- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.141
merhaba arkadşlar
ayyy sende inceciksinn. göbeği en fazla olan benmiyim
tamam cornim. çok pis gaza geldim hergün rapor vereceğim
chentiq ben varımm artık spor canavarıyımm
herkese iyi geceler ben kaçar
iyi geceler menümü yazayım bende
SABAH:
2 dilim ekmekten kaşarlı tost
ÖĞLEmisafirlikteydim)
4 sarma
2 tk sütlaç
2 çatal peynirli un helvası
2 yk pilav
1 yk haşlama tavuk
cevizden az büyük haşlanmış içli köfte
AKŞAM:
yarım tabak makarna üstüne 2 yk haşlanmış mısır
1 bardak ayran
anam ne çok yemek yemişim vay bana vaylar bana...
Birsen-denizcim bugünlük yeme rekorunu ben kırmışım sen değil...
Aynenn tatlışkommm..ama ben bu regll gelmişinee geçmişineeeilk 2 gün çok yoğun oluyorum yaa, inan hareket bile etmeye canım istemiyor.. akşam başlıyorum ALLAH nasip ederse, dün akşam öğrendim..kızım ben işte bile yaparım bunu, tuvaletler de, geniş kocaman yerimiz var hahahah
Günaydın bu arada, güzel ve huzurlu ve mutlu ve heyecanlı ve istediğiniz gibi bir gün olsun
hareketi videodaki gibi yapmaya çalıştım dizlerimin ayak parmaklarımı geçmemesine özen gösterdim aşırı zorlanmamakla birlikte kalp atım hızım sona doğru hızlandı ama bu elli idi 250 leri düşünemiyorum
hahayyytt kuzum ben talimliyim bi kerem... Kardiyo çalışıyorum dedim ya bu hareket de vardı içinde üç gün bacaklarımı sürüyerek gezdim bi kerem o hamlığı atlattım ben talimliyim zıpkın gibi fişşek gibi yaptım bitti
1. Ben hergün olmasada haftanın 4-5 günü sporumu yaparım siteyede girersem yazarım
2. Sporla uğraşırım ama rapor kısmında sıkıntıya sokmayın beni
3. çoğunluğa da uymaya çalışırım.. Uyarım demiyorum bak uymaya çalışırım...
HERKESE GÜNAYDIN
dün giremedim bir türlü bacılar önce görümcekgeldi sonrada misafir çocukla uğraş uyuya kalmışım bugün ççoookk iyiyim squatın hamlığını attım hepinizi bende 2 maddeden yanayım haftada 1 kilo kuralı çok katı bencede
bu arada dünki squat yapıldı tubişim bugün off günüm
juju,tuğba,gamze,birsen,şahnur,hasret, rabiş,büşra,zes,biricik,sevda unuttuğum yoktur inş.selam herkese kızlar
herkes iyidir inş.
okuldayım 1 saattir nete bağlanmaya çalışıyorum
evde annemle vakit geçirdiğim için net aklıma bile gelmiyor giremedim kaç gündür...
cumartesi gidecek ozaman kadar idare edin kızlar
bu arada kızlar...ölçüleri alıyormuşuz galiba ben dün ölçülerimi aldım ve alırkende benim aylar önce diyete başlarken ölçülerimi aldığım aklıma geldive yana yana aradım nerede diye buldummm....birazdan yazacağım eski ve yenilerini...değişim olmuş süper bişey bu...
geçmiş olsun tuğba beline dikkat et canımm...
ben sürekli yapabilirmiyi bilmiyorum canımm...bana hergün yürüyüş yap de yaparım ama..
ben de 2. maddeye okey diyorum..
2 kasım 2012-----27 mayıs 2013
göğüs 96 ------------94
bel 81-------------77
kalça 106-----------101
göbek 97------------91
bacak 61----------- 57
kol yok------------30
günaydınlarrr
dün akşam squat ı yaptım ama yürüyüşü yapamadım çünkü büyük oğlan dişim apğrıyo diye ağlamaya başlayınca onu dişçiye götürdüm eve geç gelince de yemek geç vakte kaldı vs vs
bende jujuya katılıyorum hergün yapmaya çalışıyorum en kötü haftada 5-6 gün
çentik in sayfasına da uğramaya çalışırım malum şu aralar biraz yoğun günler yaşıyorum
neyse kızlar ben kahve içmeye gidiyom gelince görüşürüz
squatcılar dilek-sevda-şahnur= bugün tatil gununuz hadi bakalım iyisiniz
juju=bugun 55 tane yapılacak
gamze-zes-Aysun-rabiş= popoyu kaldıracakları gün dört gözle bekleniyor
birsocd ler bugun yapılacak......topu topu 30 dk bile sürmüyor
ben:nivea body me devam edıyorum......
o zaman chentiqoo bızım takıma gelıp rapor versın böylesı daha kolay sanıırm
selam kızlar....
zaten yerlerde olan motivasyonum bu kural koyma sürecinde iyice yerlerde sürünmeye başladı valla...
sabır diyorum ve mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum bugünlerde buraya şu kural oluşturma süreci bitsede rahatlasam...
corni kuzum bugün 55 yapacağım biliyorum ... ee benden başka yapan yokmu hot ediyorsun dimi...
kızlar ben motivasyonumu düşürmesin diye cuma yadar nadir geleceğim canım sıkılıyor çünkü ama siz kendinizi salmayın ve cumaya iyi bir sonuçla gelin olur mu ....
selam kızlar....
zaten yerlerde olan motivasyonum bu kural koyma sürecinde iyice yerlerde sürünmeye başladı valla...
sabır diyorum ve mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum bugünlerde buraya şu kural oluşturma süreci bitsede rahatlasam...
corni kuzum bugün 55 yapacağım biliyorum ... ee benden başka yapan yokmu hot ediyorsun dimi...
kızlar ben motivasyonumu düşürmesin diye cuma yadar nadir geleceğim canım sıkılıyor çünkü ama siz kendinizi salmayın ve cumaya iyi bir sonuçla gelin olur mu ....
ben iri kemikli derlerya öyleyim canım öyle incecik durmuyorum olamıyorum...
ama incelme var tabi.eskiye göre çok iyi hisediyorum kendimi..ora bura pırtlamıyor artık
göbeğim çoktu en çokta oradan incelmiş çok sevindim..dahada gidecek inşallah..
sen doğum yaptın o yüzden bence normal canım..o göbeğinde gidecek inş hiç sıkma canını..
cornican topu topu 45 dakika yürümüşümdür fazla değil...yapmada görüm seniio göbek o popo gidecek birsooo......o kaddaaarr arkidiş..
bacım gecenın bu saatınde yazınca kimse görmeyecek zes de rahat rahat mısırları makarnaları sindirecek değil mi? yok öleeeee.gel bakım buraya........spor nerde zes? ne kadar koşturdun anlat bakim?
yap da nerde yaparsan yap....bana wc veya banyo fark yaratmaz
jujum bu politikacıların işine benzemiş.....oy vermeye gıttıgınde böyle mı yapıyorsunne şiş yansın ne kebap bu arada unutma bugun 55 tane squat yapacaksın.....
eferim cnm benım en istikrarlımız sensinn
aysuncumm hoşgeldın .....squatı bırakamazsın cnm .zaten 3 güne bir dınlenme var...topu topu 5 dk nı almaz.....
tablo cok güzel ama hala popo büyük.......squata sende başlamalısın bencebirde göbek fazla geldı bana......mekik çekmıyor musun?
evet buna başlamam gerek haklısın başlıycam bugün inşallah sana bildircem patron...squatcılar dilek-sevda-şahnur= bugün tatil gununuz hadi bakalım iyisiniz
yapmada görüm seniio göbek o popo gidecek birsooo......o kaddaaarr arkidiş..
bacım gecenın bu saatınde yazınca kimse görmeyecek zes de rahat rahat mısırları makarnaları sindirecek değil mi? yok öleeeee.gel bakım buraya........spor nerde zes? ne kadar koşturdun anlat bakim?
yap da nerde yaparsan yap....bana wc veya banyo fark yaratmaz
jujum bu politikacıların işine benzemiş.....oy vermeye gıttıgınde böyle mı yapıyorsunne şiş yansın ne kebap bu arada unutma bugun 55 tane squat yapacaksın.....
eferim cnm benım en istikrarlımız sensinn
aysuncumm hoşgeldın .....squatı bırakamazsın cnm .zaten 3 güne bir dınlenme var...topu topu 5 dk nı almaz.....
tablo cok güzel ama hala popo büyük.......squata sende başlamalısın bencebirde göbek fazla geldı bana......mekik çekmıyor musun?
squatcılar dilek-sevda-şahnur= bugün tatil gununuz hadi bakalım iyisiniz
Bir sorunu kabul edersen kaybolur, ve eğer o sorunla bir çatışma yaratırsan, SORUN giderek büyür. O yüzden her şeyi coşkuyla yap. Her şey bir DUA-YA dönüşsün. HATA yapmaktan korkma, çünkü hata yapmaktan KORKARSAN, hiç ilerleyemezsin ve yaşamı kaçırırsın. Hata yapmak, hiçbir şey YAPMAMAKTAN daha iyidir…. Eğer düşmanından KORKAR ve kapını kilitlersen, DOSTUNUNDA girmesini engellersin. OLUMSUZLUKLAR seni RAHATSIZ etmesin. Bir MUM yakabilirsin ve KARANLIK kendiliğinden kaybolur.
Bakk seni yerimm kızzzz
Aynen versinn, cezaları da alsın otursun totosunun üstünebu arada onun totosunun kalkmaya ihtiyacı yok mu ayy
inşallah canmm
corni ben yaptım ama bilek el dimi sonuç baya bi ilginç geldi
Göğüs Ölçüsü: 104
Bel Ölçüsü: 72.8
Kalça Ölçüsü: 88.3
Pazu Ölçüsü: 37 ben yanlış yaptım heralde
cornican topu topu 45 dakika yürümüşümdür fazla değil...
evet buna başlamam gerek haklısın başlıycam bugün inşallah sana bildircem patron...
popom evet büyükte en çok göbekten ve hani göbek yanları varya canım (simit diyorlar hani) oradan gitsin istiyorum aslında..squata oralara da iyi gelirmi ki:44:
doğru diyorsun valla..
allah iyiliğini vermesin öyle ulu orta açıkta okunurmu kızzzzzBen de şimdi 50 tane yaptım ve bismillah dedim...
Ne oldu biliyormusunuz?grinin 50 tonunu okuyorum ya, masamın üzerinde bıraktım müşteri gelince (erkek) nasıl bir kitap dedi, geçen gün gazete de gördüm de.. bende güzel dedim ama daha çok yetişkin okurlar için dedim.Kitabı aldığım gibi çekmeceye koydum adam hııı dedi hahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?