Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux cum teşekkür ederim, asıl seni çok çok tebrik ederim, maşallah süper gidiyorsun
gelip geçiceksin herkesi bravo sana:hooray:

şekerim choclate'la akşam yürüdük sonra bende yemek yedik biraz oturup sohbet ettik, durumu sıkıntılı tabi, inşallah atlatıcak
bu sabah ta konuştuk herkese çok selamı var

mersacım harikasın tebrik ederim canıma.s.
nazarlar değmesin

çok çabuk hedefe ulaşacaksın süpersin

canım benim ya inş allahım tattırır bu duyguyu bende çocuğum yokken 68 -70 kilo arasıydım 15 sene öncesinden bahsediyorum o zamanlar kendimi çok kilolu sanıyodum hiç aklıma gelmezdi 100 kilolara çıkacağım ay canım beni nasıl motive ettin ya olumuyumki birgün o kilolarda... hayali bile çok güzel bak sende benden moral al benim kiloma imreniyor de sanada motivasyon olur belki benim kilocuklarım .ben bide neyi farkettim biliyomusun kaçamak yaptğım zaman daha fazla verdim tabi abartılı değil ben çok azyiyormuşum metabolizma duruyodu o zamanlarda şimdi kendimi daha rahat bıraktım canın çekmesin ama kebep bile yedim herşey gönlünce olsun canım seni öpüyorum...

buncak işi içinde bir bijom gördü beniii :1hug:
sizede merhabaa :1closedeyes:
ne olsun canımm aynı bazen yiyorum bazen yemyorumm
hala aaynı kilodayım 23 nisandan berii 64.8
bir ara 64.3 görmüştüm görüş o görüş birdaah kendisinden haber alamadık :icecream:
neysem bunca şeyin üstüne birde regl oldumm
tam 64.2 görmüşkene hemdee yok böyle bişey ykız
bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalar olayı beni anlatıyor resmen :roflol:
böyle işte kısaca özce ben sen neler yaptın kuşumm nasıl gidiyor

canlarım merhabalar..
ben kızımı götürdüm sonrada yürüyüş yapıp geldim hava mis gibiydi çok sıcaktı artık tek tsihirt ile çıkabiliyoruz.. yolumun üzerinde patlama olmuş yine biz gitmeden 2-3 dakika önce.. trafik alt üst olmuştu kazalar bile oldu çok fazla itfaiye ve ambulans vardı.. 3 katlı bir apartmanın altında dükkanda meydana gelmiş doğalgazmı ne bilinmiyor bir kanalda 10 yaralı diğerinde 20 yaralı diyor çok şükürki yaşamını yitiren olmamış... bir kaç ay öncede spordan çıktığımda yine yolumun üzerinde yine sadece ben oradan geçmeden 2 dakika önce bir patlama meydana gelmişti ... bunları görüp yakından tanık olunca farklı düşünceler sarıyor insanı işte böyle düşüne düşüne geldim.. çocuklarımı, kendi yaşamımı geçmiş ve geleceğimi.. offf...

kızımın az işi var pcde sizin mesajlarınıza baktım ama okuyamadım o işini halletsin bende darbe defterimi alıp geleyim:roflol: başınıza geleceklerden sorumlu değilim :roflol: hafta arası uyarı yaptığımda arbe olacak dediğimde takımdan çıkışınızı vermediğiniz için gelecek her türlü kuralı kararı kabul etmiş bulunmaktasınızdelikafadulden geri dönüşünüz yok... Paşakapısının önünde buluşalım bol eşofman, pijama, fotoğraf makinesi, mp3 çalarlarınızı, stepper aletlerinizi, koşu bantlarınızı almayı unutmayın, temiz çamaşırları sonra kocalarımız getirir:roflol::roflol:

mersacım harikasın tebrik ederim canıma.s.
nazarlar değmesin

çok çabuk hedefe ulaşacaksın süpersin

saolasın canım benim inşallah hep beraber başaracaz benim kilo vermemde sizlerin çok etkisi oluyor bide kızımın tabiki canım benim 13 yaşında oda kilolarla boğuşuyor ama başaracaz en azından bebeğim için başarmak zorundayım pes eden bir anne modeli olursam onun bütün hayallerini yıkarım benim için dünyadaki en önemli şey çocuklarımın mutluluğu ve can sağllığı tabiki yani bu hepimiz için geçerli.yani kilo vermek için çok önemli bir sebebim var canım.seni öpüyorum bende seni tebrik ediyorum.

duraklamaya girdin heralde. ben böyle zamanlarda herkesin çok kızacağı birşey yapıyorum o yüzden de yazmıyorum :1ninca: olsun reglsen haftaya daha iyi kilo vermiş olursun. bana öyle oldu pof diye bi günde 1 kilo farketti :1shok: ben mutluyum canım 2 haftada 2.1 verdim umarım devam eder :teytey: kallisim bana nazar boncuğu bilem taktı :roflol::roflol:

vee kallis tozlu rafların arasından darbe defterini çıkarır kötükedihüso

imza: tek dişi kalmış canavar bijoux :roflol::roflol:

canım benimm rabbimm hepinizk orusun her türlü kazadan beladaınn amiinn :Saruboceq:

darbe defteri demek bilyordum ergenekonun bir kolusun seenn :roflol: :roflol: :1ninca:
söyleyin çabukkk sıırrınız nee :1ninca:
aletleri nerde saklıyounuzz (yani spor aletlerini :roflol: )
ne zamandan beri bu örgütün (takımın ) üyesisiniz

canım maşallaahhh
bana gizli söle noluur noluurrr :Saruboceq: kismeye söelemem söözz :1ninca:

canım ben eminim 60 ları bile görüceksin sen :hooray: Allah ömür ve sağlık versin.. yazdım ya ben de mantı yedim koca bir tabak üstüne yağ bile koymuştu arkadaşım ama kilo aldırmadı bana. arada yapmak lazım bence de cokacimcoook

bir de şey sorucam size bu akşam çiğ köfte partisi var, bana etsiz yapıcaklar çiğ et yemiyorum çünkü :1closedeyes: bulgurlu baharat olacak kısaca sırnaşık şey kaç tane yemeliyim hiçbir fikrim yok yerimseniben

canım ben olsam 5 tane yerim yanında bol salata bide ben sürekli lahana salatası yaptım yedim doğru tuvalete sen gitmeden bide sirkeli su iç hepsini yakarsın .

tamam mersacım çok teşekkürler cevabın için. o zaman ben marul ve 5 tane etsiz çiğ köfte yicem akşam. gitmeden de sirkeli su yerimseniben

1 gibi falan eski komşuma gidicem yürüyerek tam 5 km :1ninca: eşim gitme yürüyerek bin otobüse dedi ama haayıırrr. bugün çıkamamıştım yürüyüşe. hava da süper, bu fırsat kaçar mıııı :dance:

canlarım ben çıkıyorum işler beni bekler şu dersane olyıda ayrı bir sorun önce dersaneye gidecem orayı bir dağıtiyim diyorum bir darbede orda lazım kalliste benimle gelirmisin sen nasıl darbe yapılaacanı bliyon ...klava:

sonrada adanaya gidecem küçük kızımında kontrolü var bugün hasta değil dişinde tel var onun için.

anca akşam evde olurum erken gelebilirsem girerim. ben darbe olur diye tası tarağı topladım kaçıyorum arkadaşlar bence sizde canınızı kurtarın ...hihoyyyt

Merhabalar geÇmı kaldım bılmıyorum ama sabahtan ıŞ yerınde denetım vardı bılgısayar baŞına hıÇ oturamadım malesef ben tekrar 81,100 Çıktım ama reglıyım onun etkısı muhtemelen ÇÜnkı yedıklerıme dıkkat ettım ama artık bu hafta gÜzel kılo verıcem kendıme sÖz verdım

kallistecim senden bir şey rica edeceğim, bizim listeyi de kontol edip paylaşıma eklermisin şu an online değilsin benim de pek vaktim yok, ablamın kına gecesi var bugün dışarıda işlerim var kuaför falan çıkmalıyım. Arkadaşlar kontrol etti ama sana göstermeden atmak istemedim (bir hatamı bulursun belki, bir şey kaçmıştır yine gözümdenkaydirigubbakcemile3)

13. takım **104.etap**
ad1 ( 56.5 / 56.1 / 0.4 / 0.71&#37
nereus (64.8 / 64.7 / 0.1 / 0.15%)
melis08 (60.0 / 59.9 / 0.1 / 0.17%)
dosba (69.7 / 69.5 / 0.2 / 0.29%)
melzeyit (78.2 / 81.0 / -2.8 / -3.58%)
patbori (74.0 / 72.0 / 2.0 / 2.70%)
şişgo (58.0 / 57.3 / 0.7 / 1.21%)
acıbiber2053 (66.5 / 66.1 / 0.4 / 0.60%)
jojel (66.8 / 66.6 / 0.2 / 0.30%)
emirel (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (659.0 / 657.7 / 1.3 / 0.20%)

şimdiden teşekkürler, öpüyorum.

attım özel mesajı benden günah gitti :roflol::roflol:

aldım kıızz yapcam en yakın zamandaa
ölürsem haberde veremem siz ben gelmezsem uzunca bir süre her cuma ruma fatiha gönderin :Saruboceq:
bende diyorum bu tartılma işi niye cuma günü mübarek günn meğersem oyüzdennmişş :roflol: :roflol:
akıl eden iyi etmiş valla süper fikirr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…