- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.841
hu huuu ben yine kayboldum ortadan farkindyim beni affedin vallaaasinavlar basladi internet paketmde btmisti dun hallettim hepsni yarin tarti gunu bakalimm napicam merak icindeyimmmm :)
eee nasıldı.. yetişebildin mi ebruya... ben yetişemiyorum çünküm
aynen canım sen vakit buldukça gelirsin boşuna izinle uğraşmayalım...
hemen toparlıyorsun kendini gamzem.. zararın neresinden dönersen kardır
eee kolay değil alışma süreci böyle geçecek... onun için özel kilotlar vardı onlardan alsaydın keşke
3 yerede gittim ukyocum eğer amaç kafa dinlemek sakin geçirmekse sarımsaklı ve ayvalığı tercih edebilirsin lakin hem dinlenip hem eğleniriz dımtıs dımtıs diyorsan marmaris... 3 yerde güzel
ölçülerin ne kadar çıktı cornican?
ay ne komiğime gitti biricikim ya 2 saat bekliyoz kalkıyo 2 dakika sonra demek altına yapıyo... biraz sabır gerektiren işmiş ablamda 24- 28 ay arası tam hatırlamıyorum ama 1 haftada alıştırmıştı gece güzdüz lazımlık nöbeti... allah kolaylık versin alışacaklar inşallah...
akıllı bıdık annesi kolay temizlesin diye açık alanları kullanıyor demekki
yok ya mumkun mü? o bacakları nasıl kafaya getırıyorlar ya ama dile kolay kaç yıl oldu kadın her gun plates yapıyor......
zesim hiç sorma ya felaket....dur yazayım.....
göğüs:95
bel:73
göbek:85
kalça:99
üst bacak:58
üst kol:29
hafif karnım ağrıyor aynı adet olacak mışım gibi....olmak istemiyorum regl falan....
eşim de diyor ki neden olmuyor bebek.....bende bozuntuya vermedim hemen olmaz dedim....
kızlar doktora gıtmelı mıyım ? çok mu erken daha?
inşallah canım......başka nerelerımız yakın cızz
corni kuzum bebek işini takıntıya getirirsen hiç olmaz ben sana söyleyeyim... reglini unutacaksın ne zaman olacağım diye hesap etmeyeceksin yoksa kendini kasmaktan reglin bile gereksiz yere gecikiyor ayrıca o günlerde yaşadığın stres de cabası...
bu arada herkes corninin verdiği değerlere göre ölçsün bakalım kendini not edim bende... ama en büyük benimkiler ona göre arkamda sıralanacaksınız
zes:göğsünüde ölç.....kalçayı tam basenden ölçtün değil mi? ben ordan ölçmüştüm.....basenlerım var maalesef.....
çok haklısın ama işte elımde olmadan stres yapıyorum galıba:26::26::26:
bu arada squat diye bır hareket varmış.kaçla -basen için süpermiş...herkes onu yapıyo ya.bizim ne eksıgımız var....popoyu dikleştiriyormuş......
Hu huuu ben yine kayboldum ortadan farkindyim beni affedin vallaaasinavlar basladi internet paketmde btmisti dun hallettim hepsni yarin tarti gunu bakalimm napicam merak icindeyimmmm :)
ben geldim kızlarr bi sürü koşuşturmadan sonra buralardayım
cornican ben ilk bebeğe korunmayı bıraktığım ay hamile kalırken 2. de tam 10 ay sonra hamile kalmıştım sen kaç yıllık evlisin daha sizin yaşınız küçük 35 yaşından öncekiler için bi kere dr 1 sene hiç bişey yapmayın bekleyin yaş 35 üzeri ise de 6 ay bekleyin demişti ben eşimi ikna edememiştim 6 ay ıolupda hamile kalamayınca jujumun dediği gibi stres etkiliyo kesinlikle ben ne zaman hamile kalmayı unutup bu işi zevk için yapmaya başladım o ay hamile kalmıştım sakın stress yapma
bu arada öğlen biraz erken çıktım güneş gözlüğü baktım numaralı onu halletmem lazım ordan fizik tedaviye ordan hudut sağlığı merkezine saruhumma ve menenjit aşısını yaptırdım yarın hepatit yaptıracağım delik deşik oldu her yerim
menümü de yazyaım çıkayım
sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin 1/2 kk peynir
ara
3 yeni dünya
öğle
1 dilim fındıklı ekmek
1 üçgen peynir
1 ayran
ara
1 top dondurma sade
8-10 çilek
akşam
fırında balık
salata
su tamam
yürüyüş 25 dk koşturmacalar arasında yürüdüm akşama da 30-45 dk arası yürüyeceğim tekrar
teşekkürler tatil önerileriniz için corni sen zaten 365 gün tatil yerindesin kızım daha sana tatil matil yok sizi alanyadan sonra panama paklar bugün ebru şalllı sanırım streç yapıyodu esneme haretkettleri
ölçülerinde iii
bölgesel incelme isteyenler yapabilir elbette benim için ilk öncelik incelme neremden olursa olsun
izin hoşuna gitti belkide iyice dinleniyor:26:
Hu huuu ben yine kayboldum ortadan farkindyim beni affedin vallaaasinavlar basladi internet paketmde btmisti dun hallettim hepsni yarin tarti gunu bakalimm napicam merak icindeyimmmm :)
göğüsü nereden ölçeceğiz cornican?
bu arada tam basenden ölçtüm 104 çıktı...
du ben en baştan ölçülerimi alayım
göbeği nerden ölçeceğiz?
göbek deliği mi biraz aşağısı mı?( hani ayva göbek kısmı varya oradan mı?
aldım kaptanımda ona yapınca hiç rahatsız olmuyo beze yapmış gibi ama ıslaklık hissedince rahatsız oluyo belki böyle daha kolay alışır dedim
öyle valla zesim ben tembellikden bıraktım geç oldu biraz sen erken davran bacım
ayy bende ölçiyim bari ama mezura yok şu metal olanlardan var onlarla olurmu
ben geldim kızlarr bi sürü koşuşturmadan sonra buralardayım
cornican ben ilk bebeğe korunmayı bıraktığım ay hamile kalırken 2. de tam 10 ay sonra hamile kalmıştım sen kaç yıllık evlisin daha sizin yaşınız küçük 35 yaşından öncekiler için bi kere dr 1 sene hiç bişey yapmayın bekleyin yaş 35 üzeri ise de 6 ay bekleyin demişti ben eşimi ikna edememiştim 6 ay ıolupda hamile kalamayınca jujumun dediği gibi stres etkiliyo kesinlikle ben ne zaman hamile kalmayı unutup bu işi zevk için yapmaya başladım o ay hamile kalmıştım sakın stress yapma
bu arada öğlen biraz erken çıktım güneş gözlüğü baktım numaralı onu halletmem lazım ordan fizik tedaviye ordan hudut sağlığı merkezine saruhumma ve menenjit aşısını yaptırdım yarın hepatit yaptıracağım delik deşik oldu her yerim
menümü de yazyaım çıkayım
sabah
2 dilim ekmek
7 zeytin 1/2 kk peynir
ara
3 yeni dünya
öğle
1 dilim fındıklı ekmek
1 üçgen peynir
1 ayran
ara
1 top dondurma sade
8-10 çilek
akşam
fırında balık
salata
su tamam
yürüyüş 25 dk koşturmacalar arasında yürüdüm akşama da 30-45 dk arası yürüyeceğim tekrar
Ben de ölçücem akşama
Kesinlikle jujuma katılıyorum, lütfen takıntı olmasın içinizde ve beyninizde..Söylemesi kolay, uygulaması en zor şeylerden biridir, bunu da en iyi bilenlerdenim :26:
Büşra hoş geldin gülümm
Güzel valaa
herkes öyle diyor ama hıc öle olmuyor.herkes bize geliyor hep ben uğraşıyorum(annemler harıc)
şöyle bende gıdeyım uzatayım bacaklarımı gelsın yemekler gitsin yemekleraklım fikrim boğaz ya....
yaww jujum bayağı oldu haber de alamadık:44::44:
nıhayettbir daha kaybolmaa sakın sınavlarına iyi çalış
cnm ben göğsümün tam ortasından ölçtüm yanı tam orta işte nasıl anlatayım
tüüü ayıp valla cızzz nasıl olmaz metre.....hemen bi komsunun kapını çal de ki (metrem yok deme) bulamıyorum de ya da sonra alırsın..metallerle olmaz.....
menü güzel cnm balık istedi yaabebek konusunda stres yapmıcam yapmıcamm
kesinlikle ölç.sen bayağı ince çıkarsın....gamzeee sevdadan hala haber yok....yarını unutmasa bari:26::26::26:
herkes öyle diyor ama hıc öle olmuyor.herkes bize geliyor hep ben uğraşıyorum(annemler harıc)
şöyle bende gıdeyım uzatayım bacaklarımı gelsın yemekler gitsin yemekleraklım fikrim boğaz ya....
yaww jujum bayağı oldu haber de alamadık:44::44:
nıhayettbir daha kaybolmaa sakın sınavlarına iyi çalış
cnm ben göğsümün tam ortasından ölçtüm yanı tam orta işte nasıl anlatayım
tüüü ayıp valla cızzz nasıl olmaz metre.....hemen bi komsunun kapını çal de ki (metrem yok deme) bulamıyorum de ya da sonra alırsın..metallerle olmaz.....
menü güzel cnm balık istedi yaabebek konusunda stres yapmıcam yapmıcamm
kesinlikle ölç.sen bayağı ince çıkarsın....gamzeee sevdadan hala haber yok....yarını unutmasa bari:26::26::26:
az sonra çıkıp onu halledicem canım :26: bazı huylarına kızıyorum gerçekten..3 gündür görüşmeye çalışıyorum iş çıkışı ama malesef hep sorduğumda uyuyor ve bana geri dönmüyor..neyse vardır bir hikmetiyolmamı bekliyor zaharr
- Menüm
[*]
[*]Sabah: 1 salatalık
[*]
[*]Ara: yarım paket kraker
[*]
[*]Öğle: 1 dilim k.e.
[*]1 k.k. peynir
[*]3 yeşil biber
[*]1 salatalık
[*]
[*]Ara: 3 badem
[*]
[*]Akşam: 4 kaşık fasulye
[*]çeyrek dilim bayat ekmek
[*]3 yeşil biber ama acıymış ya
[*]
[*]Spor: 1 saat yürüyüş
[*]40 dk. eliptik
[*]
[*]Su: içiyorum, fazla fazla tamamdır :128::128:
sabah
1.5 dilim ekemek
1 dilim peynir
domates
öğlen
1 kase yoğurt
4 kaşık etli kuru fasulye
2 çatal pilav
ara
kiraz
akşam
söğüş
peynir
1 dilim ekmek
su içtim
spor
nbtteyim
menüm
sabah 1 dilim ekmek 4 5 çatal soslu biber peynir domates
öğle 1 kase yoğurt 1 salatalık biraz dut
ara 10 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu kırmızı lahana salatası
su tamamlıyıcam
spor 1 saat yürüyüş mekik ve bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?