- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.061
298. ETAP -----0,53
299. ETAP -----0,89
300. ETAP -----0,62
301. ETAP -----0,73
302. ETAP -----0,31
303. ETAP -----0,56
304. ETAP -----0,31
305. ETAP -----0,26
306. ETAP -----0,82
307. ETAP -----0,67
308. ETAP -----(-0,09)
309. ETAP -----0,48
310. ETAP -----0,03
evet kızlarrrr etap etap takım yüzdelerini yazdım ilk başlarda durum gayet güzel son haftalarda kötüye gidiş var öneriniz ne yönde olacak bilemem ama bilgilendirme mahiyetli ekliyorum bunu
jujum bende senın gıbı düşünüyorum...
1. madde bır cok takımın dıskalıfıye olması demek....içinde bızde dahil......sonuçta bız kılolarımızda sona yaklaştık ne yapsak da gram gram gıdıyor....hatta bazen gerı geliyor....bu duurmda bızım takımca diskalıfıyemız söz konusu.....
öneri güzel tabı.çogumuz salıyoruz sanırım püsküüt de takımlarda ki mısafırlıgı suresınce bunu fark etmiş olmalı kı böyle bir öneri getırdı.....
ama 2. madde bıze daha uygun geldi......
sen zaten paylaşım alanında fıkrını belırttın.....konu takım arasında konuşulup en son kararımız belırtılecekdi...diğer kızlarda fıkrını söylesın....takımca fıkrımızı sen beyan edersin.......
benden 2. maddeye okey....
aa ben 2. maddeye katıldığımı oraya yazmıştyım buraya mı yazılacaktı gidip sileyim bari
juju inşallah daha iyi olacağız bu kötüye gidişi iyi yöne çevireceğiz...
cornican o bağlantı verdiğin yerde evet hayır şeklinde anket vardı onu yapmıştık ya ben tam iyi okumadım yani püsküütün takım takım dolaşıp takımlara yansımasını mı yorumlayacağız vallahi anlamadım kusura bakma...
bir de bendeki bacak neymiş be herkesin bacağk ölçüleri iyi benim ki 66 rekor bende sanırsam
1. madde bır cok takımın dıskalıfıye olması demek....içinde bızde dahil......sonuçta bız kılolarımızda sona yaklaştık ne yapsak da gram gram gıdıyor....hatta bazen gerı geliyor....bu duurmda bızım takımca diskalıfıyemız söz konusu.....
öneri güzel tabı.çogumuz salıyoruz sanırım püsküüt de takımlarda ki mısafırlıgı suresınce bunu fark etmiş olmalı kı böyle bir öneri getırdı.....
sen zaten paylaşım alanında fıkrını belırttın.....konu takım arasında konuşulup en son kararımız belırtılecekdi...diğer kızlarda fıkrını söylesın....takımca fıkrımızı sen beyan edersin.......
aa ben 2. maddeye katıldığımı oraya yazmıştyım buraya mı yazılacaktı gidip sileyim bari
corni bende bireysel kararlar verilecek sanıyordum ... acele mi etmişim.. ne bilim en mantıklısı bana 2. gibi geldi de ondan atladım...
kızlar ben maalesef devam ettıremeyecegım squatı.çünkü fıtığım şişti.......hıc sormadan bende yaparım dedim ama belıme ne olacağını düşünemedim......
birsen bile görünce doktorum yasakladı böyle hareketlerı dedi.....kii benım fıtık daha ılerı sevıyedebana noluyorsa.....megersem bele yuk bındırıyormus....ben nıvea body cd me devam edıyorum ama bunu bırakmak zorundayım...
ama siz devam edeceksınız...fıtığı olan birsen ve ben hariç herkes yapcekkkk leynn o kadar......not alıyorum ben.....listemı kontrol edıyorum her gun......
dun sevda yaptı
şahnur da yapmış
dilek? hatırlayamadım şimdi
juju-bugun başlayacaktı
gamze? naptın bacım
rabişim-heveslenme aşamasında
aysunum-sen baslıcak mıydın?
herkese kocamannn merhabaa
gamzemmm hemen başlaa bence
canım ben senin başlamana çok şaşırmıştım. çünkü gerçekten çok zorluyoo.. bence sende yapma belin bir kitlendimi hayat felç demek hiç riske atma canmm..
ölçülerimi akşam bi daha alayım. birde o esnada eşime kızdım ölçüvermiyo diye kendim aldım bu akşam ona aldırayım
ama benim göbek ve kalça dehşetül vahşet
Canım ben de o akşam bir baktım ve benim sık sık yaptığım hareketlerden oluşuyor ama emin olun kafam o kadar dağınık ki, akşam sevda bana izah etsin, anlatsın ben bu gün ttamamını yaparak başlıyorum..O gün sadece 5 dk. yapmıştım..
Tamam canım
Kesinlikle corni sana katılıyorum ve jujuya zaten katıldım
Felaket bir baş ağrım var :26:
canm geçmiş olsun.
Canım ben de o akşam bir baktım ve benim sık sık yaptığım hareketlerden oluşuyor ama emin olun kafam o kadar dağınık ki, akşam sevda bana izah etsin, anlatsın ben bu gün ttamamını yaparak başlıyorum..O gün sadece 5 dk. yapmıştım..
Tamam canım
Kesinlikle corni sana katılıyorum ve jujuya zaten katıldım
Felaket bir baş ağrım var :26:
kızlar aramızda farklı bir fikri olan olursa bunu da masaya yatırabılırız.yani bizde takımca bir öneri sunabiliriz.püsküüt farklı önerilere açık........püsküütün mesajı;
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
buna ne dıyorsunuz?
jujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......
veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?
Regl oldum acayip karnım ağırıyorağlamak istiyorumm çok sancım var
Corniii ben dün 3 kitap 20 tl'ye aldım...4 olursa 25 olabilir dedi
kesinlikle hayırkızlar aramızda farklı bir fikri olan olursa bunu da masaya yatırabılırız.yani bizde takımca bir öneri sunabiliriz.püsküüt farklı önerilere açık........püsküütün mesajı;
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
buna ne dıyorsunuz?
kitapyurdu canım benim aldığım yer ama ara sıra hepsiburada yada bakıyorum bazen indirimi oluyor kargo bedava felan olursa ordan da aldığım oluyorjujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......
veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?
ağlama canım her genç kadının başına geliyoRegl oldum acayip karnım ağırıyorağlamak istiyorumm çok sancım var
hayırdır güzelim nereden aldın söyle hemen alayıp 20-30 taneCorniii ben dün 3 kitap 20 tl'ye aldım...4 olursa 25 olabilir dedi
benımde yakın göğüsler patlayacak
internetten mı aldın cnm.hangi site?
kesinlikle hayır
kitapyurdu canım benim aldığım yer ama ara sıra hepsiburada yada bakıyorum bazen indirimi oluyor kargo bedava felan olursa ordan da aldığım oluyor
ağlama canım her genç kadının başına geliyo
hayırdır güzelim nereden aldın söyle hemen alayıp 20-30 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?