Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah iyiliğini vermesin öyle ulu orta açıkta okunurmu kızzzzz

corniii link açılmadı bende nedense

Ayyy juju ben bir aralar S*iktiret'ide bu şekillere sokup okumuştum kıpkırmızı oldum ama :26: hahahahah dua ediyorum alıp okumasın :26:

paylaşım alanına yazı yazmıştım hepsi silindi.......buraya yazayım kızlar siz ne dıyorsunuz fikirlerınızı bana söyleyın......

1. madde: denmişki herkes istese kilo verebilir....

cevabım: herkes istediği kiloyu veremez..herkesın metabolızması farklı olduğu gibi imkanları da farklıdır..kimi spor salonuna gide kimi evde aktıvıte yapar.kimi de imkanı olduğu halde ne spor salonuna gidebılır ne doğru duzgun aktıvıte yapabılır(sebebi; çocuklar + iş)
bu şekilde ben herkesi nasıl aynı kefeye koyabilirim....ayrıca aramızda rahatsızlığı olan arkadaşlarımız var..pko lular,tiroit hastaları vs. bu arkadaşlarımız ne olacak .......belli sürede kılo veremediler diye dıskalıfıye mı edecegız? yoksa bu arkadaşlarımıza ek süre mi tanınacak.bu şekilde işler daha da karışmayacak mı?

2. madde.tartının fotosu çekilsin....

cevabım: benim fotoğraf makınem yok.telefonumun ki de bozuk.ben foto koyamadığım zaman yalancı durumuna mı düşeceğim...belki çoğu kişiye doğru gelmeyebılır ama olmadı mı olmuyor.....

3. madde....%0.30 kuralı....

cevabım: böyle bır kural geldıgı zaman da yalan söylemeyeni belkı de yalana teşvik edecek...kilo vermedıgı halde verdım diyecek ve asıl yalan söylemeler o zaman başlayacak.....bunun önüne geçmek için 2. madde getırılıyor......ama ben foto koyamam benım gıbı bırcok kişi belkı de....ee o zaman ne olacak.arapsaçı gıbı oldu....

4. kaptanın ceza alması:

cevabım:kaptan elınden gelenı yaptığı halde burda bazen takmayan ,nefsine hakım olmayan arkadaşlarımız var.bunların sorumsuzluğunu neden kaptan çeksin.......

bu maddelerin çoğu tırt bana göre bir tek baskül resmi mantıklı tabi imkanlar dahilinde

bu maddelerin çoğu tırt bana göre bir tek baskül resmi mantıklı tabi imkanlar dahilinde

ben gamzenin ayacıklarını görmek is-te-mi-yo-rum...

gamze mesajını silmezsen b a n lanabilirsinnnnn

kızlar cumaya çok az kaldı......paylaşım alanını okuyorsunuz.....eğer orada ki kurallar gelirse bizim de aramızdan bir çok kişi dikalifiye olabilir.....
o yüzden lütfen bugünden itibaren kaçamak yok..menüler yazılsın........ve herkes diğer arkadaşların menülerine yorum yapsın.eski günlerde ki gibi.......
aktivitelerınızı artırın.......

aramızda en çok juju üzülüyor bu duruma......sonuçta o bızım kaptanımız......bugünden itibaren kaçamak yapan olursa vay haline
fazladan 1 dilim ekmek bile yok tabi bızım aramızda yalan da yok.herkes ne yedıyse akşam yazsın....ve akşama mutlaka spor yapmış olsun.....

kesınlıkle sana katılıyorum tubişimmmmmmmmmm

Tamam canım, kesinlikle yoktur..Sana söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağim..Yaa vala az önce BİRİ YEMEĞE DAVET ETTİ..Kıymalı pide yiyelim dedi, aslaa dedim..yemin ederim reddettim sırf yememk için..Sonra yerinde çikolata ikram etti minikti, 1 lokma ısırıp peçeteye aldım gelince çöpe attım..o denli yani

tartı gününden önce mutlaka kür yapın..vücudumuzda ki fazla ödemi,tuzu,toksinleri atalım.sonucta bunlar da tartıya yansıyor.....

çarşamba-perşembe kür günleri olsun.......
bildiğiniz kürler varsa takımla paylaşın.......

1. maydonozun suyu(chentıqten çalmıstım:27)

2. içebilirseniz lahana suyu....

3. mısır püskülü+kiraz sapı(10 dk kaynamış suda bekletın.....çok iyi idrar söktürür)

4. keten tohumu(yoğurda karıştırın)

5. yeşil çay

6. mate yapragı

aramızda bi maydonozun lafımı olur... aşk olsun ya oylama ne zaman sonuçlanacak.. ben buraya gelince kayboluyorum.. sen benim takıma gelip bildir lütfen

2. şık bana uyar Ben tiryakisiyim

corni sağol kuzum çek kulaklarını kaçamak felan yaptırma ... bu cuma kurallar netleşecek sanırım ona göre bizde iç işleyişimizde kurallarımızı yapılandırmak zorunda kalacağız bunada hazırlıklı olalım

Ödem atmak için kolay bir öneri........

Ne alaka diyebilirsiniz, ama dün sevgili bir arkadaşım benden kısa zamanda ödem atıp 1-2 kilo vermek için bir reçete istedi. Ben de ihtiyacı olan herkes okusun diye bloga yazıyım dedim.

Ödem niye olur? Vücut yani lenf sistemimiz niye su tutar? Kendimizi şişmiş hissederiz ve buna genelde düzensiz ve yetersiz bağırsak hareketleri eşlik eder.

Çünkü muhteşem bedenimiz çoook akıllı ve bizim ona yaptığımız her şeye karşı bir çözümü var. Vücudunuz yeterince su alamadığında kıtlık bilincine girer ve “Bana yeterince su gelmiyor, ama lazım” der ve elindeki suyu tutmaya başlar. Kısaca aslında yeterince su içseniz bedeniniz bir oh çekecek ve tuttuğunu bırakacak.

Ben The LifeCo Wellbeing’de çalışırken her gün birçok insanın Tanita’yla beden analizini yapıyor, kanlarını inceliyordum ve beni en çok dehşete düşüren gerçekten de kimsenin su içmiyor oluşuydu. Susuzluktan birbirine yapışmamış kırmızı kan hücresi görmek ancak detokstan sonra mümkün oluyordu.

Bence sıkıntılarımızın birincil sebebi susuzluk. Bir keresinde hapishaneye düşen bir doktorun, mahkumların nerdeyse tüm sağlık sorunlarını yeterli su içmelerini sağlayarak çözdüğünü okumuştum. Hatta adamın tahliye zamanı gelmiş, deneylerine devam edebilmek için hapisten çıkmayı reddetmiş.

Neyse sanırım mesajı anladınız, SU İÇMENİZ LAZIM, su için, hatta n’olur, hatta lütfen, hadi biraz su için, için ki atın şu tuttuklarınızı. Ve su içerseniz, söz bir süre sonra bağırsak hareketleriniz de yağmur sonrası açan güneş gibi mükemmel olacak. Çünkü kalın bağırsağın da posayı atmak için suya ihtiyacı var.

Ama alışkanlığınız yoksa tabi susayınca içmek geç kalınmış bir çözüm bu yüzden ben eskiden 1,5 litrelik şişeler taşırdım elimde, sürekli içerdim. Mesela sabah kalkınca 1 şişe bitmeden kahvaltı yok gibi kurallarım vardı alışkanlığı edinene kadar.

Peki en çok tartışılan ne kadar su içmeli? Çok su kötüdür deniyor ama tek riski aslında vücudunuzdaki tuzların çözülmesine sebep olması. Zaten o zaman soğuk ve halsiz hissedersiniz. Bence ne kadar suyun cevabı idrarınız. Ne zamanki idrar şeffaf, su rengi ve kokusuz o zaman tamamdır.

The LifeCo’daki misafirlerimize de su için diyince herkes bunalıma giriyorduJ İlla sade su içmeniz şart değil, taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları da bu gruba dahil. Mesela suyunuzun içine himalaya tuzu, spirulina, limon gibi şeyler de koyabilirsiniz.

Ben ne yapıyorum? Sabah uyanınca mutlaka içtiğim bitki çaylarım var, ama sıcak olduğu için suyla karıştırıp ılık içiyorum. Aromalı su gibi oluyor. Hatta ılık suya tuz eklerseniz bağırsak hareketleri için süper (bkz yogi detoks)

Önemli bir not: Yemekten 15dk önce, yemek sırasında, yemek sonrası en az 30dk su içmeyin. Çünkü sindirim sıvıları suyla etkisizleşiyor, sindirim zorlaşıyor.

Şimdi aslında maydanoz kaynatın, masaj yaptırın gibi işe yarayan tavsiyeler de verebilirim ama bunlar ikinci sırada bence.

Corniiiiiiiiiiiiiiiiii chentiqqqqq çalmış bunuuuuuuuuuuu

Corniiiiiiiiiiiiiiiiii chentiqqqqq çalmış bunuuuuuuuuuuu

uyuz gamzem eğer çenen yerine gözlerini çalıştırsaydın en aşağıdaki 5.takımdan korni yazmış yazısını görürdün.. serseri mayın

göğsü yanlış söylüyor galiba.....:26::26::26::26:

bu sonuca göre ben de göğusleri büyütmeliyim.

amma zorrr..

ben geçtiğimiz pazardan itibaren sıkı kurallar ile uyguluyorum. ama daha da sıkacağım özellikle şu araları abartmamam gerek ve spora bugün başlıyorummm. ve menü yorumu kesinlikle yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…