Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Corniiiiiiiiiiiiiiiiii chentiqqqqq çalmış bunuuuuuuuuuuu

uyuz gamzem eğer çenen yerine gözlerini çalıştırsaydın en aşağıdaki 5.takımdan korni yazmış yazısını görürdün.. serseri mayın

yazıya bayıldım ya okudukça su içesim gelıyor

çok güzel çokkk

corni cim bnde açamadım siteyi o yüzden hesaplama yapamadım sen bi daha baksana bu arada sayın kaptanım jujum ve yardımcım cornim benim durumum ne olacak haftaya bildirimde bulunamayacağım izin dersek 1 haftalığına izne ayrılamıyoruz? ne yazacaz ya bu haftayı da izinli geçip 2 hafta sonunda dönüşte mi başlayayım haa tartılmıyom ben cumadan beri aslında merak ediyom kaç kg oldum gitti gel kg lar aldım mı diye ama ısrarla tartılmıyom bugün öğle yemeği koşturmacadan yiyemedim onun yerine dünki gibi ayran içtim akşam da çok üzgünüm annem saç böreği yapacak 1 adet akşam yemeği yerine ondan yiyeceğim anneme küçük bi tane yaptırırım içi bol semizotlu olacak o yüzden inş arkadaşlar fazlaya kaçmaz bu saç böreği
yaa ben koşturmaca içinde öğleyin yürüyüş yapamadım akşam kısmet olursa yürüyeceğim tabii dün gece saolsun 2 oğlan birden beni perişan etti doğru dürüst uyumadım bi de deposilin yaptırdım popom çok acıyor neyse ben saçmalaya başladım öpüldünüz hepiniz

şahnurcum salla gıtsın ya sitesı zaten saçma sonuçlar cıkıyor senın izin konusu ne olacak hımmmm:44::44::44: şimcik haftaya bildirimde bulunamayacağına göre......sen karar ver.geldıkten sonra mı izinli olmak daha avantaj yoksa bu haftadan ıtıbaren mı .? sankı bu hafta.annende evdeyken yemegı ne kadar kesebılırız ki:26::26::26:

cuma günü bildirimini yaparsın şahnur.. haftaya cumada seyehat nedeni iye bildirimde bulunmadı diye not düşeriz....

cuma günü bildirimini yaparsın şahnur.. haftaya cumada seyehat nedeni iye bildirimde bulunmadı diye not düşeriz....

Orada tartılsın baskül yoksa valize atsın baskülünü heheheheh kurallar katılaşıyor, ne olucağımız belli değil

aslında bu fikir iyi hazır annemler burdayken izinli sayılmak yediklerime fazla dikkat edemem diye düşünüyorum ama ne yapcam dikkat edecem mecburrrr başka türlü verdiğim kilolar geri gelecek ne çektim ben bu kilolardan yaaaa

tamam jujum dediğin gibi yaparız eğer seyahat nedeni ile bildirimde bulunmadı sorun çıkartmıyorsa benim için daha iyi olurr

Orada tartılsın baskül yoksa valize atsın baskülünü heheheheh kurallar katılaşıyor, ne olucağımız belli değil
oldu olacak hava alanında valizleri tartan basküle çıksın
bi sorun olmaz kuzum merak etme sen

jujum gecen haftayı hatırlasana.......ismin yanına sadece izinli veya bildirimde bulunmadı yazabiliirz....bildirimde bulunmadı yazacağız mecbur.....ama biz takımca neden olduğunu biliyoruz önemlı olan da o zaten...

ben 1. maddeyi seçiyorum tuğbişim .....

yupiiiiiii bacaklarım acıyo azcık dinlensin barim....

meltem tatlım bende seninle aynı durumdayım ....çok kötü moralim bozzuk yine ...sanırım çok kafaya takıyorum ben herşeyi....

http://www.vucutgelistirme.org/vuches.htm

kızlar şurdan bır hesaplama yapın bakalım.............

en kısa zamanda yapıcam cornim

.

menüm

sabah:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin

ara:1 tane elma

öğle:salata,yoğurt,3 kaşık makarna

ara:1 avuç çekirdek

akşam :közlenmiş patlıcan,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık

spor:yarım saat eliptik,100 tane mekik

su:şuana kadar 1.5 litre

.

kızlar ben cornella..yıne bır dengesız yüzünden banlandım.....ayın 31 akşama kadar hesabım kapalı olacak.....ama ben sızı takıp edecegım...bir şey olursa burdan (kardeşimden)yazarım zaten....

gelmişken menumu de yazayım.....(cornının menüsü)
sabah: güzel bır kahvaltı ettim.bir dilim ekmekle.......

öğle :yok ..kahvaltı saat 11 den sonra yapıldı......

ara:yarım muz

akşam:derin bır kasenın içine bol yesıllık doğradım+yogurt .bir nevı katı cacık gibi duşunun....içine de ince bulgurumdan kattım 1,5 y.k .bulamaç gıbı bişey oldu ama olsun ben yedım

spor:30 dk rampalı yürüyüşümü yaptım
akşam da ya nıvea body veya plates yapacağım...

su:içiyorum

sevdacım noldu sana böyle ya.....neyı kafana takıyorsun gel dertleşiirizz:26::26::26:

off corni ya ama buralarda ol olurmu sen olmayınca sessizleşiyo buralar:26::26:

MENÜM

SABAH 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek

ÖĞLE 1 kase yoğurt salatalık 1 tane biskrem

ARA 60 kalorilik kraker

AKŞAM 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası 5 6 yemek kaşığı kıymalı kabak yarım kase yoğurt

SU İÇİLİYOR

SPOR 1 saat yürüyüş mekik

sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar

ara
10 erik

öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek

akşa
1 simit
et sote

su
içtim

spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk

göğüs 92
alt göğüs 76
bel 73
karın 61
basen 98
alt basen 95

sağ bacak 58 sol bacak58
sa kol30 sol kol29

plates hocam ölçtü böyle yazıp verdi

yok cnm buralardayım ben......

sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar

ara
10 erik

öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek

akşa
1 simit
et sote

su
içtim

spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk

hasret neden akşam simit yedinkaçamak yok yok

hepimizin ortak sorunu basen .......ölçülerini not alıyorum......

Corni geçmiş olsun..Sövmek istiyorum ben onlara yaa :26:

Menüm

Sabah: yarım oaket kraker

Ara: yok

Öğle: çavdar ekmekli yağsız sade tost
1 ayran

Ara: yarım paket kraker, 3 fındık

Akşam: 6 yeşil biber (ızgara)
4 kaşık yoğurt
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 ince dilim kavun

Spor: 1 saat yürüme, 50 coninin toto kaldıran şeyi
Su: tamamdır

ahali nerdesiniz..........

juju-55 squat yapılacaktı bugün.......
birsen-videolar yapılmış olsun.....

ben de gece yapacağım sporumu .biraz önce dısardan geldim......bugun toplam 45 -60 dk arası yurudum....

herkes umarım sporunu yapıyordur veya yapmıştır........

zes-rabiş:gelince yaptığınız sporlardan haber vermeyı unutmayın.......

Son düzenleme:

valla ya ne olduğunu anlamadım baktım bana hakaret etmıs....neyse aldı cevabını ama bende bannn yedım

gamzem not aldım bebegemm squatını......gamzeeeeeee kraker yok yok kraker yerıne elma ye yarısını tabi

biricik sen çok pis geliyon yaa arayı iyice acacan bu hafta yaaaaa sen mantı falan yesene ne bu menü hiç olmamış tü tü tüüüü

corni sıkma canını hayırlısı olsun sen duygunun hesabı ile girersin gene bizi yalnız bırakmazsın kardeşine de selam söyle

bende menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık 1/2 kk peynir

ara
5-6 erik
4-5 dut kurusu
3 badem

öğle
1 ayran

ara
1 elma

akşam
1 bardak ayran
30 gr hamurla yapılmış bol sebzeli saç böreği tartım hamurunu

ara
3-4 yeni dünya

su tamam 25 lt
spor
1 saat tempolu hatta arada koşmalı yürüyüş
squat tatil günü
çok yorulkmuşum size iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…