Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm sen emın mısın göbegının 109 olduğuna? sankı o kadar yok ya:44::44::44: tam göbek deliğinden ölçüyorsun değil mi? ben not aldım ölçülerini......

geçmişinizi okurken sayfaların arasında kayboldum..

corni koç olmuşsun.. hemen dedikoduları alayım.. özet geçin ya hu bulamadım.. ne yapıyoruz olay ne

hoş geldin cnm.......squat yapıyoruz takımca.....daha doğrusu bel i sağlam olan herkes squata başladı ya da baslıcak.....vücut ölçülerimizi aldık.....bakalım 1-2 hafta sonra kontrol edecegım kaç gelecegız......yeterli sporu yapıyor muyuz? neremizden ne kadar gıdıyor ya da orantılı bır vücuda sahıp olmamız için hangı bölgelere ağırlık vermemız lazım....

sonuçta önemli olan tartı da kı rakam değil aynada ki görüntü

cnm sen emın mısın göbegının 109 olduğuna? sankı o kadar yok ya:44::44::44: tam göbek deliğinden ölçüyorsun değil mi? ben not aldım ölçülerini......

evet canım tam göbek deliğii

benım tüm yağlarım orada

bacaklarım incee
asıl can sıkan ise bende fazla kilolu olan arkadaşlarım benden daha küçük beden pantlon giymeleri

Son düzenleme:
evet canım tam göbek deliğii

benım tüm yağlarım orada

bacaklarım incee

birso cnm acilen yarından itibaren göbek ve basen çalışıyorsun....bacakların yeterince ıncelmiş....onun üstüne oynamayalım....Google amcadan hemen göbek ve basen videoları bul.bende vardı.....bir bakayım bekle.8 er dakikalık ama çok etkılıler......fıtığını da etkilemez cunku bende yapıyorum......

beni de yaz. ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz.. kız şaka gibi.. zamanında yalvardım sana spor arkadaşım ol diye.. mezun olmamı mı bekledin... senin bel düzeldi mi?? nasıl yapacaksın corniş?

beni de yaz. ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz.. kız şaka gibi.. zamanında yalvardım sana spor arkadaşım ol diye.. mezun olmamı mı bekledin... senin bel düzeldi mi?? nasıl yapacaksın corniş?

valla baktım zayıflıyorum ama vücudumun görüntüsünden memnun değilim dedım artık spora ağırlık vermem lazım.....benım bel idare edıyor.squatı benle birsen yapmıyoruz ama diğerlerını listeye ekledim hergun kontrol edıyorum kım yaptı dıye.....

squat; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4601.html#post30540001

bu sayfada lınk vermiştim onlara bak ......bırde tablo var.....ortada kocaman bayan poposu olan tablo....ilk gun 50 yapıyorsun...1 ay suruyor......

ayy kediciğimin sayfası.. ben buraya ismimi yazdırdım.. ama bireysel olarak rapor verdiğim bir yer olmayınca durdurdum.. kornican ya bir öneri sunsam size nollluurr...

benim spor linkim var.. açmıştım zamanında düzenli spor olayına gireyim diye sonra bıraktım.. çünkü yanımda kimse olmayınca yapamıyorum.. spor raporlarınızı oraya yazsanız ben şu kadar yaptım ben bu kadar yaptım diye... nooollluuurrr

hımmmmmmmmmmtakım ne derse o olur.....oylamaya sunalım o zaman........

evet yukarı da chentiqoo nun mesajı var.....
1. ben her gün düzenli sporumu yaparım ve raporumu veririm.....

2. ben hiç sporla uğraşamam hele ki rapor falan hiç veremem.....

3. ben muallaktayım ,çoğunluğa uyarım......

hangisini seçiyorsanız...söyleyin.......

chentiqoo yarına kadar herkes oylar sanırım

tamam cornim. çok pis gaza geldim hergün rapor vereceğim

chentiq ben varımm artık spor canavarıyımm

herkese iyi geceler ben kaçar

ay rapor falan deme ya... insanın gözü korkar.. sevgili kardeşlerim

bakın burası zamanında açtığım linkim.. her gün on dakika da olsa spora zaman ayırayım diye açmıştım ama yalnızlıktan kurudum gittim.. bir de mezun olmuşum ki ohhhh gelsin pastalar gitsin börekler.. ama buna dur deme zamanı geldi.. beni zamanında durdurmuştunuz bir kez daha durdurur musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-hafifliyorum-ucan-pembe-fil-in-ayak-izi.html

iyi geceler menümü yazayım bende

SABAH:

2 dilim ekmekten kaşarlı tost

ÖĞLE misafirlikteydim)

4 sarma
2 tk sütlaç
2 çatal peynirli un helvası
2 yk pilav
1 yk haşlama tavuk
cevizden az büyük haşlanmış içli köfte

AKŞAM:

yarım tabak makarna üstüne 2 yk haşlanmış mısır
1 bardak ayran

anam ne çok yemek yemişim vay bana vaylar bana...

Birsen-denizcim bugünlük yeme rekorunu ben kırmışım sen değil...

süpersin..... metreyı acilen al..yoksa ne kadar inceldıgını nasıl anlıcaz:26:

gamzeeeeeeee tırt cıktınnn bak mıllet dınlenme gününe geldı sen daha poponu kaldıracan

Aynenn tatlışkommm..ama ben bu regll gelmişinee geçmişineee ilk 2 gün çok yoğun oluyorum yaa, inan hareket bile etmeye canım istemiyor.. akşam başlıyorum ALLAH nasip ederse, dün akşam öğrendim..kızım ben işte bile yaparım bunu, tuvaletler de, geniş kocaman yerimiz var hahahah

Günaydın bu arada, güzel ve huzurlu ve mutlu ve heyecanlı ve istediğiniz gibi bir gün olsun

neler hissettin ? Duygularını alalım?
hareketi videodaki gibi yapmaya çalıştım dizlerimin ayak parmaklarımı geçmemesine özen gösterdim aşırı zorlanmamakla birlikte kalp atım hızım sona doğru hızlandı ama bu elli idi 250 leri düşünemiyorum
hahayyytt kuzum ben talimliyim bi kerem... Kardiyo çalışıyorum dedim ya bu hareket de vardı içinde üç gün bacaklarımı sürüyerek gezdim bi kerem o hamlığı atlattım ben talimliyim zıpkın gibi fişşek gibi yaptım bitti

1. Ben hergün olmasada haftanın 4-5 günü sporumu yaparım siteyede girersem yazarım

2. Sporla uğraşırım ama rapor kısmında sıkıntıya sokmayın beni

3. çoğunluğa da uymaya çalışırım.. Uyarım demiyorum bak uymaya çalışırım...

HERKESE GÜNAYDIN

bugun dilek yoktu sanki?????

dün giremedim bir türlü bacılar önce görümcek geldi sonrada misafir çocukla uğraş uyuya kalmışım bugün ççoookk iyiyim squatın hamlığını attım hepinizibende 2 maddeden yanayım haftada 1 kilo kuralı çok katı bencede

bu arada dünki squat yapıldı tubişim bugün off günüm

Son düzenleme:
juju,tuğba,gamze,birsen,şahnur,hasret, rabiş,büşra,zes,biricik,sevda unuttuğum yoktur inş.selam herkese kızlar
herkes iyidir inş.

okuldayım 1 saattir nete bağlanmaya çalışıyorum
evde annemle vakit geçirdiğim için net aklıma bile gelmiyor giremedim kaç gündür...
cumartesi gidecek ozaman kadar idare edin kızlar

bu arada kızlar...ölçüleri alıyormuşuz galiba ben dün ölçülerimi aldım ve alırkende benim aylar önce diyete başlarken ölçülerimi aldığım aklıma geldi ve yana yana aradım nerede diye buldummm....birazdan yazacağım eski ve yenilerini...değişim olmuş süper bişey bu...

geçmiş olsun tuğba beline dikkat et canımm...
ben sürekli yapabilirmiyi bilmiyorum canımm...bana hergün yürüyüş yap de yaparım ama..

ben de 2. maddeye okey diyorum..

2 kasım 2012-----27 mayıs 2013

göğüs 96 ------------94

bel 81-------------77

kalça 106-----------101

göbek 97------------91

bacak 61----------- 57

kol yok------------30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…