Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık tatlımm..bazen motivasyonun nerden geleceği bilinmiyor, sen bana bu hafta yemek yapmamı ve bu durumda daha sağlıklı besleneceğimi söylemiştin yaa..bu bana çok iyi geldi..düzenli ve sağlıklı beslenmek harika

Evet Tuğba'cığım ben okuyorum seni orada da..Çok yerinde bir karar olmuş arkadaşım..Şimdiden rabbim güç versin de belin hiç problem çıkarmadan sporunu yap inşaallah

hiç gitmedim o tarafları o yüzden bi bilgim yok malesef

geçmiş olsun birsen aman dikkat et beline ... hafta sonu bende çektim ne zormuş...

ah gamzeee sona geldin biraz daha dikkat et güzelim...

Aynen jujumm, sanki sonu gördüm gibi daha yolum varken cozutmak harbi akıllı insan işi değil

sağol jujum valla yoksa bu vücudun şekle girecegı yok.....dedim en azından topice yazarsam mecbur kalırım yaparım......bugun yaptım bile
akşama da yürüyüş yaparım tmmmm

ohhh süpperrr

evet şahnur geç kalmışım gerçekten off ya 1 saat lazımlıkta oturup bekliyoruz yapmıyo tam kaldırıyorum 2 dk geçmeden altına yapıyo umarım uzun sürmez bu süreç offf of

sağol cnm benim sen beledıyenın spor salonuna gidiyordun işe başlayınca kaldı de mi o:44::44::44:

evet şahnur geç kalmışım gerçekten off ya 1 saat lazımlıkta oturup bekliyoruz yapmıyo tam kaldırıyorum 2 dk geçmeden altına yapıyo umarım uzun sürmez bu süreç offf of

ayy yerım ben senın bebişini..yapsın çişini yere nolcak çok tatlıdır eminimmm

sağol jujum valla yoksa bu vücudun şekle girecegı yok.....dedim en azından topice yazarsam mecbur kalırım yaparım......bugun yaptım bile
akşama da yürüyüş yaparım tmmmm
eee nasıldı.. yetişebildin mi ebruya... ben yetişemiyorum çünküm
tamam juju öyle yaparız ozaman izin almayayım..mümkün olduğunca girmeye çalışıcam
aynen canım sen vakit buldukça gelirsin boşuna izinle uğraşmayalım...

Aynen jujumm, sanki sonu gördüm gibi daha yolum varken cozutmak harbi akıllı insan işi değil

ohhh süpperrr
hemen toparlıyorsun kendini gamzem.. zararın neresinden dönersen kardır

eee kolay değil alışma süreci böyle geçecek... onun için özel kilotlar vardı onlardan alsaydın keşke

sağol cnm benim sen beledıyenın spor salonuna gidiyordun işe başlayınca kaldı de mi o:44::44::44:

ayy yerım ben senın bebişini..yapsın çişini yere nolcak çok tatlıdır eminimmm

AYNEN KALDI CANIM :26:

Kesinlikle jujum

yazı haziran gibi tatil pklanımız var marmarismi ayvalık sarımsaklımı karar veremeddik varmı bilgiiz giden oldumu sizlerden
3 yerede gittim ukyocum eğer amaç kafa dinlemek sakin geçirmekse sarımsaklı ve ayvalığı tercih edebilirsin lakin hem dinlenip hem eğleniriz dımtıs dımtıs diyorsan marmaris... 3 yerde güzel

ölçülerin ne kadar çıktı cornican?

ay ne komiğime gitti biricikim ya 2 saat bekliyoz kalkıyo 2 dakika sonra demek altına yapıyo... biraz sabır gerektiren işmiş ablamda 24- 28 ay arası tam hatırlamıyorum ama 1 haftada alıştırmıştı gece güzdüz lazımlık nöbeti... allah kolaylık versin alışacaklar inşallah...

evet tatlı teyzesi allahtan halıya yapmıyo açk olan yerrleri tercih ediyo
akıllı bıdık annesi kolay temizlesin diye açık alanları kullanıyor demekki

yok ya mumkun mü? o bacakları nasıl kafaya getırıyorlar ya ama dile kolay kaç yıl oldu kadın her gun plates yapıyor......

zesim hiç sorma ya felaket....dur yazayım.....

göğüs:95
bel:73
göbek:85
kalça:99
üst bacak:58
üst kol:29

hafif karnım ağrıyor aynı adet olacak mışım gibi....olmak istemiyorum regl falan....
eşim de diyor ki neden olmuyor bebek.....bende bozuntuya vermedim hemen olmaz dedim....
kızlar doktora gıtmelı mıyım ? çok mu erken daha?

bişiy olmaz cornican felakette değil bi kere inşallah istediğin ölçülere ineceksin

ben dün ki menümü yazamamıştım onu yazayım... kusura bakmayın zamanında olmadı...

sabah:

1 salatalık
bol su

öğle:

1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
1 domates
2 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek

ara:

1 kase sütlaç

akşam:
yok

tamam gördüm conican ölçülerini... inşallah istediğin ölçülere inersin bacım...

her yannımız uzak be bacım
belim 80
göbeğim ( tam göbek deliğinden ölçtüm)94
kalça: 103

üst bacak (tam dombiliymiş): 66

corni kuzum bebek işini takıntıya getirirsen hiç olmaz ben sana söyleyeyim... reglini unutacaksın ne zaman olacağım diye hesap etmeyeceksin yoksa kendini kasmaktan reglin bile gereksiz yere gecikiyor ayrıca o günlerde yaşadığın stres de cabası...

bu arada herkes corninin verdiği değerlere göre ölçsün bakalım kendini not edim bende... ama en büyük benimkiler ona göre arkamda sıralanacaksınız

her yannımız uzak be bacım
belim 80
göbeğim ( tam göbek deliğinden ölçtüm)94
kalça: 103

üst bacak (tam dombiliymiş): 66

zes:göğsünüde ölç.....kalçayı tam basenden ölçtün değil mi? ben ordan ölçmüştüm.....basenlerım var maalesef.....

çok haklısın ama işte elımde olmadan stres yapıyorum galıba:26::26::26:

bu arada squat diye bır hareket varmış.kaçla -basen için süpermiş...herkes onu yapıyo ya.bizim ne eksıgımız var....popoyu dikleştiriyormuş......

şimdi aklıma düştü garfim.......keşke bir numarası falan olsaydı.....ya da facebook u falan nerelerde kaldı acaba.....hala teyzesının yanında mı kalıyor ki?
ya da buraları tamamen bıraktı..kpss ye çalışmak için....:26::26::26:

teşekkürler tatil önerileriniz için corni sen zaten 365 gün tatil yerindesin kızım daha sana tatil matil yok sizi alanyadan sonra panama paklar bugün ebru şalllı sanırım streç yapıyodu esneme haretkettleri

ölçülerinde iii

bölgesel incelme isteyenler yapabilir elbette benim için ilk öncelik incelme neremden olursa olsun

izin hoşuna gitti belkide iyice dinleniyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…