- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.181
Corniiiiiiiiiiiiiiiiiichentiqqqqq çalmış bunuuuuuuuuuuu
uyuz gamzem eğer çenen yerine gözlerini çalıştırsaydın en aşağıdaki 5.takımdan korni yazmış yazısını görürdün.. serseri mayın
bu sonuca göre ben de göğusleri büyütmeliyim.
amma zorrr..
ben geçtiğimiz pazardan itibaren sıkı kurallar ile uyguluyorum. ama daha da sıkacağım özellikle şu araları abartmamam gerek ve spora bugün başlıyorummm. ve menü yorumu kesinlikle yapalım..
corni cim bnde açamadım siteyi o yüzden hesaplama yapamadım sen bi daha baksana bu arada sayın kaptanım jujum ve yardımcım cornim benim durumum ne olacak haftaya bildirimde bulunamayacağım izin dersek 1 haftalığına izne ayrılamıyoruz? ne yazacaz ya bu haftayı da izinli geçip 2 hafta sonunda dönüşte mi başlayayım haa tartılmıyom ben cumadan beri aslında merak ediyom kaç kg oldum gitti gel kg lar aldım mı diye ama ısrarla tartılmıyom bugün öğle yemeği koşturmacadan yiyemedim onun yerine dünki gibi ayran içtim akşam da çok üzgünüm annem saç böreği yapacak 1 adet akşam yemeği yerine ondan yiyeceğim anneme küçük bi tane yaptırırım içi bol semizotlu olacak o yüzden inş arkadaşlar fazlaya kaçmaz bu saç böreği
yaa ben koşturmaca içinde öğleyin yürüyüş yapamadım akşam kısmet olursa yürüyeceğim tabii dün gece saolsun 2 oğlan birden beni perişan etti doğru dürüst uyumadım bi de deposilin yaptırdım popom çok acıyorneyse ben saçmalaya başladım öpüldünüz hepiniz
cuma günü bildirimini yaparsın şahnur.. haftaya cumada seyehat nedeni iye bildirimde bulunmadı diye not düşeriz....corni cim bnde açamadım siteyi o yüzden hesaplama yapamadım sen bi daha baksana bu arada sayın kaptanım jujum ve yardımcım cornim benim durumum ne olacak haftaya bildirimde bulunamayacağım izin dersek 1 haftalığına izne ayrılamıyoruz? ne yazacaz ya bu haftayı da izinli geçip 2 hafta sonunda dönüşte mi başlayayım haa tartılmıyom ben cumadan beri aslında merak ediyom kaç kg oldum gitti gel kg lar aldım mı diye ama ısrarla tartılmıyom bugün öğle yemeği koşturmacadan yiyemedim onun yerine dünki gibi ayran içtim akşam da çok üzgünüm annem saç böreği yapacak 1 adet akşam yemeği yerine ondan yiyeceğim anneme küçük bi tane yaptırırım içi bol semizotlu olacak o yüzden inş arkadaşlar fazlaya kaçmaz bu saç böreği
yaa ben koşturmaca içinde öğleyin yürüyüş yapamadım akşam kısmet olursa yürüyeceğim tabii dün gece saolsun 2 oğlan birden beni perişan etti doğru dürüst uyumadım bi de deposilin yaptırdım popom çok acıyorneyse ben saçmalaya başladım öpüldünüz hepiniz
cuma günü bildirimini yaparsın şahnur.. haftaya cumada seyehat nedeni iye bildirimde bulunmadı diye not düşeriz....
aslında bu fikir iyi hazır annemler burdayken izinli sayılmak yediklerime fazla dikkat edemem diye düşünüyorum ama ne yapcam dikkat edecem mecburrrr başka türlü verdiğim kilolar geri gelecek ne çektim ben bu kilolardan yaaaaşahnurcum salla gıtsın ya sitesı zaten saçma sonuçlar cıkıyorsenın izin konusu ne olacak hımmmm:44::44::44: şimcik haftaya bildirimde bulunamayacağına göre......sen karar ver.geldıkten sonra mı izinli olmak daha avantaj yoksa bu haftadan ıtıbaren mı .? sankı bu hafta.annende evdeyken yemegı ne kadar kesebılırız ki:26::26::26:
cuma günü bildirimini yaparsın şahnur.. haftaya cumada seyehat nedeni iye bildirimde bulunmadı diye not düşeriz....
oldu olacak hava alanında valizleri tartan basküle çıksınOrada tartılsınbaskül yoksa valize atsın baskülünü heheheheh kurallar katılaşıyor, ne olucağımız belli değil
bi sorun olmaz kuzum merak etme senaslında bu fikir iyi hazır annemler burdayken izinli sayılmak yediklerime fazla dikkat edemem diye düşünüyorum ama ne yapcam dikkat edecem mecburrrr başka türlü verdiğim kilolar geri gelecek ne çektim ben bu kilolardan yaaaa
tamam jujum dediğin gibi yaparız eğer seyahat nedeni ile bildirimde bulunmadı sorun çıkartmıyorsa benim için daha iyi olurr
evet yukarı da chentiqoo nun mesajı var.....
1. ben her gün düzenli sporumu yaparım ve raporumu veririm.....
2. ben hiç sporla uğraşamam hele ki rapor falan hiç veremem.....
3. ben muallaktayım ,çoğunluğa uyarım......
hangisini seçiyorsanız...söyleyin.......
chentiqoo yarına kadar herkes oylar sanırım
squatcılar dilek-sevda-şahnur= bugün tatil gununuz hadi bakalım iyisiniz
juju=bugun 55 tane yapılacak
gamze-zes-Aysun-rabiş= popoyu kaldıracakları gün dört gözle bekleniyor
birsocd ler bugun yapılacak......topu topu 30 dk bile sürmüyor
ben:nivea body me devam edıyorum......
selam kızlar....
zaten yerlerde olan motivasyonum bu kural koyma sürecinde iyice yerlerde sürünmeye başladı valla...
sabır diyorum ve mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum bugünlerde buraya şu kural oluşturma süreci bitsede rahatlasam...
corni kuzum bugün 55 yapacağım biliyorum ... ee benden başka yapan yokmu hot ediyorsun dimi...
kızlar ben motivasyonumu düşürmesin diye cuma yadar nadir geleceğim canım sıkılıyor çünkü ama siz kendinizi salmayın ve cumaya iyi bir sonuçla gelin olur mu ....
ben 1. maddeyi seçiyorum tuğbişim .....
yupiiiiiii bacaklarım acıyo azcık dinlensin barim....
meltem tatlım bende seninle aynı durumdayım ....çok kötü moralim bozzuk yine ...sanırım çok kafaya takıyorum ben herşeyi....
en kısa zamanda yapıcam cornim
.
off corni ya ama buralarda ol olurmu sen olmayınca sessizleşiyo buralar:26::26:
MENÜM
SABAH 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kase yoğurt salatalık 1 tane biskrem
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası 5 6 yemek kaşığı kıymalı kabak yarım kase yoğurt
SU İÇİLİYOR
SPOR 1 saat yürüyüş mekik
sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar
ara
10 erik
öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek
akşa
1 simit
et sote
su
içtim
spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk
göğüs 92
alt göğüs 76
bel 73
karın 61
basen 98
alt basen 95
sağ bacak 58 sol bacak58
sa kol30 sol kol29
plates hocam ölçtü böyle yazıp verdi
Corni geçmiş olsun..Sövmek istiyorum ben onlara yaa :26:
Menüm
Sabah: yarım oaket kraker
Ara: yok
Öğle: çavdar ekmekli yağsız sade tost
1 ayran
Ara: yarım paket kraker, 3 fındık
Akşam: 6 yeşil biber (ızgara)
4 kaşık yoğurt
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 ince dilim kavun
Spor: 1 saat yürüme, 50 coninin toto kaldıran şeyi
Su: tamamdır
off corni ya ama buralarda ol olurmu sen olmayınca sessizleşiyo buralar:26::26:
MENÜM
SABAH 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kase yoğurt salatalık 1 tane biskrem
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası 5 6 yemek kaşığı kıymalı kabak yarım kase yoğurt
SU İÇİLİYOR
SPOR 1 saat yürüyüş mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?