- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.121
benim için evett
ben ölçüyü unuttum hemen eşime ölçtürüyomm
göğüs 99
bel 88
göbek 109
basen 107
bacak 56
kol 28
cornim eşim ölçtü göğüs ve beli hep yanlış ölçmüşüm
geçmişinizi okurken sayfaların arasında kayboldum..
corni koç olmuşsun.. hemen dedikoduları alayım.. özet geçin ya hu bulamadım.. ne yapıyoruz olay ne
cnm sen emın mısın göbegının 109 olduğuna? sankı o kadar yok ya:44::44::44: tam göbek deliğinden ölçüyorsun değil mi? ben not aldım ölçülerini......
evet canım tam göbek deliğii
benım tüm yağlarım orada
bacaklarım incee
beni de yaz. ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz.. kız şaka gibi.. zamanında yalvardım sana spor arkadaşım ol diye.. mezun olmamı mı bekledin...senin bel düzeldi mi?? nasıl yapacaksın corniş?
valla baktım zayıflıyorum ama vücudumun görüntüsünden memnun değilim dedım artık spora ağırlık vermem lazım.....benım bel idare edıyor.squatı benle birsen yapmıyoruz ama diğerlerını listeye ekledim hergun kontrol edıyorum kım yaptı dıye.....
squat; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4601.html#post30540001
bu sayfada lınk vermiştim onlara bak ......bırde tablo var.....ortada kocaman bayan poposu olan tablo....ilk gun 50 yapıyorsun...1 ay suruyor......
ayy kediciğimin sayfası.. ben buraya ismimi yazdırdım.. ama bireysel olarak rapor verdiğim bir yer olmayınca durdurdum.. kornican ya bir öneri sunsam size nollluurr...
benim spor linkim var.. açmıştım zamanında düzenli spor olayına gireyim diye sonra bıraktım.. çünkü yanımda kimse olmayınca yapamıyorum.. spor raporlarınızı oraya yazsanız ben şu kadar yaptım ben bu kadar yaptım diye... nooollluuurrr
birso cnm acilen yarından itibaren göbek ve basen çalışıyorsun....bacakların yeterince ıncelmiş....onun üstüne oynamayalım....Google amcadan hemen göbek ve basen videoları bul.bende vardı.....bir bakayım bekle.8 er dakikalık ama çok etkılıler......fıtığını da etkilemez cunku bende yapıyorum......
http://www.youtube.com/watch?v=nBFYU3OWbxs-------bu göbek için
popo kaldirma hareketleri | İzlesene.com Video da popo için
http://www.youtube.com/watch?v=6LTtt_5OrFI-bu da basen eritmek için......
biraz yürüyüşle ısındıktan sonra bunları yapabilirsin......
ayy kediciğimin sayfası.. ben buraya ismimi yazdırdım.. ama bireysel olarak rapor verdiğim bir yer olmayınca durdurdum.. kornican ya bir öneri sunsam size nollluurr...
benim spor linkim var.. açmıştım zamanında düzenli spor olayına gireyim diye sonra bıraktım.. çünkü yanımda kimse olmayınca yapamıyorum.. spor raporlarınızı oraya yazsanız ben şu kadar yaptım ben bu kadar yaptım diye... nooollluuurrr
evet yukarı da chentiqoo nun mesajı var.....
1. ben her gün düzenli sporumu yaparım ve raporumu veririm.....
2. ben hiç sporla uğraşamam hele ki rapor falan hiç veremem.....
3. ben muallaktayım ,çoğunluğa uyarım......
hangisini seçiyorsanız...söyleyin.......
chentiqoo yarına kadar herkes oylar sanırım
süpersin.....metreyı acilen al..yoksa ne kadar inceldıgını nasıl anlıcaz:26:
gamzeeeeeeee tırt cıktınnn bak mıllet dınlenme gününe geldı sen daha poponu kaldıracan
hareketi videodaki gibi yapmaya çalıştım dizlerimin ayak parmaklarımı geçmemesine özen gösterdim aşırı zorlanmamakla birlikte kalp atım hızım sona doğru hızlandı ama bu elli idi 250 leri düşünemiyorumneler hissettin ? Duygularını alalım?
hahayyytt kuzum ben talimliyim bi kerem... Kardiyo çalışıyorum dedim ya bu hareket de vardı içinde üç gün bacaklarımı sürüyerek gezdim bi kerem o hamlığı atlattım ben talimliyim zıpkın gibi fişşek gibi yaptım bitticanım valla kararttım gözümü hiç biyere donkunmadan yaptım 60 taneyi yarın mola günüm bu arada mezura almayı unutmuşum o yüzden ölçü yok bende
jujum ilk gün bişeye benemiyo bu ne biçim hareket diyon ama 2. Gün bacaklar pert ona göre
evet yukarı da chentiqoo nun mesajı var.....
1. Ben her gün düzenli sporumu yaparım ve raporumu veririm.....
2. Ben hiç sporla uğraşamam hele ki rapor falan hiç veremem.....
3. Ben muallaktayım ,çoğunluğa uyarım......
Hangisini seçiyorsanız...söyleyin.......
Chentiqoo yarına kadar herkes oylar sanırım
bugun dilek yoktu sanki?????
geçmiş olsun tuğba beline dikkat et canımm...kızlar ben maalesef devam ettıremeyecegım squatı.çünkü fıtığım şişti.......hıc sormadan bende yaparım dedim ama belıme ne olacağını düşünemedim......
birsen bile görünce doktorum yasakladı böyle hareketlerı dedi.....kii benım fıtık daha ılerı sevıyedebana noluyorsa.....megersem bele yuk bındırıyormus....ben nıvea body cd me devam edıyorum ama bunu bırakmak zorundayım...
ama siz devam edeceksınız...fıtığı olan birsen ve ben hariç herkes yapcekkkk leynn o kadar......not alıyorum ben.....listemı kontrol edıyorum her gun......
dun sevda yaptı
şahnur da yapmış
dilek? hatırlayamadım şimdi
juju-bugun başlayacaktı
gamze? naptın bacım
rabişim-heveslenme aşamasında
aysunum-sen baslıcak mıydın?
jujum bende senın gıbı düşünüyorum...
1. madde bır cok takımın dıskalıfıye olması demek....içinde bızde dahil......sonuçta bız kılolarımızda sona yaklaştık ne yapsak da gram gram gıdıyor....hatta bazen gerı geliyor....bu duurmda bızım takımca diskalıfıyemız söz konusu.....
öneri güzel tabı.çogumuz salıyoruz sanırım püsküüt de takımlarda ki mısafırlıgı suresınce bunu fark etmiş olmalı kı böyle bir öneri getırdı.....
ama 2. madde bıze daha uygun geldi......
sen zaten paylaşım alanında fıkrını belırttın.....konu takım arasında konuşulup en son kararımız belırtılecekdi...diğer kızlarda fıkrını söylesın....takımca fıkrımızı sen beyan edersin.......
benden 2. maddeye okey....
2 kasım 2012-----27 mayıs 2013
göğüs 96 ------------94
bel 81-------------77
kalça 106-----------101
göbek 97------------91
bacak 61----------- 57
kol yok------------30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?