Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cornican göğüs 95

tamam teyzecimm lafımı olurr ne zaman başlıcan
ben bi inceleyim kızımı anca uyuttum yapabilirsem bugün yoksa inş. yarın kesindir...

hepinizin ölçülerini kaydediyorum pc me......hepınız yazın en son buraya ekleyecegım.......

zes bacımm göğsünü ölçmemişin.......
95

Göğüs: 95

Bel: 80

göbek: 94

kalça: 104

üst bacağın en tombul kısmı: 66

kol:30

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kardeşimle ilgilendiğim için giremedim.. yarında annemlere gideceğiz.

ölçülerim
bel:91
göbek:108
göğüs:104
basen:106
bacak:56
kol:28

cornim ben o hareketleri yapamam. belimden rahatsızlanırım. önceden platese giderkende hoca her hareketi yaptırmıyodu bana.

Son düzenleme:
birsencim ya belini yanlış mı ölçtün acaba? o kadar çıkmaz gibi geliyor bana... göbekte 108 çıkmaz gibi geliyor bana:26:

hanımlar ya siz ölçerken nasıl ölçüyorsunuz? yani mezurayı sıfır mı yanaştırıyorsunuz yoksa ölçüm alırken azcık mezurayı bol mu bırakıyorsunuz?mesela ölçüm aldıktan sonra bi parmak girecek kadar yer oluyor mu yoksa tam sıfır mı yanaştırıyorsunuz? buna göre biraz sonuç değişir gibi geliyor...

Canım kendi adıma soruna cevap vereyim..1 parmak bırakırsak kendi ölçümüz olmaz ki o..Eğer böyle yaparsak misal: bel 90 90 + 1 parmak mı diyecez :44:

Bence tamamaen 0 olucak ama sıkmadan,normal bir şekilde sıfır..

Bu arada herkese kocaman günaydınnnn

birsencim benım de ufaktan belim ağrıyor zaten......belkı bende bırakırım.kaş yapayım derken belimden olmak istemıyorum cnm doğru yerden ölçtüğüne emın mısın bu kadar çıkman zor gıbı geldı......

cnm iyice sıkmıcaksın tabı ama o kadar da boşluk bırakma.....etını sıkmadan nefesını içine çekmeden tam 0 noktasından ölç...

herkese günaydın

anam belde aşağı heryerim ağrıyo bu kadar işi kim yapıcak yaaa

günaydın kızlarrrrrr

göğüs bel göbek basen üst bacak kol

juju 109 94 115 119 70 36

corni 95 73 85 99 58 29

dilek
zes ? 80 94 103 66 30

birsen

gamze 93 76 86 97 58 28

sevda 98 85 101 106 61 33
rabiş
aysun
hasret
dalin
büşra

inşallah doğru ölçmüşümdür.....

.

bu günkü menüyü önce ben yazayım:
sabah :1 lokma ekmekle masada ne varsa hepsinden birer çatal

öğle:1 tane muz ,1 kase yoğurt

ara: 2 tane kurabiye ama küçük boy

akşam: 1 dilim kepek ekmeği ve karışık sebze salatası,1 kase yoğurt

ilerleyen saatlerde de ince 1 dilim karpuz yemeği düşünüyorum

spor:55 squet başka da birşey yapmayı düşünmüyorum ...
su :henüz 1 litre oldu,yeşil çay 1 bardak içtim ,1 tane daha içecem

.

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek yumurta domates salata peynir 1 tatlı k nutella

ÖĞLE yoğurtlu semizotu salatası

ARA 60 kalorilik kraker 1 dilim ananas yarım çay bar süt

AKŞAM 1 tabak kıymalı kabak salata ayran

SU içmeye devam

SPOR 45 dk yürüyüş 55 squat mekik

olculerımı yarın bıldırcem kızlar bu arada squata bende dahıl olcamm yarın konusuruz detaylarıııııı.......

merhaba kızlar..bi kaç gündür evde değildik annemi gezdirdik hafta sonu...bizde gezdik tabi....
yarında ev işi duvar vs sileceğiz bakalım...burası kömür memleketi olduğu için senede bir duvar sildirmek gerekyor...

ölçüleri alıyormuşuz galiba..bende alır eklerim bir ara hepinizi öpüyorummmm

hoş geldin cnmm tatilin nasıl geçti?

hosbulduk kuzummmm tatıl cok guzel gectı ama hemencık bıttı

gunaydınnnn sevgılı 5. takım uyelerııı nasılsınız bakemm?? dukkanı ben acıyorum bugun hadı bakalımmmmm bismillah
kalkar kalkmaz olculerımı aldım yok bole bı olcuuuuuuuu

gogus:97
bel:80
gobek:93
basen:112
bacak:63
kol:31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…