- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.021
yaa corni ben sanırım bugün başlayamam yarın ya da pytesi başlarım ona göre listeye ekle şekerim hadi öpüldünüz iyi gecelerrr
Eki Görüntüle 720746
kızlar tablo bu.......bu takıp edilecek bugun yapanlar yarın 55 tane yapacaklar......rtükten uyarı geldıgı için hatunun poposunu kara kaplı defterle kapattım
anam ben o popoyu gördükce daha bi şevkle yapıyodum emme neyse
cornican göğüs 95göğüs bel göbek basen üst bacak kol
juju 109 94 115 119 70 36
corni 95 73 85 99 58 29
dilek
zes ? 80 94 103 66 30
birsen
gamze 93 76 86 97 58 28
sevda
rabiş
aysun
hasret
dalin
büşra
ben bi inceleyim kızımı anca uyuttum yapabilirsem bugün yoksa inş. yarın kesindir...tamam teyzecimm lafımı olurrne zaman başlıcan
95hepinizin ölçülerini kaydediyorum pc me......hepınız yazın en son buraya ekleyecegım.......
zes bacımm göğsünü ölçmemişin.......
birsencim ya belini yanlış mı ölçtün acaba? o kadar çıkmaz gibi geliyor bana... göbekte 108 çıkmaz gibi geliyor bana:26:merhaba arkadaşlar kardeşimle ilgilendiğim için giremedim.. yarında annemlere gideceğiz.
ölçülerim
bel:91
göbek:108
göğüs:104
basen:106
bacak:56
kol:28
cornim ben o hareketleri yapamam. belimden rahatsızlanırım. önceden platese giderkende hoca her hareketi yaptırmıyodu bana.
hanımlar ya siz ölçerken nasıl ölçüyorsunuz? yani mezurayı sıfır mı yanaştırıyorsunuz yoksa ölçüm alırken azcık mezurayı bol mu bırakıyorsunuz?mesela ölçüm aldıktan sonra bi parmak girecek kadar yer oluyor mu yoksa tam sıfır mı yanaştırıyorsunuz? buna göre biraz sonuç değişir gibi geliyor...
merhaba arkadaşlar kardeşimle ilgilendiğim için giremedim.. yarında annemlere gideceğiz.
ölçülerim
bel:91
göbek:108
göğüs:104
basen:106
bacak:56
kol:28
cornim ben o hareketleri yapamam. belimden rahatsızlanırım. önceden platese giderkende hoca her hareketi yaptırmıyodu bana.
cnm iyice sıkmıcaksın tabı ama o kadar da boşluk bırakma.....etını sıkmadan nefesını içine çekmeden tam 0 noktasından ölç...hanımlar ya siz ölçerken nasıl ölçüyorsunuz? yani mezurayı sıfır mı yanaştırıyorsunuz yoksa ölçüm alırken azcık mezurayı bol mu bırakıyorsunuz?mesela ölçüm aldıktan sonra bi parmak girecek kadar yer oluyor mu yoksa tam sıfır mı yanaştırıyorsunuz? buna göre biraz sonuç değişir gibi geliyor...
Canım kendi adıma soruna cevap vereyim..1 parmak bırakırsak kendi ölçümüz olmaz ki o..Eğer böyle yaparsak misal: bel 9090 + 1 parmak mı diyecez :44:
Bence tamamaen 0 olucak ama sıkmadan,normal bir şekilde sıfır..
Bu arada herkese kocaman günaydınnnn
herkese günaydın
anam belde aşağı heryerim ağrıyo bu kadar işi kim yapıcak yaaa
herkese merhaba kızlaarrrr
olculerımı yarın bıldırcem kızlar bu arada squata bende dahıl olcamm yarın konusuruz detaylarıııııı.......
hoş geldin cnmmtatilin nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?