Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevdacım noldu sana böyle ya.....neyı kafana takıyorsun gel dertleşiirizz:26::26::26:

cornim geçmiş olsun balım ...ne isterlerki senden çekemiyolar ....... bence seni aradaki noktalar sansür dü
şu benim erken regliler yokmu işte onu takıyorum ...kafayı yedim yicem yani okadar...

biricikim maşallah son gaz gidiyorsun durmak yola devam .....

sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar

ara
10 erik

öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek

akşa
1 simit
et sote

su
içtim

spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk

güzel şeyler varmıydı .....

.

sevdam maşallah menülerin çok hafiff
kuzum seninkide çok hafif olmamış mı :26:

sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar

ara
10 erik

öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek

akşa
1 simit
et sote

su
içtim

spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk
simit susam

krakerler olmamış
yapıldı

aa ne oluyo herkes salata meze tarzında beslenmiş. bi kabak yemeği var ve et sote.. kızlar az sebze tüketelim. yanlışmı düşünüyorum :26::26:

menüm
sabah kornfleks

ara yok

öğle tas kebabı 2 dilim ekmek yoğurt

ara 1 elma

akşam 2 kaşık kıymalı yumurta -domat-peynir-1.5 dilim ekmek

ara 5 kiraz-2 kayısı-1 yeni dünya

su fazlasıyla içildi. spor 40 dakika koşuve yürüyüş..ve göbiş hareketleri

ben 1. maddeyi seçiyorum tuğbişim .....

meltem tatlım bende seninle aynı durumdayım ....çok kötü moralim bozzuk yine ...sanırım çok kafaya takıyorum ben herşeyi....

en kısa zamanda yapıcam cornim

.
ilaçların etkisi hala devam ediyormu yoksa sevda...

bende ne oldu bu corni niye pasifize oldu diyorum hayırdır kuzum ya niye yaptılar bunu sana...

55 tane yaptım canım dün ama hakkaten bele yükleniyo benim bel sorunum olmamasına rağmen belimde hissettim baskıyı...

günaydınlarrrr
5. takımın güzelleri nasılsınızz
Sevda cım takma kafana yaa ben yaklaşık 4 aydır prozac kullanıyorum. doğum sonrası işe başlama depresyonu 2 çocukla hiçbişeye yetişememe vs vs gibi sorunlarla iyice kendi içime kapanmıştım artık daha iyiyim psikiatr da gayet iyi gördü kendime zaman ayırmaya başladım en önemli konu o kendime zaman ayırınca günde 1 saat bile olsa kendimi daha iyi hissetmeye başladım sana da tavsiye ederim camnım

şahnurcum nasılsın seninledi bayadır konuşamadım takımlada istediğim gibi ilgilenemedim... şansıma ankaradan elemanlar geldi süprüzzzz eğitim varmış bize .. Pilot bölge bizmişiz vs vs giremezsem haberiniz olsun

herkese gunaydıınn....

tubişim noldu yıne yaaa??

kızlar aksam menumu yazamamıstım hemencık yazayımmm...

sabah
1.5 dilim ekmekle yapılmıs kahvaltı

ogle
yok

ara
2 hurma

aksam
1 kepce corba
1 kasık pılav
1 tabak barbunya
bol salata

su:ıcıldı
spor:yarım saat yuruyus

jujum valla koşturmaca deva ediyor bakanlıktan seyahat olurumuz hala çıkmadı onu bekliyoruz ama ben bilimum aşılarımı ilaçlarımı yaptırdım bi sıkıntı olmasın diye memleketten annemler geldiler tabii son dakka da seyahat iptal edilmez umarım bekleme içindeyiz

GÜNAYDIN

şahnurcum en sevdiğim şey mantı karar vermiştim hedefime ulaştığım günü mantı günü ilan edicem ama şimdilik yemem bacım

kaptanım sen olmayınca olmuyor yaaa senin mor yazılarını bile özlüyorum :13::13:

dilek cim ben sana mantı göndereyim bak kaynanam yaptı misler gibi çok güzel sen ye güzel güzel mantıları bu hafta fazla kilo verme sen sanırım 66 ları görürsün bu gidişle yaaa

Günaydın kızlar çok basık bir hava var bu gün burada :26: ama etkilenmeyeceğim inadına direnicem

yaaa kızlar dalinden de garfi dende ses yok yaa bu kadar sessiz kalmaları açıkcası hoşuma gitmiyor kötü bişeyler mi var diye endişe ediyorum

günaydın şekerim naberrrr

yaaa kızlar dalinden de garfi dende ses yok yaa bu kadar sessiz kalmaları açıkcası hoşuma gitmiyor kötü bişeyler mi var diye endişe ediyorum

günaydın kızlarrr

valla şahnurcum o gün dedım ya garfı akşam gırmış ama ugramamıs...kendılerını bu kadar merak ettıgımızı bılıyorlar.ama suraya 2 dk uğrayıp gelıp gelmeyeceklerını yazmıyorlar..ben şahsen 2 dk lık zaman olmadığına inanmıyorum

garfi sanırım hiç gelmeyecek........arada merak edıp bakıyor hepsi o......gelecek olsaydı mutlaka haber verırdi...hiç olmasa telefonundan yazardı....garfi 2 haftalık izne mı cıkmıstı? sanırım öyleydı ya da yanlış hatırlıyorum...

dalin desen tam bır muamma...cuma gunu bıldırım yapmayacak sanırım...o da iyice koptu....

ben zaten takımı toparlamak için elimden gelenı yapıyorum....ama bazı seyler kişilerın elinde:26::26::26::26:

canım garfi 2 haftalık değil 2-3 aylık diyerek izne ayrılmıştı teyzesine gidecekti destek olmaya ama hiç haber vermedi bizde daha doğrsu bende hiç iletişim numarası ya da face i yok o yüzden onu bilmiyorum dalinde burdan koparsam hiç kilo veremem diye izni kesip gelmişti ama hiç buraya gelmedi ne olacak bilmiyorum
inan bende o kadar koşturmaca altında gene de 2 satırda olsa bişeyler yazmaya çalışıyorum açıkcası takımda ne kadar toparlanmaya çalışsakda bi türlü toparlanamıyoruz o yüzden paylaşım alanındaki kurallar kesinleştikten sonra bizde takım içinde daha katı kurallar koymalıyız diye düşünmekteyim

kızlar çarşamba -perşembe günlerini kür günü ilan etmiştim...........

bugun ve yarın bitki çaylarınıza ağırlık verin......vücudunuzu temizleyecek şeyler yapın.1 hafta yedıgımız tuzu atalım........maydonoz suyu için........

haklısınız valla kızlar artık verilen sözler inandırıcılığınıda yitiriyo

bu arada kıraz sapıda ödem atıyodu değilmi tubiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…