Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Jujum sokak kitapçısı ama bende anlamadım neden o kadar uygun veriyor..Sen adresini ver bacım ben sana kargo ederim

.

bizim burada orjınal olmayan sokak satıcıları 7,5 tl.....adana da 5 tl...bana orjınal olmayan bır kıtaba 7.5 tl vermek bile çok geliyor....
ama el mahkum alıyorum işte.......
dünde açlık oyunlarının 2. ve 3. serisini aldım.....1. sini okumuştum dıgerlerıni yenı aldım...

dün ise; sis perdesini okudum.....tavsiye ederim.....
yeni kitabım ise:cengiz hanın bir kıtabı bu da 3 serıymıs annemle eşim bayıldılar.çok güzelmiş...şimdi de ben okuyacağım....

tuğbişim bence de 2. madde daha uygun gibi ... senin fikrinde gayet güzel ama yeri geliyorki bazen özellikle de sık diyet yapan kişiler için belli bir noktaya geldiği zaman duraksama vücutta direnme olabiliyor....yeri geliyor çoğumuzun da oldu yani veremediğimiz zamanlar hatta üstüne 200-300 grlar aldığımız oldu ....çok katı gibi geldi bana bu fikir.....

Regl oldum acayip karnım ağırıyor ağlamak istiyorumm çok sancım var

geçmiş olsun gamzem ilaç alsaydın bitane

.

cnm yukarıdakilerin hepsi püsküütün önerisi....ben sadece kopyaladım buraya....

azcık muziplik yapalım

BABAANNE, SEN EVLENIRKEN DEDEMDEN ELEKTRIK ALDIN MI? BABANNEM; YOK YAVRUM BIZIM ZAMANIMIZDA GAZ LAMBASI VARDI.. :) :) :): )

BU daha komik gibi geldi bana

İTALYAN DEMIŞKI BIZIM KIZLAR HARIKA. +ALMAN DEMIŞKI BIZIM ARABALAR SÜPER. ... +INGILIZLER DEMIŞKI BIZIM BIRA MEŞHUR. +FRANSIZ DEMIŞKI BIZIM EVLER TASARIM HARIKASI. +IRANLI DEMIŞKI BIZIM EL DOKUMASI HALILARIMIZ HARIKA, EŞI BENZERI YOK. +RUSLAR ISE RADARLARIYLA ÖVÜNMÜŞ. DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDA SINEK UÇSA HABERIMIZ OLUR. ++SIRA TÜRK ERKEĞINE GELMIŞ. - BIZIM DELIKANLILAR MEŞHUR. ALIR ITALYAN KIZINI, ATAR ALMAN ARABASINA. IÇER INGILIZ BIRASINI, GÖTÜRÜR FRANSIZ EVINE. YATIRIR IRAN HALISINA; DEĞIL RUSYANIN RADARI, DÜNYANIN HABERI OLMAZ

.

jujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......

veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?

canım bende arada D&R dan alışveriş yapıyorum ptt kitap iyi fiyat olarak bi de juju söylemiş kitap yurdu ben fiyatlarına ve kargo parasına bakıp ona göre alıyorum bu arada bizim işyerinin arkasına geliyordu korsan kitap 2-3 aydır gelmşiyo yaa ne güzel gündemi takip ediyorduk iyi oluyordu

cümleye bak ya .orijinal olmayan sokak satıcısı!!!!!!!! hoş bu da doğru

jujum sokak kitapçısı ama bende anlamadım neden o kadar uygun veriyor..sen adresini ver bacım ben sana kargo ederim

.
korsan canım o... Hımmmm almak istediğim uzun bir seri olursa söylerim sana alırsın...

açlık oyunlarını geçen sene okumuştum gerçektende güzeldi...

şuanda obsidiyen adlı kitabı okuyorum

jujum galıba sen netten kitap alışverişi yapıyorsun.hangi siteden yapıyorsun acaba.......

veya başka netten kitap alışverişi yapanınız var mı?
CANIM BENDE kitap yurdu yada hepsi buradan yada kitapcımdan alıyorum. işime hangisi gelirse

Regl oldum acayip karnım ağırıyor ağlamak istiyorumm çok sancım var
canım bi ağrı kesici al.
açlık oyunları güzellll

korsan canım o... Hımmmm almak istediğim uzun bir seri olursa söylerim sana alırsın...

benim kitaplar bitti boşluktan ilber ortaylıyı okuyorum ama sarmıyoo. en kısa zamanda kitapçıya gitmeliyimm.

Açlık oyunlarını da aldım jujumm gri, açlık oyunları ve Bir gün..3 tane aldım korsana hayırrrr

Aldım tatlım aldım, sağol..şükürler olsun epey geçmeye başladı zaten

çıkmadan bugünki menümü paylaşayım malum ev kalabalık akşam fırsatım olmayabilir
sabah
1 ev yapımı sade poaça

ara
7-8 erik
2 kk büyüklüğünde cevizli pestil

öğle
1 ayran

ara
3 galeta

akşam
salata ve 2 tane pirzola olacak

su biraz az oldu 2 lt civarı bunu artıracağım
spor 45 dk yürüyüş öğleyin
akşam evdekileri ikna edersem 1 saat yürüyüş daha olacak

corni bacaklarım çok ağrıyo valla 60 tane squat ı bugün yapabilirmiyim bilmiyorum fizyoterapistim zorlama dedi eğer yapacaksan duvara yaslanarak yap dedi bakalım ne olacak
hepin,ze iyi akpşamlarrr

kızlar şu ayda 1 kg fikri yürürlüğe geçecekmiş gibi geliyor....mutlaka paylaşım alanını takıp edin.her şeyı devletten beklemeyin direk sizin butun yorumları okumanız daha iyi olur....

jujum ;püsküüt de sana yanıt vermiş......yanı ayda 1 kg vermesı şart degıl bu ay 700 gr verır dıger ay 1300 gr verır dengeler..yanı sonuçta 15 kg yu 15 ayda verıp mezun olması şart.yoksa diskalifiye......:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…