Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadşlar

ayyy sende inceciksinn. göbeği en fazla olan benmiyim

ben iri kemikli derlerya öyleyim canım öyle incecik durmuyorum olamıyorum...
ama incelme var tabi.eskiye göre çok iyi hisediyorum kendimi..ora bura pırtlamıyor artık
göbeğim çoktu en çokta oradan incelmiş çok sevindim..dahada gidecek inşallah..

sen doğum yaptın o yüzden bence normal canım..o göbeğinde gidecek inş hiç sıkma canını..

Son düzenleme:
günaydınlarrr
dün akşam squat ı yaptım ama yürüyüşü yapamadım çünkü büyük oğlan dişim apğrıyo diye ağlamaya başlayınca onu dişçiye götürdüm eve geç gelince de yemek geç vakte kaldı vs vs

bende jujuya katılıyorum hergün yapmaya çalışıyorum en kötü haftada 5-6 gün
çentik in sayfasına da uğramaya çalışırım malum şu aralar biraz yoğun günler yaşıyorum
neyse kızlar ben kahve içmeye gidiyom gelince görüşürüz

tamam cornim. çok pis gaza geldim hergün rapor vereceğim

chentiq ben varımm artık spor canavarıyımm

herkese iyi geceler ben kaçar

yapmada görüm senii o göbek o popo gidecek birsooo......o kaddaaarr arkidiş..

bacım gecenın bu saatınde yazınca kimse görmeyecek zes de rahat rahat mısırları makarnaları sindirecek değil mi? yok öleeeee.gel bakım buraya........spor nerde zes? ne kadar koşturdun anlat bakim?

yap da nerde yaparsan yap....bana wc veya banyo fark yaratmaz

jujum bu politikacıların işine benzemiş.....oy vermeye gıttıgınde böyle mı yapıyorsun ne şiş yansın ne kebap bu arada unutma bugun 55 tane squat yapacaksın.....

eferim cnm benım en istikrarlımız sensinn

aysuncumm hoşgeldın .....squatı bırakamazsın cnm .zaten 3 güne bir dınlenme var...topu topu 5 dk nı almaz.....

tablo cok güzel ama hala popo büyük.......squata sende başlamalısın bence birde göbek fazla geldı bana......mekik çekmıyor musun?

Son düzenleme:
squatcılar dilek-sevda-şahnur= bugün tatil gununuz hadi bakalım iyisiniz

juju=bugun 55 tane yapılacak

gamze-zes-Aysun-rabiş= popoyu kaldıracakları gün dört gözle bekleniyor

birso cd ler bugun yapılacak......topu topu 30 dk bile sürmüyor
ben:nivea body me devam edıyorum......

o zaman chentiqoo bızım takıma gelıp rapor versın böylesı daha kolay sanıırm

Bakk seni yerimm kızzzz

o zaman chentiqoo bızım takıma gelıp rapor versın böylesı daha kolay sanıırm

Aynen versinn, cezaları da alsın otursun totosunun üstüne bu arada onun totosunun kalkmaya ihtiyacı yok mu ayy

selam kızlar....

zaten yerlerde olan motivasyonum bu kural koyma sürecinde iyice yerlerde sürünmeye başladı valla...

sabır diyorum ve mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum bugünlerde buraya şu kural oluşturma süreci bitsede rahatlasam...

corni kuzum bugün 55 yapacağım biliyorum ... ee benden başka yapan yokmu hot ediyorsun dimi...

kızlar ben motivasyonumu düşürmesin diye cuma yadar nadir geleceğim canım sıkılıyor çünkü ama siz kendinizi salmayın ve cumaya iyi bir sonuçla gelin olur mu ....

jujum bende tam paylaşım alanını okuyacaktım.....lütfen sen kafanı takma ,motivasyonunu düşürme.....
sonuçta 100 tane insanın olduğu bır yerde her kafadan farklı bır ses çıkabilir

Ben de şimdi 50 tane yaptım ve bismillah dedim...

Ne oldu biliyormusunuz? grinin 50 tonunu okuyorum ya, masamın üzerinde bıraktım müşteri gelince (erkek) nasıl bir kitap dedi, geçen gün gazete de gördüm de.. bende güzel dedim ama daha çok yetişkin okurlar için dedim.Kitabı aldığım gibi çekmeceye koydum adam hııı dedi hahahahahha

inşallah canmm

corni ben yaptım ama bilek el dimi sonuç baya bi ilginç geldi

Göğüs Ölçüsü: 104
Bel Ölçüsü: 72.8
Kalça Ölçüsü: 88.3
Pazu Ölçüsü: 37 ben yanlış yaptım heralde

cornican topu topu 45 dakika yürümüşümdür fazla değil...

evet buna başlamam gerek haklısın başlıycam bugün inşallah sana bildircem patron...

popom evet büyükte en çok göbekten ve hani göbek yanları varya canım (simit diyorlar hani) oradan gitsin istiyorum aslında..squata oralara da iyi gelirmi ki:44:

doğru diyorsun valla..

Bir sorunu kabul edersen kaybolur, ve eğer o sorunla bir çatışma yaratırsan, SORUN giderek büyür. O yüzden her şeyi coşkuyla yap. Her şey bir DUA-YA dönüşsün. HATA yapmaktan korkma, çünkü hata yapmaktan KORKARSAN, hiç ilerleyemezsin ve yaşamı kaçırırsın. Hata yapmak, hiçbir şey YAPMAMAKTAN daha iyidir…. Eğer düşmanından KORKAR ve kapını kilitlersen, DOSTUNUNDA girmesini engellersin. OLUMSUZLUKLAR seni RAHATSIZ etmesin. Bir MUM yakabilirsin ve KARANLIK kendiliğinden kaybolur.

Ben de bayılmıştım

Bakk seni yerimm kızzzz

Aynen versinn, cezaları da alsın otursun totosunun üstüne bu arada onun totosunun kalkmaya ihtiyacı yok mu ayy

ihtiyacı olmasa bızı spor topiğine çağırmazdı herhalll ya da zaaarrrrrr

cnm bunlar senın olması gereken ölçülerinmiş yanı el bileğine göre belin 72 olmalı

cornican topu topu 45 dakika yürümüşümdür fazla değil...

evet buna başlamam gerek haklısın başlıycam bugün inşallah sana bildircem patron...

ee bi zahmet yanı.....

popom evet büyükte en çok göbekten ve hani göbek yanları varya canım (simit diyorlar hani) oradan gitsin istiyorum aslında..squata oralara da iyi gelirmi ki:44:

doğru diyorsun valla..

tmm ne fark eder.benımkıyle aynı işte yanlar......mekik çekmelısın......yan mekık falan varya.......bir de bı topicte tifanny yapıyorlar yan simit için.....onun lınkını bulursam senle beraber simit çalışalım.....
squat bacak ve popo için cnm......

allah iyiliğini vermesin öyle ulu orta açıkta okunurmu kızzzzz

corniii link açılmadı bende nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…