- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.041
herkese günaydın
anam belde aşağı heryerim ağrıyo bu kadar işi kim yapıcak yaaa
hosbulduk kuzummmmtatıl cok guzel gectı ama hemencık bıttı
gunaydınnnn sevgılı 5. takım uyelerııınasılsınız bakemm?? dukkanı ben acıyorum bugun hadı bakalımmmmm bismillah
kalkar kalkmaz olculerımı aldım yok bole bı olcuuuuuuuu
gogus:97
bel:80
gobek:93
basen:112
bacak:63
kol:31
merhaba kızlar..bi kaç gündür evde değildik annemi gezdirdik hafta sonu...bizde gezdik tabi....
yarında ev işi duvar vs sileceğiz bakalım...burası kömür memleketi olduğu için senede bir duvar sildirmek gerekyor...
ölçüleri alıyormuşuz galiba..bende alır eklerim bir ara hepinizi öpüyorummmm
herkesse günaydın canlarr ben nbtteyim ayın başınsda izne ayrıldım diye tuuttum da tuuttunm nbt bitmedi vallahi neyse benim ölçülerim evde yarın yazarınm inşallah
günaydınlarrrr
dün annemler geldi akşamda annemler geldi diye teyzemler kuzenler geldi anacım onlar gelecek diye evi sil süpür misafir gittikten sonra heryer yerde topla bu arada squat mıdır nedir anamı belledi kusura bakmayın çok argo oldu ama o kadar yürüyüş yapıyom hiç bu kadar etkilememişti merdiven çıkamıyom resmen yaa dün birazda koşturmam fazla oldu ama gece 11 de 554 taneyi yaptım pert vaziyetteyim biricik acaba sende mi bu yüzden ağrılar içindesin çok basit gibi gelmişti ama öyle değilmiş anlaşıldı
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Yorucu bir hafta sonu geçirdim..Kendimi doğaya attımtemiz hava yordu galiba yada bünyeme ağır geldi
Grinin 50 tonunu aldım, dün akşam başladım ve sadece 1 sayfa okuyabildim..Bu gün okumak istiyorum..işe getirdim, bakalım beni de juju kadar heyecanlandırıcak mı
hımmm basen var desene....rabişim saat 10 da ebruyla plates e başlamaya ne dersın.bedava sporya da bır tane vıdeosunu indir netten gun ıcın de onu yap(kotalı olduğu için netın tv de yapabılırsın)
tamam cnm ölçülerini beklıyoruzz......
öldün bittin anacım yorgunluktan.....tmm sende yaz ölçülerini.....
ben demiştim demek istemiyorum.....bugun 60 tane yapılacak yarın dınlenme günü
dun kıtap aldım ama bu kıtabı unuttum ya.....neyse elımdekılerı bıtıreyım de öyle.....gamze squata başladın mı?
günaydınlarrrr
dün annemler geldi akşamda annemler geldi diye teyzemler kuzenler geldi anacım onlar gelecek diye evi sil süpür misafir gittikten sonra heryer yerde topla bu arada squat mıdır nedir anamı belledi kusura bakmayın çok argo oldu ama o kadar yürüyüş yapıyom hiç bu kadar etkilememişti merdiven çıkamıyom resmen yaa dün birazda koşturmam fazla oldu ama gece 11 de 554 taneyi yaptım pert vaziyetteyim biricik acaba sende mi bu yüzden ağrılar içindesin çok basit gibi gelmişti ama öyle değilmiş anlaşıldı
evet şahnur canıma okudu bacaklarım pert ama bugün daha iyiyim bacaklarımda çalışmasını istediğim her yeri çalıştırdı valla o yüzden durmak yok yola devam
tuğbacım dün yaptım ben cnm
rabiş hoşgeldinnnn
gamzemmm hemen başlaa benceGünaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Yorucu bir hafta sonu geçirdim..Kendimi doğaya attımtemiz hava yordu galiba yada bünyeme ağır geldi
Grinin 50 tonunu aldım, dün akşam başladım ve sadece 1 sayfa okuyabildim..Bu gün okumak istiyorum..işe getirdim, bakalım beni de juju kadar heyecanlandırıcak mı
kızlar ben maalesef devam ettıremeyecegım squatı.çünkü fıtığım şişti.......hıc sormadan bende yaparım dedim ama belıme ne olacağını düşünemedim......
birsen bile görünce doktorum yasakladı böyle hareketlerı dedi.....kii benım fıtık daha ılerı sevıyedebana noluyorsa.....megersem bele yuk bındırıyormus....ben nıvea body cd me devam edıyorum ama bunu bırakmak zorundayım...
ama siz devam edeceksınız...fıtığı olan birsen ve ben hariç herkes yapcekkkk leynn o kadar......not alıyorum ben.....listemı kontrol edıyorum her gun......
dun sevda yaptı
şahnur da yapmış
dilek? hatırlayamadım şimdi
juju-bugun başlayacaktı
gamze? naptın bacım
rabişim-heveslenme aşamasında
aysunum-sen baslıcak mıydın?
birsencim benım de ufaktan belim ağrıyor zaten......belkı bende bırakırım.kaş yapayım derken belimden olmak istemıyorumcnm doğru yerden ölçtüğüne emın mısın bu kadar çıkman zor gıbı geldı......
cnm iyice sıkmıcaksın tabı ama o kadar da boşluk bırakma.....etını sıkmadan nefesını içine çekmeden tam 0 noktasından ölç...
günaydın kızlarrrrrr
kuzucum ben bı ara yapıyodum ebruyla plates ama ben yapamıyorum ole hareketlerı yaaaaaa ben yuruyus mekık ole basıt hareketlerı yapabılıyorum totoyu kaldıramıyıorummmm
evet şahnur canıma okudu bacaklarım pert ama bugün daha iyiyim bacaklarımda çalışmasını istediğim her yeri çalıştırdı valla o yüzden durmak yok yola devam
tuğbacım dün yaptım ben cnm
rabiş hoşgeldinnnn
herkese kocamannn merhabaa
gamzemmm hemen başlaa bence
canım ben senin başlamana çok şaşırmıştım. çünkü gerçekten çok zorluyoo.. bence sende yapma belin bir kitlendimi hayat felç demek hiç riske atma canmm..
ölçülerimi akşam bi daha alayım. birde o esnada eşime kızdım ölçüvermiyo diye kendim aldım bu akşam ona aldırayım
ama benim göbek ve kalça dehşetül vahşet
cornican en güzel bacaklı kızın biri burda tam karşında zes teyzenbende tam yapamıyorum zaten olduğu kadar......
tmm cnm ekliyorum hemen.......
ne bılım cnm ya düşünemedim ki:26::26::26: neyse en azından takıma faydası oldu.....en güzel bacaklı kızlar burada olacak artık
juju inşallah daha iyi olacağız bu kötüye gidişi iyi yöne çevireceğiz...
cornican o bağlantı verdiğin yerde evet hayır şeklinde anket vardı onu yapmıştık ya ben tam iyi okumadım yani püsküütün takım takım dolaşıp takımlara yansımasını mı yorumlayacağız vallahi anlamadım kusura bakma...
bir de bendeki bacak neymiş be herkesin bacağk ölçüleri iyi benim ki 66 rekor bende sanırsam
cornican en güzel bacaklı kızın biri burda tam karşında zes teyzendombili dom dom
CORNİ CİM canım bende ölçülerimi evde mezura bulamadığım için daha doğrusu büyük sıpa mezurayı kopardığı için atmıştım alamadım çelik şerit metre var onunla da olmaz diye almadım bugün mezura lamaya çalışacağım alınca ölçülerimi de alırım bu arada püsküüt ün bahsettiği konuya gidip bakıyorum hemen
kendıne haksızlık etme.benım bacak ölçümle eşimin ki aynı tabı kı onun kı kas benım ki yag
cnm tmm ben en ıyısı kopyalayıp yapıştırayım buraya ......
vayy yaramaz ne istemış metredentmm cnm oku.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?