- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.181
canımm sana kocaman tebriklerr :hooray: azmin zaferini böyle rakamlarda görmek süper bişey.
canım görüşürsen çikolataya selam söyle ve hep yanındayız unutmasın oldu mu :çok üzgünüm: özledik onu..
günaydın arkadaşlarım canım takımım nasılsınız kızlar bu gün moralimizi biraz düzeltelim kilo verdiğim hafta ensevdiğim gün CUMA bu hafta kilo verdiğim için cuma gününü ve tabiki takımımı çooooooook seviyorum.artık kocam bile sizlerin varlığını ve benim için çok değerli olduğunuzu kabullendi.önceleri bilgisayarda çok vakit geçiriyorum diye surat ederdi şimdi kızlar annenizi rahat bırakın bilgisayarda işi var diyor.arkadaşlarım bile yüzünü göremiyoruz şu bilgisayardan kalkta yüzünü görelim diyorlar yani benim için çok önemlisiniz arkadaşlarım.
gelelim beni bu sıkıntılı günlerde beni birazda olsa mutlu eden tek olaya giden kilolara şu anda tam 89 KİLO geliyorum arkadaşlar süper yaaaaaaaaa.havalara uçuyorum .
:enbuyukkk:apartmanın temelleri de bir oh çekmiştir heralde çekdiği yük bayağı azaldı bizim evden benden 8 kilo kızımdan 5.5 kilo eşimdende 6 kilo gitti ufak kızımda bizim yediklerimizden yediği için (halbuki arada ağzına tıkıştırıyorum ne bulursam)1 kilo da ondan yani bizim evden 20 kilo yük kalktı arkadaşlar hepinizi çoook öpüyorum
var mı peki part2 yi indirdin mi o linklerden? 6 tane winrar dosyası inmesi lazım. sonra 1.parta tıklayıp seçtiğin klasöre çıkarırsan hepsi oraya gider canım.
canım ben de seni çok tebrik ediyorum bravo yaa a.s. senin kilon olmak istediğim kilo demişsin de benim de çocuğum yok canım. sadece 2 ay sürdü hamileliğim. o zaman bile 3-4 kilo almıştım. yani ben çocuk doğurmadan bu haldeyim, doğursam kimbilir kaç kilo olurdum. böyle gidersen bırak benim kilomu geçersin bile beni canımmm :1hug:
canım hepsini indirmediysen ve indirdiğin bölümü açmak istiyosan winzip in içine gir orda vardır dosya cift tıklarsan sadece o part açılır. klasöre almak için 6 sını da indirmen lazım a.s.
naber nereucsumm? ne oldu kilolar bakimmmmerak ettim akşam yememe işi ne oldu kaydirigubbakcemile3 ben haala yemiyorum kaydirigubbakcemile3
mersacım harikasın tebrik ederim canıma.s.
nazarlar değmesin
çok çabuk hedefe ulaşacaksın süpersin
buncak işi içinde bir bijom gördü beniii :1hug:
sizede merhabaa :1closedeyes:
ne olsun canımm aynı bazen yiyorum bazen yemyorumm
hala aaynı kilodayım 23 nisandan berii 64.8
bir ara 64.3 görmüştüm görüş o görüş birdaah kendisinden haber alamadık :icecream:
neysem bunca şeyin üstüne birde regl oldumm
tam 64.2 görmüşkene hemdee yok böyle bişey ykız
bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalar olayı beni anlatıyor resmen :roflol:
böyle işte kısaca özce ben sen neler yaptın kuşumm nasıl gidiyor
bende darbe defterimi alıp geleyim:roflol: başınıza geleceklerden sorumlu değilim :roflol: hafta arası uyarı yaptığımda arbe olacak dediğimde takımdan çıkışınızı vermediğiniz için gelecek her türlü kuralı kararı kabul etmiş bulunmaktasınızdelikafadulden geri dönüşünüz yok... Paşakapısının önünde buluşalım bol eşofman, pijama, fotoğraf makinesi, mp3 çalarlarınızı, stepper aletlerinizi, koşu bantlarınızı almayı unutmayın, temiz çamaşırları sonra kocalarımız getirir:roflol::roflol:
canlarım merhabalar..
ben kızımı götürdüm sonrada yürüyüş yapıp geldim hava mis gibiydi çok sıcaktı artık tek tsihirt ile çıkabiliyoruz.. yolumun üzerinde patlama olmuş yine biz gitmeden 2-3 dakika önce.. trafik alt üst olmuştu kazalar bile oldu çok fazla itfaiye ve ambulans vardı.. 3 katlı bir apartmanın altında dükkanda meydana gelmiş doğalgazmı ne bilinmiyor bir kanalda 10 yaralı diğerinde 20 yaralı diyor çok şükürki yaşamını yitiren olmamış... bir kaç ay öncede spordan çıktığımda yine yolumun üzerinde yine sadece ben oradan geçmeden 2 dakika önce bir patlama meydana gelmişti ... bunları görüp yakından tanık olunca farklı düşünceler sarıyor insanı işte böyle düşüne düşüne geldim.. çocuklarımı, kendi yaşamımı geçmiş ve geleceğimi.. offf...
kızımın az işi var pcde sizin mesajlarınıza baktım ama okuyamadım o işini halletsin bende darbe defterimi alıp geleyim:roflol: başınıza geleceklerden sorumlu değilim :roflol: hafta arası uyarı yaptığımda arbe olacak dediğimde takımdan çıkışınızı vermediğiniz için gelecek her türlü kuralı kararı kabul etmiş bulunmaktasınızdelikafadulden geri dönüşünüz yok... Paşakapısının önünde buluşalım bol eşofman, pijama, fotoğraf makinesi, mp3 çalarlarınızı, stepper aletlerinizi, koşu bantlarınızı almayı unutmayın, temiz çamaşırları sonra kocalarımız getirir:roflol::roflol:
duraklamaya girdin heralde. ben böyle zamanlarda herkesin çok kızacağı birşey yapıyorum o yüzden de yazmıyorum :1ninca: olsun reglsen haftaya daha iyi kilo vermiş olursun. bana öyle oldu pof diye bi günde 1 kilo farketti :1shok: ben mutluyum canım 2 haftada 2.1 verdim umarım devam eder :teytey: kallisim bana nazar boncuğu bilem taktı :roflol::roflol:
vee kallis tozlu rafların arasından darbe defterini çıkarır kötükedihüso
imza: tek dişi kalmış canavar bijoux :roflol::roflol:
canım ben eminim 60 ları bile görüceksin sen :hooray: Allah ömür ve sağlık versin.. yazdım ya ben de mantı yedim koca bir tabak üstüne yağ bile koymuştu arkadaşım ama kilo aldırmadı bana. arada yapmak lazım bence de cokacimcoookhayali bile çok güzel bak sende benden moral al benim kiloma imreniyor de sanada motivasyon olur belki benim kilocuklarım .ben bide neyi farkettim biliyomusun kaçamak yaptğım zaman daha fazla verdim tabi abartılı değil ben çok azyiyormuşum metabolizma duruyodu o zamanlarda şimdi kendimi daha rahat bıraktım canın çekmesin ama kebep bile yedim herşey gönlünce olsun canım seni öpüyorum...
canlarım merhabalar..
ben kızımı götürdüm sonrada yürüyüş yapıp geldim hava mis gibiydi çok sıcaktı artık tek tsihirt ile çıkabiliyoruz.. yolumun üzerinde patlama olmuş yine biz gitmeden 2-3 dakika önce.. trafik alt üst olmuştu kazalar bile oldu çok fazla itfaiye ve ambulans vardı.. 3 katlı bir apartmanın altında dükkanda meydana gelmiş doğalgazmı ne bilinmiyor bir kanalda 10 yaralı diğerinde 20 yaralı diyor çok şükürki yaşamını yitiren olmamış... bir kaç ay öncede spordan çıktığımda yine yolumun üzerinde yine sadece ben oradan geçmeden 2 dakika önce bir patlama meydana gelmişti ... bunları görüp yakından tanık olunca farklı düşünceler sarıyor insanı işte böyle düşüne düşüne geldim.. çocuklarımı, kendi yaşamımı geçmiş ve geleceğimi.. offf...
kızımın az işi var pcde sizin mesajlarınıza baktım ama okuyamadım o işini halletsin bende darbe defterimi alıp geleyim:roflol: başınıza geleceklerden sorumlu değilim :roflol: hafta arası uyarı yaptığımda arbe olacak dediğimde takımdan çıkışınızı vermediğiniz için gelecek her türlü kuralı kararı kabul etmiş bulunmaktasınızdelikafadulden geri dönüşünüz yok... Paşakapısının önünde buluşalım bol eşofman, pijama, fotoğraf makinesi, mp3 çalarlarınızı, stepper aletlerinizi, koşu bantlarınızı almayı unutmayın, temiz çamaşırları sonra kocalarımız getirir:roflol::roflol:[/QU
off allah korusun ya olysız bir gün geçmiyorki allahtan ki ölüm yok diyosun allahım kazasız belasız günler versin.
canım ben darbeye hazırlıklıyım darbe sonucu kıtlıkta olurmu acep yanıma birazda yiyecek alabilirmiyim ben hemen yola çıkim o zaman bu paşa kapısı nerde istanbuldamı oralarıda bilmem ama yolda uzun. sora sora bulurum elbet bütün levazımatı topladım geliyorum ....ha bu arada sanada söylemeden yapamıycam 3 kilo daha gitti....
canım ben eminim 60 ları bile görüceksin sen :hooray: Allah ömür ve sağlık versin.. yazdım ya ben de mantı yedim koca bir tabak üstüne yağ bile koymuştu arkadaşım ama kilo aldırmadı bana. arada yapmak lazım bence de cokacimcoook
bir de şey sorucam size bu akşam çiğ köfte partisi var, bana etsiz yapıcaklar çiğ et yemiyorum çünkü :1closedeyes: bulgurlu baharat olacak kısaca sırnaşık şey kaç tane yemeliyim hiçbir fikrim yok yerimseniben
canım maşallaahhh
bana gizli söle noluur noluurrr :Saruboceq: kismeye söelemem söözz :1ninca:
:roflol::roflol: söylim de dayanabilceni sanmıyorum. sonra bişey olursa küfretme kız bana :roflol::roflol:
yok kızz töbe töbee yaparmıyım ölee bişi
:roflol: :roflol: kötü bişeymi kız sen böle demezdinn yoksam
attım özel mesajı benden günah gitti :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?