- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.081
kesinlikle hayır
kitapyurdu canım benim aldığım yer ama ara sıra hepsiburada yada bakıyorum bazen indirimi oluyor kargo bedava felan olursa ordan da aldığım oluyor
ağlama canım her genç kadının başına geliyo
hayırdır güzelim nereden aldın söyle hemen alayıp 20-30 tane
jujum bende senın gıbı düşünüyorum...
1. madde bır cok takımın dıskalıfıye olması demek....içinde bızde dahil......sonuçta bız kılolarımızda sona yaklaştık ne yapsak da gram gram gıdıyor....hatta bazen gerı geliyor....bu duurmda bızım takımca diskalıfıyemız söz konusu.....
öneri güzel tabı.çogumuz salıyoruz sanırım püsküüt de takımlarda ki mısafırlıgı suresınce bunu fark etmiş olmalı kı böyle bir öneri getırdı.....
ama 2. madde bıze daha uygun geldi......
sen zaten paylaşım alanında fıkrını belırttın.....konu takım arasında konuşulup en son kararımız belırtılecekdi...diğer kızlarda fıkrını söylesın....takımca fıkrımızı sen beyan edersin.......
benden 2. maddeye okey....
kızlar aramızda farklı bir fikri olan olursa bunu da masaya yatırabılırız.yani bizde takımca bir öneri sunabiliriz.püsküüt farklı önerilere açık........püsküütün mesajı;
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
buna ne dıyorsunuz?
Canım ben de o akşam bir baktım ve benim sık sık yaptığım hareketlerden oluşuyor ama emin olun kafam o kadar dağınık ki, akşam sevda bana izah etsin, anlatsın ben bu gün ttamamını yaparak başlıyorum..O gün sadece 5 dk. yapmıştım..
Tamam canım
Kesinlikle corni sana katılıyorum ve jujuya zaten katıldım
Felaket bir baş ağrım var :26:
Regl oldum acayip karnım ağırıyorağlamak istiyorumm çok sancım var
tuğbişim bence de 2. madde daha uygun gibi ... senin fikrinde gayet güzel ama yeri geliyorki bazen özellikle de sık diyet yapan kişiler için belli bir noktaya geldiği zaman duraksama vücutta direnme olabiliyor....yeri geliyor çoğumuzun da oldu yani veremediğimiz zamanlar hatta üstüne 200-300 grlar aldığımız oldu ....çok katı gibi geldi bana bu fikir.....
geçmiş olsun gamzem ilaç alsaydın bitane
.
cnm yukarıdakilerin hepsi püsküütün önerisi....ben sadece kopyaladım buraya....
jujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......
veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?
bizim burada orjınal olmayan sokak satıcıları 7,5 tl.....adana da 5 tl...bana orjınal olmayan bır kıtaba 7.5 tl vermek bile çok geliyor....
ama el mahkum alıyorum işte.......
dünde açlık oyunlarının 2. ve 3. serisini aldım.....1. sini okumuştum dıgerlerıni yenı aldım...
dün ise; sis perdesini okudum.....tavsiye ederim.....
yeni kitabım ise:cengiz hanın bir kıtabı bu da 3 serıymıs annemle eşim bayıldılar.çok güzelmiş...şimdi de ben okuyacağım....
korsan canım o... Hımmmm almak istediğim uzun bir seri olursa söylerim sana alırsın...jujum sokak kitapçısı ama bende anlamadım neden o kadar uygun veriyor..sen adresini ver bacım ben sana kargo ederim
.
açlık oyunlarını geçen sene okumuştum gerçektende güzeldi...bizim burada orjınal olmayan sokak satıcıları 7,5 tl.....adana da 5 tl...bana orjınal olmayan bır kıtaba 7.5 tl vermek bile çok geliyor....
Ama el mahkum alıyorum işte.......
Dünde açlık oyunlarının 2. Ve 3. Serisini aldım.....1. Sini okumuştum dıgerlerıni yenı aldım...
Dün ise; sis perdesini okudum.....tavsiye ederim.....
Yeni kitabım ise:cengiz hanın bir kıtabı bu da 3 serıymıs annemle eşim bayıldılar.çok güzelmiş...şimdi de ben okuyacağım....
CANIM BENDE kitap yurdu yada hepsi buradan yada kitapcımdan alıyorum. işime hangisi gelirsejujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......
veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?
canım bi ağrı kesici al.Regl oldum acayip karnım ağırıyorağlamak istiyorumm çok sancım var
açlık oyunları güzellllbizim burada orjınal olmayan sokak satıcıları 7,5 tl.....adana da 5 tl...bana orjınal olmayan bır kıtaba 7.5 tl vermek bile çok geliyor....
ama el mahkum alıyorum işte.......
dünde açlık oyunlarının 2. ve 3. serisini aldım.....1. sini okumuştum dıgerlerıni yenı aldım...
dün ise; sis perdesini okudum.....tavsiye ederim.....
yeni kitabım ise:cengiz hanın bir kıtabı bu da 3 serıymıs annemle eşim bayıldılar.çok güzelmiş...şimdi de ben okuyacağım....
korsan canım o... Hımmmm almak istediğim uzun bir seri olursa söylerim sana alırsın...
açlık oyunlarını geçen sene okumuştum gerçektende güzeldi...
şuanda obsidiyen adlı kitabı okuyorum
korsan canım o... Hımmmm almak istediğim uzun bir seri olursa söylerim sana alırsın...
açlık oyunlarını geçen sene okumuştum gerçektende güzeldi...
şuanda obsidiyen adlı kitabı okuyorum
CANIM BENDE kitap yurdu yada hepsi buradan yada kitapcımdan alıyorum. işime hangisi gelirse
canım bi ağrı kesici al.
açlık oyunları güzellll
benim kitaplar bitti boşluktan ilber ortaylıyı okuyorum ama sarmıyoo.en kısa zamanda kitapçıya gitmeliyimm.
Bende huzur sokağı kitabını okuyorum nostalji yapasım geldi
Herkese meraba benim sinavlar basladi benim izin almam lazim cnku gece gunduz birbirine girdi yine kaptanim beni izinli yazabilirmsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?