Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkesse günaydın canlarr ben nbtteyim ayın başınsda izne ayrıldım diye tuuttum da tuuttunm nbt bitmedi vallahi neyse benim ölçülerim evde yarın yazarınm inşallah

günaydınlarrrr
dün annemler geldi akşamda annemler geldi diye teyzemler kuzenler geldi anacım onlar gelecek diye evi sil süpür misafir gittikten sonra heryer yerde topla bu arada squat mıdır nedir anamı belledi kusura bakmayın çok argo oldu ama o kadar yürüyüş yapıyom hiç bu kadar etkilememişti merdiven çıkamıyom resmen yaa dün birazda koşturmam fazla oldu ama gece 11 de 554 taneyi yaptım pert vaziyetteyim biricik acaba sende mi bu yüzden ağrılar içindesin çok basit gibi gelmişti ama öyle değilmiş anlaşıldı

herkese günaydın

anam belde aşağı heryerim ağrıyo bu kadar işi kim yapıcak yaaa

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

Yorucu bir hafta sonu geçirdim..Kendimi doğaya attım temiz hava yordu galiba yada bünyeme ağır geldi

Grinin 50 tonunu aldım, dün akşam başladım ve sadece 1 sayfa okuyabildim..Bu gün okumak istiyorum..işe getirdim, bakalım beni de juju kadar heyecanlandırıcak mı

hımmm basen var desene....rabişim saat 10 da ebruyla plates e başlamaya ne dersın.bedava spor ya da bır tane vıdeosunu indir netten gun ıcın de onu yap(kotalı olduğu için netın tv de yapabılırsın)

tamam cnm ölçülerini beklıyoruzz......

herkesse günaydın canlarr ben nbtteyim ayın başınsda izne ayrıldım diye tuuttum da tuuttunm nbt bitmedi vallahi neyse benim ölçülerim evde yarın yazarınm inşallah

öldün bittin anacım yorgunluktan.....tmm sende yaz ölçülerini.....

ben demiştim demek istemiyorum.....bugun 60 tane yapılacak yarın dınlenme günü

dun kıtap aldım ama bu kıtabı unuttum ya.....neyse elımdekılerı bıtıreyım de öyle.....gamze squata başladın mı?

kızlar ben maalesef devam ettıremeyecegım squatı.çünkü fıtığım şişti.......hıc sormadan bende yaparım dedim ama belıme ne olacağını düşünemedim......
birsen bile görünce doktorum yasakladı böyle hareketlerı dedi.....kii benım fıtık daha ılerı sevıyede bana noluyorsa.....megersem bele yuk bındırıyormus....ben nıvea body cd me devam edıyorum ama bunu bırakmak zorundayım...

ama siz devam edeceksınız...fıtığı olan birsen ve ben hariç herkes yapcekkkk leynn o kadar......not alıyorum ben.....listemı kontrol edıyorum her gun......

dun sevda yaptı
şahnur da yapmış
dilek? hatırlayamadım şimdi

juju-bugun başlayacaktı
gamze? naptın bacım
rabişim-heveslenme aşamasında
aysunum-sen baslıcak mıydın?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-416.html

püsküütün önerisini okuyun .takım içinde kendi önerinizi belirtin.....
belirtirken ;
başlık kısmına püsküüt öneri yazın(hangı konudan bahsedıldıgı anlaşılsın)....ve kendı fıkrınızı yazın......
2 öneri belırtmıs.
sizde madde 1-madde 2 şeklinde kendı fıkrınızı yazın.......
takıma girenler cvp yazmadan çıkmayın:18::18::18: bugun bitsin bu konu......takımca kendı fikrimizi paylaşım alanında belirteceğiz...önemli bir konu bence....

kuzucum ben bı ara yapıyodum ebruyla plates ama ben yapamıyorum ole hareketlerı yaaaaaa ben yuruyus mekık ole basıt hareketlerı yapabılıyorum totoyu kaldıramıyıorummmm

evet şahnur canıma okudu bacaklarım pert ama bugün daha iyiyim bacaklarımda çalışmasını istediğim her yeri çalıştırdı valla o yüzden durmak yok yola devam

tuğbacım dün yaptım ben cnm

rabiş hoşgeldinnnn

herkese kocamannn merhabaa
gamzemmm hemen başlaa bence

canım ben senin başlamana çok şaşırmıştım. çünkü gerçekten çok zorluyoo.. bence sende yapma belin bir kitlendimi hayat felç demek hiç riske atma canmm..
ölçülerimi akşam bi daha alayım. birde o esnada eşime kızdım ölçüvermiyo diye kendim aldım bu akşam ona aldırayım

ama benim göbek ve kalça dehşetül vahşet

298. ETAP -----0,53
299. ETAP -----0,89
300. ETAP -----0,62
301. ETAP -----0,73
302. ETAP -----0,31
303. ETAP -----0,56
304. ETAP -----0,31
305. ETAP -----0,26
306. ETAP -----0,82
307. ETAP -----0,67
308. ETAP -----(-0,09)
309. ETAP -----0,48
310. ETAP -----0,03

evet kızlarrrr etap etap takım yüzdelerini yazdım ilk başlarda durum gayet güzel son haftalarda kötüye gidiş var öneriniz ne yönde olacak bilemem ama bilgilendirme mahiyetli ekliyorum bunu

kuzucum ben bı ara yapıyodum ebruyla plates ama ben yapamıyorum ole hareketlerı yaaaaaa ben yuruyus mekık ole basıt hareketlerı yapabılıyorum totoyu kaldıramıyıorummmm

bende tam yapamıyorum zaten olduğu kadar......

tmm cnm ekliyorum hemen.......

ne bılım cnm ya düşünemedim ki:26::26::26: neyse en azından takıma faydası oldu.....en güzel bacaklı kızlar burada olacak artık

juju inşallah daha iyi olacağız bu kötüye gidişi iyi yöne çevireceğiz...

cornican o bağlantı verdiğin yerde evet hayır şeklinde anket vardı onu yapmıştık ya ben tam iyi okumadım yani püsküütün takım takım dolaşıp takımlara yansımasını mı yorumlayacağız vallahi anlamadım kusura bakma...

bir de bendeki bacak neymiş be herkesin bacağk ölçüleri iyi benim ki 66 rekor bende sanırsam

cornican en güzel bacaklı kızın biri burda tam karşında zes teyzen dombili dom dom

bana ikinci öneri daha mantıklı geldi ve bi hesapyaptım takım yüzdesinin 0,30 altına düşmemesi için vermeniz gereken kilolar nasıl olmalı diye

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]84,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]67,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,40[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]67,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,44[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,42[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

CORNİ CİM canım bende ölçülerimi evde mezura bulamadığım için daha doğrusu büyük sıpa mezurayı kopardığı için atmıştım alamadım çelik şerit metre var onunla da olmaz diye almadım bugün mezura lamaya çalışacağım alınca ölçülerimi de alırım bu arada püsküüt ün bahsettiği konuya gidip bakıyorum hemen

cornican en güzel bacaklı kızın biri burda tam karşında zes teyzen dombili dom dom

kendıne haksızlık etme.benım bacak ölçümle eşimin ki aynı tabı kı onun kı kas benım ki yag
cnm tmm ben en ıyısı kopyalayıp yapıştırayım buraya ......

vayy yaramaz ne istemış metreden tmm cnm oku.....

ÖNEMLİ

%0,30 nedir?

60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25

Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.

Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.

Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.

310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6

Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.

Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;

1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İlginize ve bilginize.

Son düzenleme:

valla sadece mezura değilki evde nelerin bozulduğunu görseniz kafayı yersinşiz dün önce annemler sonra da diğer misafirler gelecek diye eşimle evi bal dök yala haline getirdik sonrasında bi yorgunluk kahvesi içmek için balkona çıktık içeri girdiğimizde mavi oyun hamurunu mutfaktan büyük oğlanın odasına kadar krem rengi halıların üzerinde süs olarak bulduk eşim aldı bi bez ben aldım bi bez o kadar işin üstüne bi de halı silkik ki bu halılar yıkamadan daha ptesi gelmişti düşün halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…