- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.201
sevdacım noldu sana böyle ya.....neyı kafana takıyorsun gel dertleşiirizz:26::26::26:
off corni ya ama buralarda ol olurmu sen olmayınca sessizleşiyo buralar:26::26:
MENÜM
SABAH 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kase yoğurt salatalık 1 tane biskrem
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası 5 6 yemek kaşığı kıymalı kabak yarım kase yoğurt
SU İÇİLİYOR
SPOR 1 saat yürüyüş mekik
sabah
1dilim ekmek
domates
kaşar
ara
10 erik
öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek
akşa
1 simit
et sote
su
içtim
spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk
sevdam maşallah menülerin çok hafiffmenüm
sabah:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin
ara:1 tane elma
öğle:salata,yoğurt,3 kaşık makarna
ara:1 avuç çekirdek
akşam :közlenmiş patlıcan,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık
spor:yarım saat eliptik,100 tane mekik
su:şuana kadar 1.5 litre
.
kuzum seninkide çok hafif olmamış mı :26:kızlar ben cornella..yıne bır dengesız yüzünden banlandım.....ayın 31 akşama kadar hesabım kapalı olacak.....ama ben sızı takıp edecegım...bir şey olursa burdan (kardeşimden)yazarım zaten....
gelmişken menumu de yazayım.....(cornının menüsü)
sabah: güzel bır kahvaltı ettim.bir dilim ekmekle.......
öğle :yok ..kahvaltı saat 11 den sonra yapıldı......
ara:yarım muz
akşam:derin bır kasenın içine bol yesıllık doğradım+yogurt .bir nevı katı cacık gibi duşunun....içine de ince bulgurumdan kattım 1,5 y.k .bulamaç gıbı bişey oldu ama olsun ben yedım
spor:30 dk rampalı yürüyüşümü yaptım
akşam da ya nıvea body veya plates yapacağım...
su:içiyorum
off corni ya ama buralarda ol olurmu sen olmayınca sessizleşiyo buralar:26::26:
MENÜM
SABAH 1 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 kase yoğurt salatalık 1 tane biskrem
ARA 60 kalorilik kraker
AKŞAM 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası 5 6 yemek kaşığı kıymalı kabak yarım kase yoğurt
SU İÇİLİYOR
SPOR 1 saat yürüyüş mekik
simit susamsabah
1dilim ekmek
domates
kaşar
ara
10 erik
öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim kmek
akşa
1 simit
et sote
su
içtim
spor
bayağı bi yürüdüm ama vitrinleri seyrederekk
Corni geçmiş olsun..Sövmek istiyorum ben onlara yaa :26:
Menüm
Sabah: yarım oaket kraker
Ara: yok
Öğle: çavdar ekmekli yağsız sade tost
1 ayran
Ara: yarım paket kraker, 3 fındık
Akşam: 6 yeşil biber (ızgara)
4 kaşık yoğurt
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 ince dilim kavun
Spor: 1 saat yürüme, 50 coninin toto kaldıran şeyi
Su: tamamdır
yapıldıahali nerdesiniz..........
juju-55 squat yapılacaktı bugün.......
birsen-videolar yapılmış olsun.....
ben de gece yapacağım sporumu .biraz önce dısardan geldim......bugun toplam 45 -60 dk arası yurudum....
herkes umarım sporunu yapıyordur veya yapmıştır........
zes-rabiş:gelince yaptığınız sporlardan haber vermeyı unutmayın.......
biricik sen çok pis geliyon yaa arayı iyice acacan bu hafta yaaaaa sen mantı falan yesene ne bu menü hiç olmamış tü tü tüüüü
corni sıkma canını hayırlısı olsun sen duygunun hesabı ile girersin gene bizi yalnız bırakmazsın kardeşine de selam söyle
bende menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık 1/2 kk peynir
ara
5-6 erik
4-5 dut kurusu
3 badem
öğle
1 ayran
ara
1 elma
akşam
1 bardak ayran
30 gr hamurla yapılmış bol sebzeli saç böreği tartım hamurunu
ara
3-4 yeni dünya
su tamam 25 lt
spor
1 saat tempolu hatta arada koşmalı yürüyüş
squat tatil günü
çok yorulkmuşum size iyi geceler
ilaçların etkisi hala devam ediyormu yoksa sevda...ben 1. maddeyi seçiyorum tuğbişim .....
meltem tatlım bende seninle aynı durumdayım ....çok kötü moralim bozzuk yine ...sanırım çok kafaya takıyorum ben herşeyi....
en kısa zamanda yapıcam cornim
.
bende ne oldu bu corni niye pasifize oldu diyorum hayırdır kuzum ya niye yaptılar bunu sana...kızlar ben cornella..yıne bır dengesız yüzünden banlandım.....ayın 31 akşama kadar hesabım kapalı olacak.....ama ben sızı takıp edecegım...bir şey olursa burdan (kardeşimden)yazarım zaten....
gelmişken menumu de yazayım.....(cornının menüsü)
sabah: güzel bır kahvaltı ettim.bir dilim ekmekle.......
öğle :yok ..kahvaltı saat 11 den sonra yapıldı......
ara:yarım muz
akşam:derin bır kasenın içine bol yesıllık doğradım+yogurt .bir nevı katı cacık gibi duşunun....içine de ince bulgurumdan kattım 1,5 y.k .bulamaç gıbı bişey oldu ama olsun ben yedım
spor:30 dk rampalı yürüyüşümü yaptım
akşam da ya nıvea body veya plates yapacağım...
su:içiyorum
55 tane yaptım canım dün ama hakkaten bele yükleniyo benim bel sorunum olmamasına rağmen belimde hissettim baskıyı...ahali nerdesiniz..........
juju-55 squat yapılacaktı bugün.......
birsen-videolar yapılmış olsun.....
ben de gece yapacağım sporumu .biraz önce dısardan geldim......bugun toplam 45 -60 dk arası yurudum....
herkes umarım sporunu yapıyordur veya yapmıştır........
zes-rabiş:gelince yaptığınız sporlardan haber vermeyı unutmayın.......
şahnurcum nasılsın seninledi bayadır konuşamadım takımlada istediğim gibi ilgilenemedim... şansıma ankaradan elemanlar geldi süprüzzzz eğitim varmış bize .. Pilot bölge bizmişiz vs vs giremezsem haberiniz olsun
GÜNAYDIN
şahnurcum en sevdiğim şey mantı karar vermiştim hedefime ulaştığım günü mantı günü ilan edicemama şimdilik yemem bacım
kaptanım sen olmayınca olmuyor yaaa senin mor yazılarını bile özlüyorum :13::13:
dilek cim ben sana mantı göndereyim bak kaynanam yaptı misler gibi çok güzel sen ye güzel güzel mantıları bu hafta fazla kilo verme sen sanırım 66 ları görürsün bu gidişle yaaa
kızlarrrrrrrrrrrr günaydın........
Günaydın kızlarçok basık bir hava var bu gün burada :26: ama etkilenmeyeceğim inadına direnicem
kızlarrrrrrrrrrrr günaydın........
kanıma giriyon şahnurr yok yok yemiyim 66 ları görmekde fena olmaz yaaa
günaydın şekerim naberrrr
günaydıınnnn
yaaa kızlar dalinden de garfi dende ses yok yaa bu kadar sessiz kalmaları açıkcası hoşuma gitmiyor kötü bişeyler mi var diye endişe ediyorum
günaydın kızlarrr
valla şahnurcum o gün dedım ya garfı akşam gırmış ama ugramamıs...kendılerını bu kadar merak ettıgımızı bılıyorlar.ama suraya 2 dk uğrayıp gelıp gelmeyeceklerını yazmıyorlar..ben şahsen 2 dk lık zaman olmadığına inanmıyorum
garfi sanırım hiç gelmeyecek........arada merak edıp bakıyor hepsi o......gelecek olsaydı mutlaka haber verırdi...hiç olmasa telefonundan yazardı....garfi 2 haftalık izne mı cıkmıstı? sanırım öyleydı ya da yanlış hatırlıyorum...
dalin desen tam bır muamma...cuma gunu bıldırım yapmayacak sanırım...o da iyice koptu....
ben zaten takımı toparlamak için elimden gelenı yapıyorum....ama bazı seyler kişilerın elinde:26::26::26::26:
günaydın kızlarrr
valla şahnurcum o gün dedım ya garfı akşam gırmış ama ugramamıs...kendılerını bu kadar merak ettıgımızı bılıyorlar.ama suraya 2 dk uğrayıp gelıp gelmeyeceklerını yazmıyorlar..ben şahsen 2 dk lık zaman olmadığına inanmıyorum
garfi sanırım hiç gelmeyecek........arada merak edıp bakıyor hepsi o......gelecek olsaydı mutlaka haber verırdi...hiç olmasa telefonundan yazardı....garfi 2 haftalık izne mı cıkmıstı? sanırım öyleydı ya da yanlış hatırlıyorum...
dalin desen tam bır muamma...cuma gunu bıldırım yapmayacak sanırım...o da iyice koptu....
ben zaten takımı toparlamak için elimden gelenı yapıyorum....ama bazı seyler kişilerın elinde:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?