incelme isteyenler yapabilir elbette benim için ilk öncelik incelme neremden olursa olsunzes:göğsünüde ölç.....kalçayı tam basenden ölçtün değil mi? Ben ordan ölçmüştüm.....basenlerım var maalesef.....
çok haklısın ama işte elımde olmadan stres yapıyorum galıba:26::26::26:
Bu arada squat diye bır hareket varmış.kaçla -basen için süpermiş...herkes onu yapıyo ya.bizim ne eksıgımız var....popoyu dikleştiriyormuş......
şimdi aklıma düştü garfim.......keşke bir numarası falan olsaydı.....ya da facebook u falanNerelerde kaldı acaba.....hala teyzesının yanında mı kalıyor ki?
Ya da buraları tamamen bıraktı..kpss ye çalışmak için....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?